2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle deme ya bende aynı o şekilde içtim. Bildiğin hazlı içecekti. Sadece içerken boğazımı yaktı şekeri o kadar

Haniar anneler günü için bir fikriniz varmı?
Annenize kayinvalideyene alacaksiniz
Kendi anneme değil de kayınvalideme üst almayı düşünüyorum. Hem bana yardıma geldiği için hemde eşim pek düşünmez tek çocuk olduğu için mutlu olur diye. Kendi anneme kardeşlerim de alır sonuçta diye düşündüm

O zaman manuel bir pompa alabilirsin. Bende Mothercare'in manuel pompası var, Lansinoh'un elektriklisi, mochi de bildiğin mochi. Mochi süt toparlama gibi. Bence sağım için Mochi işini görmez ilk etapta. Ben en çok manuelcarein manuelini beğendim. Şu kiralanan hastane pompaları varmış Türkiye'de. Belki hastanede ondan vardır. Onun için de iyi konuşuyorlar. Meme uçları yara olmasın diye doğuma yakın meme ucu kremine başlamak en iyisi. Artı o gümüş kapakları müthiş övüyolar, aynı acıyı bir daha yaşamak istemiyorum, ben de amazondan sipariş edicem o gümüş kapaklardan. Alabiliyorsan sen de al bence. Hem kreme başlıcam hem kapaklardan alıcam.

Günde 2 defa daha zor olacaktır Allah kolaylık versin inşallah bende kontrole gittiğimde bırakayım dersem önce kızar sonra 2'ye çıkarır

Doğum yaklaştıkça gece uyuyamayan gruba sarar zaten. Ben son 1 ayda hiç gece yatamamıştım. Hatta bırak yatmayı sabaha kadar evi dolanıyordum. Dolanırken grupta takılırız artık
Ay bilmez miyim. O son haftalar geçmek bilmiyor. Yarım saatte bir tuvaleti geliyor insanın. Yataktan kalkarken ters kaplumbağa gibi debeleniyor. hangi yana yatsa ayrı yeri ağrıyor, en sonunda sabahlıyor. beraber çok eğlenicez

Ayni hastanede doğum yapacağım yine, elektrikli makine ve Lansinoh veriyorlar ama makine canımı çok yaktı. Sezeryan yaram geçti 40 gunde de gogsumun acısı gecmedi, elektrikli hastane tipi olandan korkuyorum mochiyi ben yanlış anlamışım, iyi oldu

Mothercare in manueli ise yarıyor o zaman sagmak icin, mochi gibi değil anlıyorum. Gümüş kapak icin de aklında olsun bi tam gümus varmış bir de gümüş kaplama. Tam gümüş almak gerekiyormuş.

Makineyi ful ayarda kullanmia olabilir misin sut cok gelsin bi an once gelsin diye?

Ozaman mağazaya git bakın ölçüm yaptır netten al daha net olur bende herşeyi netten alıyorum ilk hamileligimde korse sütyen vs vs ozaman direk mağazadan almıştım

Bende avent in elektrikli pompası var birde şimdi mochinin manuel süt toplama olanını alacağım. Göğsün birini sağarken diğerinden hep süt akıyor boşa gidiyor. Memeler ilk 4 ay kontrolsüz süt üretiyor yani ne kadar çok süt sağılırsa o kadar çok üretiyor. Onun için özellikle ilk zamanlar sütü sağıp fazlasını saklamakta fayda var

Gümüş kapak ve lansinoh göğüs kremini doktorumun tavsiyesiyle 36 da kullanmaya başlamıştım. Önce lansinoh sürüp üzerine gümüş kapağı koyup bir süre öyle kalıyordu. Hem krem kıyafetime bulaşmıyordu. Birde doğumdan hemen sonra ebe eşime göğüs ucu çıkarıcı almış. İlk günler çok işime yaramıştı. Sonraki günler hem ben emzirmeye alıştım hemde bebek meme tutmaya alıştı

Benim de sağlık ocağında yapılan idrar tahlilimde lökosit pozitif çıkmıştı, doktor idrar kültürü istedi, üreme olmadı idrar kültürü temiz geldi, önemli olan o enfeksiyon yok dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…