2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Firma ilgilendi iade yapacaklar başka firmada yapilacak şimdi

Araştırma ve şehir hastanelerini bana uzak kalıyor maalesef. Eğer devlet olacaksa ilçe devlet hastanesi olur. Ben merkezde oturmuyorum. Nasip bakalım nasıl olacak göreceğiz. Daha zaman var.

Taşınmak da çok zor artık oy oy Allah yardımcınız olsun canım.

Ne güzeller ya maşallah sende görünce bende birlestirdim de benim ikisi de erkek o yüzden şöyle numaralandirayim alttaki 1 numaram üstteki 2 numaram benziyorlar galiba
Ay sizinkiler benziyor benimki benzemiyor bı tek yanak benziyor. Sanırım bu kez babaya benzicek Oyyy oy

Evet aynı şekilde ücretsizse bana da link atar mısın maddddd etiket yapamadım.
Canim bende detaylı için araştırma Hastanesi'ne gitmiştim kendimi gebelik okulunda buldum online oluyot hafta da bir gün 3 saat illaki oradaki hastanelerde de vardır
Kizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
Ben hissediyorum aslında ama emin de değilim böyle iki dakika sürüyor saniyelik pıt pıt lar oluyor ust üste genel de yemek yedikten sonra
Ay sizinkiler benziyor benimki benzemiyor bı tek yanak benziyor. Sanırım bu kez babaya benzicek Oyyy oy
Evet canım benim ikisi de babaya benzeyecek galiba doğunca bana dönüyor tabi o ayrı bişey

Kızlar hayırlı cumalar bezle ilgili bir şey sorucaktım. Malum dolar şimdi yükselişte. Stock yapmak isterdim sleepy markasınnan. 168adet her iki numaradan aldım, hem 1(newborn) hemde 2midi. Ne tavsiye ederdiniz? 1-2numaradan tahminen ne kadar almam lazım?

Kan giderken mi sorun oldu anlamadım başka yer deniycegiz tekrar vereceğiz bakalim
Kanın gitmesi uzun sürerse bozuluyor tam kaç günde bozuluyor bilmiyor ama bir arkadaşımdada aynı sorun oldu 2. kezde geldi sonucu. Benimki Amerika’ya gitti mesela kanı hemşire aldığı gibi kargoya verdi ve bize bir takip numarası verdi.

Öyle gerçekten. Amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Bizimde taşınma olayımız var bebek doğduktan 2ay sonra falan taşınırız mühtemelen, şimdiden onun derdini çekiyorum. Küçük çoçukla nasıl olur diye. Birde bizde eşya sorunu yok şükür gidiceğim yerden alıcaz oda ayrı bir eziyyet

puffin
Bana arkadaslarim 1 ve 2 den 1er paket almami soylediler ben stok yapmayı dusunmuyorum hemen buyuyebiliyormuş bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…