2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsülin direnci hamilelik dışında var bende. Hareket, yuruyus ve diyet, başka bir şeye ihtiyac yok cnm

Dolaptan etiketli uyguna ürün varmış galiba benim ev bir dolap olunca alacağım 2 - 3 parçayı da öylesine bakıyorum

Olabilir doğrudur ilk gebelikte ben eğitim falan hiç görmedim bunda katıldım belki bahsederler ama buradaki devlette olacağını sanmıyorum İstanbul dayım bu arada şehir hastanesi de epey uzak gene bir soracağım gittiğim devlet Hastanesi'ne şansa artık

Aynenn öyle bu arada tuluma bayildimmmm

Bende sonrası için alırım diye düşündüm. Bu yeterli olur. Zaten ekstra Bi yenidoğan çekimi de yaptırmayacağım. Kendim çekerim sahilde falan. Kardeşimle beraber. Hastane içinde benim 1.5 ayım var konuşmaya. Haziran 24 gibi yola çıkacağız nasipse. Gider gitmez Bi uğrarım zaten. Zaman hızlandı sanki ya ama mayıs annelerini okuyorum ara ara sanki yavaşlıyor
Dolaptan etiketli uyguna ürün varmış galiba benim ev bir dolap olunca alacağım 2 - 3 parçayı da öylesine bakıyorum
Bende öyle düşünüyorum. Bir kaç parça etiketli alabilirim daha uygun oluyor.
Aynenn öyle bu arada tuluma bayildimmmm
Teşekkür ederiz teysesi. Doğsun atarım ben buraya fotolarını

Ebet benimkinin pozisypnu önceye göre değişti su an onu fark edebiliyorum pozisyonu değişince az hareket etmeye basladı, üstte hissediyordum önceden sımdi ben de altta hissediyorum,
Aynen alttayken fazla hareket etmiyor ettikce alttan eli ayagi çıkacakmis gibi oluyor
Canım bende aynı öyleyim kalça ağrısı doktorum magnezyumu yatarken iç dedi daha iyiyim gün içerisinde falan çok yoeulmadigim sürece sıkıntı yok
Ben de yatarken iceyim bari artik kalça kemiklerim tutmuyor yine bugun ama ben evde durmuyorum bu ara geziyorum surekli

Ay çok tatlıymış tulum görmüştüm bunlardan tulum bakarken bide şapkaları var kimilerinin, çene altından bağlamalı nasıl durur bilemiyorum gerçi ama çok zarif bu tulumlar.
Ben de sadede yanayım çok süslü bişeyler düşünmüyorum hastane çıkışı için bakalım, süs olayını kapı süsüyle hediyelikte dikkat çekici olarak seçerim diye düşünüyorum şimdilik..
Bizim eğitimde de biri sordu öyle açıldı konusu bahsedeceklermiydi bilmiyorum.. Bağlı olduğu ilçeye göre vardır belki dediğiniz gibi şans.

Evet şapkası da var da çekmemişim onu yani bende öyle seviyorum. Zaten ne kadar süre giyecek. Para veremem o kadar. 8li hastane çıkışına bile bir sürü verdim üzüldüm

Tedavisi mumkun tipleri var belli ilaclarla hayatlarini idame ettiren yetiskin olmus insanlar var. Ha smdiki bebeklerin yurtdisindaki tedavileri de ne sonuc verir bilinmez ama yapiyolar iste testi
Evet Sma’nın 3tipi var hastalık belli olan. Allah korusun onların 2tipi çok ağır hayatla bağdaşlaşmayan. Son yıllarda erişkin tip tespit edilmiş onu bence testle belirliyorlar Allah korusun

Benim bebe yemediğim için hareketsizmiş, kolestrol yüksek cıkınca bi kısayım az yiyeyim seker tatlı yemeyeyim dedim 2 gün cok durgundu bugun, kayınvalidemlerle gün vardı, biraz yedim herseyden, bugun durmuyor hiç yerinde maasallah cok hareketlı , aynen bazen hiç umulmayab yerden güzel şeyler cıkabiliyor benim de insta reklamı olarak karsıma cıktı bi bakıyım dedim memnun kaldım modellerden

Geçmiş olsun canım.
Sanırım aetik rahat günlerimiz bitti. Yine ilk zamanlar geldi

Belki ani hareketle tansiyonun yükseliyodur, bana da olmustu bikac kez ama sadece basım döndü, sanırım yükselen kan basıncımız vs bu şekilde bir etki yapıyor, ben ani hareketler yapmamaya calısıyorum
Sonradan aklıma geldi ölçtüm düşmüş. Hızlıca kalkmadimda ama neden oldu bilemedim

Eurovisionun finali basladi. Youtubeda canli veriyolar meraklisina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…