2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende taze zencefil var ama 2 haftadır dolapta duruyo bazı yerleri çürümüş iyi yerlerinden yapayım .peki tadı nasil içine extra bisy katiyomusun
BEn çok minik bir parça kesip cezvede kaynatıyorum. Kokusu hiç rahatsız etmiyor tadı da. Ama yinede yarı zencefil çayı yarı su yapıpta içmek daha güvenli geliyor

Kafa karıştırıcı sorular
Kese hangi haftaya uyumluysa o şekilde benim bildiğim aslında sat önemli değil belki kadın bata yakın yumurtladi. Aslında benim aşılama olduğu için erken yumurtlamistim 7+3 diye düşünüyordum hesaplamalarima göre ama önemli olan sağlıklı olması boşver canim ben takılmiyorum
Bnmde satla ultrason tarihi aynı gidiyor suan 8+6yim ve ilk ogrendgimden beri hic degismedi hep ayni gitti iki doktorum var ikisi arasinda 1 gun bile oynamadi
Ne güzel maşallah kafan karışmaması çok güzeldir eminim rabbim sağlıkla ilerletsin herkesin hamileliğini

BEn çok minik bir parça kesip cezvede kaynatıyorum. Kokusu hiç rahatsız etmiyor tadı da. Ama yinede yarı zencefil çayı yarı su yapıpta içmek daha güvenli geliyor
Bunu deniyecegim ya minnacıktan birşey olmaz bulantı hapı kullanmadım bugün dayanmaya çalışıyorum bakalim

Aynen artık bende takılmam aynı doktora giderim önceki mecburen gitmiştim zaten boşuna gitmişim ona

Yoktu ben de lekelenme filan ama tedavi aşamasında oluşan kistler kendiliğinden kayboluyo zamanla. Lekelenme hakkında pek bilgim yok ama kuzenim 3 gebelik geçirdi üçünde de 9 ay lekelenmesi oldu. 3 tane sağlıklı evladı var çok şükür.

Ay resmen içime su serptin nasıl ferahladim anlatamam canım Allah razı olsun benim annem de ilk iki ay lekelenmis muhtemelen genetik

Arkadaşlar bebek odası takımı almamız gerekiyor bu büyüyen beşiklerden var hep sizce onlar nasıl? İlk zamanlarda yatak odamda yataga birleşik olacak beşik çocuk ayaklanana kadar ve o büyüyenler olmaz yatak odasında ne yapsamki ayrı beşikmi alcm napcm üff

Canım gözünüz aydın her şey yolundaymış bebişinin. Hiç sat bat falan takılma. Bebişin ve senin sağlığın yerinde olsun en güzel haber
Teşekkürler canım öyle dedi doktor iki hafta kontrole kadar dayanicam bakalım bir de kan tahlili sonuçlarım var onlara bakar. Allah razı olsun aynen önemli olan bebiş sağlıklı büyüsün takılmiyorum gerçekten

Evet canım seninki de korkutmustu bizi çok iyi hatırlıyorum yine de dikkat edicez inşallah bir daha hiç olmaz
İnşallah seninkide geçer tez zamanda bol bol istirahat et acil bı durum olmadığı sürece ayağa bile kalkma ben hep öyle yaptım bide yanlış anlama ama esinlede fazla yakınlaşma riskli zamanlar geçene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…