- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende kesinlikle yaptirmam dedim doktorum benden inat cikti ultrasona bile almadi sonucunu goreyim oyle dedi neyse yaptirdim artik igrenc bi tadi vardi limonluydu kolonya icmis gibi oldum herneyse .. bizim anne tarafi sekere yatkin annemdede var ben 14 kilo aldim gebelikte madem yaptirdik ogrenmis olalim dedik aclik tokluk gayet iyi cikti sukur bi süphem kalmadi yiyip iciyorum valla napimŞu an ben de 2 ye bölünmüş durumdayımya yaptırmazsam da seker olur bebeğe zarar verirsem, ya yaptırırsam da içtiğim şey çocuga zarar verirse, birinin beni motive etmesi lazım bu konuda
Ben ilk oglumdada yatirdim ne zman bu canan hoca zararli dedi o zmana kadar herkes yaptirdi o yuzden kizda bende yaptirmadim.. toz halindeydi o zman bizim ictiklerimiz bi sorun yok oglumdada bendedeZaten 18 mayısta kontrolüm var doktorum aç gel dedi, ona kadar araştırıyorum işte cok zıt görüşler var neye göre anlayamıyorum. kendimden gectim zaten de kimisi bebeğe cok cok zararlı kimisi hicbir zararı yok diyor. En yakın arkadaşımın 1. 5 yasında oglu var coklu besin alerjisi ile savasıyor 6 aylıktan beri ona baglı gelisim geriliği filan oldu, o ben keske yaptırmasaydım cok zararlıymıs bebeğe besin alerjisi yapıyomus bagırsak flolasının gelisimini engelliyomus şimdiki aklım olsa asla yaptımazdım diyor, biraz da o korkuttu beni,
Ben de iki ucu bklu değnek oldugunu düşünenlerdenim, bende de bunların hiçbiri yok, ama pcos var işte beni tek iten yüklemeye bu durum, hiç insülim direncim veya seker problemim olmadı yediğimde aldım yemediğimde verdim kilo, tatlıyı cıkolatayı da acayıp seven bi insanım, dokror bana gebeliğin basındsn beri pcoslusun sekeri azalt dedi ama ben dondurma cikolata vs yiyorum yani. Dediğin gibi bebek ölümüne ladar gidiyormus seker allah korusun 5 günüm var düşünüp taşınmaktan yoruldum valla.Ay bu ben alttan elini ayagini cikaracak gibi oluyorumsurekli tuvakete cikiyorum huylanip
Cok yaklasmadigi sürece soylemiyorlar burda bence canim ama spor vs yaparsan daha da asGi inebilir yasaklamasi isabetli olmuş bence
A avozge bende seker yüklemesi konusunda cok kararsizim hala da öyle ama kilom var annem seker hastasi insulin direnci gecmisim var zayiflayinca kirildi o yuzden yaptircam görümcemin eltisi doktor zayifti bebegindede bi bulgu yoktu 6 aylikken bebegini kaybetti şeker yüklemesi yaptirmamiş ve gebelik şekerinden ötürü bebegini kaybetmişti iki ucu b*klu degnek bu şeker yüklemesi
Valla ne biliyim cok makale okumus alerji ile ilgili bu seker yüklemesi cıkmıs karsısına falan filan, maşallah insallah bizimkiler de öyle olur,Hayir ya besin alerjisi kismina inanmiyorum. Qrkadasim yaptirmadi bebeginde alerji vardi. Ben yaptirdim sekerimin yukseldigi de olsa masallah her seyi yiyor, kilosu boyu gelisimi her seyi yerinde. Cok istahli hatta, ayni ben surekli mama mamaaa diye dolaniyor.
Birisi kabul ediyor ona sorun demişler üni de onla görüşeceğiz yani kabul edecek birini bulcaz şuan. Kabul edilmesi için sevk zaruri durumların olması gerekiyor sanırım.Aaaa ben gelsem bir yer bulamayabilirim o zaman
Ben zaten korkuyorum sekeri içerken fenalaşırım herhaldeBende kesinlikle yaptirmam dedim doktorum benden inat cikti ultrasona bile almadi sonucunu goreyim oyle dedi neyse yaptirdim artik igrenc bi tadi vardi limonluydu kolonya icmis gibi oldum herneyse .. bizim anne tarafi sekere yatkin annemdede var ben 14 kilo aldim gebelikte madem yaptirdik ogrenmis olalim dedik aclik tokluk gayet iyi cikti sukur bi süphem kalmadi yiyip iciyorum valla napim
Zaten milletin aklını hep canan Karatay karıştırdıBen ilk oglumdada yatirdim ne zman bu canan hoca zararli dedi o zmana kadar herkes yaptirdi o yuzden kizda bende yaptirmadim.. toz halindeydi o zman bizim ictiklerimiz bi sorun yok oglumdada bendede
Zaten milletin aklını hep canan Karatay karıştırdıBen ilk oglumdada yatirdim ne zman bu canan hoca zararli dedi o zmana kadar herkes yaptirdi o yuzden kizda bende yaptirmadim.. toz halindeydi o zman bizim ictiklerimiz bi sorun yok oglumdada bendede
Ben nişamında makrome anahtarlık dagıttım. Hiç kullanışlı olmadı, anahtarlık cantanın içinr vs konulduğundan hep bozuluyor kirleniyor makrome ipi, sabit duran bisey yapılacak makrome güzel ama anahtarlık tavsiye etmiyorum ben, özenle dagıttım hep kötü olmuslar,Çok hoş. Bende makrome yapabilirim aslında ama daha çok aklım başka bişeyde atayım onu da. Tabi ben kendim yapcam becerebilirsem bu yoksa o tarz makrome anahtarlık olabilir. Yanına da bende Farmasinin dudak balmlari ve minik sabunları var onları değerlendircem hem süsleyip hediye etcem. El kremi yerine balm olmuş olcak yanına sabun
Saka gibi? Hangi şirket bu? Para iadesi işte, başka şirkete yaprir cnm. Biz de yaptırdık bunların ki sorumsuzlukÇıkmadı bugün haber verdiler olmamış yine. Sonuç cikmamis. Şimdi başka yer ile görüşüp başka yer arıyoruz. Delirmemek elde değil 1aydan fazlası. Sonuç bekliyoriz yine çıkmadı.
Şu şeker yüklemesine taktıgım kadar hiçbişeye takmadım valla dün gece de aksi gibi canan karatayın yazısı karşıma, nerden okudum bilmiyorum ki, kendim zaten mutlaka kontrol edeceğim görümcemde seker makinesi varmıs ondan alacagım
Yani belki. Tayin işimiz olursa ona harcarız ya da odun vs alırız. Kızıma birikim için harcamak zor olur. Çok fazla ihtiyaç maddi harcama var.Birikim yaparsin en fazla kizina
Canım kendin karar vereceksin ama benim fikrim doktorun öneriyorsa yaptır, ben Almanya’dayim burdada yapıyorlar. 75 mg ile. Bende carsamba yaptırdım sonuç bekliyorum. Allah hepimize bebeklerimize sağlık versin inşallahŞu an ben de 2 ye bölünmüş durumdayımya yaptırmazsam da seker olur bebeğe zarar verirsem, ya yaptırırsam da içtiğim şey çocuga zarar verirse, birinin beni motive etmesi lazım bu konuda
Bende de pcos var malesef ama benimki dogustan degilde yatkinlikti sanirim kilo alinca ortaya cikmisti çünkü ben yaptiracagim sonradan pişman olmak istemiyorum zaten 3 düşük yaptim yüzdük yüzdük kuyruguna geldik diyorum kendime surekliBen de iki ucu bklu değnek oldugunu düşünenlerdenim, bende de bunların hiçbiri yok, ama pcos var işte beni tek iten yüklemeye bu durum, hiç insülim direncim veya seker problemim olmadı yediğimde aldım yemediğimde verdim kilo, tatlıyı cıkolatayı da acayıp seven bi insanım, dokror bana gebeliğin basındsn beri pcoslusun sekeri azalt dedi ama ben dondurma cikolata vs yiyorum yani. Dediğin gibi bebek ölümüne ladar gidiyormus seker allah korusun 5 günüm var düşünüp taşınmaktan yoruldum valla.
Bende oyle ictim ama cok sallamadi o an bi bulanti oldu sonra ictigimi bile unuttum ama benim oglan baya coştu onu icince acaba seker yuklemeden mi oldu onu bilmiyorum isteBen zaten korkuyorum sekeri içerken fenalaşırım herhaldeama benimki psikolojik hastalık bunu anladım tamamen kaygı bozukluğu anksiyete
Başka yere gidecek verince busefer.Atni firmaya 3. Kez mi vereceksiniz? Yoksa yeni bir yer mi buldunuz? Valla size paranizi iade etmeli orasi, uzerine tazminat vermeli. Yok boyle bir sorumsuzluk. 2. Verisinizin uzerinden kac gun gecti?
Ooo senin ozel hastaneden once daha onemli ödemelerin var guzel ilgili bi devlet hastanesi bulana kadar bekle bence özelin adı özel.. suan ki hastanler özelle yarisiyor resmen favoriler ya sehir hastaneleri yada univrste arastirmalar buralari arastir bence.. benim oglanda pek iyi degildi hastane ama icindekiler cok iyiydi herseyimde yardimci oldular refakatci yoktu o zmanda..kizimdada hastane eskiydi ebeler geldi doktorum yanimda olmasada herseyden haberi oldu bebegimi beni giydirdiler refakatcima bisey kalmadi bile .. bundada suda bile dogum varmis bakasana suya firtlatsam daha ne isterimYani belki. Tayin işimiz olursa ona harcarız ya da odun vs alırız. Kızıma birikim için harcamak zor olur. Çok fazla ihtiyaç maddi harcama var.özellikle tayinimiz çıkarsa nakliye 20 bin falan istiyor ev taşımaya. E bir de yeni ev bul kirası bilmem nesi derken fiyat tavan. Devletin verdiği para da 7bin....
Kan giderken mi sorun oldu anlamadım başka yer deniycegiz tekrar vereceğiz bakalimÇok saçma oldu, nasıl çıkmaz yaistersen yaptırdığım yerin numarasını verebilirim. Amerika’ya gitmişti benimki.
Himm teşekkürler bende akşam arıyorum gündüz katilamiyorim duyeYok canim ya saat sabah basliyo aksama yok bendr musait olamiyorum sesini kisip atiyorum teli bi koseye zaten wpden msj gelince giriyorum diger linki .. birde linki onlar veriyor sen wpden mesaj atip kayit oluyosun once
İade alıp başka yerde denencek şimdi bu da çıkmazsa denemeyeceğiz.@Pembekelebek_8787 cnm sen şimdi tekrar testmi verceksinde, ne berbat bir firmaya denk geldin ya 2.sefer nasıl sonuç çıkmaz anlamıyorumee bari paranı iade etsinler başka yerde yaptır uğraşılmaz bunlarla, benim kanda yurt dışına çıkmıştı, 15 gün dolmadan geldi sonucum düşünürsen telefon numaralarını veriyim görüş istersen cnm
Ne güzeller ya maşallah sende görünce bende birlestirdim de benim ikisi de erkek o yüzden şöyle numaralandirayimYukaridaki kizim, aşağıdaki de kardeşi. Benzeyecekler gibi duruyor. Dolayisiyla ikisi de bana benzemis olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?