2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önceki tahlillerimde demir hep iyi çıkmıştı, onun rahatlığıyla gün atlayarak içtim ama kullanmayınca hemen azalmış. d vitamini de öyle sıkıntı olmaz sanıyordum ama takviyelerin önemini anladım. sıkıntı yapmıyorum, dikkat ederim düzelir inşallah :) şeker 107 çıkmış, sürekli karbonhidratı azalt yeme diyor ama yapamıyorum. tokluk şekerimde hiç sıkıntı çıkmıyor, tek sorunum açlık şekerim. o da çok çok yüksek değil iyi ki. normal insana göre kabul edilebilir değerlerde ama gebe için biraz fazla. az nefsimi tutmam gerek :)

Bebeğinin düzenli gelişimi için demir ilacını içmeyi unutma.

Kizlar sadece ilac icin gitmek istemedim hastaneye doktorumda yokmus zaten anneme bu ilaci vermisler magnezyum icin biliyorum ama hamilelikte kullanilir mi emin olamadim kullanan var mi yada bilgisi olan bayram sonuna kadar idare ederdim bunla cok agrim oluyo.. nette kullanima uygun diyor ama bilemdim

Eklentiler

• 20220428_134510.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 40
Sicagi yaktigi gibi serin havasida carpti dun annemlere gitmistim evimiz yakin 1 2 mahalle var iftardan sonra yuruyelim dedim esime oda yagmura yakalandik üsüttüm galiba sahurda istirfa ettim ne guzel uzun zmandir etmiyordum ne rahatmisim meger hic keyfim yok bugun

Kuzum ben bunu kullanıyorum zaten doktorum verdi banada. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

Saol canim benim prespektusunde doktorunuza danisin diyince icmedim ama nasil agrilarim var anlatamam iyi geldi mi sana
Yok yok kullan Bi şey olmaz. Bana hiç bir ilaç iyi gelmiyor. Bundan önce başka kullanıyordum. İyi gelmedi dedim bunu verdi ama bu da çok etki etmiyor.

bende de bu var kullanmayı unutuyorum ama :) kullanın sorun olmaz

Yeni geldim eve hastaneden , şimdi görüyorum mesajlarınızı
E bebekte bide lcw da gördüm ben emzirme südyeni yorumları çok iyiydi
Fiyat da uygundu
Almadım henüz ama
100 alcam sanırım

Merhaba kızlar bende hastanedeyim şeker yüklemesine geldim 75 Gr yüklediler bana sonuç bekliyorum. Dün girmeyip biriktirmiştim konuşmaları hastanede oyalanırken okurum vakit geçiririm diye, mesajlar bitti hala sonuç yok dün biraz yüklenmiştir tatlı, ekmek dayanamamıştım inşallah güzel çıkar sonuçlar

İlk hamileliğimde ilk günlerden sonuna kadar ödem vardı, bunda olmayınca sevinmiştim, olmayacak herhalde düşündüm. :) Ama 3. trimester geliyor bangır bangır. Hem mide kavrulmalarım başladı yavaştan hem de ödem.

Gebelik kategorisi B ise kullanabilirsin (ilac alerjisi, ozel olarak bir hastaligin vs yok ise) Destek ürün, komplike bir ilac değil.

2 trimester bunlarsiz geçti, öyle düşün. Neresinden baksan kar :) coknsukur yaz geliyor da rahat şeyler gidebileceğiz ayaklarimiza. Arada ayak bileklerimi oluyorum, o da iyi geliyor, yapabilirsen eğer

Şimdide ishal oldum öğleden beri fenayım normalmi ishal kızlar acile gitmeme gerek varmı

2 trimester bunlarsiz geçti, öyle düşün. Neresinden baksan kar :) coknsukur yaz geliyor da rahat şeyler gidebileceğiz ayaklarimiza. Arada ayak bileklerimi oluyorum, o da iyi geliyor, yapabilirsen eğer
Yani yapcak bi şey yok, en azından iyi tarafından bakabiliriz :) oo ben eşime çok nazlanıyorum. her akşam masaj yapıyor. hanımcı eş buldum kendime

Covidde ishal varmıydıda cnm bilmiyodum, gerçi ateşimde yok dün bi çıkar gibi oldu devamı gelmedi ama bilemedim şimdi
Evet, burada hep soruyorlar, ishal şikayetiniz var mı diye. Öyleysen de belli ki hafif geçirdin. Yine de emin olmakta ve doktoruna söylemekte fayda var. burda kan sulandırıcı vermiyolar ama Türkiye'de covid geçirenlere kan sulandırıcı verdiler bir haftalık. Belki sana da verirler. Bol bol su iç, bol hareket et dediler bana. İnternetten tüm belirtilere baktım.

İshal, olası bir COVID-19 semptomudur
En yaygın semptomlar:
ateş
öksürük
yorgunluk
tat alma veya koku duyusunun kaybı

Daha seyrek görülen semptomlar:
boğaz ağrısı
baş ağrısı
ağrı ve sızı
ishal
ciltte döküntü ya da el veya ayak parmaklarında renk değişimi
gözlerde kızarıklık veya tahriş

Ciddi semptomlar:
solunum güçlüğü veya nefes darlığı
konuşma ya da hareket kaybı veya bilinç bulanıklığı
göğüs ağrısı

Aynı senin gibiyim hatta gündüzde oluyor kalbim hızla çarpıyor nefes yetmiyor sanki bebek cigerlerimi sıkıştırıyor.sirf buyuzden kardeolojiye gittim herşey normal dedi oysaki orda bile nefes alamıyorum.
Aynı aynı. Hamilelikte normal diyorlar. Yapacağımız bir şey yok, öyle böyle geçecek işte zaman. Allah çaresiz dert vermesin.

Coraspirin kullanıyorum zaten cnm, cumartesi dr.kontrolüm vardı yarına aldım, inşallah geçer yarına geçmezsede dr. Bişey söyler ona göre bakarım duruma artık, eve gidince patates falan haşlıyım belki faydası olur

Kontrolden çıktık boy 32, kilo 745gram :) suyu, rahim, bebek gayet iyi. Pozisyonuda düzelmiş baş aşağıda doğum pozisyonuna gelmiş. Doktorum sende tek sıkıntım Demir ve açlık şekerin dedi. Kabız oluyorum diye organik Demir vermişti onunda etkisi az diye güçlü Demir yazdı hatta günde iki kere alacakmışım sabah akşam şeker için dahiliyeye göndermiyorum bu sonuçları görseler insüline bile başlatırlar ama biz 1 ay diyetisyene gidelim izleyelim dedi. Bizde sonuçlar böyle tahmin ettiğim gibi. şimdi diyetisyene randevu alacağım, çalıştığımı söyleyip ona göre liste hazırlamasını istiyeceğim. Yüzünü göremedik kordon gelmişti yüzünün yarısına yan döndüm filan ama yok, ellerini minik parmaklarını gördüm bide bizimki her kontrolde bacaklarını açıyor pipiyi göstermeyi seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…