Ben baş ağrısı olmadan aşırı bulantı ve açlıktan sersemlik yaşıyorum. Çok fena olunca kendimi duşun altına atıyorum biraz iyi geliyor. Ama şu 2 gündür zencefil çayını içtimya dünyama renk geldi. Bugün ne zamandır ilk kez tost yedim. Gerçi zor yedim. Sonra bulantı başladı yine ama dayandım. Zencefilden sonra iki gündür ağzıma lokma giriyorya ona şükrediyorum.
Kızlar bir yerde okumuştum bu ilk aylarda özellikle kanamayı tetikleyen yiyecekler diye mesela nar yedikten sonra bir kadın çeşme gibi kanama yaşamış acaba etkisi varmıdır çok severim ben narı duyunca yiyemedim sizin bildiğiniz yiyecek var mı bu tarz
Kızlar bir yerde okumuştum bu ilk aylarda özellikle kanamayı tetikleyen yiyecekler diye mesela nar yedikten sonra bir kadın çeşme gibi kanama yaşamış acaba etkisi varmıdır çok severim ben narı duyunca yiyemedim sizin bildiğiniz yiyecek var mı bu tarz
Gunaydin canim lekelenmesi en çok olan benim herhalde. Her tuvalette değiştiriyorum malesef peçete koyuyorum. Öyle şarıl şarıl değilse korkma normal bugün doktoruma gittim ciddiye bile almadı. Kesenin etrafında kanama falan yok endişelenme ama yine de progestana devam dedi. Hem hap hem iğne şeklinde kullanıyorum ben. Ama doktoruna bir sor yine de ben iki hafta daha kullanacağım
Yok ıhlamur bile içmiyorum artık çayı da çok az içiyorum ama kahve sıfır normalde çok severim ama riske atamam gelir bulur beni. Normalde kısıtlı içilebilir
Yok ıhlamur bile içmiyorum artık çayı da çok az içiyorum ama kahve sıfır normalde çok severim ama riske atamam gelir bulur beni. Normalde kısıtlı içilebilir
2016 da doğum yaptım.
4 bin tl ye oda takımı almıştı annem
1000 tl civarı bebek arabasına vermiştik
450 tl anne yanı beşiğini kayınvalidem almıştı
Kıyafet ıvır zıvır alet edevata da nereden baksanız 1500 girmiştir
Aklıma gelenler bunlar
Taze zencefili aldığımda parçalara bölüp dondurucuya atmıştım. Kaynatacağım zaman minik bir parça kesip alıyorum.
Ama fazla içmemek lazım düşük riski yaparmış. Ben kaynatıp çok yoğunsa suyla karıştırıp yudum yudum içiyorum.
Geçen hafta hergün nar yedim ve en az 4 de 1 çünkü narı açıyorum eşim sevmiyo nerdeyse hepsini ben yiyorum . Bence hurafe ben böyle bisy duymafim ama yine de evham yapiyosn ya çok az ye yada yeme canım bisy diyemem
Taze zencefili aldığımda parçalara bölüp dondurucuya atmıştım. Kaynatacağım zaman minik bir parça kesip alıyorum.
Ama fazla içmemek lazım düşük riski yaparmış. Ben kaynatıp çok yoğunsa suyla karıştırıp yudum yudum içiyorum.
Kızlar ben geldim ama durumlar karışık kalp atışı diye gittim daha yolk anca gördü doktorumuz güzel gelişme var korkulacak bişey yok dedi ama sat a göre 8+1 iki hafta önceki ultrasona göre 7 bugünde 5+3 gördü doktor Kafam karıştı valla millet büyütüyo ben küçültüyorum anlamadım bu işi
Canım bende de durum aynı oldu bugün doktora gidince. Normalde sata göre geçen hafta cuma 6+0di ama sata bakma bu 6+3 dedi. Bugun de sata bakmak lazım 6+6 dedi beynim error verdi
Geçen hafta hergün nar yedim ve en az 4 de 1 çünkü narı açıyorum eşim sevmiyo nerdeyse hepsini ben yiyorum . Bence hurafe ben böyle bisy duymafim ama yine de evham yapiyosn ya çok az ye yada yeme canım bisy diyemem
Şimdi bile ağzım sulandı bak ben bayılıyorum ya. Ama lekelenmem var benim canım riske atmak istemiyorum çok canım çekerse dediğin gibi yerim azıcık eşim çok güzel ayiklar sağolsun kase kade hazirlardi ama duyduğumda korktum yine de ben biraz pimpirikliyimdir