Ayy vallahi ama cam silindi ya kesin yagmur yağarCidden yaz sıcağı gibi sıcak Ankara. Ayyyy temizlik misss gibi benim görümcem bu sene bende kaldı üni son senesi o gidince dip bucakenfosto temizlik başlıcak. Darlaniyorum temizlik dip bucak olmayınca da az kaldı bakalım.
Cok stres yapmamaya caliş canim görmemişimYazmıştım ama konuşmalardan karışmış herhalde. Doktorum her şeye baktı sağlıklı hiç bir sorun yok kanama alanı falanda yok dedi. Büyük ihtimal bebeğin gelişiminden kaynaklı kılcal damar çatlaması olmuştur bazı gebelerde olabiliyor takip edeceğiz. Tekrar olursa ilaca başlarız şuan için gerek yok dedi canım. Normale döndüm sayılır. Evdeyim ama iyi hissetmiyorum hiç kendimi. Dün tansiyonum falan düştü hatta. Böyle böyle doğuma kadar gideceğim herhalde hayırlısı ile
Ay inşallah bulandirmazAslında tadı limonata gibiydi ama içtikten sonra kendimi bi tuhaf hissettim. Baş dönmesi gibi. Hemşire gün boyu etkisi sürebilir dedi
Ben kullaniyorum bunu canimKizlar sadece ilac icin gitmek istemedim hastaneye doktorumda yokmus zaten anneme bu ilaci vermisler magnezyum icin biliyorum ama hamilelikte kullanilir mi emin olamadim kullanan var mi yada bilgisi olan bayram sonuna kadar idare ederdim bunla cok agrim oluyo.. nette kullanima uygun diyor ama bilemdim
Saol canim tesekkur ederim gunde 1 tane demiYok yok kullan Bi şey olmaz. Bana hiç bir ilaç iyi gelmiyor. Bundan önce başka kullanıyordum. İyi gelmedi dedim bunu verdi ama bu da çok etki etmiyor.
Benim ağrılarım çok olunca günde 3 defa iç demişti ama ondan önce 1 tane kullanıyordum. Tok olarakSaol canim tesekkur ederim gunde 1 tane demi
Tabii dün öyle karışıkti hava hasta olmalık yani dikkat etmek lazım. Benim de pek keyfim yok bugün öyle boş boş oturuyorum.Sicagi yaktigi gibi serin havasida carpti dun annemlere gitmistim evimiz yakin 1 2 mahalle var iftardan sonra yuruyelim dedim esime oda yagmura yakalandik üsüttüm galiba sahurda istirfa ettim ne guzel uzun zmandir etmiyordum ne rahatmisim meger hic keyfim yok bugun
Yağmur yağar bence daha ama şu kışın kiri pisi gitmeli de daha balkon camları var oy oy. İş çok. Bebişim gelmeye herşey mislenirAyy vallahi ama cam silindi ya kesin yagmur yağar
Cok stres yapmamaya caliş canim görmemişim
Ay inşallah bulandirmaz
Ben kullaniyorum bunu canim
Ayy maşallah. Bizim bey de öyle şov yapıyor resmenKontrolden çıktık boy 32, kilo 745gram :) suyu, rahim, bebek gayet iyi. Pozisyonuda düzelmiş baş aşağıda doğum pozisyonuna gelmiş. Doktorum sende tek sıkıntım Demir ve açlık şekerin dedi. Kabız oluyorum diye organik Demir vermişti onunda etkisi az diye güçlü Demir yazdı hatta günde iki kere alacakmışım sabah akşamşeker için dahiliyeye göndermiyorum bu sonuçları görseler insüline bile başlatırlar ama biz 1 ay diyetisyene gidelim izleyelim dedi. Bizde sonuçlar böyle tahmin ettiğim gibi. şimdi diyetisyene randevu alacağım, çalıştığımı söyleyip ona göre liste hazırlamasını istiyeceğim. Yüzünü göremedik kordon gelmişti yüzünün yarısına yan döndüm filan ama yok, ellerini minik parmaklarını gördüm bide bizimki her kontrolde bacaklarını açıyor pipiyi göstermeyi seviyor
Yani yapcak bi şey yok, en azından iyi tarafından bakabiliriz :) oo ben eşime çok nazlanıyorum. her akşam masaj yapıyor. hanımcı eş buldum kendime
Kontrolden çıktık boy 32, kilo 745gram :) suyu, rahim, bebek gayet iyi. Pozisyonuda düzelmiş baş aşağıda doğum pozisyonuna gelmiş. Doktorum sende tek sıkıntım Demir ve açlık şekerin dedi. Kabız oluyorum diye organik Demir vermişti onunda etkisi az diye güçlü Demir yazdı hatta günde iki kere alacakmışım sabah akşamşeker için dahiliyeye göndermiyorum bu sonuçları görseler insüline bile başlatırlar ama biz 1 ay diyetisyene gidelim izleyelim dedi. Bizde sonuçlar böyle tahmin ettiğim gibi. şimdi diyetisyene randevu alacağım, çalıştığımı söyleyip ona göre liste hazırlamasını istiyeceğim. Yüzünü göremedik kordon gelmişti yüzünün yarısına yan döndüm filan ama yok, ellerini minik parmaklarını gördüm bide bizimki her kontrolde bacaklarını açıyor pipiyi göstermeyi seviyor
Hiç sevmedim benGuzel sonuclar al insallah. Doktorum bana ayrintiliya gidince bi ay sonra gel dedi. Bi ay sonrasi tam 28. Hafta. Bana yapmicak heralde seker yuklemesi
Ya demir bendede kabızlık yaptı ne yapcagımı bilmiyorum. Gün aısırı al öyle olursa dedi o zamanda oluyor.Kontrolden çıktık boy 32, kilo 745gram :) suyu, rahim, bebek gayet iyi. Pozisyonuda düzelmiş baş aşağıda doğum pozisyonuna gelmiş. Doktorum sende tek sıkıntım Demir ve açlık şekerin dedi. Kabız oluyorum diye organik Demir vermişti onunda etkisi az diye güçlü Demir yazdı hatta günde iki kere alacakmışım sabah akşamşeker için dahiliyeye göndermiyorum bu sonuçları görseler insüline bile başlatırlar ama biz 1 ay diyetisyene gidelim izleyelim dedi. Bizde sonuçlar böyle tahmin ettiğim gibi. şimdi diyetisyene randevu alacağım, çalıştığımı söyleyip ona göre liste hazırlamasını istiyeceğim. Yüzünü göremedik kordon gelmişti yüzünün yarısına yan döndüm filan ama yok, ellerini minik parmaklarını gördüm bide bizimki her kontrolde bacaklarını açıyor pipiyi göstermeyi seviyor
Ilkinde yapmisti belki bunda yapmaz cok zor geciyo o bekleme donemi ama napcaksin mide bulantiai bas donmesi beklemistim benHiç sevmedim ben
Hala midem bulanıyo
Yapılmayacaksa da oluyosa yapmasın
Açlık 73 çıkmış
Şeker yükledikten sonra 133 çıkmış
Değerler referans aralığında görünüyo ama
İyi mi kötü mü bilmem
Ya bu demir herkese kabızlık yapıyoYa demir bendede kabızlık yaptı ne yapcagımı bilmiyorum. Gün aısırı al öyle olursa dedi o zamanda oluyor.kaç gün oldu korkuyorum
benim besbucuk yıl olacak ama inşallah normal doğum falan demezler ve beklemeler ben temmuz sonu olsun istiyorumBen de her şey yolunda giderse, bir sorun çıkmazsa Temmuz annesi olucam inşallah. Temmuz'un 20'sinden sonra sezaryenle alırlar muhtemelen. Onlar almadan kendi gelirse ve her şey yolundaysa normal doğum deneyebilirsin dedi doktorum. Aslında normal olsun istiyorum ama en az 2 yıl arası olması lazım sezaryenle normal doğumun diyolar, 2 haftayla 2 yıldan az süreç. yazılı kural mıdır bilmiyorum. belki ortalama 2 yıldır, bir iki haftanın önemi olmaz.
Kabızlık için ilaç kullanabilirsin, akşamları bir bardak suya kayısı erik atıp suyunu içebilirsin. Bende çok çektim, kabız oluyorum diye kullanmadım ama sonunda değerlerim çok düştüYa demir bendede kabızlık yaptı ne yapcagımı bilmiyorum. Gün aısırı al öyle olursa dedi o zamanda oluyor.kaç gün oldu korkuyorum
Kalmaz Ağustos'a seninki ya, normal de olsa erken gelir zaten. Sezaryenlıysan rüptür (rahmin ameliyat yerinden yırtılma riski) riskinden dolayı Türkiye'de normale sıcak bakmıyolar zaten. Benim çok içimde kaldı denemeyi çok istiyorum. Korkyorum risklerden korkmuyor değilim ama baktılar ki gidişat kötü sezareyene çeviriyolar zaten. denemek isterim.benim besbucuk yıl olacak ama inşallah normal doğum falan demezler ve beklemeler ben temmuz sonu olsun istiyorum
Ama hamilelikte zararlı değil midirki bagırsak calıstırıcı düşüğe sebep olmazmıKabızlık için ilaç kullanabilirsin, akşamları bir bardak suya kayısı erik atıp suyunu içebilirsin. Bende çok çektim, kabız oluyorum diye kullanmadım ama sonunda değerlerim çok düştü
İçiyorum canım çok sükür midem iyi. Zencefilli limonlu tarcınlı ballı çay içiyorum. Limonlu ılık su içiyorum… parolda iciyorum malesef günde 2 kere . Aslında hamile olmasam daha fazla içerdim de o kadar ağrım oluyor yani. Ama hamileyim diye elim kolum bağlıNe çok mesaj olmuşSayılı haftalar arkadaşlar, evet bazılarımızın daha zor geciyor hamilelik ama saglikla kucgaimiza alacağımız günün hayaline sarılalım, ben odagimi buna vermeye calisiyorum. Reflu kaynaklı çok oksuruyorum ki öksürük de kabızlık gibi tehlikeli hamilelikte. Rabbim hepimize hayırlı şekilde bu yolculuğu tamamlamayi nasip etsin
Ya baktım.da C cup yok hep B cup ürünler.
En azindan 1 beden buyuk, ok
1 beden buyuk de kurtarmaz sanki o zaman
A hiç öyle düşünme, kuzenimin öyleydi kendi de çok zayıftı normalde zaten. Masallah neredeyse 2 sene emzirdi bizim pasayi, şimdi tam bir tosuncuk:) alakası yok onunla
Canim, 140 lar sinir, senin 160 180 i bulmuş tokluk. Ama diyetle insuline geçmeden düşünebilirsin bence. Benim ki normalde insulin direncim var dikkat etmeye çalıştığımdan (hamilelik öncesi günde 1000 mg diyabet ilacı aliyordum) 4 aydır almama rağmen değerlerim iyi.
Benim normalde 85b, şu an girebiliyorum ama sonra ne olacak kestirmedim. Kalıba göre 1 veya 2 beden buyuk.almak gerekecek sanirim
Hosgeldinnnn :) Geç bile olmuş senin cnm. Spor soket çoraplarım iz yapıyor benim kaç aydır. Ama doktor bacağıma bastırdı iz kalacak kadar odem olmadığı sürece sorun yok dedi, iz kalmıyor şu an ama var yani.
Ben her şeyi netten aldigim için mağaza ile ilişkim kalmadı gibi bseypentideki kadin ne guzel ilgilenmis. bebeğimin 0-9 ay arası kiyafetleri bile internetteb aldım hep uyguna, mağazadan bir parça aldım bugüne kadar sadece. Sevgili - Janna - sagolsun nextdirectten aldım bir çok şeyi de.
App kullansan mi? Ben cok rahat ettim uygulamaya geçince de :)
Gecmis olsun cnm. Miden iyi işe limonlu su iç, bağışıklığın güçlensin inşallah ve de çok yorulma.
Parmak uçlarında buz gezdir canim ateş olduğunda, Kore akupunkturu bu, elimizdeki parmak uçları basimizi simgeler. Buz dolastirmayi hem yetişkinler hem de çocuklarda kullanabiliyoruz. Parol zararsız için rahat olsun
Benim 2.gebelikte ayaklarım sisten büyümüş gibiydi, 36 hiç bir ayakkabıma giremedim klasiklerde. Doğumdan sonra normale döndü ama geçici.bir durum bence. Beden.buyumuyir, hamilelikte sureli şişiyor sadece
Ben zaten artik disariyi göremiyodumYağmur yağar bence daha ama şu kışın kiri pisi gitmeli de daha balkon camları var oy oy. İş çok. Bebişim gelmeye herşey mislenir
Ben zaten artik disariyi göremiyodumben normalde haftada bir cam silen bir insanim bu hamilelik beni pasakli yapti riskli olmasam yine at koştururumda neyse doguma az kalinca iki kişi alirim kırklatirim bi evi tamam şimdi oylesine oldu cocuk odasi yapilacak bayramdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?