Ya benimki de izliyor bur de tvdekilere gülüyor sesleniyor sanki konusuyor gibi. Aslında zararlı biliyorum ama ben de tv izlemeyi seviyorum evde vakit gecmiyor ya bundan sonra izlememeye caliscam
Ya banada yok gibi geldi çünkü iğne geçikme yapabilirmiş doktor öyle söyledi ben her ihtimale karşı yaptım test eyer testim negatif çıkarsa adet sökücü kullanıp sprl takıcam bir daha ipne falan yapmicam yorumlar baya kötü iğneyle ilgili
Ben aylardır ilk defa dün kurufasulye yedim canım. Bugün gözlemliyorum bakalım nasıl etki edecek Karan'a diye. Gaz birazcık zorladı bugün ama üstesinden gelecek gibi
Ben aylardır ilk defa dün kurufasulye yedim canım. Bugün gözlemliyorum bakalım nasıl etki edecek Karan'a diye. Gaz birazcık zorladı bugün ama üstesinden gelecek gibi
YAaaa öylemii üf ya doktor iğnenin 3 aylık süresi dolsun aylık iğneye dönücez dedi ama ben zaten geç gebe kaldım korkum gebe kalmam zırlaşır mı acaba tekrar iğneni etkisi buymuş öyle duydum da ben Allah nasip ederse 3 yıl sonra ikini gebelik istiyorum oğlumu daha sağlıklı büyütmek için
YAaaa öylemii üf ya doktor iğnenin 3 aylık süresi dolsun aylık iğneye dönücez dedi ama ben zaten geç gebe kaldım korkum gebe kalmam zırlaşır mı acaba tekrar iğneni etkisi buymuş öyle duydum da ben Allah nasip ederse 3 yıl sonra ikini gebelik istiyorum oğlumu daha sağlıklı büyütmek için
2 sene kullanıp sonra ara verirsin canım bir şey olmaz. Ben bir sene kullandım aylık iğneyi. Sonra bıraktım bir sene ara verdim. Hamile kalırken de hiç zorlanmadım.