2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçenlerde bana da oldu resmen tam 2 gun sol kasığım sızladi durdu yatarken kalkarken gecmedi sinir oldum bol su içiyorum boyle seyler olunca
ya ben durumu anladim. Totomu temizlerken olmuş bunu yazacagimi dusunmezdim ama sebebi bu. Ayrica egilmeli kalkmali islere ara vermeliyim. Vucudum isyanda. 3. Trimesterda istemesem de durulucam sanirim.

Sorma .Tek herşeyimi ben yaparım diyorum kimseyi istemiyorum tahammülüm kalmadııı dırım dırımmmm

Yalnız olmadığıma sevindim Gerçekten bir başkası kim olursa olsun tahammül edemiyorum. Bazen sadece sessiz kalmak isterim bana kimse dokunmasın zamanlarım var. Ortak kullanım yerlerinde çok dikkatsiz çok şaşkın vs vs vs uzar gider. Ya sabır ya selamet kaldı 1 aydan az ki ben de eşimle yapışık yaşıyorum temas vs hey gidi yeri gelir çocuk gibi kucağına otururum yani

100 puanlık soru Kanguru mu Sling mi?
Hahah bu tartismanin uzerine sayfalarca tez yazilir. Cok fanatik slingciler taniyorum. Ama ben kanguru kullandim ve cok memnunduk. Kızımda 6 ay kadar kullandik. babybjörn baby carrier one air 3d mesh diye geciyor piyasada. ergo baby carrier 360 cool air meshin de cok iyi oldugunu duydum. Ikisi de ergonomik. Bebegin bacaklarinin m seklinde durmali, kangurunun slingin puf noktasi bu. Bir de 8 haftaliktan sonra kullanilabiliyorlar. Havayi goz onunde bulundurarak sling hava alan terletmeyen kumastan olmali. Kanguru ile masa basinda calisamadim bebegi takıp, o yuzden sling denicem bu sefer. Su halkalilari fln var bebegi kucagina aliyomussun uyutuyomussun gibi. Oyle bir takisla belki 3 aylikken ise basladigimda idare edebilirim diye dusundugumden. Kisacasi bu sefer sling denicem memnun kalmazsam kanguru.

Göğüs ucu çıkarıcıyı bende hiç duymamıştım. Ebe bir liste yazıp eşime vermiş. Eşim alıp gelince gördüm. İlk emzirirken göğüs ucunu tutturamıyordum, göğüs ucu çıkarıcıyla 5 dk kadar tutunca çok rahat emzirdim. Öncesinde 2 haftada nemlendirince hiç yara olmadı

Aynen. Öyle kime desem bana erken başlamışsın daha dur sen birde karnın iyice sisince gör diyoralr

Kv ye niye almiyosun
Bende bilemedim ya çiçek çikolata iyide doğum gününde de alamadjm
Canim istemiyo ya iyi hostur karismaz etmez gelmez gitmez ama o kadar hic biseye yardimci degil ki sinirlerim zipliyo. Karsi binamda oturuo benm gelinim hamile olsa cocugu olsa ben biseye ihtiyaci var mi diye cabalarim mesela. Onda sifir caba. Bi de eltim ikinciyi dogururken resmen ceyiz dizdi kiz doguruyo die benm bu da oglan ya kilini kipirdatmio. Ben de tavirliyim almiom bisi zaten anne de demiom banane benm annem mi kendi oglu alsin
Gorumceyle ayni evde yasanir mi kiz. Kabus

İyi kız ama işte Ben kimseyi istemiyorum.

100 puanlık soru Kanguru mu Sling mi?
Oooo en sevdiğim konu. Sling benim için yüzyılın icadı gibi birşey. Hatta benden sonra slingimi 2 arkadaşım daha kullandı. Hepsinde geri aldım koydum Slingten önce ne iş yapabildim ne yemek yapabildim kullanmaya elim alıştıktan sonra her işimi kendim yaptım. Bebeğim göğsümde uyurken alışverişe yürüyüşe çıktım yemek, tatlı da yaptım

Benim de sağlık ocağında yapılan idrar tahlilimde lökosit pozitif çıkmıştı, doktor idrar kültürü istedi, üreme olmadı idrar kültürü temiz geldi, önemli olan o enfeksiyon yok dedi doktor.
Lökosit pozitif olunca crp değeriniz nasıl çıkıyor ona bakıyorlar mı

Kiz asıl oğlan olunca soy devam edecek diye sevinmeli daha çok şey yapmalılar sizinki değişikmis.
Aman hepsi aynı biz olsak dört döneriz etrafında çocuğunuzun torunu olacak diye

Sling mi baksam ben de. İkisini alıp para vermek istemiyorum ama kanguru daha az yapışık gibi, sling de bebe yapistigi için sıcak olur mu bilemedim

Valla sizlerden öğreniyorum, hemen listeme ekledim, teşekkürler

Sling 1 - Kanguru 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…