- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benimde var alınacaklar bu ay sonu tamamlayacagım gittiğimde doktora :)İnşallah. Sadece 03 ay aldık. O da yeter mi bilmiyorum. Bir kaç parça daha alacağım bu hafta. Onlarda gelince bu ay sonunda yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazır edeceğim. Yola çıkacağımız için doktorum hazır olsun ne olur ne olmaz falan dedi. Sen ne yaptım hazır mı senin?
Allah kolaylık versin. Benimde ev yol hazırlığı bilmem ne derken korkuyorum. Alacaklarım var daha. Bakalım yetişir herhalde.
Sağol teşekkürederim, doğru aslında hiç dikkat etmemiştim oraya, msjnı okurken de aklıma geldi şimdi burda yazmışlardı 200gr artı eksi değişebiliyormuş us da ölçüleri, bazen insan hiç takmayacağı şeyi dert ediyor kendine.. Diyetle inş düzelir benim de tam iştahımı yeni yeni açıldığı döneme yeni yeni başlamıştım tıka basa yiyesim var:) amamecbur uyacağız minnoşlar içinGünaydın canını sıkma diyetle düzelir inşallah asagıda senin gebelik haftanın yazdıgı yerde bike bebek bu hafta 960 gramdır diyor, bebeğe kemik yapısına vs göre de değişir. Bebeğini sağlıkla kucagına al rabbimin izniyle
Ben netten almak zorundayım burda yok. 1 hafta içinde geliyor ay sınuna da yetişir herhalde. Keşke gidince alabileceğim mağaza olsa defacto lcw de hiç bir şey olmuyor.Benimde var alınacaklar bu ay sonu tamamlayacagım gittiğimde doktora :)
Benim de oluyor bazen durmuyor dıaşrdanda belli oluyor artık kıpır kıpır acıtma derecesinde olduğu da oluyor, gıdıklanıyorum hafiflerde çok huylandırıyor beni nasıl duracağımı şaşırıyorum :) bazen de hiç tık yok aynı dediğin gibi pıt pıt minik hareketler varla yok arası dr a da sordum muayenede normal dedi bazen az bazen çok hissetmen..Benim bebitomun 3 gündür hareketleri cok az ve cok az hissediyorum, yanı hareket etse bi cok kucuk pıt pıtlar, ondan önce kıpır kıpırdı gözle görülür bi hareker vardı sankı içerde yuvarlanıyor gibi, burada hic bebek hareketleri azalan var mı
Çok iyi oldu bu paylaşımın hiç modanisa aklıma gelmemişti, pudra dokuma kumaşlı olanı çok beğendim fistolu dantel mi neyse adı tam istediğim gibi.. Çok teşekkürler hiç aklıma gelmezdi oraya bakmakBu arada lohusa gecelik pijama arayan arkadaşlar modanisada xok güzel modeller var ve 3lü takımlar 270 350 arası indirimdeler ben bazı modelleri asagı attım bi bakın isterseniz
Ben de hem devlet hem özel ikisine de gidiyordum özeldeki dr un tatiline şehir dışında bişeyine denkgelir diye. (görümcemde öyle olmuştu takipli dr tam doğum zamanı cenazesi olunca bi anda sap gibi ne yapacağımızı şaşırmıştık) ama şu randevu işleri yüzünden devlete gidemiyorum 2 aydır, artık günlerce uğraşarak almam gerekiyor randevuyu yine de bulamıyorum..Günaydınnnn
Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum lakin randevusu açılmıyor. Bakalım ben gidene kadar kontrol edeceğim. Yine olmazsa sabah erkenden gidip randevu alacağımözel o da muhabbetini de konuşacağım. Heycanlandım ya. Zaman hızlandı sanki. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi hissetmeye başladım
0-3 ay çok götürmez canım hele de zamanında gelirse hızlı bir büyüme oluyorİnşallah. Sadece 03 ay aldık. O da yeter mi bilmiyorum. Bir kaç parça daha alacağım bu hafta. Onlarda gelince bu ay sonunda yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazır edeceğim. Yola çıkacağımız için doktorum hazır olsun ne olur ne olmaz falan dedi. Sen ne yaptım hazır mı senin?
Allah kolaylık versin. Benimde ev yol hazırlığı bilmem ne derken korkuyorum. Alacaklarım var daha. Bakalım yetişir herhalde.
Allah kolaylığını versin canım ama eğer çanta için eşyaların hazırsa yıka ütüle dolaba kaldır şimdilik tadikattan falan etkilenmez öyle. Tadilattan sonra temizlik için yardım edecek birileri varsa gelsinler yoksa imkanın dahilinde bir yardımcı bul karnın burnunda tek başına girişime işe. Bunlardan sonra sanırım 32 haftan dolar izne ayrılırsın valizdi beşikti o ara çıkar aradanYaa bende ay basında dogal gaz dösetiyorum . Sınrasında temizlik besik kurulumu ütü hastane cantası derken nasıl yetişçem bilmiyorum birde calısıyorum
Artık sabah erken gidip sıra alabiliyorsun ama onunla kim uğraşacak. Saatlerce bekletiyorlar. O yüzden sıkıntılı biraz. Valla ben Bi 8li aldım o da yeter herhalde. 4 5 tane de tulum var toplamda 3 takım hastane çıkışı falan var. 2 tane de yazlık aldım. Ama yetmez diye korkuyorum.Ben de hem devlet hem özel ikisine de gidiyordum özeldeki dr un tatiline şehir dışında bişeyine denkgelir diye. (görümcemde öyle olmuştu takipli dr tam doğum zamanı cenazesi olunca bi anda sap gibi ne yapacağımızı şaşırmıştık) ama şu randevu işleri yüzünden devlete gidemiyorum 2 aydır, artık günlerce uğraşarak almam gerekiyor randevuyu yine de bulamıyorum..
Zaman hızlandı gerçekten yetişmeyecek korkusu bende de var daha alışverişi tamamlanmadı ilk giyeceği hastane çıkışı falan da yok henüz..
Bir de aşırı gereksiz pahalı oluyor hastane çıkışları. Bilmiyorum bakalım. Bende 3 6 ay düşünüyorum. Eşim polonun 3 6 ay almış minnacık bir şey geldi eve. O yüzden emin olamıyorum.0-3 ay çok götürmez canım hele de zamanında gelirse hızlı bir büyüme oluyorsen 3-6 ay al kenara koy. Bide bazı takımların kalıpları küçük oluyor daha erken giyiliyor daha erken küçülüyor falan.
Ben kendime pijama ve gecelik aldım daha Depend, hamile iç çamaşırı kısmı duruyor.
Kızdan kalan hiç kullanılmamış çıtçıtlı badiler tulumlar var. Daha hiç birşey almadım garibimehastane çıkışını alacam ilk ama onda da şu olsun dediğim bir takım olmadı daha
Öyle öyle çok fazla fiyatlarArtık sabah erken gidip sıra alabiliyorsun ama onunla kim uğraşacak. Saatlerce bekletiyorlar. O yüzden sıkıntılı biraz. Valla ben Bi 8li aldım o da yeter herhalde. 4 5 tane de tulum var toplamda 3 takım hastane çıkışı falan var. 2 tane de yazlık aldım. Ama yetmez diye korkuyorum.
Bir de aşırı gereksiz pahalı oluyor hastane çıkışları. Bilmiyorum bakalım. Bende 3 6 ay düşünüyorum. Eşim polonun 3 6 ay almış minnacık bir şey geldi eve. O yüzden emin olamıyorum.
36 ya kadar calısmak istyorum birtanem cocukla daha fazla zaman gecirmek için. Zaman ne gösterecek gerci bilinmez amaAllah kolaylığını versin canım ama eğer çanta için eşyaların hazırsa yıka ütüle dolaba kaldır şimdilik tadikattan falan etkilenmez öyle. Tadilattan sonra temizlik için yardım edecek birileri varsa gelsinler yoksa imkanın dahilinde bir yardımcı bul karnın burnunda tek başına girişime işe. Bunlardan sonra sanırım 32 haftan dolar izne ayrılırsın valizdi beşikti o ara çıkar aradan
Evet erkenden gidip beklemek de zor gerçekten bide çok çabuk yoruluyorum hemen karnım geriliyor.. İstanbul da şehir hastanesine gidiyorum çam sakura ya orda erkenden gitsem bile randevusuz sistem geldiyse çok kalabalık olur o sıranın geleceğine hiç inanmıyorum :)Artık sabah erken gidip sıra alabiliyorsun ama onunla kim uğraşacak. Saatlerce bekletiyorlar. O yüzden sıkıntılı biraz. Valla ben Bi 8li aldım o da yeter herhalde. 4 5 tane de tulum var toplamda 3 takım hastane çıkışı falan var. 2 tane de yazlık aldım. Ama yetmez diye korkuyorum.
Bir de aşırı gereksiz pahalı oluyor hastane çıkışları. Bilmiyorum bakalım. Bende 3 6 ay düşünüyorum. Eşim polonun 3 6 ay almış minnacık bir şey geldi eve. O yüzden emin olamıyorum.
Devlet hastanelerinde özel oda mi oluyormuşGünaydınnnn
Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum lakin randevusu açılmıyor. Bakalım ben gidene kadar kontrol edeceğim. Yine olmazsa sabah erkenden gidip randevu alacağımözel o da muhabbetini de konuşacağım. Heycanlandım ya. Zaman hızlandı sanki. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi hissetmeye başladım
Devlet hastanelerinde özel oda mi oluyormuş
Aa bunu ilk defa duyuyorum teşekkürlerŞehir hastaneleri ve bazı devlet hastanelerinde var özel odalar..
Tedavisi mumkun tipleri var belli ilaclarla hayatlarini idame ettiren yetiskin olmus insanlar var. Ha smdiki bebeklerin yurtdisindaki tedavileri de ne sonuc verir bilinmez ama yapiyolar iste testiTedavisi mümkün değilki eger taşıyıcıysa. Sadece anne veya baba taşıyıcı olma durumunda bebek hasta ola bilir, onu önluyorlar bence
Ne demek, ama o kadar az ki özellikle devlet devlet hastanrlerinde mucize gibi oranın denkgelmesi İstanbul için konuşursak, o yüzden duyulacak gibi bir tarafı yok aslında ben ilk hamileliğimde Bahçelievler devlet hastanesinin gebe eğitimine katıldığımda öğrendim ordaki ebelerden. Yoksa ne görmüşlüğüm ne de bir tanıdığımın yada onun tanıdığının falan kullanmışlığı yok :)Aa bunu ilk defa duyuyorum teşekkürler
Saçmalık işteÖyle öyle çok fazla fiyatlarcanım bende 9-12 bir tane çıtçıtlı var 3 ayla aynı bedeni
Aynen öyle. Sıra beklemek daha çok yoruyor insanı. Eğer öyle olursa uğraşamam ya. 1 aydır bakıyorum randevu açılmıyor. Ne gerek var. Doğum zamanında bir de sık sık muayene gitmek gerekiyor. Manavgatta doğum olduktan 20 gün sonra falan döneceğiz. Ama dönmeden aynen ihtiyaç dahilinde alırım artık. İnşallah yeter geriliyorum yetmez diye. Hastane çıkışları içinde fazla para vermedim. Öyle süslü püslü gerek duymadım. Böyle bit şey aldım fotoğraf için.Evet erkenden gidip beklemek de zor gerçekten bide çok çabuk yoruluyorum hemen karnım geriliyor.. İstanbul da şehir hastanesine gidiyorum çam sakura ya orda erkenden gitsem bile randevusuz sistem geldiyse çok kalabalık olur o sıranın geleceğine hiç inanmıyorum :)
Yeter gibi aldıkların sanki, tek şey hızlı büyüyünce arkadaşların dediği gibi büyüklerine çabuk ihtiyaç duyabilirsin, ama korkacak bişey yok onu da havalar güzel olacak zaten manavgattayken mağazalardan halledersin bi günde ihtiyaç durumuma göre..
Hastane çıkışları gerçekten uçuk fiyatlarda kimileri kaç kere giyebilecek bide o kadar da değmez yani.. Yepyeni kalacak öyle..
Oluyormuş bende dün öğrendim.Devlet hastanelerinde özel oda mi oluyormuş
Çok cici. İlk fotosu olacağı için ben baya seçenek bakıyorumSaçmalık iştelcw nin bedenleri büyük oluyor ama. Genelini ordan alacağım. Bakalım nasıl gelecekler. Eşimden takmış dolap a. Ordan bakıyor her şeye.
Aynen öyle. Sıra beklemek daha çok yoruyor insanı. Eğer öyle olursa uğraşamam ya. 1 aydır bakıyorum randevu açılmıyor. Ne gerek var. Doğum zamanında bir de sık sık muayene gitmek gerekiyor. Manavgatta doğum olduktan 20 gün sonra falan döneceğiz. Ama dönmeden aynen ihtiyaç dahilinde alırım artık. İnşallah yeter geriliyorum yetmez diye. Hastane çıkışları içinde fazla para vermedim. Öyle süslü püslü gerek duymadım. Böyle bit şey aldım fotoğraf için.
Oluyormuş bende dün öğrendim.bakalım benim hastanede var mı? Aman yoksa bile 1 gün kalıp çıkacağız zaten.
Halin varsa işten geç izne ayrılmak daha mantıklı tabi bide 2.çocuk seninde alışma süreci senin toparlanman açısından daha iyi olur. Ama iş yetişir yetişmez telaşına düşme hepsi hallolur36 ya kadar calısmak istyorum birtanem cocukla daha fazla zaman gecirmek için. Zaman ne gösterecek gerci bilinmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?