Duygusal ama bı yandan sinirliyim demiştim görümcem bizde yaşıyor 1 yıldır. Üni son sınıf neyseki son 1 aydan az kaldı bitiyor okulu. Çok gitgeller yaşıyorum içimde. Yalnızlığa alışkınım düzen takıntım var. Eşimle yaparım herşeyi arkadaş sevgili herşeyizdir. Haliyle baş başa kalamamak, evde ortak kullanım alanları herşey gözüme batıyor kendime işkence ediyorum. Yani gitse gerçekten huzura ercek gibiyim kötü birisi değil bir yanım kıyamıyor ama aynı evde yaşamak farklı bir durum.Ya insana kafa dagitacak bir mesguliyet lazim. Olmuyor böyle. Depresyonda degilsindir hamilelik huznu diye bir sey de var. Gel gitler oluyor. Ben de duygusal degil sinirliyim. Arada gozum bir sey gormuyor, hicbir seye tahammül edemiyorum. Bunlar hep hormonlar Gun sayiyorum resmen, bir gun bir hafta gibi geciyor. Alisverise daha hic baslamadim. 30una kadar almis olmayi planliyorum gerekenleri
Benimkide masal olacak canımSelam, ekledim.
Tabi tamamen haklisin. Kac yil dayanmissin az kalmis son anda tatsizlik olmamasi daha iyi bence. Hani 10 sirtinda tasirsin 1 indirirsin sonunda akilda kalan indirdi olur. Aile kaosuna doner az kalmis, dayan. Birinin iyi olmasi baska, ayni evde yasamak baska. Ben kendi anneme 2 haftadan fazla dayanamiyorum. Esimin annesine limitim 10 gunDuygusal ama bı yandan sinirliyim demiştim görümcem bizde yaşıyor 1 yıldır. Üni son sınıf neyseki son 1 aydan az kaldı bitiyor okulu. Çok gitgeller yaşıyorum içimde. Yalnızlığa alışkınım düzen takıntım var. Eşimle yaparım herşeyi arkadaş sevgili herşeyizdir. Haliyle baş başa kalamamak, evde ortak kullanım alanları herşey gözüme batıyor kendime işkence ediyorum. Yani gitse gerçekten huzura ercek gibiyim kötü birisi değil bir yanım kıyamıyor ama aynı evde yaşamak farklı bir durum.Hormonlar daha da tetikliyor kafayı yicek gibi hissediyorum bazen yalnız kalmak istiyorum.
Tabi tamamen haklisin. Kac yil dayanmissin az kalmis son anda tatsizlik olmamasi daha iyi bence. Hani 10 sirtinda tasirsin 1 indirirsin sonunda akilda kalan indirdi olur. Aile kaosuna doner az kalmis, dayan. Birinin iyi olmasi baska, ayni evde yasamak baska. Ben kendi anneme 2 haftadan fazla dayanamiyorum. Esimin annesine limitim 10 gungelsin gelsin 10 gun kalip giderler ne de olsa diyorum guluyor. Bazen tasinqlim sirbistana diye konusuyoruz, ancak onlarin arada gelebilecekleri bir yer olmali. Oyle yanlarinq fln tasinamam. Ne demis buyukler ev ev ustune olmaz. Herkesin ozeli var. Yaslilar her yerde ayni hep mudahale etmeye calisiyolar. Ne kadar uzak o kadar iyiler.
Ben atmıştım ama ne kadar almak gerekir bilmiyorum hoşuma gideni aldımKızlar günaydın ya şu bebislerinize aldıklarının resmini atsanız neyi kaç aylıktan ne kadar aldınız. Çabuk büyür bebek diyorlar ama 0..3 aydan neyi kaç tane aldınız 3.6 dan ne şöyle ev annelerim aldıklarını çekip atsada bize de fikir olsa
Aaa iyiymiş hangi başlığın içinde canım bende bakıyım birBen atmıştım ama ne kadar almak gerekir bilmiyorum hoşuma gideni aldım
Bebeğimize ne almalı? ne almamalıyız? gibi bir topic var orayı okudum biraz faydası oldu tavsiye ederim
1 yil da uzun zaman. Sabirlisin. Seni cok iyi anliyorum. Cunku ben de sevmiyorum herkesle yuzgoz olmayi burun buruna olmayi. Bebegim kucuk ve yatili bir bakici bizi kurtarir mesela ama asla bir yabanciyi bizimle ayni evde dusunemiyorum. Yok yabanci olmasina gerek yok, teyzemi cagirayjm diyor esim, ucan sabri gibi kendimi koltuktan atasim geliyor. Dusuncesi bile kötüsadece 1 yıldır biz de ayyy kaç yıl olsa net benden geriye bişe kalmazdı sinirden .pandemi vs dediler yurda gitmedi biraz da emri vaki yaptılar. Cidden ben uzaklığı seviyorum. Anne babama da çok düşkünüm ama evlendiğimden beri hep ayrı şehirlerdeyiz. Şimdide dünyanın öbür ucuna gitmeyi düşünüyorum mesafe özlem iyidir herkes yerinde mutlu sağlıklı olsun.
Gümüş kapak ve lansinoh göğüs kremini doktorumun tavsiyesiyle 36 da kullanmaya başlamıştım. Önce lansinoh sürüp üzerine gümüş kapağı koyup bir süre öyle kalıyordu. Hem krem kıyafetime bulaşmıyordu. Birde doğumdan hemen sonra ebe eşime göğüs ucu çıkarıcı almış. İlk günler çok işime yaramıştı. Sonraki günler hem ben emzirmeye alıştım hemde bebek meme tutmaya alıştı
9 aya kadar aldım ben, sonrası yokKızlar günaydın ya şu bebislerinize aldıklarının resmini atsanız neyi kaç aylıktan ne kadar aldınız. Çabuk büyür bebek diyorlar ama 0..3 aydan neyi kaç tane aldınız 3.6 dan ne şöyle ev annelerim aldıklarını çekip atsada bize de fikir olsa
Sütün gelmiyor mu hemen ben hic makine kullanmadim hastanede bebek emdikce geldi sütüm benimde
Gecmis olsun ama başlayan doğum durmaz doğum.gercekten başladı ise. Doktorlar max 3 gün gecikir tıbbi müdahale.ile.diyor doğum içinTemmuz annelerinde birinin 26.haftada sancısı tutmuş çok kanama ve 3 cm açıklıkla doğumu durdurmaya çalışıyorlarmis
Ben 9da uyumuşum muhtemelen ondandır diye yoruyorumAy hanımlar benimde aynı.
Uyku kalitem düştü.
Sağa dönüyorum uyaniyorum sola dönüyorum uyaniyorum. Her dönerken uyanıyorum artık
Biz çok erken mi başladık göbekler iyice sisince neyapacagiz
Ayniyiz resmen benimde yiğenim hacettepeyi kazandi kiza yurt cikmadi abim rica etti bende olur dedim tayini buraya aldiricakti olur dedim ama ben cinnet gecirirdim kesin ki yigenim su ictigi bardagi bile kaldirmaz alişmişim yalnizliga duzenime eşimle yapışık yaşamayaDuygusal ama bı yandan sinirliyim demiştim görümcem bizde yaşıyor 1 yıldır. Üni son sınıf neyseki son 1 aydan az kaldı bitiyor okulu. Çok gitgeller yaşıyorum içimde. Yalnızlığa alışkınım düzen takıntım var. Eşimle yaparım herşeyi arkadaş sevgili herşeyizdir. Haliyle baş başa kalamamak, evde ortak kullanım alanları herşey gözüme batıyor kendime işkence ediyorum. Yani gitse gerçekten huzura ercek gibiyim kötü birisi değil bir yanım kıyamıyor ama aynı evde yaşamak farklı bir durum.Hormonlar daha da tetikliyor kafayı yicek gibi hissediyorum bazen yalnız kalmak istiyorum.
Geçenlerde bana da oldu resmen tam 2 gun sol kasığım sızladi durdu yatarken kalkarken gecmedi sinir oldum bol su içiyorum boyle seyler oluncaBenim dunden beri bir agrim var. Ama sadece belli bir noktada. Sol kasigimda boyle icten icten gelen bi sizlama. Uzaninca geciyor ayaktayken otururken sizliyor. Dun dedim rahim buyuyor kaslar geriliyor, normaldir, belki de yanlis bir hareket yaptim. Uyuyunca gecer. Uyandim yine var ayni ağrı. Sadece sol taraftaki sizlamayla ilgili bir sey biliyor musunuz? Dun sag bacagim kemigim sizladi romatizma gibi, ardindan tam tersi sol kasigim. Belki bunlar hep covidten kalan marazlar
Ben zmaninda yaptim evet canim ama sutun gelmesi baya zman aliyo gec geldi yani benimde sütüm eve geldigimde bol bol gelmeye baslamisti oyle doymaya basladi cocuklar o yuzden dedimGöğüs ucu çıkarıciyi ilk kez duydum cnm, bakayım sagol
9 aya kadar aldım ben, sonrası yok
0-3 ay uzun kollu tulum
0-3 ay 2X5'li Kısa Kollu Body
0-3 ay kısa kollu tulum
0-3 ay patikli uzun kollu tulum
0-3 ay uzun kollu tulum
0-3 ay 3 lu sapka bebe
3-6 ay tulum uzun kol
3-6 ay uzun kol body
3-6 ay 2'li patikli alt
3-6 ay uzun kol body ve patikli alt
6-9 ay tulum uzun kol
6-9 ay 3'lu uzun kol body ve patikli alt
6-9 ay 3'lu patikli alt
Cnm ben sizin gibi zamanında doğum.yapmadim, 26.haftada erken dogum.oldu süt de kolay gelmiyor öyle olunca . Ve bebek kuvezdeydi emziremiyorsun. Allah kimseye yasatmasin
Gecmis olsun ama başlayan doğum durmaz doğum.gercekten başladı ise. Doktorlar max 3 gün gecikir tıbbi müdahale.ile.diyor doğum içinBen yasadim...
Güneş kremini unuttuğum anda o lekeler güneş yokken bile hızlıca çıkıyor bende de bide şimdi iyice güneş heryer kremi asla unutmamak lazım ben güneş sürsem bile güneşli günlerde tamamen engelleyemez de en azından daha az olmasına yardımcı olur..Kizlar yuruyus yaparken maskemi cikariyorum dun dikkatimi cekti krem falan surmeyi unutmustum maske alti surmuyorumda zaten genelde.. burnumun ustu ve goz altimda kahverengi lekeler olusmus cok sinir oldum
Galiba kullanmak gerek artik baya gozle goruluyorGüneş kremini unuttuğum anda o lekeler güneş yokken bile hızlıca çıkıyor bende de bide şimdi iyice güneş heryer kremi asla unutmamak lazım ben güneş sürsem bile güneşli günlerde tamamen engelleyemez de en azından daha az olmasına yardımcı olur..
Hamileler için özel güneş kremi mi kullanmak gerekiyor acaba? ben geçen yazdan kalan oğlum için aldığım bebek güneş kremini kullanıyorum..
Bebek kremi olabilir ama yine de aşağıdaki kimyasalları kontrol etmek lazım,yasaklı liste bunlar hamilelikteGüneş kremini unuttuğum anda o lekeler güneş yokken bile hızlıca çıkıyor bende de bide şimdi iyice güneş heryer kremi asla unutmamak lazım ben güneş sürsem bile güneşli günlerde tamamen engelleyemez de en azından daha az olmasına yardımcı olur..
Hamileler için özel güneş kremi mi kullanmak gerekiyor acaba? ben geçen yazdan kalan oğlum için aldığım bebek güneş kremini kullanıyorum..
Bençm kırmızı leke oldu yüzüm hemde dışarı çıkmadığım halde.Kizlar yuruyus yaparken maskemi cikariyorum dun dikkatimi cekti krem falan surmeyi unutmustum maske alti surmuyorumda zaten genelde.. burnumun ustu ve goz altimda kahverengi lekeler olusmus cok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?