2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dantelini sevsinler çok tatlı hediyelik yaptırmayacam ben hastaneye gelecekler bir elin parmağını geçmez eve de misafir kabul etmiyorum ilk zamanlar, gelenler getirsin hediye küçük kutu çikolata ve kapı süsü alacam sadece.
Kapı süslerinde şu keçeden yapılanlar varya onlar hoşuma gidiyor eve gelincede diğer kızın adını da ekleyip kızların kapısına asarım dedim ama temizliği kullanışlı hakkında fikrim yok onları araştırıp bakacam.

Kapı süsü hakkında kullananlardan yorumlar bekliyorum diye ekleyeyim

Az önce konuştum ebe yle birşey demedi eşinize test yapıldı değil mi? Size de hastanede yapılmasını söylediler yani bebekle ilgili değil

Bende eve misafir kabul etmeyeceğim.
Kapı süsünü oglumda melegineli diye bir sayfa var keçeden oraya yaptırmıstım simdi kızımda geri göndercem yanına prenses eklettircem :) ikisinin ismi yazacak altında da:) keçe istyorsanız önerebilirim

Olur valla süper olur peki temizliği nasıl en çok ona takılıyorum Modeli de atarsan çok sevinirim

Yeni yasayla artk evlenen ciftlere cocuk dusunenlere falan asmlerde yapiolar. Insallah haber yayilir herkes yaptirie

Siz zaten hem evli hem de hamilesiniz, testi bu saatte yapmanın anlamı var mıymış gerçekten?

“Ağır yaşamlar”dakiler gibi hissediyorum, sürekli ne yesem diye düşünüyorum tok olduğum halde
Zaten yemek yemek her zaman benim için bir zevk olmuştu şimdi kendimi kısıtlamama gerek yok diye düşününce içimden bir canavar çıktı
Zaten boyum kısa şiştikçe şişiyorum. Şeker yüklemesini 24+1de yaptılar onda sorun çıkmadı ama sonradan çıkar mı ki tatlı da çok yiyorum bu ara

Aynen benim geçse yapıldı ama bizde anlamadik.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen sonuçlar iyi gelsin inşallah

Ankarada mi? Ankara'da evlenenlere ücretsiz yapıyorda
Hamile iken mi istiyorlar keşke bunu hamile kalmadan deselermis

Yeni doğan için bana herkes premium çare önerdi çocuk alerjik olmazsaz sonra değiştirirsin dediler

Merhaba canlar. Bugün gazi üniversitesine gittim. Tam 3 saat bekledikten sonra içeri girebildim. 26 haftalık olduğumu buradan devam edebilir miyim diye sordum ücretsiz kısmı kabul etti doçentler dolu imiş ücretli kısmı kabul etmedi. Ücretsiz kısmı doğum için memnunlar lakin cihazlar çok eski çocuğu görmek mümkün değil neyseki şurda doğuma ne kaldı yüzünü yakından göreceğiz anlayacağınız buradan devam edeceğim Allah yardım ede sorunuz şekilde doğurayim. Arada belki özele gider bebeme bakarım,

Sma testimi? Ben NiPT testini sormuştum doktora Sma’yı belirlermi hayır demişti. Ama sırf onun için testin olduğunu ilk defa duydum
Ben de ilk defa duydum,birkaç Dr değiştirdim ama bu muhabbet hiç gecmemisti
Az önce konuştum ebe yle birşey demedi eşinize test yapıldı değil mi? Size de hastanede yapılmasını söylediler yani bebekle ilgili değil
Eşimden bugün kanı aldılar,2.5aya sonuçları çıkar dedi.bana biz yapamıyoruz sizinkini siz istiyorsaniz hastenede isteyebilirsiniz dedi
Yeni yasayla artk evlenen ciftlere cocuk dusunenlere falan asmlerde yapiolar. Insallah haber yayilir herkes yaptirie
Biz evlenmeden talesemi falan bakilmisti,bu da yeni bu uygulama sanırım,iyi bişey yani sonucta
Siz zaten hem evli hem de hamilesiniz, testi bu saatte yapmanın anlamı var mıymış gerçekten?
Aynen evli hamileyim,Dr illa yaptırın demedi böyle böyle bir testimiz var isterseniz eşinize yapalım dedi,bugün izinliydi çağırdım kan verdi
Ankarada mi? Ankara'da evlenenlere ücretsiz yapıyorda
Hamile iken mi istiyorlar keşke bunu hamile kalmadan deselermis
Allahım benim içimde var ettiği bebeğimi de tüm bebeklerimizi de koruyup kolların, kötü hastalıklar vermesin,doğuma 3ay kalmış bu testin bana bı katkısı yok bence, sonuç 2.5ayda çıkıyor zaten

Aminnn canım korusun kollasim bebeeerimizi. Sağlıkla sorunsuz kucağa almamızı nasip etsin inşallah.

Bugün tetanos aşısı oldum ikinci gebeliğim olduğu ve öncesinde 2doz yapıldığı için tek doz yaptılar bugün,banyo yasak bugün dediler.bana da bebeğime de şifa olsun dert olmasın inşallah
Pazartesi sanırım bende 2. dozu yaptıracağım. Şifa olsun

@Mirune yine kendini klonlamis. Ben durup durup kocami klonluyorum buyuk oglumun sifat ayni babasi ten rengi goz rengi benden. Kucugun ultrasonunu goren birazcik farklisini yapsaydiniz dio
Ben de taşıyıcı anneyim. Hatta çocuklarımla o kadar benzerliğim yok ki sokaktan geçen herhangi birine bile benden daha çok benziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…