Yataktan kalkinca degilde gecen gun duştan cikinca oldu bana da bu aylarda olabiliyormuşHanımlar günaydin
Sabah yataktan kalkınca birden basım döndü midem bulandı. Bir süre sonra afedersiniz kustum. Sonra biraz yattım kalkınca yine aynı şey.
Yataktan yavasta kalktım ama sizde de oluyor mu bu?
Tmm cnm teşekkür ederim.75 gram seker yuklemesi icin sonuclar
Açlık >92 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 153 mg/dl seklinde olmali. Mormal 1 saatlik olcum gibi degil. Yani sonuclarin normal.
Himm dikkat etmek lazım ozamanYataktan kalkinca degilde gecen gun duştan cikinca oldu bana da bu aylarda olabiliyormuş
Geçenlerde işe giderken yolda oldu banada aynısı soğuk terler döktüm resmen gözümün önü karardı, öğürmeye başladım çok kötüydü, işe gidince kurumun dr una göründüm tansiyonum düşmüş, bu aylarda tansiyon çok düşermiş, yükselmediği sürece sorun olmaz dedi banaHanımlar günaydin
Sabah yataktan kalkınca birden basım döndü midem bulandı. Bir süre sonra afedersiniz kustum. Sonra biraz yattım kalkınca yine aynı şey.
Sicak suya hic gelemem kışın bile nerdeyse soguk suyla yıkanirim benHimm dikkat etmek lazım ozaman
Dusu çok sıcak su ile almayın.
Kulübe hosgeldinGünaydinnnn bölük pörçük uyudum sarhoş gibiyim
Ben de allaha emanet diyeceğim galiba, benim 2 doktorum da güvenli diyorDoktorlar güvenli deyince gözümü karartıp yaptırdım ben gebelik şekeri riskini alamadım biirrr sürüü insan yaptırıyor bişey olmuyor Allah korusun bişey olacağı varsa zaten yaptırmasak da olur yaptırmak da olur Allah'a emanet dedim yaptırdım
Belki ani hareketle tansiyonun yükseliyodur, bana da olmustu bikac kez ama sadece basım döndü, sanırım yükselen kan basıncımız vs bu şekilde bir etki yapıyor, ben ani hareketler yapmamaya calısıyorumHanımlar günaydin
Günaydın canını sıkma diyetle düzelir inşallah asagıda senin gebelik haftanın yazdıgı yerde bike bebek bu hafta 960 gramdır diyor, bebeğe kemik yapısına vs göre de değişir. Bebeğini sağlıkla kucagına al rabbimin izniyleGünaydın herkesebenim de uykularım iyice paramparça 1-2 haftadır.. Yataktan kalkmakta da baya bir zorlanıyorum..
Çarşamba kontrolüm vardı, şekerim biraz yüksek çıkmıştı sanırım ona bağlı olarak suyum fazla çıktı, bebeğimin de böbreklerinde genişleme görüldü.(detaylı us de hiç sorun çıkmadı diye rahattım sonra bişeyler çıkacağı hiç aklıma gelmemişti) biri 6 biri 4.5mm 1-2 olması gerekirmiş..kilosu için de 900 gr larda olması beklediğimiz haftada 1111 gr görünüyor biraz fazlası var dedi, hafif diyet verdi öğünler azaltmıyosun bölerek aralıkları çoğaltıyorsun dedi.. Tatlı isteğini de köreltecek kadar ye kendini yemicem diye kasma aşırıya da kaçma dedi..
Günaydın. Benim düne kadar öyleydi. Ama dün baya hareketlendi. Dinleniyorlar herhalde o aralarda. Hatta endişelenmiştim bir sorun var sanmıştım. Ama sıkıntı yok sende stres yapma. Dinlenip enerji topluyordur kuzucukBenim bebitomun 3 gündür hareketleri cok az ve cok az hissediyorum, yanı hareket etse bi cok kucuk pıt pıtlar, ondan önce kıpır kıpırdı gözle görülür bi hareker vardı sankı içerde yuvarlanıyor gibi, burada hic bebek hareketleri azalan var mı
Ben dügün olsa uyanmam o derece ama fış fış tuvalete sonra uykum kaçiyor offKulübe hosgeldin
Top patlasa uyanmayan Delirella gece 40 kez uyanıyor. Ey gidi eyyy
Ayy tesekkürler ederim içimi rahatlattın, dinlensin bakalım :)Günaydın. Benim düne kadar öyleydi. Ama dün baya hareketlendi. Dinleniyorlar herhalde o aralarda. Hatta endişelenmiştim bir sorun var sanmıştım. Ama sıkıntı yok sende stres yapma. Dinlenip enerji topluyordur kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?