- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Dantelini sevsinler çok tatlıkızlar günaydın:)
bende hastane cıkısını aldım cok tatlıydı ama , linkini bırakıyorum , bi sitede 5 lisi vardı ama beslide pike olmadığı için birde iç zıbın vazgeçtim, lazım olcak sonucta . toplama gibi olmasın tam takım olsun dedim
Sitilin Kız Bebek Pembe Dantelli Lüks 10 Lu Hastane Çıkışı Seti - Fiyatı, Yorumları
Sitilin Kız Bebek Pembe Dantelli Lüks 10 Lu Hastane Çıkışı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bir de hediye olarak anahtarlık yaptırmayı düsünüyorum bende pleksi mi ne diyorlar seffaf yuvarlak üstüne isim yazanlardan,
birde cikolata yaparım kücük bir kutu hastaneye gelen giden olursa doktora filan uzatmaya.
hastaneye sordum oda süslemesini biz yapabilrmişiz , ama refakatci harici giren olmuyormus odaya covid sebebi ile dolayısı ile hiç ugrasmayayım diyorum alttarafı iki gün kalıp döncem kimse olmayacak esim ve annemden baska,, ilk gün kayınvalidem vs olur sadece o da aksmaüstüne dogru giderler.
Az önce konuştum ebe yle birşey demediKızlar bu arada ASM de Dr eşime sma testi yapalım gelmisken size dedi,aldılar kanı 2.5aya çıkıyormuş sonuç,siz hamile olduğunuz için burda bakamıyorum hastaneden rica edin dedi.ilk defa duydum sma testinin yapıldığını, hiç bı doktor böyle bı testin varlığından bahsetmemisti.
Dantelini sevsinler çok tatlıhediyelik yaptırmayacam ben hastaneye gelecekler bir elin parmağını geçmez eve de misafir kabul etmiyorum ilk zamanlar, gelenler getirsin hediye küçük kutu çikolata ve kapı süsü alacam sadece.
Kapı süslerinde şu keçeden yapılanlar varya onlar hoşuma gidiyor eve gelincede diğer kızın adını da ekleyip kızların kapısına asarım dedim ama temizliği kullanışlı hakkında fikrim yok onları araştırıp bakacam.
Kapı süsü hakkında kullananlardan yorumlar bekliyorum diye ekleyeyim
Olur valla süper olurBende eve misafir kabul etmeyeceğim.
Kapı süsünü oglumda melegineli diye bir sayfa var keçeden oraya yaptırmıstım simdi kızımda geri göndercem yanına prenses eklettircem :) ikisinin ismi yazacak altında da:) keçe istyorsanız önerebilirim
Yeni yasayla artk evlenen ciftlere cocuk dusunenlere falan asmlerde yapiolar. Insallah haber yayilir herkes yaptirieKızlar bu arada ASM de Dr eşime sma testi yapalım gelmisken size dedi,aldılar kanı 2.5aya çıkıyormuş sonuç,siz hamile olduğunuz için burda bakamıyorum hastaneden rica edin dedi.ilk defa duydum sma testinin yapıldığını, hiç bı doktor böyle bı testin varlığından bahsetmemisti.
Siz zaten hem evli hem de hamilesiniz, testi bu saatte yapmanın anlamı var mıymış gerçekten?Kızlar bu arada ASM de Dr eşime sma testi yapalım gelmisken size dedi,aldılar kanı 2.5aya çıkıyormuş sonuç,siz hamile olduğunuz için burda bakamıyorum hastaneden rica edin dedi.ilk defa duydum sma testinin yapıldığını, hiç bı doktor böyle bı testin varlığından bahsetmemisti.
Aynen benim geçse yapıldı ama bizde anlamadik.Erken haftalarda 10. haftada filan yapıldığında anne kanında yeterli bebek dnası bulunamadığından sonuç alınamayıp tekrar istedikleri oluyormuş ama sen yaptırdığında 20li haftalardı, ne sorunu oluyor da tekrar tekrar yapamıyorlar anlamadım. Neyse sıkma canını sonuç zaten iyi gelecek inşallah
Ankarada mi? Ankara'da evlenenlere ücretsiz yapıyordaKızlar bu arada ASM de Dr eşime sma testi yapalım gelmisken size dedi,aldılar kanı 2.5aya çıkıyormuş sonuç,siz hamile olduğunuz için burda bakamıyorum hastaneden rica edin dedi.ilk defa duydum sma testinin yapıldığını, hiç bı doktor böyle bı testin varlığından bahsetmemisti.
Yeni doğan için bana herkes premium çare önerdi çocuk alerjik olmazsaz sonra değiştirirsin dedilerKızlar hayırlı cumalarbezle ilgili bir şey sorucaktım. Malum dolar şimdi yükselişte. Stock yapmak isterdim sleepy markasınnan. 168adet her iki numaradan aldım, hem 1(newborn) hemde 2midi. Ne tavsiye ederdiniz? 1-2numaradan tahminen ne kadar almam lazım?
Olur valla süper olurpeki temizliği nasıl en çok ona takılıyorum Modeli de atarsan çok sevinirim
Çok güzelValla süpürge makinasıyla süpürebilirsiniz ya da nemli bir toz beziyle üstünden geçebilirsiniz .
Suanki hali bu sekilde
Ben de ilk defa duydum,birkaç Dr değiştirdim ama bu muhabbet hiç gecmemistiSma testimi? Ben NiPT testini sormuştum doktora Sma’yı belirlermi hayır demişti. Ama sırf onun için testin olduğunu ilk defa duydum
Eşimden bugün kanı aldılar,2.5aya sonuçları çıkar dedi.bana biz yapamıyoruz sizinkini siz istiyorsaniz hastenede isteyebilirsiniz dediAz önce konuştum ebe yle birşey demedieşinize test yapıldı değil mi? Size de hastanede yapılmasını söylediler yani bebekle ilgili değil
Biz evlenmeden talesemi falan bakilmisti,bu da yeni bu uygulama sanırım,iyi bişey yani sonuctaYeni yasayla artk evlenen ciftlere cocuk dusunenlere falan asmlerde yapiolar. Insallah haber yayilir herkes yaptirie
Aynen evli hamileyim,Dr illa yaptırın demedi böyle böyle bir testimiz var isterseniz eşinize yapalım dedi,bugün izinliydi çağırdım kan verdiSiz zaten hem evli hem de hamilesiniz, testi bu saatte yapmanın anlamı var mıymış gerçekten?
Allahım benim içimde var ettiği bebeğimi de tüm bebeklerimizi de koruyup kolların, kötü hastalıklar vermesin,doğuma 3ay kalmış bu testin bana bı katkısı yok bence, sonuç 2.5ayda çıkıyor zatenAnkarada mi? Ankara'da evlenenlere ücretsiz yapıyorda
Hamile iken mi istiyorlar keşke bunu hamile kalmadan deselermis
Aminnn canım korusun kollasim bebeeerimizi. Sağlıkla sorunsuz kucağa almamızı nasip etsin inşallah.Ben de ilk defa duydum,birkaç Dr değiştirdim ama bu muhabbet hiç gecmemisti
Eşimden bugün kanı aldılar,2.5aya sonuçları çıkar dedi.bana biz yapamıyoruz sizinkini siz istiyorsaniz hastenede isteyebilirsiniz dedi
Biz evlenmeden talesemi falan bakilmisti,bu da yeni bu uygulama sanırım,iyi bişey yani sonucta
Aynen evli hamileyim,Dr illa yaptırın demedi böyle böyle bir testimiz var isterseniz eşinize yapalım dedi,bugün izinliydi çağırdım kan verdi
Allahım benim içimde var ettiği bebeğimi de tüm bebeklerimizi de koruyup kolların, kötü hastalıklar vermesin,doğuma 3ay kalmış bu testin bana bı katkısı yok bence, sonuç 2.5ayda çıkıyor zaten
Pazartesi sanırım bende 2. dozu yaptıracağım. Şifa olsunBugün tetanos aşısı oldum ikinci gebeliğim olduğu ve öncesinde 2doz yapıldığı için tek doz yaptılar bugün,banyo yasak bugün dediler.bana da bebeğime de şifa olsun dert olmasın inşallah
Tek başına sebep olabileceği gibi başka etkenlerle birlikte daha şiddetli hissedilir bu dedikleriniz. Size de geçmiş olsun. Demir eksikliği de var mı?Çok geçmiş olsunHalsizlik, odaklanma problemim ve konuşma bozuklugum var bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
@Mirune yine kendini klonlamis. Ben durup durup kocami klonluyorumbuyuk oglumun sifat ayni babasi ten rengi goz rengi benden. Kucugun ultrasonunu goren birazcik farklisini yapsaydiniz dio
Yoo internete gorede normal gibi birdeKızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 75mg yüklendi açlık 69 60 dk sonra 169 120 dk sonra 139 çıktı sizce nasıl sonuçlar ben internetten baktım yüksek diyo ama doktorum normal sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?