Benim kız 1 aylık olacak en fazla eğer çıkarsa tayin. Annemler falan gelecek onlar toplayacakBizimde taşınma olayımız varbebek doğduktan 2ay sonra falan taşınırız mühtemelen, şimdiden onun derdini çekiyorum. Küçük çoçukla nasıl olur diye. Birde bizde eşya sorunu yok şükür gidiceğim yerden alıcaz oda ayrı bir eziyyet
Her doktor farklı bi yol izliyor, aynı hastanedeki doktorlar bile farklı yollar izleyebiliyor, şu üç ay hayırlısıyla gecseSaka gibi? Hangi şirket bu? Para iadesi işte, başka şirkete yaprir cnm. Biz de yaptırdık bunların ki sorumsuzluk
[
Riskli gebe olduğumdan perinatolog takibindeyim malum. Diyabet öyküsü olmayan hastalarda yükleme yaptırıyor doktorum perinatolog olarak, canan Karatay ile aynı kafada değil. Benim ozelimde insülin direncim olduğundan yüklemenin gebelik şekerini tetikleme rıski olduğundan ev ölçüm takibi ile yükleme yaptırmıyor. Zaten sende var ise gebelik şekeri evde takipçi ölçüm ile çıkacak. Beni ayrıca diyabet öykumzden dolayı endokrinolijiye de yönlendiriyor.
O yuzden stres yapma cnm. Al makineyi, en kötü olcume basla, doktorunla başla.
Amiiin, öneriyor valla doktorum düşünüyorum bakalımCanım kendin karar vereceksin ama benim fikrim doktorun öneriyorsa yaptır, ben Almanya’dayim burdada yapıyorlar. 75 mg ile. Bende carsamba yaptırdım sonuç bekliyorum. Allah hepimize bebeklerimize sağlık versin inşallah
Valla ben 1 er paket aldim bilmiyorum ki1er büyük paket mühtemelen demişler. Büyüğü 210du qaliba. Ben 168lik aldım.
Düşük olunca insan daha da pimpirikli oluyor benim de bir düşüğüm var, gercekten yüzdük yüzdük kuyruguna geldij diye düşünüyoruz oyle olunca, pcos zatwn kiloya baglı zayıfladıgımda adetim düzelir kilo aldıgımda bozulurdu benim, ama bu zamana kadar insülin direnci seker sorunu vs yaşamadım cok sukur,Bende de pcos var malesef ama benimki dogustan degilde yatkinlikti sanirim kilo alinca ortaya cikmisti çünkü ben yaptiracagim sonradan pişman olmak istemiyorum zaten 3 düşük yaptim yüzdük yüzdük kuyruguna geldik diyorum kendime surekli
Şekerdendir o kadar sekeri yiyince cocukta enerji patlaması olmuştur, rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucahımız almayı nasıp etsin sağlıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin, daha hiç görmeden anne karnında bu kadar düşünüyorsam kucagıma alınca nadıl olur hayal edemiyorumBende oyle ictim ama cok sallamadi o an bi bulanti oldu sonra ictigimi bile unuttum ama benim oglan baya coştu onu icince acaba seker yuklemeden mi oldu onu bilmiyorum iste
İnşa Allah hayırlısı bakalımBenim kız 1 aylık olacak en fazla eğer çıkarsa tayin. Annemler falan gelecek onlar toplayacak
Her doktor farklı bi yol izliyor, aynı hastanedeki doktorlar bile farklı yollar izleyebiliyor, şu üç ay hayırlısıyla gecsebu stres bile bebeğe zararlı, bebeğimin hareketi azaldı bi kan testi verdim sonuc ne olacak diye stres yapmaktan
Evet ben iki üç defa hissettim. Ritmik atıyor pıt pıt çok tatlıKizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
Yok ya mümkün değil tek başına ec toplamak çok zor.İnşa Allah hayırlısı bakalımBende annemk çağırırım kesin. Kendim yapamam
Aynı mantıkla Ankara devlet hastanesini tercih ettim,evet gerçektende anneyi ve çocuğu düşünüyorlar,yeni doğan üniteleri insanın içine de siniyor,ama geçerli bı sebebiniz yoksa sizi sezeryane almiyorlar,insan gibi davranmiyorlar,poliklinikte size söylendiği gibi eşiniz yanınıza gelmiyor sancı odasında,yemek yasak, gününüz dolup geçtiyse suni sancı veriliyor,insan yerine konulmuyorsunuz, çünkü onlar da insan kim kimin nazını neden çeksin onları da anlıyorum,temizlik personeli kızıp duruyor,sen orda mahvolmussunn kimsenin umrunda degil,özel odada değilsen bı kaç doğum yapan anneyle aynı odada kalırsın vs vs ,özelinde kendince eksileri var devletinde bakalım vakit nasip neyi gosteriyorHadi kolay gelsin. Icine sindigi gibi olsun. Ben olsam kesinlikle devlette dogururdu.. Sirf maddi aciyi dusundugum icin degil. Oldum olasi devletin hastanesine ozellerden cok guveniyorum. Cok basarili buluyorum. Kotu seyler oldugunda direkt doktorlar zan altinda birakiliyor aman devlet hastanesi diye cemkiriliyor ama o kucuk ihtimaller dunyanin en iyi hastanesine gitsen de var. Durum Malta da oyle. En iyi hastane devlet hastanesi. Allah korusun yeni dogan bakimlari bile yok ozellerin, ozelde yapmayi dusunmustum ilk gebeligimde, sonra fark ettim ki ozelde her sorunda yine seni devlete yonlendiriyolar yine ne varsa onlarda var
Nasıl 26hafta olduğu için kabul etmiyorlar anlamadım?açıklar mısınız?Ben devlette burun estetiği oldum Gazi üni de şanslı idim miss gibi yaptı vallahi. Sağolsun birde ücret de ödemedim normalde 2.500 net vermem gerekti oda parası bile almadılar sabahı anladık. Sigorta karşılamış ilk defa sigortam bir işe yaradı idi. Herhalde çok kemik çıktıestetik odaklı değildi ben olmuşken minnacık da ucunu duzelttirdim çok doğal oldu kemik eğriliği vardı ondan olabilir herkesi karşılamıyor. O yüzden bı üniveriste aklıma yatıyor bakalım bugün inşallah kabul ederler de 26 hafta olduğu için herkes kabul etmiyor.
Ne bu gebe okulu mu?hangi hastanenin?Bu arada bende eşimi yazdırdım onun da gözü korkuyor dayanamam seni öyle görmeye diyor ama ben diyorum ki yooo ben yanımda kocamı isterim gözlerine bakıp senden güç alıcambide banyoya sokuyolarmış kaslar gevşesin doğum kolaylaşsın diye refakatçi yardım ediyormuş annemden bile utanırım sen gelicen dengemi falan kaybedersem güçlü kollarınla tutarsın beni diyorum o zaman hoşuna gidiyo bi gözleri parlıyo ikna oldu benimki bide kan falan tutar benimkini doğum anında çıkarıyolarmış refakatçiyi ama o zamana kadar fenalaşıp bayılmaz inşallah hahahsj
Haftaya 2.dozu ben de yaptirscagim bakalım :)Bugün tetanos aşısı oldum ikinci gebeliğim olduğu ve öncesinde 2doz yapıldığı için tek doz yaptılar bugün,banyo yasak bugün dediler.bana da bebeğime de şifa olsun dert olmasın inşallah
Erken haftalarda 10. haftada filan yapıldığında anne kanında yeterli bebek dnası bulunamadığından sonuç alınamayıp tekrar istedikleri oluyormuş ama sen yaptırdığında 20li haftalardı, ne sorunu oluyor da tekrar tekrar yapamıyorlar anlamadım. Neyse sıkma canını sonuç zaten iyi gelecek inşallahKan giderken mi sorun oldu anlamadım başka yer deniycegiz tekrar vereceğiz bakalim
Ben varımKizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
Sma testimi? Ben NiPT testini sormuştum doktora Sma’yı belirlermi hayır demişti. Ama sırf onun için testin olduğunu ilk defa duydumKızlar bu arada ASM de Dr eşime sma testi yapalım gelmisken size dedi,aldılar kanı 2.5aya çıkıyormuş sonuç,siz hamile olduğunuz için burda bakamıyorum hastaneden rica edin dedi.ilk defa duydum sma testinin yapıldığını, hiç bı doktor böyle bı testin varlığından bahsetmemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?