Benimde iki gündür ayni bahsettigin gibi bazen cok hareketli bazen yavaş azda olsa hareket ettigi icin kasmiyorum kendimi pozisyonu degisti kesin benim çılgın tepiniyordu cunku simdi yanda hissediyorum hareketleriniBenim bebitomun 3 gündür hareketleri cok az ve cok az hissediyorum, yanı hareket etse bi cok kucuk pıt pıtlar, ondan önce kıpır kıpırdı gözle görülür bi hareker vardı sankı içerde yuvarlanıyor gibi, burada hic bebek hareketleri azalan var mı
Canım dönemsel değişiyor benimde bebek hareketlerim 2 gğn çok hareketli ise 3. Gün kesin çok sakin geçiyor birde mesela artık bende şey oluyor gece çok hareketli ise gündüz çok sakin. Gündüz çok hareketlimize o gece çok rahat uyuyorumBenim bebitomun 3 gündür hareketleri cok az ve cok az hissediyorum, yanı hareket etse bi cok kucuk pıt pıtlar, ondan önce kıpır kıpırdı gözle görülür bi hareker vardı sankı içerde yuvarlanıyor gibi, burada hic bebek hareketleri azalan var mı
Ay cok guzeller beyaz sabahlikli pijama aldim çekim icin ama koyu renk almadim burdan bakayim hemenBu arada lohusa gecelik pijama arayan arkadaşlar modanisada xok güzel modeller var ve 3lü takımlar 270 350 arası indirimdeler ben bazı modelleri asagı attım bi bakın isterseniz
Ebet benimkinin pozisypnu önceye göre değişti su an onu fark edebiliyorum pozisyonu değişince az hareket etmeye basladı, üstte hissediyordum önceden sımdi ben de altta hissediyorum,Benimde iki gündür ayni bahsettigin gibi bazen cok hareketli bazen yavaş azda olsa hareket ettigi icin kasmiyorum kendimi pozisyonu degisti kesin benim çılgın tepiniyordu cunku simdi yanda hissediyorum hareketlerini
Benim su an gece gündüz dinlenme modunda herhalde,Canım dönemsel değişiyor benimde bebek hareketlerim 2 gğn çok hareketli ise 3. Gün kesin çok sakin geçiyor birde mesela artık bende şey oluyor gece çok hareketli ise gündüz çok sakin. Gündüz çok hareketlimize o gece çok rahat uyuyorumama hareketlerin Azalması normal büyüyorlar.
Bak bak hep indirimde modeller ben de 2 tane sipariş vereceğim cok güzellerAy cok guzeller beyaz sabahlikli pijama aldim çekim icin ama koyu renk almadim burdan bakayim hemen
Tabiki rahatlaAyy tesekkürler ederim içimi rahatlattın, dinlensin bakalım :)
Ama sana da 75lik yükleme yapılmış. 75 lik yüklemelerde 2.saatin 140 'tan düşük olması bekleniyoİnternette 60 dk sondasının 140dan düşük olması gerektiğini yazıyo ama benim 169 çıktı
Hadi gönlünce olsun canımGünaydınnnn
Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum lakin randevusu açılmıyor. Bakalım ben gidene kadar kontrol edeceğim. Yine olmazsa sabah erkenden gidip randevu alacağımözel o da muhabbetini de konuşacağım. Heycanlandım ya. Zaman hızlandı sanki. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi hissetmeye başladım
Ben yetişmeyecek diye stres yapıyorumHadi gönlünce olsun canımhızlansın kız evde 2 canavara razıyım artık
Yetişir yetişirBen yetişmeyecek diye stres yapıyorum
Yaa bende ay basında dogal gaz dösetiyorum . Sınrasında temizlik besik kurulumu ütü hastane cantası derken nasıl yetişçem bilmiyorum birde calısıyorumBen yetişmeyecek diye stres yapıyorum
Tedavisi mümkün değilki eger taşıyıcıysa. Sadece anne veya baba taşıyıcı olma durumunda bebek hasta ola bilir, onu önluyorlar benceSey olabilir mi. Allah korusun ebeveynlerden birinde rastlanirsa bebege de dogunca yapilip bi sorun varsa erken tedavi sansi falan. Yani tamamen salliyorum ama aklima bu geldi
İnşallah. Sadece 03 ay aldık. O da yeter mi bilmiyorum. Bir kaç parça daha alacağım bu hafta. Onlarda gelince bu ay sonunda yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazır edeceğim. Yola çıkacağımız için doktorum hazır olsun ne olur ne olmaz falan dedi. Sen ne yaptım hazır mı senin?Yetişir yetişirsen kıyafet işlerini falan hallettin mi?
Allah kolaylık versin. Benimde ev yol hazırlığı bilmem ne derken korkuyorum. Alacaklarım var daha. Bakalım yetişir herhalde.Yaa bende ay basında dogal gaz dösetiyorum . Sınrasında temizlik besik kurulumu ütü hastane cantası derken nasıl yetişçem bilmiyorum birde calısıyorum
Tansiyonun düşüyor kalkınca ondan ola bilir.Hanımlar günaydin
Sabah yataktan kalkınca birden basım döndü midem bulandı. Bir süre sonra afedersiniz kustum. Sonra biraz yattım kalkınca yine aynı şey.
Yataktan yavasta kalktım ama sizde de oluyor mu bu?
Canım bende aynı öyleyim kalça ağrısı doktorum magnezyumu yatarken iç dedi daha iyiyim gün içerisinde falan çok yoeulmadigim sürece sıkıntı yokAy çok yoruyor o agri ben bugun çarşiya indmiştim güzellik merkezine evden ciktigimda agriyordu magnezyum iciyorum ama etki etmiyor sanki
Genetik bir bozukluk bu diye biliyorum muhtemelen gen testi yapip taşiyicilik var mi diye bakiyorlar erken tedavi diye bişey var mi bilmiyorum ama instada vs goruyosundur surekli bagiş topluyorlar maliyetli bir tedavisi var allah uzak etsin boyle hastalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?