2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim kizimda adim atiyor canim ama yere direk temas ettirmiyorum bacaklari yamulur acir diye havadan havadan adim attiriyorum
Ben atırıyorum yatağımın üzerinde ama uzun değil hani bir kaç adım atıyor zaten sonra dayanamayıp öpüyorumarada ısırasım da geliyor ama işte

Kutlu olsun canım biz yüzüncü günümüzü yemeği dışarda yiyerek kutlamıştık. Yemek yapmaya üşendiğim için bir bahanem olmuştu
Himmm iyiymiş neyse bugüne yemeğim var 101 . Gün olur 102. Gün olur eşime desem 100 . Gün yemeğine çıkalım başka bahane bulamadın mı der

bu saydıklrını hiç tüketmiorum
bulguruda pilav şeklinde yapılırsa yiyorum
offf bir meyhane pilavı yaparım ki sorma

mincir olay var olay
Geldim Geldimm test verilmiş ama daha cikmaiss sanirim göreceğiz grubun ilk bebesi kim olacak

Kafamda Deli Sorular Kuru fasulye mercimek Yiyor musunuz çok gaz yapar diye ben doğumdan beri hiç yemedim canım istiyor

Hyt-123 cnm yanlş anlamadn demi
Minnoşun iyiliği için.. Bak aşağı ekliyorum
Ya benimki de izliyor bur de tvdekilere gülüyor sesleniyor sanki konusuyor gibi. Aslında zararlı biliyorum ama ben de tv izlemeyi seviyorum evde vakit gecmiyor ya bundan sonra izlememeye caliscam

Son düzenleme:
Spiral ile hamile kalan o kadar çok akrabam var ki bence iğne kesinlikle daha güvenli ama tabi ki senin tercihin canim

Kafamda Deli Sorular Kuru fasulye mercimek Yiyor musunuz çok gaz yapar diye ben doğumdan beri hiç yemedim canım istiyor
Ben aylardır ilk defa dün kurufasulye yedim canım. Bugün gözlemliyorum bakalım nasıl etki edecek Karan'a diye. Gaz birazcık zorladı bugün ama üstesinden gelecek gibi

Ben aylardır ilk defa dün kurufasulye yedim canım. Bugün gözlemliyorum bakalım nasıl etki edecek Karan'a diye. Gaz birazcık zorladı bugün ama üstesinden gelecek gibi
Bende yemek istiyorum artık canım yanında salatayla falan yersen biraz gazi alıyormuş. Artık büyüdüler ya çok zorlamaz gibi bence üstesinden gelir

Spiral ile hamile kalan o kadar çok akrabam var ki bence iğne kesinlikle daha güvenli ama tabi ki senin tercihin canim
YAaaa öylemii üf ya doktor iğnenin 3 aylık süresi dolsun aylık iğneye dönücez dedi ama ben zaten geç gebe kaldım korkum gebe kalmam zırlaşır mı acaba tekrar iğneni etkisi buymuş öyle duydum da ben Allah nasip ederse 3 yıl sonra ikini gebelik istiyorum oğlumu daha sağlıklı büyütmek için

2 sene kullanıp sonra ara verirsin canım bir şey olmaz. Ben bir sene kullandım aylık iğneyi. Sonra bıraktım bir sene ara verdim. Hamile kalırken de hiç zorlanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…