- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Aminnnn insallahMerhababenimde öyle göbeğim ve artık o kadar çok acıyor ki anlatamam. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi önemli değil doğuma kadar bile her gün vururum iğneleri. İnşallah hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Öncelikle hayırlı olsun tatlım diğer torpikleede çok gördüm kanama zannedip yerleşme olanı ama doktoruna muhakkak de çünkğ kanama olunca hemen test yaptırıyor doktorMerhaba benimde 8 Temmuz’da 2 embriyo transferim yapıldı. Heyecanla bekliyordum ama dünden beri karnımın içine ateş düşmüş gibi yanıyor. Bugün de çok silik bir pembe kanama oldu azıcık. Tabi korkudan gözlerimden boncuk gibi yaşlar akmaya başladı. İnşallah kötü bir durum değildir. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?
Canım walla ne yap derim ne yapma 7 . Günde idrarda görende var 10 . İdrarda görmeyip kanda görende var eğer negatif görürsen ve umudunu kaybetmeden bekletebileceksen yap derimKızlar ben zor dayanıyorum yarın transferin 7.günü test yapmak istiyorummmmm
Canım tebrik ederim inşllah önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldurur mevlamMrb kizlar bnmde 8 temmuzda transferim oldu 19 temmuz bhcgins hepimzn pozitif sonclansn dualrnzda unutmayin
Ben de aynılarını kullanıyorum. İçini ferah tut lütfen. İyi düşün iyi olsun. Doktoruna mutlaka haber ver lekeleme için. Sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebeklerimizi hepimizDaha önce böyle şeyler olmayınca korktum inşallah dediğin gibidiro kadar çok ilaç var ki gerçekten. Protestan fitil olarak kullanıyorum. Estrofem, duphaston, coraspin ve vitaminler var. Birde prolutex, oksopar ve proluton depot iğneler var kullandığım. Sen neler kullanıyorsun?
Öncelikle hayırlı olsun tatlım diğer torpikleede çok gördüm kanama zannedip yerleşme olanı ama doktoruna muhakkak de çünkğ kanama olunca hemen tes
Teşekkür ederim inşallah hepimizinkiler hayırlı bir şekilde dünyaya gelirler. Bugün iğne için hastaneye gitmem gerekecek o zaman bir test yaptırırımÖncelikle hayırlı olsun tatlım diğer torpikleede çok gördüm kanama zannedip yerleşme olanı ama doktoruna muhakkak de çünkğ kanama olunca hemen test yaptırıyor doktor
Inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.aramizda 1gün var benimde 9temmuz transfer tarihim 21temmuz test günüm
Amin insInşallah rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.aramizda 1gün var benimde 9temmuz transfer tarihim 21temmuz test günüm
Amin cnmCanım walla ne yap derim ne yapma 7 . Günde idrarda görende var 10 . İdrarda görmeyip kanda görende var eğer negatif görürsen ve umudunu kaybetmeden bekletebileceksen yap derim
Canım tebrik ederim inşllah önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldurur mevlam
Merhababenimde öyle göbeğim ve artık o kadar çok acıyor ki anlatamam. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi önemli değil doğuma kadar bile her gün vururum iğneleri. İnşallah hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Amin ama ben dayanamayıp sabah erken evde test yaptım tek cizgiAmin insrabbim sewinli haberlerimizi duymayi nasip etsin cnm
Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırımBen de aynılarını kullanıyorum. İçini ferah tut lütfen. İyi düşün iyi olsun. Doktoruna mutlaka haber ver lekeleme için. Sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebeklerimizi hepimiz
Tek çizgi yapmayaydım iyidiAmin cnm
Ya cnim erken bnce sakin morel bozup etkileme bebişleriAmin ama ben dayanamayıp sabah erken evde test yaptım tek cizgi
Kaçıncı günün bugün? Kanda görmeden hiçbir şey net olarak belli olmuyor sıkma sakın canını.Amin ama ben dayanamayıp sabah erken evde test yaptım tek cizgi
9temmuz transfer günün akşam 4te gerçekleşti o günü sayarsak bugün 7.günüm. donmuş 3.gün emriosuKaçıncı günün bugün? Kanda görmeden hiçbir şey net olarak belli olmuyor sıkma sakın canını.
3. Gün embriyosu geç tutunabiliyormuş diye okumuştum. Ve idrar için çok erken bence o yüzden moralini bozma minnaklarımız üzülmesin9temmuz transfer günün akşam 4te gerçekleşti o günü sayarsak bugün 7.günüm. donmuş 3.gün emriosu
Normal test tarihim 21temmuz zaten ama işte heycanima yenildim3. Gün embriyosu geç tutunabiliyormuş diye okumuştum. Ve idrar için çok erken bence o yüzden moralini bozma minnaklarımız üzülmesin
Sizin sonuç daha erken çıkmalı ama 5. Gün embriyosu benim ki sizinki 3. Gün mü22 Temmuz mu 12 gün sonra test istemedilerse sizden ben 10 temmuzda transfer oldum
Canım 3. Gün embriyosu için 7. Gün çok çok erken ben 5. Gün diye düşünmüştüm bekle daha henüz çıkmazAmin ama ben dayanamayıp sabah erken evde test yaptım tek cizgi
Canımmm çok sevindim test yaptırınca haber ver muhakkakTekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırımİnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize de
5. Gün embriyosu benim de fakat bana 22 temmuzda test dedi neyse ya bende 20 temmuza zor dayanırım zatenSizin sonuç daha erken çıkmalı ama 5. Gün embriyosu benim ki sizinki 3. Gün mü
Bence yapma transferden sonra ki transfer gününü sayma transferden sonraki 10. Gününü bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?