2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Al git kız covid hayatimizdan kolay kolay çıkmayacak bebekleri dört duvar arasında buyutemeyiz ki onlara da yazık
Veee pırpır konuştı

Yaaaaa ama bu renk cok yakışacaakk karanaaaaaaaaaaaa

40 haftalık doğmuş tarihine göre 16. Haftada oğlum. Ve en zoru bu hafta oldu doğduğundan beri. Bebek arabasını eve soktum bi ileri bi geri takılıyoruz tuvalete gittiğim an bağırıyor kendime de bez bağlamam gerek artık.

Ben onu düşündüm 2. Ye enerjim olur mu diye olmaz gibi geliyor size kolay gelsin bu çok tatlı çok ballı canım ama kardeş yerine kuzenlerini koymayı öğrensin

Bayramliklarimiz
Kızlar cadima toka alcam inst. Güvenilir aldınız bir yer varmı şu fiyonklulardan renk renk istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211028-141555.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
Veee pırpır konuştı

Yaaaaa ama bu renk cok yakışacaakk karanaaaaaaaaaaaa
Ben de öyle düşündüm Ama 6-9 ay aldım tam oldu ben büyük olur diye düşünmüştüm
O bebek arabasını eve sokma işini son bir aydır hep yapıyorum ben ona yattığı anda uyuyo benimki

Oh yarın 29 ekim ve sonrası haftasonu
Ahhh

İnanmıacaksınız ama ben bebek arabası almadım

Bayramliklarimiz
Kızlar cadima toka alcam inst. Güvenilir aldınız bir yer varmı şu fiyonklulardan renk renk istiyorum
Yaaa bayıldımmmmmm
Bende alacammmmmm artk 23 nisana
Mybabysworld_ diye bir hesap var cnm cok sevimli tokalat var.. Hatta türk bayraklı bile var bunlarn üstüne.. Ben cok Memnun kaldm aldıklarımdan.. Sende bir bak istersen

Ben büyük bebemi götüreceğim yarın. Korona sağolsun bayram görmedi çocuğum. Seneye yürüsün bunu da alırız yanımıza inşallah
İnşallah cnm o günleri görelim

Babamız almış h. Burdadan ikisi 69 a trendiyolda bayraklı 49 iyi almış şaşırdım genelde pahalısını bulur şaşkın kocam

Ahhh
Ben de bebek arabası almadım. Tam almaya niyetleniyorum, eşim zaten araban var, hiçbir yere yürümüyorsun deyip aldırmıyor. Ben de avm de dışarda falan oğlanı ona taşıttırıyorum Halbuki ben de isterdim bebemi bebek arabasına koyup yürüyüş yapmayı, BİM’e A101 e gitmeyi

Benm herif yok..
Bem çalışıorm
Önümüz kış
Ne die alacam die düşündüm

gmz41 gibi pırpırda değelim

Muhabbet kuşum var 5 yaşnda.. Konuşuyor.. Resmen evin bir ferdi gibi
Ama kızımı asla kabullenmior
Bebeğin sesi cıkınca cırpınp bağırmaya başlıor.. Kafesi açıksa bebeği gelip ısırmaya yeltenior
Offf

Kim taşıyor çocuğu

Kuzum bim a101 kapısı iterek açılıyo ya ben onlara gidemiyorum tek başıma bebek arabası ile illa otomatik kapı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…