Veee pırpır konuştıAl git kız covid hayatimizdan kolay kolay çıkmayacak bebekleri dört duvar arasında buyutemeyiz ki onlara da yazık
Yaaaaa ama bu renk cok yakışacaakk karanaaaaaaaaaaaaKızlar oğluma aldığım triko tulum geldi yumuşacık bayıldım ben sizinle de paylaşayim almayı düşünen olursa her rengi vardıTrendyolda minora'dan aldım. Sitede bebek üzerinde denenmiş halini de ekledim Eki Görüntüle 2941339
Eki Görüntüle 2941338
Oh yarın 29 ekim ve sonrası haftasonuşuan iş yerindeyim ve kahkaha attım oda arkadaşlarım noldu ya diyor
bende dün anneme dedim.. işş yerinde dinleniyorum ben dedim
40 haftalık doğmuş tarihine göre 16. Haftada oğlum. Ve en zoru bu hafta oldu doğduğundan beri. Bebek arabasını eve soktum bi ileri bi geri takılıyoruz tuvalete gittiğim an bağırıyor kendime de bez bağlamam gerek artık.Ya benimkk de başladı iki gündür uyusun diye takla atmadigimiz kalıyor ve 10 dk sonra uyanıyor biz daha 4.ayin başındayız bı de
Kız ürk bence de iki gündür benim oğlanın da huyu suyu değişti uykusu var ama asla uyuyamiyor sürekli huysuz uyuyunca da hemen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorum
Neden sessizim hemen anlatayım. Bu sabah bunun daha beterini yaşadım
Eki Görüntüle 2941238
Emzirdikten sonra bizim yatagimiza bırakıp lavaboya gitmiştim. Eşim seslendi gel ortalığı batırdı diyeKendi sırtına kadar yaptığı yetmemiş zıbınina pijamasina bizim yatagimiza kadar geçmiş üstündekileri çıkarırken her yerine bulaştı tabi. Gittim vücudunu yıkadım hemen hizlica geldim bezini bağlayıp üstünü giydireyim derken bütün yüzüne gözüne saçına kadar sıçrayarak işedi sonra tekrar banyoya
Mükemmel bir sabah oluyor
Ben onu düşündüm 2. Ye enerjim olur mu diye olmaz gibi geliyor size kolay gelsinBiz de komutan. Eşime sen büyüğü parka gotur ben küçüğü emzirecegim sen küçükle oyna ben buyukle oynayacağım sen büyüğün dişini fırçala ben küçüğü uyutacagim sen küçüğü ayağına al ben büyüğü uyutacagim . Bir bakmışız saat 23.00 en iyi ihtimalle
Ben de öyle düşündümVeee pırpır konuştı
Yaaaaa ama bu renk cok yakışacaakk karanaaaaaaaaaaaa
O bebek arabasını eve sokma işini son bir aydır hep yapıyorum ben ona yattığı anda uyuyo benimki40 haftalık doğmuş tarihine göre 16. Haftada oğlum. Ve en zoru bu hafta oldu doğduğundan beri. Bebek arabasını eve soktum bi ileri bi geri takılıyoruz tuvalete gittiğim an bağırıyor kendime de bez bağlamam gerek artık.
Ben büyük bebemi götüreceğim yarın. Korona sağolsun bayram görmedi çocuğum. Seneye yürüsün bunu da alırız yanımıza inşallahAyy kızımı alıp 29 ekim törenine gidesim var
Covidden korkuyorum
AhhhOh yarın 29 ekim ve sonrası haftasonu
İnanmıacaksınız ama ben bebek arabası almadım40 haftalık doğmuş tarihine göre 16. Haftada oğlum. Ve en zoru bu hafta oldu doğduğundan beri. Bebek arabasını eve soktum bi ileri bi geri takılıyoruz tuvalete gittiğim an bağırıyor kendime de bez bağlamam gerek artık.
Yaaa bayıldımmmmmmBayramliklarimiz
Kızlar cadima toka alcam inst. Güvenilir aldınız bir yer varmı şu fiyonklulardan renk renk istiyorum
İnşallah cnm o günleri görelimBen büyük bebemi götüreceğim yarın. Korona sağolsun bayram görmedi çocuğum. Seneye yürüsün bunu da alırız yanımıza inşallah
Babamız almış h. Burdadan ikisi 69 a trendiyolda bayraklı 49 iyi almış şaşırdım genelde pahalısını bulur şaşkın kocamAhhh
İnanmıacaksınız ama ben bebek arabası almadım
Yaaa bayıldımmmmmm
Bende alacammmmmm artk 23 nisana
Mybabysworld_ diye bir hesap ovar cnm cok sevimli tokalat var.. Hatta türk bayraklı bile var bunlarn üstüne.. Ben cok Memnun kaldm aldıklarımdan.. Sende bir bak istersen
İnşallah cnm o günleri görelim
Helal olsun enişteyeBabamız almış h. Burdadan ikisi 69 a trendiyolda bayraklı 49 iyi almış şaşırdım genelde pahalısını bulur şaşkın kocam
Ben de bebek arabası almadım. Tam almaya niyetleniyorum, eşim zaten araban var, hiçbir yere yürümüyorsun deyip aldırmıyor. Ben de avm de dışarda falan oğlanı ona taşıttırıyorumİnanmıacaksınız ama ben bebek arabası almadım
Yaaa bayıldımmmmmm
Mybabysworld_ diye bir hesap var cnm cok sevimli tokalat var.. Hatta türk bayraklı bile var bunlarn üstüne.. Ben cok Memnun kaldm aldıklarımdan.. Sende bir bak istersen
Benm herif yok..Ahhh
Ben de bebek arabası almadım. Tam almaya niyetleniyorum, eşim zaten araban var, hiçbir yere yürümüyorsun deyip aldırmıyor. Ben de avm de dışarda falan oğlanı ona taşıttırıyorumHalbuki ben de isterdim bebemi bebek arabasına koyup yürüyüş yapmayı, BİM’e A101 e gitmeyi
Hangi sayfa balımHelal olsun enişteye
Bu sayfanın tokaları biraz pahalı ama kaliteli :)
Kim taşıyor çocuğuAhhh
İnanmıacaksınız ama ben bebek arabası almadım
Yaaa bayıldımmmmmm
Mybabysworld_ diye bir hesap var cnm cok sevimli tokalat var.. Hatta türk bayraklı bile var bunlarn üstüne.. Ben cok Memnun kaldm aldıklarımdan.. Sende bir bak istersen
Kuzum bim a101 kapısı iterek açılıyo ya ben onlara gidemiyorum tek başıma bebek arabası ileAhhh
Ben de bebek arabası almadım. Tam almaya niyetleniyorum, eşim zaten araban var, hiçbir yere yürümüyorsun deyip aldırmıyor. Ben de avm de dışarda falan oğlanı ona taşıttırıyorumHalbuki ben de isterdim bebemi bebek arabasına koyup yürüyüş yapmayı, BİM’e A101 e gitmeyi
Çok seçicisin canımKuzum bim a101 kapısı iterek açılıyo ya ben onlara gidemiyorum tek başıma bebek arabası ileilla otomatik kapı olcak
Mybabysworld_Hangi sayfa balım
Yanmda km varsaKim taşıyor çocuğu
Kuzum bim a101 kapısı iterek açılıyo ya ben onlara gidemiyorum tek başıma bebek arabası ileilla otomatik kapı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?