2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde iki gündür ayni bahsettigin gibi bazen cok hareketli bazen yavaş azda olsa hareket ettigi icin kasmiyorum kendimi pozisyonu degisti kesin benim çılgın tepiniyordu cunku simdi yanda hissediyorum hareketlerini

,

Eklentiler

• Screenshot_20220514_103029_com.android.chrome.webp
    17 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220514_103010_com.android.chrome.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220514_102943_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220514_102939_com.android.chrome.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220514_103029_com.android.chrome.webp
    17 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220514_103010_com.android.chrome.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220514_102943_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
Canım dönemsel değişiyor benimde bebek hareketlerim 2 gğn çok hareketli ise 3. Gün kesin çok sakin geçiyor birde mesela artık bende şey oluyor gece çok hareketli ise gündüz çok sakin. Gündüz çok hareketlimize o gece çok rahat uyuyorum ama hareketlerin Azalması normal büyüyorlar.

Bu arada lohusa gecelik pijama arayan arkadaşlar modanisada xok güzel modeller var ve 3lü takımlar 270 350 arası indirimdeler ben bazı modelleri asagı attım bi bakın isterseniz
Ay cok guzeller beyaz sabahlikli pijama aldim çekim icin ama koyu renk almadim burdan bakayim hemen

Benimde iki gündür ayni bahsettigin gibi bazen cok hareketli bazen yavaş azda olsa hareket ettigi icin kasmiyorum kendimi pozisyonu degisti kesin benim çılgın tepiniyordu cunku simdi yanda hissediyorum hareketlerini
Ebet benimkinin pozisypnu önceye göre değişti su an onu fark edebiliyorum pozisyonu değişince az hareket etmeye basladı, üstte hissediyordum önceden sımdi ben de altta hissediyorum,

Benim su an gece gündüz dinlenme modunda herhalde, baska bisey olmasın da bikac gün sonra zaten randevumuz var

Ayy tesekkürler ederim içimi rahatlattın, dinlensin bakalım :)
Tabiki rahatla hatta benim o 3 günde asla tepki vermiyordu ya da hemen pıt edip geçiyordu. Normalde sessiz olunca eşim sürekli dürtüp uyandırıyordu o zaman hiç uyanmamıştı. Dünde karnım ni sağa gitti bir sola resmen enerji topluyorlar önlerindeki günler için

Günaydınnnn
Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum lakin randevusu açılmıyor. Bakalım ben gidene kadar kontrol edeceğim. Yine olmazsa sabah erkenden gidip randevu alacağım özel o da muhabbetini de konuşacağım. Heycanlandım ya. Zaman hızlandı sanki. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi hissetmeye başladım

Hadi gönlünce olsun canım hızlansın kız evde 2 canavara razıyım artık

Sey olabilir mi. Allah korusun ebeveynlerden birinde rastlanirsa bebege de dogunca yapilip bi sorun varsa erken tedavi sansi falan. Yani tamamen salliyorum ama aklima bu geldi
Tedavisi mümkün değilki eger taşıyıcıysa. Sadece anne veya baba taşıyıcı olma durumunda bebek hasta ola bilir, onu önluyorlar bence

Ben bugün bebeğin ütüsüne başlayacağım. Dolabını hazırladım kıyafetleri beyaz sabunu rendeleyip eritip onunla yıkadım. Bugün ütüsünü yapıp dolabına koyacağım. Yavaş yavaş hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım. Arada kurban bayramı vs var kv gidip kalırız bir süre. Onun için vaktim olmayabilir diye düşünüyorum

Yetişir yetişir sen kıyafet işlerini falan hallettin mi?
İnşallah. Sadece 03 ay aldık. O da yeter mi bilmiyorum. Bir kaç parça daha alacağım bu hafta. Onlarda gelince bu ay sonunda yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazır edeceğim. Yola çıkacağımız için doktorum hazır olsun ne olur ne olmaz falan dedi. Sen ne yaptım hazır mı senin?

Yaa bende ay basında dogal gaz dösetiyorum . Sınrasında temizlik besik kurulumu ütü hastane cantası derken nasıl yetişçem bilmiyorum birde calısıyorum
Allah kolaylık versin. Benimde ev yol hazırlığı bilmem ne derken korkuyorum. Alacaklarım var daha. Bakalım yetişir herhalde.

Kızlar size bir sorum var. Şimdiye kadar şeker değerlerim hep normal çıktı. Sağlık ocağının son kontrolünde açlık 73 çıkmış normal dedi. Ama gına index yani insülin direnci 3,79 çıkmış. Yani insülin direncim var. Bu konuda ne yapabilirim acaba? Tecrübesi olan var mı

Canım bende aynı öyleyim kalça ağrısı doktorum magnezyumu yatarken iç dedi daha iyiyim gün içerisinde falan çok yoeulmadigim sürece sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…