İnsülin direnci hamilelik dışında var bende. Hareket, yuruyus ve diyet, başka bir şeye ihtiyac yok cnmKızlar size bir sorum var. Şimdiye kadar şeker değerlerim hep normal çıktı. Sağlık ocağının son kontrolünde açlık 73 çıkmış normal dedi. Ama gına index yani insülin direnci 3,79 çıkmış. Yani insülin direncim var. Bu konuda ne yapabilirim acaba? Tecrübesi olan var mı
Dolaptan etiketli uyguna ürün varmış galiba benim ev bir dolap olunca alacağım 2 - 3 parçayı da öylesine bakıyorumSaçmalık iştelcw nin bedenleri büyük oluyor ama. Genelini ordan alacağım. Bakalım nasıl gelecekler. Eşimden takmış dolap a. Ordan bakıyor her şeye.
Aynen öyle. Sıra beklemek daha çok yoruyor insanı. Eğer öyle olursa uğraşamam ya. 1 aydır bakıyorum randevu açılmıyor. Ne gerek var. Doğum zamanında bir de sık sık muayene gitmek gerekiyor. Manavgatta doğum olduktan 20 gün sonra falan döneceğiz. Ama dönmeden aynen ihtiyaç dahilinde alırım artık. İnşallah yeter geriliyorum yetmez diye. Hastane çıkışları içinde fazla para vermedim. Öyle süslü püslü gerek duymadım. Böyle bit şey aldım fotoğraf için.
Oluyormuş bende dün öğrendim.bakalım benim hastanede var mı? Aman yoksa bile 1 gün kalıp çıkacağız zaten.
Olabilir doğrudur ilk gebelikte ben eğitim falan hiç görmedim bunda katıldım belki bahsederler ama buradaki devlette olacağını sanmıyorum İstanbul dayım bu arada şehir hastanesi de epey uzak gene bir soracağım gittiğim devlet Hastanesi'ne şansa artıkNe demek, ama o kadar az ki özellikle devlet devlet hastanrlerinde mucize gibi oranın denkgelmesi İstanbul için konuşursak, o yüzden duyulacak gibi bir tarafı yok aslında ben ilk hamileliğimde Bahçelievler devlet hastanesinin gebe eğitimine katıldığımda öğrendim ordaki ebelerden. Yoksa ne görmüşlüğüm ne de bir tanıdığımın yada onun tanıdığının falan kullanmışlığı yok :)
Aynenn öyle bu arada tuluma bayildimmmmSaçmalık iştelcw nin bedenleri büyük oluyor ama. Genelini ordan alacağım. Bakalım nasıl gelecekler. Eşimden takmış dolap a. Ordan bakıyor her şeye.
Aynen öyle. Sıra beklemek daha çok yoruyor insanı. Eğer öyle olursa uğraşamam ya. 1 aydır bakıyorum randevu açılmıyor. Ne gerek var. Doğum zamanında bir de sık sık muayene gitmek gerekiyor. Manavgatta doğum olduktan 20 gün sonra falan döneceğiz. Ama dönmeden aynen ihtiyaç dahilinde alırım artık. İnşallah yeter geriliyorum yetmez diye. Hastane çıkışları içinde fazla para vermedim. Öyle süslü püslü gerek duymadım. Böyle bit şey aldım fotoğraf için.
Oluyormuş bende dün öğrendim.bakalım benim hastanede var mı? Aman yoksa bile 1 gün kalıp çıkacağız zaten.
Bende sonrası için alırım diye düşündüm. Bu yeterli olur. Zaten ekstra Bi yenidoğan çekimi de yaptırmayacağım. Kendim çekerim sahilde falan. Kardeşimle beraber. Hastane içinde benim 1.5 ayım var konuşmaya. Haziran 24 gibi yola çıkacağız nasipse. Gider gitmez Bi uğrarım zaten. Zaman hızlandı sanki yaÇok cici. İlk fotosu olacağı için ben baya seçenek bakıyorumhala birşey almadım. Özel oda ücreti ile oluyormuş veriiriz ay napalım. Allah'ım son 3 ay inşallah hayırlısı ile doğururuz ben tam 3 saat bekledim dedim ya ay insan orada doğurur öyle yoğun bı pazartesi kan vercem yeniden ozelede yeni verdi idim ama kanınız bizde bulunsun dedi üniveriste. 4 hafta sonrada kontrole gel dedi 31 haftalık olcak zati. Sonra nst ye çağırır sonra doğum.
Bende öyle düşünüyorum. Bir kaç parça etiketli alabilirim daha uygun oluyor.Dolaptan etiketli uyguna ürün varmış galiba benim ev bir dolap olunca alacağım 2 - 3 parçayı da öylesine bakıyorum
Teşekkür ederiz teysesi.Aynenn öyle bu arada tuluma bayildimmmm
Aynen alttayken fazla hareket etmiyor ettikce alttan eli ayagi çıkacakmis gibi oluyorEbet benimkinin pozisypnu önceye göre değişti su an onu fark edebiliyorum pozisyonu değişince az hareket etmeye basladı, üstte hissediyordum önceden sımdi ben de altta hissediyorum,
Ben de yatarken iceyim bari artik kalça kemiklerim tutmuyor yine bugun ama ben evde durmuyorum bu ara geziyorum surekliCanım bende aynı öyleyim kalça ağrısı doktorum magnezyumu yatarken iç dedi daha iyiyim gün içerisinde falan çok yoeulmadigim sürece sıkıntı yok
Ay çok tatlıymış tulumSaçmalık iştelcw nin bedenleri büyük oluyor ama. Genelini ordan alacağım. Bakalım nasıl gelecekler. Eşimden takmış dolap a. Ordan bakıyor her şeye.
Bizim eğitimde de biri sordu öyle açıldı konusu bahsedeceklermiydi bilmiyorum.. Bağlı olduğu ilçeye göre vardır belki dediğiniz gibi şansOlabilir doğrudur ilk gebelikte ben eğitim falan hiç görmedim bunda katıldım belki bahsederler ama buradaki devlette olacağını sanmıyorum İstanbul dayım bu arada şehir hastanesi de epey uzak gene bir soracağım gittiğim devlet Hastanesi'ne şansa artık
Evet şapkası da var da çekmemişim onuAy çok tatlıymış tulumgörmüştüm bunlardan tulum bakarken bide şapkaları var kimilerinin, çene altından bağlamalı nasıl durur bilemiyorum gerçi ama çok zarif bu tulumlar.
Ben de sadede yanayım çok süslü bişeyler düşünmüyorum hastane çıkışı için bakalım, süs olayını kapı süsüyle hediyelikte dikkat çekici olarak seçerim diye düşünüyorum şimdilik..
Bizim eğitimde de biri sordu öyle açıldı konusu bahsedeceklermiydi bilmiyorum.. Bağlı olduğu ilçeye göre vardır belki dediğiniz gibi şans.
Evet Sma’nın 3tipi var hastalık belli olan. Allah korusun onların 2tipi çok ağır hayatla bağdaşlaşmayan. Son yıllarda erişkin tip tespit edilmiş onu bence testle belirliyorlarTedavisi mumkun tipleri var belli ilaclarla hayatlarini idame ettiren yetiskin olmus insanlar var. Ha smdiki bebeklerin yurtdisindaki tedavileri de ne sonuc verir bilinmez ama yapiyolar iste testi
Benim bebe yemediğim için hareketsizmiş, kolestrol yüksek cıkınca bi kısayım az yiyeyim seker tatlı yemeyeyim dedim 2 gün cok durgundu bugun, kayınvalidemlerle gün vardı, biraz yedim herseyden, bugun durmuyor hiç yerinde maasallah cok hareketlıBenim de oluyor bazen durmuyor dıaşrdanda belli oluyor artık kıpır kıpır acıtma derecesinde olduğu da oluyor, gıdıklanıyorum hafiflerde çok huylandırıyor beni nasıl duracağımı şaşırıyorum :) bazen de hiç tık yok aynı dediğin gibi pıt pıt minik hareketler varla yok arası dr a da sordum muayenede normal dedi bazen az bazen çok hissetmen..
Çok iyi oldu bu paylaşımın hiç modanisa aklıma gelmemişti, pudra dokuma kumaşlı olanı çok beğendim fistolu dantel mi neyse adı tam istediğim gibi.. Çok teşekkürler hiç aklıma gelmezdi oraya bakmak
Geçmiş olsun canım.Geçenlerde işe giderken yolda oldu banada aynısı soğuk terler döktüm resmen gözümün önü karardı, öğürmeye başladım çok kötüydü, işe gidince kurumun dr una göründüm tansiyonum düşmüş, bu aylarda tansiyon çok düşermiş, yükselmediği sürece sorun olmaz dedi bana
Soğukta zarar edef mi ki bebeğe? Ben sıcak seviyorum ama bebekte. Dolayı ilikla yıkanıyoumSicak suya hic gelemem kışın bile nerdeyse soguk suyla yıkanirim ben
Sonradan aklıma geldi ölçtüm düşmüş. Hızlıca kalkmadimda ama neden oldu bilemedimBelki ani hareketle tansiyonun yükseliyodur, bana da olmustu bikac kez ama sadece basım döndü, sanırım yükselen kan basıncımız vs bu şekilde bir etki yapıyor, ben ani hareketler yapmamaya calısıyorum
Ölçtüm sonradan düşmüşTansiyonun düşüyor kalkınca ondan ola bilir.
Ortostatik hipotansiyon deniliyor ona. Dikkat edersin artık. Yavaş yavaş kalkmaya çalış.Ölçtüm sonradan düşmüş
Gyno ferro sanol kullanıyorum canım benKızlar demir ilaçı olaran ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?