Güya teri kokmasın diye tuzlayıp tatlı olsun diye ballarlarmıştuzlama , ballama ne oluyor
Yeni nesil çok alerjik, bizde yasanmayan sorunlar yeni nesilde yaşanıyor ne yazık ki. Riske girilmeye değmez
Owli korse kullandim ben
Owli Siyah DoÄum Sonrası Korse Siyah Xl/xxl Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Siyah DoÄum Sonrası Korse Siyah Xl/xxl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bilmiyorum artık ben yaptırmayacağım dedim ama zaten her şeye karşı çıkıyorum iyice çıkıntı olmakta istemiyorum.Muz kabız yapar özellikle de yatkinlik varsa bagirsaklarda. Kefir ile tuketilirse kefir bagirsak dostu
Aynı haftadayız. Bana 1 ağustos dedi sezaryen tarihi. Çok geç yawCanım benim de 2 haftada bir kontrolüm olacak ama ben riskli gebeyim senin gibi 41. haftayı bekleyemem birkaç haftaya gelmezse iyiüstelik NST 'ye 32. haftada başlayacağız yani erkenden başlayacağız
Güya teri kokmasın diye tuzlayıp tatlı olsun diye ballarlarmış
Bilmiyorum artık ben yaptırmayacağım dedim ama zaten her şeye karşı çıkıyorum iyice çıkıntı olmakta istemiyorum.kıyamam yafruma zaten. Analık duygularım fena kabarık şu sıra.
Bu korse işe yaradımı peki memnun kaldın mı? Ben tayt tarzı olanları düşünmüştüm.
Kafirler tüketince kabıx yapmıyor o zaman
Teşekkür ederim cevap için. Doğru söylüyorsunuz ama çevremdekiler tutturmuş sezaryen den çıkar çıkmaz giy diye aklım karıştıBen sezeryandan 40 gün sonra kullandim, doktor ilk 1 ay onermedi, riskli buldugunu soylemisti. Sezeryan dikisi ust cilt yabakasi dahil 5 kat kesiliyor rahime kadar. Dikisli alanın hemen korse ile sikistirilmasi mantıklı da gelmiyor bana,
Hıı anladım. Doğumdan bir hafta sonra spor yapacağım korse konusunda emin olamadım hiçBu korseler tayttan daha kullanımı kolay, sadece bolgesel ve hamilelikte karinda yer alan iki kas grubu var bunlar birbirinden ayriliyorbazi lohusalarda iz kalabiliyor. Internette "diastasis recti" diye aratabilirsin. Bu tarz korseler o ayrik görüntü de duzenlemek icin oneriliuor zaten. Bende ise yaradi mi, normalde de karın kasi olan Biri değilim, Kasların geri gelir diye yorum.yapamam bilmiyorumama karnımı oldukça topladı benim.
Yazın takmak çok zor oluyor sicakta sadece hangisi olursa olsun
Arkadaşlar bugün bizim randevu günümüzdu 32 haftalik hamileyim doktor muane etti bebisim 2 kilo kafası büyük dedi bazı çocukların kafası minyon oluyor bazısı büyük olabilir dedi birde dedi bebek ters dönmüş eğer zamani na kadar beklerse 40 haftalikken dönerse normal olur dönmezse sezeryan olur dedi insallah normal doğar bebeğim iki kızimda normal dogum yaptim sezeryan bilmediğim için korkutuyor beni acaba bebek döner mi çünkü daha hesaba göre 55 gun var doguma tabi erken gelmezse
Teşekkür ederim cevap için. Doğru söylüyorsunuz ama çevremdekiler tutturmuş sezaryen den çıkar çıkmaz giy diye aklım karıştı
Sezeryan ise 1 hafta çok erken spor için, doktoruna danistin mi cnm?Hıı anladım. Doğumdan bir hafta sonra spor yapacağım korse konusunda emin olamadım hiç
Daha belli değil ben normal olur diye düşünerek öyle dedim. Tabi sezaryen olursa duruma göre başlarım. Henüz doktor bulamadım gideceğim yerde. Bulunca soracağım yine deSezeryan ise 1 hafta çok erken spor için, doktoruna danistin mi cnm?
Doktor daha doğru bilgi verir. Normal olursa başka ama sezeryan için çok erken spor cnm.Daha belli değil ben normal olur diye düşünerek öyle dedim. Tabi sezaryen olursa duruma göre başlarım. Henüz doktor bulamadım gideceğim yerde. Bulunca soracağım yine de
Sen kendin söyle ben akrabalarıma kendim söylemeyi düşünüyorum. İlk doğumumda sancı odasında dayimin eşi de vardı kadının gıkı çıkmadı Allah var ama varlığı bile beni rahatsız etti. O sancı arasında bir de verdikleri kıyafetten oram buram açıldı mı diye telaş ettim, rahat edemedim. Tek annem ve eşim olsa nerem açılırsa açılsınBende bugün eşime dedim annenler dogum zamanı gelmesin diye rahat edemem dedim. Oda nasıl diyeyim dedi gelme diye. Her iki dogumda da aynı oda içinde rahat edemedim yaşları da baya var Bi onlarla ugraş Bi cocukla ugraş durdum napacam bilmiyorum
Aynen aynen ben normal için konuştum zaten. Sezaryen olursa beklerim iyi hissedene kadar. Amin inşallahDoktor daha doğru bilgi verir. Normal olursa başka ama sezeryan için çok erken spor cnm.
Sağlıkla gelsin minikler :)
Söylediklerine tam olarak katılıyorum.Günaydin kizlar çişe uyanmaktan gecemin mındar olduğu günden günaydintam uyumuşum cocugum tepiniyor sanirim dogdugunda uyanma saati 06:30 sulari olacak her gün o saatlerde tepiniyor bi enerjiyle bu arada beni bi korku saldi nasil doğurcam korkusu
benimkininde kafası büyük, ama doktorum referans değerleri arasında anormal durum yok zaten türk halkının kafası büyük oluyor diyip rahatlatmıştı beni :) belki normaldir fazla büyük değildir içini rahat tut. pozisyonuda düzelir inşallah daha çok zamanı varBi sıkıntısı yok bebegin eşi de iyi dedi 2 hafta sonra için randevu alinacak birde bebegin kafası büyük dedi ya doktor normal dogumda buda beni zOrluyucak gibi düşünüyorum insallah normal olur tabi hayirlisi olsun insalllahhh
Kesinlikle çok heyecanlıyım bı bebek sesi 7 yıl sonra ilk gibi bi heyecan var bendeİlk kim doğuracak bize sürpriz yapacak acaba2-3 hafta sonra grup olarak riskli zamanları geride bırakmış olacağız inşallah 34ten sonrasında çok sorun olmuyor diye söylemişti doktor Bazen düşünüyorum 5-6 hafta sonra evde biri daha olacak, eşimle tüm hayatımız o olacak yeni bir dönem başlayacak gibi
Inşallah düzelir hayirlisi olsun sizin bebek için kaç hafta ileride falan diye birşey dedi mi bana galiba 2 hafta ileride görünüyor dedibenimkininde kafası büyük, ama doktorum referans değerleri arasında anormal durum yok zaten türk halkının kafası büyük oluyor diyip rahatlatmıştı beni :) belki normaldir fazla büyük değildir içini rahat tut. pozisyonuda düzelir inşallah daha çok zamanı var
benimkide 2 hafta ileride :)Inşallah düzelir hayirlisi olsun sizin bebek için kaç hafta ileride falan diye birşey dedi mi bana galiba 2 hafta ileride görünüyor dedi
Normal dogum o an cekiyorsun bitiyor ama sezeryanda dikiş falan oturup kalkmak zor olur diye düşünüyorum birde sezeryanda sırttan kemiğe iğne vuruyorlarmis o da beni korkutuyor birde sezeryanda tecrübem yok o yuzden endişe ediyorum ama değişimin sağlığı yerinde olsunda artık sezeryanda olsa normalde rabbim yardim etsinPozisyonu degisenler var, seseryani da stres yapma cnm kendine. Evet nornal doğumda doğum sonrası zimba girişin, sadece 2 hafta oturmak belki zorluyor seni ama sezeryan da bir tür ameliyat işte.Bebek nasıl sağlıklı olacaksa. Iki tür dogumu da yaşayan.biri olarak evet nornal doğum daha kolay iyilesiyor ama seseryan dünyanın sonu değil, sancı ile ugrasmiyorsun en kötü. Odagin doğum tipi olmasın
Daha dikislerin duruyor, kurumamis alinmamis olacak, Allah aşkına hiç mi tıbbi bakmıyorlar duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?