- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Firma ilgilendi iade yapacaklar başka firmada yapilacak şimdiSaka gibi? Hangi şirket bu? Para iadesi işte, başka şirkete yaprir cnm. Biz de yaptırdık bunların ki sorumsuzluk
[
Riskli gebe olduğumdan perinatolog takibindeyim malum. Diyabet öyküsü olmayan hastalarda yükleme yaptırıyor doktorum perinatolog olarak, canan Karatay ile aynı kafada değil. Benim ozelimde insülin direncim olduğundan yüklemenin gebelik şekerini tetikleme rıski olduğundan ev ölçüm takibi ile yükleme yaptırmıyor. Zaten sende var ise gebelik şekeri evde takipçi ölçüm ile çıkacak. Beni ayrıca diyabet öykumzden dolayı endokrinolijiye de yönlendiriyor.
O yuzden stres yapma cnm. Al makineyi, en kötü olcume basla, doktorunla başla.
Araştırma ve şehir hastanelerini bana uzak kalıyor maalesef. Eğer devlet olacaksa ilçe devlet hastanesi olur. Ben merkezde oturmuyorum. Nasip bakalım nasıl olacak göreceğiz. Daha zaman var.Ooo senin ozel hastaneden once daha onemli ödemelerin var guzel ilgili bi devlet hastanesi bulana kadar bekle bence özelin adı özel.. suan ki hastanler özelle yarisiyor resmen favoriler ya sehir hastaneleri yada univrste arastirmalar buralari arastir bence.. benim oglanda pek iyi degildi hastane ama icindekiler cok iyiydi herseyimde yardimci oldular refakatci yoktu o zmanda..kizimdada hastane eskiydi ebeler geldi doktorum yanimda olmasada herseyden haberi oldu bebegimi beni giydirdiler refakatcima bisey kalmadi bile .. bundada suda bile dogum varmis bakasana suya firtlatsam daha ne isterim
Nasıl oluyor ki o?Kizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
Aynen erken henuz hayirlisi bakalimAraştırma ve şehir hastanelerini bana uzak kalıyor maalesef. Eğer devlet olacaksa ilçe devlet hastanesi olur. Ben merkezde oturmuyorum. Nasip bakalım nasıl olacak göreceğiz. Daha zaman var.
Pit pit kalp atisi gibi oluyor 2 gun once hissetmistim ben ama emin olamadim az oncede olunca kesin dedim uzun suruyo 2 3 dk falan ard arda kalp atisi gibiNasıl oluyor ki o?
Taşınmak da çok zor artık oy oy Allah yardımcınız olsun canım.Yani belki. Tayin işimiz olursa ona harcarız ya da odun vs alırız. Kızıma birikim için harcamak zor olur. Çok fazla ihtiyaç maddi harcama var.özellikle tayinimiz çıkarsa nakliye 20 bin falan istiyor ev taşımaya. E bir de yeni ev bul kirası bilmem nesi derken fiyat tavan. Devletin verdiği para da 7bin....
Ay sizinkiler benziyor benimki benzemiyor bı tek yanak benziyor. Sanırım bu kez babaya benzicek Oyyy oyNe güzeller ya maşallah sende görünce bende birlestirdim de benim ikisi de erkek o yüzden şöyle numaralandirayimalttaki 1 numaram üstteki 2 numaram benziyorlar galiba
Ben canım. Hickiriyor gibi geliyordur bana nette hickirdigini ogrendjmKizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
Canim bende detaylı için araştırma Hastanesi'ne gitmiştim kendimi gebelik okulunda buldum online oluyot hafta da bir gün 3 saat illaki oradaki hastanelerde de vardırEvet aynı şekilde ücretsizse bana da link atar mısınmaddddd etiket yapamadım.
Ben hissediyorum aslında ama emin de değilim böyle iki dakika sürüyor saniyelik pıt pıt lar oluyor ust üste genel de yemek yedikten sonraKizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
Evet canım benim ikisi de babaya benzeyecek galiba doğunca bana dönüyor tabi o ayrı bişeyAy sizinkiler benziyor benimki benzemiyor bı tek yanak benziyor. Sanırım bu kez babaya benzicek Oyyy oy
Bizimde aynı ölçümde ilerleme yok inşallah küçülür yaSağol canım çok şükür herşey normale döndü üzüntüden saçlarım beyazladiAllah kimseye yaşatmasın
Bir zahmet iade etsinler, nasıl bir kurum burasi.Firma ilgilendi iade yapacaklar başka firmada yapilacak şimdi
Benzemez mi ya resmen aynisiNe güzeller ya maşallah sende görünce bende birlestirdim de benim ikisi de erkek o yüzden şöyle numaralandirayimalttaki 1 numaram üstteki 2 numaram benziyorlar galiba
Öyle gerçekten. AminTaşınmak da çok zor artık oy oy Allah yardımcınız olsun canım.
Sağlıklı olsunlar da büyüyene kadar şekilden şekile giriyorlar zatenBenzemez mi ya resmen aynisi
Kanın gitmesi uzun sürerse bozuluyor tam kaç günde bozuluyor bilmiyor ama bir arkadaşımdada aynı sorun oldu 2. kezde geldi sonucu. Benimki Amerika’ya gitti mesela kanı hemşire aldığı gibi kargoya verdi ve bize bir takip numarası verdi.Kan giderken mi sorun oldu anlamadım başka yer deniycegiz tekrar vereceğiz bakalim
Bizimde taşınma olayımız varÖyle gerçekten. Aminhepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Bana arkadaslarim 1 ve 2 den 1er paket almami soylediler ben stok yapmayı dusunmuyorum hemen buyuyebiliyormuş bebekKızlar hayırlı cumalarbezle ilgili bir şey sorucaktım. Malum dolar şimdi yükselişte. Stock yapmak isterdim sleepy markasınnan. 168adet her iki numaradan aldım, hem 1(newborn) hemde 2midi. Ne tavsiye ederdiniz? 1-2numaradan tahminen ne kadar almam lazım?
1er büyük paket mühtemelen demişler. Büyüğü 210du qaliba. Ben 168lik aldım.puffin
Bana arkadaslarim 1 ve 2 den 1er paket almami soylediler ben stok yapmayı dusunmuyorum hemen buyuyebiliyormuş bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?