2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy vallahi ama cam silindi ya kesin yagmur yağar
Cok stres yapmamaya caliş canim görmemişim
Aslında tadı limonata gibiydi ama içtikten sonra kendimi bi tuhaf hissettim. Baş dönmesi gibi. Hemşire gün boyu etkisi sürebilir dedi
Ay inşallah bulandirmaz
Ben kullaniyorum bunu canim

Tabii dün öyle karışıkti hava hasta olmalık yani dikkat etmek lazım. Benim de pek keyfim yok bugün öyle boş boş oturuyorum.

Ayy vallahi ama cam silindi ya kesin yagmur yağar

Cok stres yapmamaya caliş canim görmemişim

Ay inşallah bulandirmaz

Ben kullaniyorum bunu canim
Yağmur yağar bence daha ama şu kışın kiri pisi gitmeli de daha balkon camları var oy oy. İş çok. Bebişim gelmeye herşey mislenir

Ayy maşallah. Bizim bey de öyle şov yapıyor resmen Ahh ben de çok özledimmm yakında giderim.

Yani yapcak bi şey yok, en azından iyi tarafından bakabiliriz :) oo ben eşime çok nazlanıyorum. her akşam masaj yapıyor. hanımcı eş buldum kendime

Yapsın tabi, hem sana hem.bebege yapiyor aslında:) ben eşime soylemezsem aklına gelmez, ille soyleyeceksin. Genetik kültür

Diyetisyenler kontrol altına alırsın cnm, sadece diyete uy, biraz stabilize hake gelsin sonra her şeyden tadarsin ama cok yemezsin, dengede tutarsin inşallah. Daha coook kontrol var gorursun bebeyi:) yeter ki iyi olsun

Guzel sonuclar al insallah. Doktorum bana ayrintiliya gidince bi ay sonra gel dedi. Bi ay sonrasi tam 28. Hafta. Bana yapmicak heralde seker yuklemesi
Hiç sevmedim ben
Hala midem bulanıyo
Yapılmayacaksa da oluyosa yapmasın
Açlık 73 çıkmış
Şeker yükledikten sonra 133 çıkmış
Değerler referans aralığında görünüyo ama
İyi mi kötü mü bilmem

Ya demir bendede kabızlık yaptı ne yapcagımı bilmiyorum. Gün aısırı al öyle olursa dedi o zamanda oluyor. kaç gün oldu korkuyorum

Ben çok tatlı yiyorum
Hergün tatlı dondurma
Tek aşerdiğim şey bu
Doktora itiraf ettim bugün
Yeme dedi
Ne yiyem doktorrr
Tatlı istiyo bebek sürekli ne yiyem bennn

Ilkinde yapmisti belki bunda yapmaz cok zor geciyo o bekleme donemi ama napcaksin mide bulantiai bas donmesi beklemistim ben

benim besbucuk yıl olacak ama inşallah normal doğum falan demezler ve beklemeler ben temmuz sonu olsun istiyorum

Ya demir bendede kabızlık yaptı ne yapcagımı bilmiyorum. Gün aısırı al öyle olursa dedi o zamanda oluyor. kaç gün oldu korkuyorum
Kabızlık için ilaç kullanabilirsin, akşamları bir bardak suya kayısı erik atıp suyunu içebilirsin. Bende çok çektim, kabız oluyorum diye kullanmadım ama sonunda değerlerim çok düştü

benim besbucuk yıl olacak ama inşallah normal doğum falan demezler ve beklemeler ben temmuz sonu olsun istiyorum
Kalmaz Ağustos'a seninki ya, normal de olsa erken gelir zaten. Sezaryenlıysan rüptür (rahmin ameliyat yerinden yırtılma riski) riskinden dolayı Türkiye'de normale sıcak bakmıyolar zaten. Benim çok içimde kaldı denemeyi çok istiyorum. Korkyorum risklerden korkmuyor değilim ama baktılar ki gidişat kötü sezareyene çeviriyolar zaten. denemek isterim.

Kabızlık için ilaç kullanabilirsin, akşamları bir bardak suya kayısı erik atıp suyunu içebilirsin. Bende çok çektim, kabız oluyorum diye kullanmadım ama sonunda değerlerim çok düştü
Ama hamilelikte zararlı değil midirki bagırsak calıstırıcı düşüğe sebep olmazmı

İçiyorum canım çok sükür midem iyi. Zencefilli limonlu tarcınlı ballı çay içiyorum. Limonlu ılık su içiyorum… parolda iciyorum malesef günde 2 kere . Aslında hamile olmasam daha fazla içerdim de o kadar ağrım oluyor yani. Ama hamileyim diye elim kolum bağlı burun spreyi falan sıkıyorum mecburen bide boğaz spreyi yazdı doktor

Yağmur yağar bence daha ama şu kışın kiri pisi gitmeli de daha balkon camları var oy oy. İş çok. Bebişim gelmeye herşey mislenir
Ben zaten artik disariyi göremiyodum ben normalde haftada bir cam silen bir insanim bu hamilelik beni pasakli yapti riskli olmasam yine at koştururumda neyse doguma az kalinca iki kişi alirim kırklatirim bi evi tamam şimdi oylesine oldu cocuk odasi yapilacak bayramdan sonra

Hamilelikten sonra ben de çok saldım ev işlerini. Akşam işten geliyorum anca bulaşıkları yıkıyorum, arada lavoboları, çamaşırları katılıyorum. Görünen işleri yapıyorum açıkçası. İnsallah doğumdan sonra eski düzenimize kavuşuruz. Bu şekilde olunca içim rahat etmiyor ama içimden temizlik yapmak da gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…