ya ben durumu anladim. Totomu temizlerken olmuşGeçenlerde bana da oldu resmen tam 2 gun sol kasığım sızladi durdu yatarken kalkarken gecmedi sinir oldum bol su içiyorum boyle seyler olunca
Doğuma hazırlıkAaa iyiymiş hangi başlığın içinde canım bende bakıyım bir
Herkese emzirme yastigi, reflu yatagi, kanguru/sling, playmat/baby gym oneriyorum. Bir de sterilizator.Doğuma hazırlık
Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?
Sorma .Tek herşeyimi ben yaparım diyorum kimseyi istemiyorum1 yil da uzun zaman. Sabirlisin. Seni cok iyi anliyorum. Cunku ben de sevmiyorum herkesle yuzgoz olmayi burun buruna olmayi. Bebegim kucuk ve yatili bir bakici bizi kurtarir mesela ama asla bir yabanciyi bizimle ayni evde dusunemiyorum. Yok yabanci olmasina gerek yok, teyzemi cagirayjm diyor esim, ucan sabri gibi kendimi koltuktan atasim geliyor. Dusuncesi bile kötü
Yalnız olmadığıma sevindimBen 9da uyumuşum muhtemelen ondandır diye yoruyorum
Ayniyiz resmen benimde yiğenim hacettepeyi kazandi kiza yurt cikmadi abim rica etti bende olur dedim tayini buraya aldiricakti olur dedim ama ben cinnet gecirirdim kesin ki yigenim su ictigi bardagi bile kaldirmaz alişmişim yalnizliga duzenime eşimle yapışık yaşamayaeşim subayligi kazanmisti gitmek istememiştim bazen çok pisman oluyorum annem mesela dogumda gelecek eşim diyor ki 3 ay kalsin ben kendi annemde olsa dayanamam o kadar evde birine sanirim
Geçenlerde bana da oldu resmen tam 2 gun sol kasığım sızladi durdu yatarken kalkarken gecmedi sinir oldum bol su içiyorum boyle seyler olunca
Masal çok güzel bir isim. Eklicem bilgisayar basina gecinceBenimkide masal olacak canım
100 puanlık soruHerkese emzirme yastigi, reflu yatagi, kanguru/sling, playmat/baby gym oneriyorum. Bir de sterilizator.
Hahah bu tartismanin uzerine sayfalarca tez yazilir. Cok fanatik slingciler taniyorum. Ama ben kanguru kullandim ve cok memnunduk. Kızımda 6 ay kadar kullandik. babybjörn baby carrier one air 3d mesh diye geciyor piyasada. ergo baby carrier 360 cool air meshin de cok iyi oldugunu duydum. Ikisi de ergonomik. Bebegin bacaklarinin m seklinde durmali, kangurunun slingin puf noktasi bu. Bir de 8 haftaliktan sonra kullanilabiliyorlar. Havayi goz onunde bulundurarak sling hava alan terletmeyen kumastan olmali. Kanguru ile masa basinda calisamadim bebegi takıp, o yuzden sling denicem bu sefer. Su halkalilari fln var bebegi kucagina aliyomussun uyutuyomussun gibi. Oyle bir takisla belki 3 aylikken ise basladigimda idare edebilirim diye dusundugumden. Kisacasi bu sefer sling denicem memnun kalmazsam kanguru.100 puanlık soruKanguru mu Sling mi?
Aynen ya . Neyse sağlıkla kucagimza alalimda.Normal hepside erkeni geçi yok aslinda saga donmek bi dert sola donmek bi dert wcye gitmek ayri bi dert amaan simdiden yoruldum
Göğüs ucu çıkarıcıyı bende hiç duymamıştım. Ebe bir liste yazıp eşime vermiş. Eşim alıp gelince gördüm. İlk emzirirken göğüs ucunu tutturamıyordum, göğüs ucu çıkarıcıyla 5 dk kadar tutunca çok rahat emzirdim. Öncesinde 2 haftada nemlendirince hiç yara olmadıGöğüs ucu çıkarıciyi ilk kez duydum cnm, bakayım sagol
9 aya kadar aldım ben, sonrası yok
0-3 ay uzun kollu tulum
0-3 ay 2X5'li Kısa Kollu Body
0-3 ay kısa kollu tulum
0-3 ay patikli uzun kollu tulum
0-3 ay uzun kollu tulum
0-3 ay 3 lu sapka bebe
3-6 ay tulum uzun kol
3-6 ay uzun kol body
3-6 ay 2'li patikli alt
3-6 ay uzun kol body ve patikli alt
6-9 ay tulum uzun kol
6-9 ay 3'lu uzun kol body ve patikli alt
6-9 ay 3'lu patikli alt
Cnm ben sizin gibi zamanında doğum.yapmadim, 26.haftada erken dogum.oldu süt de kolay gelmiyor öyle olunca . Ve bebek kuvezdeydi emziremiyorsun. Allah kimseye yasatmasin
Gecmis olsun ama başlayan doğum durmaz doğum.gercekten başladı ise. Doktorlar max 3 gün gecikir tıbbi müdahale.ile.diyor doğum içinBen yasadim...
Aynen. Öyle kime desem bana erken başlamışsın daha dur sen birde karnın iyice sisince gör diyoralrPsikolojik mi benim ki acaba diyorum bazen ama cidden belim rahatsız ağrıyor hissediyorum ve bir sağ bir sol asla rahat değil hiç bir yatış pozisyonuerken mi başladı normal mi onu da bilmiyorum ama uykusuz bölük pörçük yalan geceler
Canim istemiyoKv ye niye almiyosun
Bende bilemedim ya çiçek çikolata iyide doğum gününde de alamadjm
Gorumceyle ayni evde yasanir mi kiz. KabusDuygusal ama bı yandan sinirliyim demiştim görümcem bizde yaşıyor 1 yıldır. Üni son sınıf neyseki son 1 aydan az kaldı bitiyor okulu. Çok gitgeller yaşıyorum içimde. Yalnızlığa alışkınım düzen takıntım var. Eşimle yaparım herşeyi arkadaş sevgili herşeyizdir. Haliyle baş başa kalamamak, evde ortak kullanım alanları herşey gözüme batıyor kendime işkence ediyorum. Yani gitse gerçekten huzura ercek gibiyim kötü birisi değil bir yanım kıyamıyor ama aynı evde yaşamak farklı bir durum.Hormonlar daha da tetikliyor kafayı yicek gibi hissediyorum bazen yalnız kalmak istiyorum.
Allah kerimAynen. Öyle kime desem bana erken başlamışsın daha dur sen birde karnın iyice sisince gör diyoralr
İyi kız ama işteCanim istemiyoya iyi hostur karismaz etmez gelmez gitmez ama o kadar hic biseye yardimci degil ki sinirlerim zipliyo. Karsi binamda oturuo benm gelinim hamile olsa cocugu olsa ben biseye ihtiyaci var mi diye cabalarim mesela. Onda sifir caba. Bi de eltim ikinciyi dogururken resmen ceyiz dizdi kiz doguruyo die benm bu da oglan ya kilini kipirdatmio. Ben de tavirliyim almiom bisi zaten anne de demiom banane benm annem mi kendi oglu alsin
Gorumceyle ayni evde yasanir mi kiz. Kabus
Oooo en sevdiğim konu. Sling benim için yüzyılın icadı gibi birşey. Hatta benden sonra slingimi 2 arkadaşım daha kullandı. Hepsinde geri aldım koydum100 puanlık soruKanguru mu Sling mi?
Aman uzakta iyi olsunlar napcanİyi kız ama işteBen kimseyi istemiyorum.
Lökosit pozitif olunca crp değeriniz nasıl çıkıyor ona bakıyorlar mıBenim de sağlık ocağında yapılan idrar tahlilimde lökosit pozitif çıkmıştı, doktor idrar kültürü istedi, üreme olmadı idrar kültürü temiz geldi, önemli olan o enfeksiyon yok dedi doktor.
Kiz asıl oğlan olunca soy devam edecek diye sevinmeli daha çok şey yapmalılarCanim istemiyoya iyi hostur karismaz etmez gelmez gitmez ama o kadar hic biseye yardimci degil ki sinirlerim zipliyo. Karsi binamda oturuo benm gelinim hamile olsa cocugu olsa ben biseye ihtiyaci var mi diye cabalarim mesela. Onda sifir caba. Bi de eltim ikinciyi dogururken resmen ceyiz dizdi kiz doguruyo die benm bu da oglan ya kilini kipirdatmio. Ben de tavirliyim almiom bisi zaten anne de demiom banane benm annem mi kendi oglu alsin
Gorumceyle ayni evde yasanir mi kiz. Kabus
Hahah bu tartismanin uzerine sayfalarca tez yazilir. Cok fanatik slingciler taniyorum. Ama ben kanguru kullandim ve cok memnunduk. Kızımda 6 ay kadar kullandik. babybjörn baby carrier one air 3d mesh diye geciyor piyasada. ergo baby carrier 360 cool air meshin de cok iyi oldugunu duydum. Ikisi de ergonomik. Bebegin bacaklarinin m seklinde durmali, kangurunun slingin puf noktasi bu. Bir de 8 haftaliktan sonra kullanilabiliyorlar. Havayi goz onunde bulundurarak sling hava alan terletmeyen kumastan olmali. Kanguru ile masa basinda calisamadim bebegi takıp, o yuzden sling denicem bu sefer. Su halkalilari fln var bebegi kucagina aliyomussun uyutuyomussun gibi. Oyle bir takisla belki 3 aylikken ise basladigimda idare edebilirim diye dusundugumden. Kisacasi bu sefer sling denicem memnun kalmazsam kanguru.
Göğüs ucu çıkarıcıyı bende hiç duymamıştım. Ebe bir liste yazıp eşime vermiş. Eşim alıp gelince gördüm. İlk emzirirken göğüs ucunu tutturamıyordum, göğüs ucu çıkarıcıyla 5 dk kadar tutunca çok rahat emzirdim. Öncesinde 2 haftada nemlendirince hiç yara olmadı
Oooo en sevdiğim konu. Sling benim için yüzyılın icadı gibi birşey. Hatta benden sonra slingimi 2 arkadaşım daha kullandı. Hepsinde geri aldım koydumSlingten önce ne iş yapabildim ne yemek yapabildim kullanmaya elim alıştıktan sonra her işimi kendim yaptım. Bebeğim göğsümde uyurken alışverişe yürüyüşe çıktım yemek, tatlı da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?