2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı senin gibiyim hatta gündüzde oluyor kalbim hızla çarpıyor nefes yetmiyor sanki bebek cigerlerimi sıkıştırıyor.sirf buyuzden kardeolojiye gittim herşey normal dedi oysaki orda bile nefes alamıyorum.

Hiç dikkat edemedim akşamları. Dünde kısır poğaça yediydim ama poğaça tam buğday unundan yapmıştım 2 tane yiyip bıraktım. Kısırda kaçırdım biraz herhalde. Bilmiyorum eşim kullan diyor sık boğaz ediyor. Hiç anlamıyor bazen beni.
Canim ciktin mi hastaneden sen
Salı günü çıktım canım ben. Bir gün daha yatıracaktı ama istemedim. Kendi doktorum çağırdı bakayım diye oraya gittik Salı günü

Maşallah 1 kiloluk bebiş olmaya az kalmış bende hiç bir yan etkisi olmamıştı.

Normalde döndün degil mi bi sormuştum ama gözünden kacti sanirim kanamanin sebebini soylediler mi

Cidden yaz sıcağı gibi sıcak Ankara. Ayyyy temizlik misss gibi benim görümcem bu sene bende kaldı üni son senesi o gidince dip bucak enfosto temizlik başlıcak. Darlaniyorum temizlik dip bucak olmayınca da az kaldı bakalım.

Normalde döndün degil mi bi sormuştum ama gözünden kacti sanirim kanamanin sebebini soylediler mi
Yazmıştım ama konuşmalardan karışmış herhalde. Doktorum her şeye baktı sağlıklı hiç bir sorun yok kanama alanı falanda yok dedi. Büyük ihtimal bebeğin gelişiminden kaynaklı kılcal damar çatlaması olmuştur bazı gebelerde olabiliyor takip edeceğiz. Tekrar olursa ilaca başlarız şuan için gerek yok dedi canım. Normale döndüm sayılır. Evdeyim ama iyi hissetmiyorum hiç kendimi. Dün tansiyonum falan düştü hatta. Böyle böyle doğuma kadar gideceğim herhalde hayırlısı ile

Cok bunaltma kendini bu kadar her hamile kadinin basina gelebilcek seyleri yasiyosun sukur bebegin saglikli sen sagliklisin az kaldi kucagina almana daha ne olsun sisicez catlicaz hareketlerden endiselenicez vs vs bunlar olacak seyler yarin bebeginin atesi cikip agladiginda napcan cok merak ediyorum seni biraz daha soguk kanlilik canim

Gerçekten hiç soğukkanlı değilim ben. Yapımda yok yani. Sakin kalamıyorum. Alışamadım zamanla inşallah.

Kızlar Ankara’da heyet raporu alan oldu mu acaba? Bayrama Ankara’ya gelmişken burdan alabilirsek alalım diyoruz. Raporu buradan alabilirsek Bayramdan sonra biraz daha Ankara’da kalalım dedik

detaylı ultrasondan sonra 24 gün geçti, normalde yarın gidecektim aylık kontrole ama sabah verdiğim kan idrar tahlillerim çıkmış dayanamadım bugüne aldım randevuyu :) bakalım bebişimiz nasıl, yüzünü gösterecek mi yine :) umarım herşey yolundadır, sonuçlardan bazıları sıkıntı gibi açlık şekeri yüksek, demir baya düşük demir ve d vitaminini doğuma kadar kullanacağız demişti ama hep unutuyorum içmeyi, artık dikkat etmem gerekecek.

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah Allah korktugunuza ugratmasin dua her olumsuzluğun önüne geçer en güzel mucizelerini gösterir inşallah

Bu biraz ödemle alakalı. İlk bebeğimde ayaklarımda ödemim çoktu. Yaz bebeği olduğu için şanslıydım. Hep terlik giydim. İkinci bebeğim ocak bebeği. Hiç ödemim olmadı. Ayak numaram milim değişmedi. Kışın rahat rahat bütün ayakkabılarımı giydim.

D vitaminini muhakkak kullanın. Hatta gözünüzün önünde olsun ki her gün için. Hem sizin bağışıklığınızı hem bebeğin bağışıklığını destekleyecek kemik yapısını güçlendirecek

Sekeri için diyet yaparsın (değer kaç bilemiyorum ama), demir için ampul iğne verirler, depo dolar sorun değil, stres yapma. Haplarini düzenli içmenin lazım cnm, kendine değil bebege o haplar öyle düşün. Benim de b vitamini boşalmış iğne oluyorum simdi. Stresli konular değil. Bebek iyi olsun yeter k8

Benimde ilk bebegimde ayağım 1 numara büyüdü 36 giyiyordum şuan 37 giyiyorum üstelik ayaklarım taraklı bile değil incecik ama oldu valla şimdi ikinci bebekte bir değişiklik yok ama korkuyorum yine büyürse diye boyum 1.60 cm 38 numara ayakkabı da hiç güzel durmaz ki nerdeyse boyuma yaklaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…