2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arkadaşlar 5+3 günlük hamileyim geçen sene 10 haftalıkken kalbbi durdu bebeğimin kürtaj oldum şimdi yine kendiliğinden hamile kaldım. Ancak bugün çok afedersiniz kabızlık sorunu nedeniyle tuvaletimi yapsrken zorlandım ve hafif kan geldi tuvalet kağıdına Dr umu aradım zorlamadan olabilir dedi. 6 da randevum var ama saat gecmiyor basina böyle bişey gelen varmı uardim rica ediyorum çok korkuyorum karnimda ağrıyor.

Tünaydın güzel anneler
Beslenme düzeniniz nasıl doktor öneri verdi mi gitmedim henüz doktora sizden tavsiye istiyorum
Bana hersey yiyebilirsin dedi maydonoz suyu asla dedi yani bitkilerin sulari yasak bitki caylari yasak meyve cok onermiyorum bu donemde dedi ama ben yiyorum canim cekiyor diye

İyi o zaman ben hem biraz birikim yapicam bebeğim için bide onun icin bı tane bilezigimi ayirmistim

Zorlamaktandir canim korkma

Progestan yan etkisi fazlaymış. Fitil olarak kullanınca daha az yan etkisi olur diye okumuştum. Fitil değilse fitil olarak yazdır canım
Hem fitil hem ilac iki turlude kullanilan bisey ama benim doktorm hazneden pek onermedi evdesin nasil olsa bas donmesi filan olursa hemen yat dinlen dedi bildigi vardir dedim bende etkisi yoktu bugun carpti beni

Merhaba kızlar sizce benim bebeğimin cinsiyeti ne ?

Eklentiler

• E6A8ECE8-D1C2-48D6-9999-D122DD05B199.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 37
Ayy az önce bende cikabildim wcye zorlamadim kendiliginden ciktim ama suan kasıklarım fena ağrıyor kan gelecek diye cok korkuyorum

Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırım sağlıkla kucağıma alırım bebişimi

Yok canım o konuda eşim de ben kadar hassas zaten bizimki yıllar sonra oldu nasıl riske atarız Allah korusun şuan önceliğimiz bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…