2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi doktoruma da sordum kullansan iyi olur korkulacak bir şey yok yok dedi. Çok bunaldım. Çok dua eyorjö sağlıkla hayırlısı ile geçsin şu zaman diye. Nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. Bende böyle bir sorun yoktu hiç. Yani beni gün içinde hiç etkilemiyordu. Nasıl oldu anlamadım.
Bendede şiş var ama daha büyüme yok budamı gelicek başımıza. El parmaklarımda şiş oluyor yüzüğümü takmıyorum artık
Aman yarabbi başıma gelmeyen Bi o kaldı herhalde. Her türlü sıkıntı Bi sağdan Bi soldan vuruyor. Bakalım bu ne zaman olacak

Canim amniyosentez sonucuna ben sevindim. Corpus kollosum agenezisi meselesini senden sonra ben de arastirdim biraz. Bununla yasayip hic bilmeyen insanlar varmis. Yani son 5 10 yildir onemsenen ve dee ellerinde cok veri olmayan bi durum. Amniyosentezde anomali cikmadiysa ultrasondaki anomaliyi onemseme. Eger bebekten vazgecmeyi dusunmuyosan hayati kendine zindan etme. Hamileligi boyinca bu meseleden surec kotu gecen ama saglikla alan dolu onsan var ustelik genetik sorun yoksa bebeklerin saglikli bebeklerden farki bile olmuyomus cogu zaman. Iyi dusun iyi olsun allah gonlune fwrahlik versin

Günaydın kızlar
Hastanedeyim şu an şeker yükemesi yapıldı
O şekerli şeyi içtim bekliyorum
Midem bulanıyo başım dönüyo
Çok aşırı tatlı ya
Ben 15 yıldır şeker atmam hiç bi içeceğe
Çok kötü etkiledi beni
15 dakkam kaldı

canım geçmiş olsun, benimde arkadaşım gebe 28. haftada gelişimi yavaş, kolları kısa dendi, 21. hafta detaylıda perinatolog 1 hafta erteletti küçüktü diye. ama bunlar olabilecek şeyler belki, daha gelişimi tamamlanmamış çünkü. arkadaşımın bebeği minyon gidiyormuş geride hep. ama doktoru içini rahatlatıyor. senle görüşen doktorlar hiç psikolojini düşünmemiş, empati kurmadan kaba taslak konuşmuşlar gibi. inşallah güzel haberlerini alırız

bende gebelik doğum forumundan girebiliyorum, anasayfa açılmıyor pc'de

Bendede öyle( erken ama gece uykularımda bozuldu. Bir doğursaydık

Guzel sonuclar al insallah. Doktorum bana ayrintiliya gidince bi ay sonra gel dedi. Bi ay sonrasi tam 28. Hafta. Bana yapmicak heralde seker yuklemesi

Ne çok mesaj olmuş Sayılı haftalar arkadaşlar, evet bazılarımızın daha zor geciyor hamilelik ama saglikla kucgaimiza alacağımız günün hayaline sarılalım, ben odagimi buna vermeye calisiyorum. Reflu kaynaklı çok oksuruyorum ki öksürük de kabızlık gibi tehlikeli hamilelikte. Rabbim hepimize hayırlı şekilde bu yolculuğu tamamlamayi nasip etsin

Ya baktım.da C cup yok hep B cup ürünler.

Ben bir beden büyük almıştım sikmamasi açısından bir sorun yaşamadım canim
En azindan 1 beden buyuk, ok

Canım hamilelikte insanın göğsü büyüyor. Ama doğumdan sonra benim süt dolunca bir okadar daha büyümüştü hatta doğumdan sonra göğüslerim çatladı. Şimdi bunu düşünerek alabilirsin.
1 beden buyuk de kurtarmaz sanki o zaman

Benimkiler çok minnak ya. Sütüm de az olacak gibi geliyor küçük diye.
A hiç öyle düşünme, kuzenimin öyleydi kendi de çok zayıftı normalde zaten. Masallah neredeyse 2 sene emzirdi bizim pasayi, şimdi tam bir tosuncuk:) alakası yok onunla

Ya kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.

Canim, 140 lar sinir, senin 160 180 i bulmuş tokluk. Ama diyetle insuline geçmeden düşünebilirsin bence. Benim ki normalde insulin direncim var dikkat etmeye çalıştığımdan (hamilelik öncesi günde 1000 mg diyabet ilacı aliyordum) 4 aydır almama rağmen değerlerim iyi.

Benim normalde 85b, şu an girebiliyorum ama sonra ne olacak kestirmedim. Kalıba göre 1 veya 2 beden buyuk.almak gerekecek sanirim

Simdi fark ettim. Ayaklarimda odem baslamis benim

Hosgeldinnnn :) Geç bile olmuş senin cnm. Spor soket çoraplarım iz yapıyor benim kaç aydır. Ama doktor bacağıma bastırdı iz kalacak kadar odem olmadığı sürece sorun yok dedi, iz kalmıyor şu an ama var yani.

Bende Pentiden almıştım çalışan bayan sırt ve göğüs ölçüsü alarak vermişti banada

Ben her şeyi netten aldigim için mağaza ile ilişkim kalmadı gibi bsey pentideki kadin ne guzel ilgilenmis. bebeğimin 0-9 ay arası kiyafetleri bile internetteb aldım hep uyguna, mağazadan bir parça aldım bugüne kadar sadece. Sevgili - Janna - sagolsun nextdirectten aldım bir çok şeyi de.

App kullansan mi? Ben cok rahat ettim uygulamaya geçince de :)

Bende grip oldum kızlar vücut kırgınlığı,boğaz ağrısı ve burun akıntısı var malesef. Akşam üzeri bi parol icmek zorunda kaldım
Gecmis olsun cnm. Miden iyi işe limonlu su iç, bağışıklığın güçlensin inşallah ve de çok yorulma.

Geçmiş olsun cnm bende dün ateşlenir gibiydim mecburen parol içtim, dün evdeydim bugün işe bir geldim herkes maskeleri atmış artık bol bol hastalık beni bekliyor gibi hissediyorum

Parmak uçlarında buz gezdir canim ateş olduğunda, Kore akupunkturu bu, elimizdeki parmak uçları basimizi simgeler. Buz dolastirmayi hem yetişkinler hem de çocuklarda kullanabiliyoruz. Parol zararsız için rahat olsun

Bir beden buyuk aldim cunku gebelikteki gogusler dahada buyuyo emzirdikce onuda hesap et suan ki gibi kalmicak dahada cosacak sut geldikce ben normalde 80 kullaniyodum gebelikte 85 oldum emzirirken 90

Benim 2.gebelikte ayaklarım sisten büyümüş gibiydi, 36 hiç bir ayakkabıma giremedim klasiklerde. Doğumdan sonra normale döndü ama geçici.bir durum bence. Beden.buyumuyir, hamilelikte sureli şişiyor sadece

yaz aylarındayız artık sandalet, terlik giyeriz rahat rahat :)

Benim ayaklarım 37idi 38olarak kaldı, şimdide korkuyorum 39olur muyum ki diye.bunu yaşayan bı kaç arkadaş da var o yüzden bana normal geliyordu büyümesi,sizlere de ondan sormak istedim

Benim ayaklarım 37idi 38olarak kaldı, şimdide korkuyorum 39olur muyum ki diye.bunu yaşayan bı kaç arkadaş da var o yüzden bana normal geliyordu büyümesi,sizlere de ondan sormak istedim
Bunu ilk defa duydum ay inşallah olmaz öyle bişey ya ödem ve şişlik olduğu için geçici büyüme olur diye düşünüyodum ben hep

Anaaa ne diyosunuz kiz ayak büyür mü zaten 39.5 giyiyorum suan ayakkabi bulamam kendime

ayakkabılarımı çok seviyorum, nolur öyle bişey olmasın artık ayakkabı almak bile çok zor her şey 2-3 katı oldu

Canim sen bide covidsin ya belki ondan olabilir mi

Ay kizlar 2 gündür dogru duzgun giremiyorum annem geldi baza altlarini koltuk altlarini komple boşaltip düzenledi bugünde bi abla cagirdim cam sildiriyorum annem perdeleri hallediyor kapilarla duvarlari silecek onlar iş yaparken ben neden yoruluyorum bilmiyorum ama Ankara cayır caýir sıcak yaz birden geldi çiftçilerin ekinleri yanmaz inşallah

Bende 3 hafta sonra yaptiricam tadi mide bulandiriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…