2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kız 1 aylık olacak en fazla eğer çıkarsa tayin. Annemler falan gelecek onlar toplayacak

Her doktor farklı bi yol izliyor, aynı hastanedeki doktorlar bile farklı yollar izleyebiliyor, şu üç ay hayırlısıyla gecse bu stres bile bebeğe zararlı, bebeğimin hareketi azaldı bi kan testi verdim sonuc ne olacak diye stres yapmaktan

Amiiin, öneriyor valla doktorum düşünüyorum bakalım

1er büyük paket mühtemelen demişler. Büyüğü 210du qaliba. Ben 168lik aldım.
Valla ben 1 er paket aldim bilmiyorum ki hamile kafasi herseyi unutuyorum zaten ben ilk paketleri prima aldim ama sleepye gececegim alerjik bir insanim bebeme de alerji yaparsa diye stok yapmadim

Düşük olunca insan daha da pimpirikli oluyor benim de bir düşüğüm var, gercekten yüzdük yüzdük kuyruguna geldij diye düşünüyoruz oyle olunca, pcos zatwn kiloya baglı zayıfladıgımda adetim düzelir kilo aldıgımda bozulurdu benim, ama bu zamana kadar insülin direnci seker sorunu vs yaşamadım cok sukur,

Bende oyle ictim ama cok sallamadi o an bi bulanti oldu sonra ictigimi bile unuttum ama benim oglan baya coştu onu icince acaba seker yuklemeden mi oldu onu bilmiyorum iste
Şekerdendir o kadar sekeri yiyince cocukta enerji patlaması olmuştur, rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucahımız almayı nasıp etsin sağlıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin, daha hiç görmeden anne karnında bu kadar düşünüyorsam kucagıma alınca nadıl olur hayal edemiyorum

Sonucuni degistiremeyecegin şeyler için yipranmana gerek yok. Hayirlisi çıksın insallah

Aynı mantıkla Ankara devlet hastanesini tercih ettim,evet gerçektende anneyi ve çocuğu düşünüyorlar,yeni doğan üniteleri insanın içine de siniyor,ama geçerli bı sebebiniz yoksa sizi sezeryane almiyorlar,insan gibi davranmiyorlar,poliklinikte size söylendiği gibi eşiniz yanınıza gelmiyor sancı odasında,yemek yasak, gününüz dolup geçtiyse suni sancı veriliyor,insan yerine konulmuyorsunuz, çünkü onlar da insan kim kimin nazını neden çeksin onları da anlıyorum,temizlik personeli kızıp duruyor,sen orda mahvolmussunn kimsenin umrunda degil,özel odada değilsen bı kaç doğum yapan anneyle aynı odada kalırsın vs vs ,özelinde kendince eksileri var devletinde bakalım vakit nasip neyi gosteriyor

Nasıl 26hafta olduğu için kabul etmiyorlar anlamadım?açıklar mısınız?

Ne bu gebe okulu mu?hangi hastanenin?

Bugün tetanos aşısı oldum ikinci gebeliğim olduğu ve öncesinde 2doz yapıldığı için tek doz yaptılar bugün,banyo yasak bugün dediler.bana da bebeğime de şifa olsun dert olmasın inşallah
Haftaya 2.dozu ben de yaptirscagim bakalım :)

Şifa olsun

Kan giderken mi sorun oldu anlamadım başka yer deniycegiz tekrar vereceğiz bakalim
Erken haftalarda 10. haftada filan yapıldığında anne kanında yeterli bebek dnası bulunamadığından sonuç alınamayıp tekrar istedikleri oluyormuş ama sen yaptırdığında 20li haftalardı, ne sorunu oluyor da tekrar tekrar yapamıyorlar anlamadım. Neyse sıkma canını sonuç zaten iyi gelecek inşallah

Kızlar bu arada ASM de Dr eşime sma testi yapalım gelmisken size dedi,aldılar kanı 2.5aya çıkıyormuş sonuç,siz hamile olduğunuz için burda bakamıyorum hastaneden rica edin dedi.ilk defa duydum sma testinin yapıldığını, hiç bı doktor böyle bı testin varlığından bahsetmemisti.

Sma testimi? Ben NiPT testini sormuştum doktora Sma’yı belirlermi hayır demişti. Ama sırf onun için testin olduğunu ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…