2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Zencefil bana da tarif edermisin kuru zencefil den mi yapiliyo nasıl yapiyosun

Kızlar bir yerde okumuştum bu ilk aylarda özellikle kanamayı tetikleyen yiyecekler diye mesela nar yedikten sonra bir kadın çeşme gibi kanama yaşamış acaba etkisi varmıdır çok severim ben narı duyunca yiyemedim sizin bildiğiniz yiyecek var mı bu tarz

Normal hurma ve yaş hurma, yeşil çaylar bitki çayları kuzum ilk aylarda uzak dur

Ben 3 4 hafta boyunca geldi benimki adet kanaması gibi olmaya başladı ama şükür 8+2 yada 3 ye komple kesildi

Normal hurma ve yaş hurma, yeşil çaylar bitki çayları kuzum ilk aylarda uzak dur
Yok ıhlamur bile içmiyorum artık çayı da çok az içiyorum ama kahve sıfır normalde çok severim ama riske atamam gelir bulur beni. Normalde kısıtlı içilebilir

Yok ıhlamur bile içmiyorum artık çayı da çok az içiyorum ama kahve sıfır normalde çok severim ama riske atamam gelir bulur beni. Normalde kısıtlı içilebilir
Bu arada doktora da gitmişsin kuzum çok sevindim kistin de küçülmüş insallah yok olur, bebiş de iyiymiş masallah sağlıkla gelsin dünyaya :)

Benim sorum ilk gebeliği olmayan annelere siz bebeğiniz için doğuma kadar ne kadarlık bir bütçe ayırdınız hastane masrafları disinda
2016 da doğum yaptım.
4 bin tl ye oda takımı almıştı annem
1000 tl civarı bebek arabasına vermiştik
450 tl anne yanı beşiğini kayınvalidem almıştı
Kıyafet ıvır zıvır alet edevata da nereden baksanız 1500 girmiştir
Aklıma gelenler bunlar

Zencefil bana da tarif edermisin kuru zencefil den mi yapiliyo nasıl yapiyosun
Taze zencefili aldığımda parçalara bölüp dondurucuya atmıştım. Kaynatacağım zaman minik bir parça kesip alıyorum.
Ama fazla içmemek lazım düşük riski yaparmış. Ben kaynatıp çok yoğunsa suyla karıştırıp yudum yudum içiyorum.

Geçen hafta hergün nar yedim ve en az 4 de 1 çünkü narı açıyorum eşim sevmiyo nerdeyse hepsini ben yiyorum . Bence hurafe ben böyle bisy duymafim ama yine de evham yapiyosn ya çok az ye yada yeme canım bisy diyemem

Bende taze zencefil var ama 2 haftadır dolapta duruyo bazı yerleri çürümüş iyi yerlerinden yapayım .peki tadı nasil içine extra bisy katiyomusun

Canım bende de durum aynı oldu bugün doktora gidince. Normalde sata göre geçen hafta cuma 6+0di ama sata bakma bu 6+3 dedi. Bugun de sata bakmak lazım 6+6 dedi beynim error verdi

Geçen hafta hergün nar yedim ve en az 4 de 1 çünkü narı açıyorum eşim sevmiyo nerdeyse hepsini ben yiyorum . Bence hurafe ben böyle bisy duymafim ama yine de evham yapiyosn ya çok az ye yada yeme canım bisy diyemem
Bnde yedim bi problem olmadi ve oyle birsey duymadm olsa doktorlar soylerdi

Şimdi bile ağzım sulandı bak ben bayılıyorum ya. Ama lekelenmem var benim canım riske atmak istemiyorum çok canım çekerse dediğin gibi yerim azıcık eşim çok güzel ayiklar sağolsun kase kade hazirlardi ama duyduğumda korktum yine de ben biraz pimpirikliyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…