2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yaklaştıkça gece uyuyamayan gruba sarar zaten. Ben son 1 ayda hiç gece yatamamıştım. Hatta bırak yatmayı sabaha kadar evi dolanıyordum. Dolanırken grupta takılırız artık
Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum ya ya baştan uyuyamıyorum ya 3 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyup sabah da bir türlü kalkamıyorum sonra. Rahat edemiyorum gece, bu viskoz yataklar hamilelik için iyi bir şey değilmiş onu anladım gömülüp kalıyorum dönemiyorum, yaylı sert yatak olsa belki daha rahat ederdim

Ay öyle vallahi riskli oldugum icin evleri haftada bir eşim supuruyordu toto iş yemeyince gidip robot süpürge aldi bir başak burcunu asla tatmin etmiyor kendisi malesef

Beb mochi ve philipsin elektrikli gogus pompasini aldim ama onlari çantaya koymaya gerek oldugunu bilmiyordum

Sola yatiyorum artık bacagim isyanda beni sal diyor sağa yatiyorum oğlum tepiniyor sanirim rahatsız oluyor ettim edemedin kalktim 2ye doğru evin içibde ruh gibi dolaniyorum resmen sahura erken kaldiricam bizimkileri sıkıldım

Ay bende aynıyım ya benim yatak yaylı ve sert ama ben genede rahat değilim cnm yüz üstü yada sırt üstü yatmaya alışkınım o yüzden çok zorlanıyorum

Kızlar günaydın ya şu bebislerinize aldıklarının resmini atsanız neyi kaç aylıktan ne kadar aldınız. Çabuk büyür bebek diyorlar ama 0..3 aydan neyi kaç tane aldınız 3.6 dan ne şöyle ev annelerim aldıklarını çekip atsada bize de fikir olsa

Karantina bitince rahatrlarsin canım

Bende olmazsa bluz bakayım diyordum da doğum gününde kv ye bluz aldım bakalim

Ay hanımlar benimde aynı.
Uyku kalitem düştü.
Sağa dönüyorum uyaniyorum sola dönüyorum uyaniyorum. Her dönerken uyanıyorum artık

Biz çok erken mi başladık göbekler iyice sisince neyapacagiz

Sütün gelmiyor mu hemen ben hic makine kullanmadim hastanede bebek emdikce geldi sütüm benimde

Uyku kalitem düştü.
Sağa dönüyorum uyaniyorum sola dönüyorum uyaniyorum. Her dönerken uyanıyorum artık

Normal hepside erkeni geçi yok aslinda saga donmek bi dert sola donmek bi dert wcye gitmek ayri bi dert amaan simdiden yoruldum

Hahaha valla ben de sıkıntıdan patlıyorum iş yoğunluğum eskisi gibi değil boşluğa düştüm nereye saracağımi şaşırdım. Burayı okuyorum yazcak bişe bulamıyorum şöyle akıp gidecek konular açın dahil olayım Alışveriş sitelerini geziyorum o kadar kararsız biri oldum ki hiç öyle değilimdir kıyafet filan almadım çocuğa daha. Sadece favori yapıyorum nerden alacağıma ne kadar ne alacağıma karar verirsem miss olcak mesela HM ürünleri bebek için hiç almadım hangi ayı ne kadar süre kullanırım diye düşünüyorum işte uzun süre giydiriliyo diyorlar filan öyle karmaşık haller benim ki Depresyonda mıyım nedir bazen ağlamaklı takıntılı haller. Daha bunun lohusalıği var

Uyku kalitem düştü.

Psikolojik mi benim ki acaba diyorum bazen ama cidden belim rahatsız ağrıyor hissediyorum ve bir sağ bir sol asla rahat değil hiç bir yatış pozisyonuerken mi başladı normal mi onu da bilmiyorum ama uykusuz bölük pörçük yalan geceler

Benim de sağlık ocağında yapılan idrar tahlilimde lökosit pozitif çıkmıştı, doktor idrar kültürü istedi, üreme olmadı idrar kültürü temiz geldi, önemli olan o enfeksiyon yok dedi doktor.
Yaa bende bayram dönüşü gidip yaptırayım hemenn geç kalmış olmam inşallah gerçi kanda enfeksiyon yok temiz idrar yaparken ağrı yanma falan da yok bol suyla günleri geçirip dönüşte koşayım hastaneye. Çok teşekkür ederim

Ya insana kafa dagitacak bir mesguliyet lazim. Olmuyor böyle. Depresyonda degilsindir hamilelik huznu diye bir sey de var. Gel gitler oluyor. Ben de duygusal degil sinirliyim. Arada gozum bir sey gormuyor, hicbir seye tahammül edemiyorum. Bunlar hep hormonlar Gun sayiyorum resmen, bir gun bir hafta gibi geciyor. Alisverise daha hic baslamadim. 30una kadar almis olmayi planliyorum gerekenleri

Beb mochi ve philipsin elektrikli gogus pompasini aldim ama onlari çantaya koymaya gerek oldugunu bilmiyordum
Yani koyan oluyor. Benim odamda kalan kadinin bebeği yogun bakimdaydi. Sagma makinesiyle sut sagip siringada bebege goturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…