D vitaminini muhakkak kullanın. Hatta gözünüzün önünde olsun ki her gün için. Hem sizin bağışıklığınızı hem bebeğin bağışıklığını destekleyecek kemik yapısını güçlendirecek
Sekeri için diyet yaparsın (değer kaç bilemiyorum ama), demir için ampul iğne verirler, depo dolar sorun değil, stres yapma. Haplarini düzenli içmenin lazım cnm, kendine değil bebege o haplar öyle düşün. Benim de b vitamini boşalmış iğne oluyorum simdi. Stresli konular değil. Bebek iyi olsun yeter k8
Bebeğinin düzenli gelişimi için demir ilacını içmeyi unutma.detaylı ultrasondan sonra 24 gün geçti, normalde yarın gidecektim aylık kontrole ama sabah verdiğim kan idrar tahlillerim çıkmış dayanamadım bugüne aldım randevuyu :) bakalım bebişimiz nasıl, yüzünü gösterecek mi yine :) umarım herşey yolundadır, sonuçlardan bazıları sıkıntı gibi açlık şekeri yüksek, demir baya düşükdemir ve d vitaminini doğuma kadar kullanacağız demişti ama hep unutuyorum içmeyi, artık dikkat etmem gerekecek.
Sicagi yaktigi gibi serin havasida carpti dun annemlere gitmistim evimiz yakin 1 2 mahalle var iftardan sonra yuruyelim dedim esime oda yagmura yakalandik üsüttüm galiba sahurda istirfa ettim ne guzel uzun zmandir etmiyordum ne rahatmisim meger hic keyfim yok bugunCidden yaz sıcağı gibi sıcak Ankara. Ayyyy temizlik misss gibi benim görümcem bu sene bende kaldı üni son senesi o gidince dip bucakenfosto temizlik başlıcak. Darlaniyorum temizlik dip bucak olmayınca da az kaldı bakalım.
Kuzum ben bunu kullanıyorum zaten doktorum verdi banada. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsinKizlar sadece ilac icin gitmek istemedim hastaneye doktorumda yokmus zaten anneme bu ilaci vermisler magnezyum icin biliyorum ama hamilelikte kullanilir mi emin olamadim kullanan var mi yada bilgisi olan bayram sonuna kadar idare ederdim bunla cok agrim oluyo.. nette kullanima uygun diyor ama bilemdim
Saol canim benim prespektusunde doktorunuza danisin diyince icmedim ama nasil agrilarim var anlatamam iyi geldi mi sanaKuzum ben bunu kullanıyorum zaten doktorum verdi banada. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Yok yok kullan Bi şey olmaz. Bana hiç bir ilaç iyi gelmiyor. Bundan önce başka kullanıyordum. İyi gelmedi dedim bunu verdi ama bu da çok etki etmiyor.Saol canim benim prespektusunde doktorunuza danisin diyince icmedim ama nasil agrilarim var anlatamam iyi geldi mi sana
bende de bu var kullanmayı unutuyorum ama :) kullanın sorun olmazKizlar sadece ilac icin gitmek istemedim hastaneye doktorumda yokmus zaten anneme bu ilaci vermisler magnezyum icin biliyorum ama hamilelikte kullanilir mi emin olamadim kullanan var mi yada bilgisi olan bayram sonuna kadar idare ederdim bunla cok agrim oluyo.. nette kullanima uygun diyor ama bilemdim
İlk hamileliğimde ilk günlerden sonuna kadar ödem vardı, bunda olmayınca sevinmiştim, olmayacak herhalde düşündüm. :) Ama 3. trimester geliyor bangır bangır. Hem mide kavrulmalarım başladı yavaştan hem de ödem.Hosgeldinnnn :) Geç bile olmuş senin cnm. Spor soket çoraplarım iz yapıyor benim kaç aydır. Ama doktor bacağıma bastırdı iz kalacak kadar odem olmadığı sürece sorun yok dedi, iz kalmıyor şu an ama var yani.
Kizlar sadece ilac icin gitmek istemedim hastaneye doktorumda yokmus zaten anneme bu ilaci vermisler magnezyum icin biliyorum ama hamilelikte kullanilir mi emin olamadim kullanan var mi yada bilgisi olan bayram sonuna kadar idare ederdim bunla cok agrim oluyo.. nette kullanima uygun diyor ama bilemdim
İlk hamileliğimde ilk günlerden sonuna kadar ödem vardı, bunda olmayınca sevinmiştim, olmayacak herhalde düşündüm. :) Ama 3. trimester geliyor bangır bangır. Hem mide kavrulmalarım başladı yavaştan hem de ödem.
Yani yapcak bi şey yok, en azından iyi tarafından bakabiliriz :) oo ben eşime çok nazlanıyorum. her akşam masaj yapıyor. hanımcı eş buldum kendime2 trimester bunlarsiz geçti, öyle düşün. Neresinden baksan kar :) coknsukur yaz geliyor da rahat şeyler gidebileceğiz ayaklarimiza. Arada ayak bileklerimi oluyorum, o da iyi geliyor, yapabilirsen eğer
covid olmuş olabilir misin acaba? bir test versen? ateş ishal covid belirtisi diyorlar ya hani.Şimdide ishal oldumöğleden beri fenayım normalmi ishal kızlar acile gitmeme gerek varmı
Covidde ishal varmıydıda cnm bilmiyodum, gerçi ateşimde yok dün bi çıkar gibi oldu devamı gelmedi ama bilemedim şimdicovid olmuş olabilir misin acaba? bir test versen? ateş ishal covid belirtisi diyorlar ya hani.
Evet, burada hep soruyorlar, ishal şikayetiniz var mı diye. Öyleysen de belli ki hafif geçirdin. Yine de emin olmakta ve doktoruna söylemekte fayda var. burda kan sulandırıcı vermiyolar ama Türkiye'de covid geçirenlere kan sulandırıcı verdiler bir haftalık. Belki sana da verirler. Bol bol su iç, bol hareket et dediler bana. İnternetten tüm belirtilere baktım.Covidde ishal varmıydıda cnm bilmiyodum, gerçi ateşimde yok dün bi çıkar gibi oldu devamı gelmedi ama bilemedim şimdi
Aynı aynı. Hamilelikte normal diyorlar. Yapacağımız bir şey yok, öyle böyle geçecek işte zaman. Allah çaresiz dert vermesin.Aynı senin gibiyim hatta gündüzde oluyor kalbim hızla çarpıyor nefes yetmiyor sanki bebek cigerlerimi sıkıştırıyor.sirf buyuzden kardeolojiye gittim herşey normal dedi oysaki orda bile nefes alamıyorum.
Coraspirin kullanıyorum zaten cnm, cumartesi dr.kontrolüm vardı yarına aldım, inşallah geçer yarına geçmezsede dr. Bişey söyler ona göre bakarım duruma artık, eve gidince patates falan haşlıyım belki faydası olurEvet, burada hep soruyorlar, ishal şikayetiniz var mı diye. Öyleysen de belli ki hafif geçirdin. Yine de emin olmakta ve doktoruna söylemekte fayda var. burda kan sulandırıcı vermiyolar ama Türkiye'de covid geçirenlere kan sulandırıcı verdiler bir haftalık. Belki sana da verirler. Bol bol su iç, bol hareket et dediler bana. İnternetten tüm belirtilere baktım.
İshal, olası bir COVID-19 semptomudur
En yaygın semptomlar:
ateş
öksürük
yorgunluk
tat alma veya koku duyusunun kaybı
Daha seyrek görülen semptomlar:
boğaz ağrısı
baş ağrısı
ağrı ve sızı
ishal
ciltte döküntü ya da el veya ayak parmaklarında renk değişimi
gözlerde kızarıklık veya tahriş
Ciddi semptomlar:
solunum güçlüğü veya nefes darlığı
konuşma ya da hareket kaybı veya bilinç bulanıklığı
göğüs ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?