Öyle deme ya bende aynı o şekilde içtim. Bildiğin hazlı içecekti. Sadece içerken boğazımı yaktı şekeri o kadarGeçmiş olsun. Çok fazla insandan duydum bunu. Ben gazoz gibi içmiştim, hiç bana mısın dememişti, etki etmemişti. Hatta dibine su koyup çalkalayıp fondiplemiştim ağzımı şapırdata şapırdata. Sizleri duyduktan sonra gerçek bir midesiz olduğuma eminim artık.
Annemin dogumgunuye cok yakin. Dogumgunune hediye aliyoruz anneler gunune de bi cicek ciko bisi gonderioruz genelde. Kv ye bu yil bisi almicamHaniar anneler günü için bir fikriniz varmı?
Annenize kayinvalideyene alacaksiniz
Kendi anneme değil de kayınvalideme üst almayı düşünüyorum. Hem bana yardıma geldiği için hemde eşim pek düşünmez tek çocuk olduğu için mutlu olur diye. Kendi anneme kardeşlerim de alır sonuçta diye düşündümHaniar anneler günü için bir fikriniz varmı?
Annenize kayinvalideyene alacaksiniz
O zaman manuel bir pompa alabilirsin. Bende Mothercare'in manuel pompası var, Lansinoh'un elektriklisi, mochi de bildiğin mochi. Mochi süt toparlama gibi. Bence sağım için Mochi işini görmez ilk etapta. Ben en çok manuelcarein manuelini beğendim. Şu kiralanan hastane pompaları varmış Türkiye'de. Belki hastanede ondan vardır. Onun için de iyi konuşuyorlar. Meme uçları yara olmasın diye doğuma yakın meme ucu kremine başlamak en iyisi. Artı o gümüş kapakları müthiş övüyolar, aynı acıyı bir daha yaşamak istemiyorum, ben de amazondan sipariş edicem o gümüş kapaklardan. Alabiliyorsan sen de al bence. Hem kreme başlıcam hem kapaklardan alıcam.Benim 32 lerd3 doğum riskim hala olduğu için muhtemel emzirmeyec3ğim, elektrikli pompa resmen travma oldu bende. Su gunus kapakları da çok oluyorlar bir yandan. Emzirme yastigini da listeme ekliyorumYanlis anlamadıysan 2 mochi var değil mi sende? Elektrikli ve manuel?
Uzun uzun yazmissin, akşam akşam yordum seni de, teşekkürler. Hiç fikrim olmayan bir konu bu
Günde 2 defa daha zor olacaktır Allah kolaylık versin inşallah bende kontrole gittiğimde bırakayım dersem önce kızar sonra 2'ye çıkarırBende hergün kefir içtim ama hep kabız oldum. Ferritin çok düşmüş o yüzden güçlü demir hapı verdi hemde günde ikiye çıkardı hapı. Kabızlığa rağmen içeceğim haplarıdemir ilaçlarıyla birlikte kabızlık ilacımı da aldım hazır bulunsun
Ay bilmez miyim. O son haftalar geçmek bilmiyor. Yarım saatte bir tuvaleti geliyor insanın. Yataktan kalkarken ters kaplumbağa gibi debeleniyor. hangi yana yatsa ayrı yeri ağrıyor, en sonunda sabahlıyor. beraber çok eğlenicezDoğum yaklaştıkça gece uyuyamayan gruba sarar zaten. Ben son 1 ayda hiç gece yatamamıştım. Hatta bırak yatmayı sabaha kadar evi dolanıyordum. Dolanırken grupta takılırız artık
Canm ben de ilkinde bilmedigim icin cok aci cektim bebek yogunbakimda hep sagdim meme ucu parca parca dokuldu resmen. Hastaneye goturmemistim pompa hastane kendisi makine veriyo gerekirse istediginde. Hastanene sor veriyolarsa hic cantaya yk etme. Mochi de sut sagma degil de sut toplama icin bence. Yani ilk gunler onun memeyi sagacagini pek dusunmuyorum ben. Ama sonrasinda bebek bi memeyi emerken digerinden sut toplamak icin cok ise yariyo. Hastanede verilen makine icin de icin rahat olsun makineyi herkes kullaniyo ama sut degen kismi sifir steril ve paketli sekilde veriyolar sana.
O zaman manuel bir pompa alabilirsin. Bende Mothercare'in manuel pompası var, Lansinoh'un elektriklisi, mochi de bildiğin mochi. Mochi süt toparlama gibi. Bence sağım için Mochi işini görmez ilk etapta. Ben en çok manuelcarein manuelini beğendim. Şu kiralanan hastane pompaları varmış Türkiye'de. Belki hastanede ondan vardır. Onun için de iyi konuşuyorlar. Meme uçları yara olmasın diye doğuma yakın meme ucu kremine başlamak en iyisi. Artı o gümüş kapakları müthiş övüyolar, aynı acıyı bir daha yaşamak istemiyorum, ben de amazondan sipariş edicem o gümüş kapaklardan. Alabiliyorsan sen de al bence. Hem kreme başlıcam hem kapaklardan alıcam.
haha sen de bendensin.Öyle deme ya bende aynı o şekilde içtim. Bildiğin hazlı içecekti. Sadece içerken boğazımı yaktı şekeri o kadar
Makineyi ful ayarda kullanmia olabilir misin sut cok gelsin bi an once gelsin diye?Ayni hastanede doğum yapacağım yine, elektrikli makine ve Lansinoh veriyorlar ama makine canımı çok yaktı. Sezeryan yaram geçti 40 gunde de gogsumun acısı gecmedi, elektrikli hastane tipi olandan korkuyorummochiyi ben yanlış anlamışım, iyi oldu
Mothercare in manueli ise yarıyor o zaman sagmak icin, mochi gibi değil anlıyorum. Gümüş kapak icin de aklında olsun bi tam gümus varmış bir de gümüş kaplama. Tam gümüş almak gerekiyormuş.
Isim konusunda kararsiz kaldik bi kac tane var ama net degiliz o yuzden suan yazdirmiyorum benHanimlar listemizi unutmayalim. Isim cinsiyet netlesenler yazdirsin dolu dolu olsun listemiz
Yok kesinlikle değil, 5 ayar varsa 2 veya 3 te kullandim cnmMakineyi ful ayarda kullanmia olabilir misin sut cok gelsin bi an once gelsin diye?
Ben oyle yapmistim daYok kesinlikle değil, 5 ayar varsa 2 veya 3 te kullandim cnm
İşte bu yüzden şeker çıkıyor bizdehaha sen de bendensin.
Ozaman mağazaya git bakın ölçüm yaptır netten al daha net olurNe çok mesaj olmuşSayılı haftalar arkadaşlar, evet bazılarımızın daha zor geciyor hamilelik ama saglikla kucgaimiza alacağımız günün hayaline sarılalım, ben odagimi buna vermeye calisiyorum. Reflu kaynaklı çok oksuruyorum ki öksürük de kabızlık gibi tehlikeli hamilelikte. Rabbim hepimize hayırlı şekilde bu yolculuğu tamamlamayi nasip etsin
Ya baktım.da C cup yok hep B cup ürünler.
En azindan 1 beden buyuk, ok
1 beden buyuk de kurtarmaz sanki o zaman
A hiç öyle düşünme, kuzenimin öyleydi kendi de çok zayıftı normalde zaten. Masallah neredeyse 2 sene emzirdi bizim pasayi, şimdi tam bir tosuncuk:) alakası yok onunla
Canim, 140 lar sinir, senin 160 180 i bulmuş tokluk. Ama diyetle insuline geçmeden düşünebilirsin bence. Benim ki normalde insulin direncim var dikkat etmeye çalıştığımdan (hamilelik öncesi günde 1000 mg diyabet ilacı aliyordum) 4 aydır almama rağmen değerlerim iyi.
Benim normalde 85b, şu an girebiliyorum ama sonra ne olacak kestirmedim. Kalıba göre 1 veya 2 beden buyuk.almak gerekecek sanirim
Hosgeldinnnn :) Geç bile olmuş senin cnm. Spor soket çoraplarım iz yapıyor benim kaç aydır. Ama doktor bacağıma bastırdı iz kalacak kadar odem olmadığı sürece sorun yok dedi, iz kalmıyor şu an ama var yani.
Ben her şeyi netten aldigim için mağaza ile ilişkim kalmadı gibi bseypentideki kadin ne guzel ilgilenmis. bebeğimin 0-9 ay arası kiyafetleri bile internetteb aldım hep uyguna, mağazadan bir parça aldım bugüne kadar sadece. Sevgili @- Janna - sagolsun nextdirectten aldım bir çok şeyi de.
App kullansan mi? Ben cok rahat ettim uygulamaya geçince de :)
Gecmis olsun cnm. Miden iyi işe limonlu su iç, bağışıklığın güçlensin inşallah ve de çok yorulma.
Parmak uçlarında buz gezdir canim ateş olduğunda, Kore akupunkturu bu, elimizdeki parmak uçları basimizi simgeler. Buz dolastirmayi hem yetişkinler hem de çocuklarda kullanabiliyoruz. Parol zararsız için rahat olsun
Benim 2.gebelikte ayaklarım sisten büyümüş gibiydi, 36 hiç bir ayakkabıma giremedim klasiklerde. Doğumdan sonra normale döndü ama geçici.bir durum bence. Beden.buyumuyir, hamilelikte sureli şişiyor sadece
Merhaba kesin bişey söyleyemem gün geçtikçe koyulaşması gerekiyor inşallah Allah nasip eder gün gün takip edin benceMerhaba. Benimde ovulasyon pik çıkmasına koyulasti. Fotoğraf gönderiyorum. Bir bakabilir misin. Seninde ovulasyon çok koyu değilken öğrenmişsin.
Ben oyle yapmistim dainsallah bunda yara olmaz bebekler emer sagima gerek kalmaz
Bende avent in elektrikli pompası var birde şimdi mochinin manuel süt toplama olanını alacağım. Göğsün birini sağarken diğerinden hep süt akıyor boşa gidiyor. Memeler ilk 4 ay kontrolsüz süt üretiyor yani ne kadar çok süt sağılırsa o kadar çok üretiyor. Onun için özellikle ilk zamanlar sütü sağıp fazlasını saklamakta fayda varAyni hastanede doğum yapacağım yine, elektrikli makine ve Lansinoh veriyorlar ama makine canımı çok yaktı. Sezeryan yaram geçti 40 gunde de gogsumun acısı gecmedi, elektrikli hastane tipi olandan korkuyorummochiyi ben yanlış anlamışım, iyi oldu
Mothercare in manueli ise yarıyor o zaman sagmak icin, mochi gibi değil anlıyorum. Gümüş kapak icin de aklında olsun bi tam gümus varmış bir de gümüş kaplama. Tam gümüş almak gerekiyormuş.
Gümüş kapak ve lansinoh göğüs kremini doktorumun tavsiyesiyle 36 da kullanmaya başlamıştım. Önce lansinoh sürüp üzerine gümüş kapağı koyup bir süre öyle kalıyordu. Hem krem kıyafetime bulaşmıyordu. Birde doğumdan hemen sonra ebe eşime göğüs ucu çıkarıcı almış. İlk günler çok işime yaramıştı. Sonraki günler hem ben emzirmeye alıştım hemde bebek meme tutmaya alıştıAyni hastanede doğum yapacağım yine, elektrikli makine ve Lansinoh veriyorlar ama makine canımı çok yaktı. Sezeryan yaram geçti 40 gunde de gogsumun acısı gecmedi, elektrikli hastane tipi olandan korkuyorummochiyi ben yanlış anlamışım, iyi oldu
Benim de sağlık ocağında yapılan idrar tahlilimde lökosit pozitif çıkmıştı, doktor idrar kültürü istedi, üreme olmadı idrar kültürü temiz geldi, önemli olan o enfeksiyon yok dedi doktor.İyi akşamlar kızlar şeker yükleme sonuçlarım çıktı güzel gelmiş çok şükür açlık 81, birinci saat 155, ikinci saat 124 gelmiş. Şeker güzel olmuş anamda babamda var korkuyodum çıkarsa diye çıkmadı şükür
Yalnız idrar testi de vermiştim lökosit yüksek 16 çıkmış gösteremedim de doktora mesai saati bitmişti yarın yola gidicez gösteremicem kafama takıldı nette gebelikte normal yükselebilir diyor ama bu enfeksiyon mu bilemedim anlayan var mı lökositten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?