2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Aminnnn insallahRabbim bu yolda kimsenin kucağını boş boynunu büyük koymasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Öncelikle hayırlı olsun tatlım diğer torpikleede çok gördüm kanama zannedip yerleşme olanı ama doktoruna muhakkak de çünkğ kanama olunca hemen test yaptırıyor doktor

Kızlar ben zor dayanıyorum yarın transferin 7.günü test yapmak istiyorummmmm
Canım walla ne yap derim ne yapma 7 . Günde idrarda görende var 10 . İdrarda görmeyip kanda görende var eğer negatif görürsen ve umudunu kaybetmeden bekletebileceksen yap derim
Mrb kizlar bnmde 8 temmuzda transferim oldu 19 temmuz bhcg ins hepimzn pozitif sonclansn dualrnzda unutmayin
Canım tebrik ederim inşllah önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldurur mevlam

Reactions: smu
Ben de aynılarını kullanıyorum. İçini ferah tut lütfen. İyi düşün iyi olsun. Doktoruna mutlaka haber ver lekeleme için. Sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebeklerimizi hepimiz

Öncelikle hayırlı olsun tatlım diğer torpikleede çok gördüm kanama zannedip yerleşme olanı ama doktoruna muhakkak de çünkğ kanama olunca hemen tes
Öncelikle hayırlı olsun tatlım diğer torpikleede çok gördüm kanama zannedip yerleşme olanı ama doktoruna muhakkak de çünkğ kanama olunca hemen test yaptırıyor doktor
Teşekkür ederim inşallah hepimizinkiler hayırlı bir şekilde dünyaya gelirler. Bugün iğne için hastaneye gitmem gerekecek o zaman bir test yaptırırım

Amin cnm

Amin ins rabbim sewinli haberlerimizi duymayi nasip etsin cnm
Amin ama ben dayanamayıp sabah erken evde test yaptım tek cizgi

Ben de aynılarını kullanıyorum. İçini ferah tut lütfen. İyi düşün iyi olsun. Doktoruna mutlaka haber ver lekeleme için. Sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebeklerimizi hepimiz
Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırım İnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize de

Amin ama ben dayanamayıp sabah erken evde test yaptım tek cizgi
Canım 3. Gün embriyosu için 7. Gün çok çok erken ben 5. Gün diye düşünmüştüm bekle daha henüz çıkmaz
Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırım İnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize de
Canımmm çok sevindim test yaptırınca haber ver muhakkak
Sizin sonuç daha erken çıkmalı ama 5. Gün embriyosu benim ki sizinki 3. Gün mü
5. Gün embriyosu benim de fakat bana 22 temmuzda test dedi neyse ya bende 20 temmuza zor dayanırım zaten

Kızlar benim transferden sonraki 5. Günüm. Dünden beri özellikle ayaktayken kasıklarım çok ağrıyor. Adet olcakmışım gibi böyle olan var mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…