Aynı senin gibiyim hatta gündüzde oluyor kalbim hızla çarpıyor nefes yetmiyor sanki bebek cigerlerimi sıkıştırıyor.sirf buyuzden kardeolojiye gittim herşey normal dedi oysaki orda bile nefes alamıyorum.Aksamlari yatarken nefessiz kaliyorum gibi hissediyorum. Derin derin nefes aliyorum ama yetmiyor gibi. Vucudun fazla kan depolamasindan dolayi oksijen ihtiyaci artiyor ondan bu nefes darligi hissi biliyorum. Biliyorum ama hic hos bir his degil. Sag yanima yatarken uyuyabiliyorum ancak. Muhtemelen kan akisi daha az oldugu icin daha az oksijen yetiyor.
Hamilelikte değil ama yıllar önce yaptirmistim, limon sikmislardi icine :) şimdi nasıl bilmiyorumBende 3 hafta sonra yaptiricam tadi mide bulandiriyor mu
Hiç dikkat edemedim akşamları. Dünde kısır poğaça yediydim ama poğaça tam buğday unundan yapmıştım 2 tane yiyip bıraktım. Kısırda kaçırdım biraz herhalde. Bilmiyorum eşim kullan diyor sık boğaz ediyor. Hiç anlamıyor bazen beni.A hiç öyle düşünme, kuzenimin öyleydi kendi de çok zayıftı normalde zaten. Masallah neredeyse 2 sene emzirdi bizim pasayi, şimdi tam bir tosuncuk:) alakası yok onunla
Canim, 140 lar sinir, senin 160 180 i bulmuş tokluk. Ama diyetle insuline geçmeden düşünebilirsin bence. Benim ki normalde insulin direncim var dikkat etmeye çalıştığımdan (hamilelik öncesi günde 1000 mg diyabet ilacı aliyordum) 4 aydır almama rağmen değerlerim iyi.
Salı günü çıktım canım ben. Bir gün daha yatıracaktı ama istemedim. Kendi doktorum çağırdı bakayım diye oraya gittik Salı günüCanim ciktin mi hastaneden sen
Maşallah 1 kiloluk bebiş olmaya az kalmışMerhabalar. Az önce kontrolden çıktık. 26+2 günlük 940 gram olmuş kızımız. Gayet sağlıklı. İstememe rağmen doktorumun iknası üzerine 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Şimdi 1 saat olmasını bekliyorum. Sizlerde baş ağrısı yaptı mı şeker yüklemesi
Ben kusarim diye korkuyorum şekerli şeylerden pek hoşlanmamHamilelikte değil ama yıllar önce yaptirmistim, limon sikmislardi icine :) şimdi nasıl bilmiyorum
Normalde döndün degil mi bi sormuştum ama gözünden kacti sanirim kanamanin sebebini soylediler miHiç dikkat edemedim akşamları. Dünde kısır poğaça yediydim ama poğaça tam buğday unundan yapmıştım 2 tane yiyip bıraktım. Kısırda kaçırdım biraz herhalde. Bilmiyorum eşim kullan diyor sık boğaz ediyor. Hiç anlamıyor bazen beni.
Salı günü çıktım canım ben. Bir gün daha yatıracaktı ama istemedim. Kendi doktorum çağırdı bakayım diye oraya gittik Salı günü
Cidden yaz sıcağı gibi sıcak Ankara. Ayyyy temizlik misss gibi benim görümcem bu sene bende kaldı üni son senesi o gidince dip bucakAy kizlar 2 gündür dogru duzgun giremiyorum annem geldi baza altlarini koltuk altlarini komple boşaltip düzenledi bugünde bi abla cagirdim cam sildiriyorum annem perdeleri hallediyor kapilarla duvarlari silecek onlar iş yaparken ben neden yoruluyorum bilmiyorum amaAnkara cayır caýir sıcak yaz birden geldi çiftçilerin ekinleri yanmaz inşallah
Yazmıştım ama konuşmalardan karışmış herhalde. Doktorum her şeye baktı sağlıklı hiç bir sorun yok kanama alanı falanda yok dedi. Büyük ihtimal bebeğin gelişiminden kaynaklı kılcal damar çatlaması olmuştur bazı gebelerde olabiliyor takip edeceğiz. Tekrar olursa ilaca başlarız şuan için gerek yok dedi canım. Normale döndüm sayılır. Evdeyim ama iyi hissetmiyorum hiç kendimi. Dün tansiyonum falan düştü hatta. Böyle böyle doğuma kadar gideceğim herhalde hayırlısı ileNormalde döndün degil mi bi sormuştum ama gözünden kacti sanirim kanamanin sebebini soylediler mi
Cok bunaltma kendini bu kadar her hamile kadinin basina gelebilcek seyleri yasiyosun sukur bebegin saglikli sen sagliklisin az kaldi kucagina almana daha ne olsun sisicez catlicaz hareketlerden endiselenicez vs vs bunlar olacak seyler yarin bebeginin atesi cikip agladiginda napcan cok merak ediyorum seni biraz daha soguk kanlilik canimKendi doktoruma da sordum kullansan iyi olur korkulacak bir şey yok yok dedi. Çok bunaldım. Çok dua eyorjö sağlıkla hayırlısı ile geçsin şu zaman diye. Nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. Bende böyle bir sorun yoktu hiç. Yani beni gün içinde hiç etkilemiyordu. Nasıl oldu anlamadım.
Aman yarabbibaşıma gelmeyen Bi o kaldı herhalde. Her türlü sıkıntı Bi sağdan Bi soldan vuruyor. Bakalım bu ne zaman olacak
Kiz yok kendimi bildim bileli 3. Cocuk olcak 39 giyiyorum hatta 38 kullaniyorum benimkiler kuculmus demek kiAnaaa ne diyosunuz kiz ayak büyür müzaten 39.5 giyiyorum suan ayakkabi bulamam kendime
Gerçekten hiç soğukkanlı değilim ben. Yapımda yok yani. Sakin kalamıyorum. Alışamadım zamanla inşallah.Cok bunaltma kendini bu kadar her hamile kadinin basina gelebilcek seyleri yasiyosun sukur bebegin saglikli sen sagliklisin az kaldi kucagina almana daha ne olsun sisicez catlicaz hareketlerden endiselenicez vs vs bunlar olacak seyler yarin bebeginin atesi cikip agladiginda napcan cok merak ediyorum seni biraz daha soguk kanlilik canim
Aslinda iyileseli cok oldu ya. 12. Gunundeyiz karantinanin. Bu ilk hamileligimde de oluyordu. Sanirim 3. Trimester biraz challenge dolu olacakCanim sen bide covidsin ya belki ondan olabilir mi
Aslında tadı limonata gibiydi ama içtikten sonra kendimi bi tuhaf hissettim. Baş dönmesi gibi. Hemşire gün boyu etkisi sürebilir dediBende 3 hafta sonra yaptiricam tadi mide bulandiriyor mu
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah Allah korktugunuza ugratmasin dua her olumsuzluğun önüne geçer en güzel mucizelerini gösterir inşallahHepiniz sagolun kızlar dualarınız ıcın Allah razı olsun ben herhangı bir mucize olmadgı surece artık buraya girip sızı de istemeden uzmek istemem bu yuzden girip yazmayacağım Allah hepinize sag salım bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin ınsallah kimseyi böyle seylerle sınamasın kalın selametle hosca kalın..
Bu biraz ödemle alakalı. İlk bebeğimde ayaklarımda ödemim çoktu. Yaz bebeği olduğu için şanslıydım. Hep terlik giydim. İkinci bebeğim ocak bebeği. Hiç ödemim olmadı. Ayak numaram milim değişmedi. Kışın rahat rahat bütün ayakkabılarımı giydim.Kızlar ben de ayakkabı sorununu dile getireyim. göğüsler her seferinde büyüyor-küçülüyor,ama ayak numaramiz ikinci hamileliklerde de büyüyecek mi?bilgisi olan var mı ilk hamilelkte 1numara büyüdü ikincide de 1numara buyur mu var mı fikri olan?
D vitaminini muhakkak kullanın. Hatta gözünüzün önünde olsun ki her gün için. Hem sizin bağışıklığınızı hem bebeğin bağışıklığını destekleyecek kemik yapısını güçlendirecekdetaylı ultrasondan sonra 24 gün geçti, normalde yarın gidecektim aylık kontrole ama sabah verdiğim kan idrar tahlillerim çıkmış dayanamadım bugüne aldım randevuyu :) bakalım bebişimiz nasıl, yüzünü gösterecek mi yine :) umarım herşey yolundadır, sonuçlardan bazıları sıkıntı gibi açlık şekeri yüksek, demir baya düşükdemir ve d vitaminini doğuma kadar kullanacağız demişti ama hep unutuyorum içmeyi, artık dikkat etmem gerekecek.
detaylı ultrasondan sonra 24 gün geçti, normalde yarın gidecektim aylık kontrole ama sabah verdiğim kan idrar tahlillerim çıkmış dayanamadım bugüne aldım randevuyu :) bakalım bebişimiz nasıl, yüzünü gösterecek mi yine :) umarım herşey yolundadır, sonuçlardan bazıları sıkıntı gibi açlık şekeri yüksek, demir baya düşükdemir ve d vitaminini doğuma kadar kullanacağız demişti ama hep unutuyorum içmeyi, artık dikkat etmem gerekecek.
Benimde ilk bebegimde ayağım 1 numara büyüdü 36 giyiyordum şuan 37 giyiyorum üstelik ayaklarım taraklı bile değil incecik ama oldu valla şimdi ikinci bebekte bir değişiklik yok ama korkuyorum yine büyürse diyeKızlar ben de ayakkabı sorununu dile getireyim. göğüsler her seferinde büyüyor-küçülüyor,ama ayak numaramiz ikinci hamileliklerde de büyüyecek mi?bilgisi olan var mı ilk hamilelkte 1numara büyüdü ikincide de 1numara buyur mu var mı fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?