2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuzlama , ballama ne oluyor
Güya teri kokmasın diye tuzlayıp tatlı olsun diye ballarlarmış
Yeni nesil çok alerjik, bizde yasanmayan sorunlar yeni nesilde yaşanıyor ne yazık ki. Riske girilmeye değmez
Muz kabız yapar özellikle de yatkinlik varsa bagirsaklarda. Kefir ile tuketilirse kefir bagirsak dostu
Bilmiyorum artık ben yaptırmayacağım dedim ama zaten her şeye karşı çıkıyorum iyice çıkıntı olmakta istemiyorum. kıyamam yafruma zaten. Analık duygularım fena kabarık şu sıra.

Bu korse işe yaradımı peki memnun kaldın mı? Ben tayt tarzı olanları düşünmüştüm.

Kafirler tüketince kabıx yapmıyor o zaman

Bu korseler tayttan daha kullanımı kolay, sadece bolgesel ve hamilelikte karinda yer alan iki kas grubu var bunlar birbirinden ayriliyorbazi lohusalarda iz kalabiliyor. Internette "diastasis recti" diye aratabilirsin. Bu tarz korseler o ayrik görüntü de duzenlemek icin oneriliuor zaten. Bende ise yaradi mi, normalde de karın kasi olan Biri değilim, Kasların geri gelir diye yorum.yapamam bilmiyorum ama karnımı oldukça topladı benim.

Yazın takmak çok zor oluyor sicakta sadece hangisi olursa olsun

Arkadaşlar bugün bizim randevu günümüzdu 32 haftalik hamileyim doktor muane etti bebisim 2 kilo kafası büyük dedi bazı çocukların kafası minyon oluyor bazısı büyük olabilir dedi birde dedi bebek ters dönmüş eğer zamani na kadar beklerse 40 haftalikken dönerse normal olur dönmezse sezeryan olur dedi insallah normal doğar bebeğim iki kızimda normal dogum yaptim sezeryan bilmediğim için korkutuyor beni acaba bebek döner mi çünkü daha hesaba göre 55 gun var doguma tabi erken gelmezse

Bi sıkıntısı yok bebegin eşi de iyi dedi 2 hafta sonra için randevu alinacak birde bebegin kafası büyük dedi ya doktor normal dogumda buda beni zOrluyucak gibi düşünüyorum insallah normal olur tabi hayirlisi olsun insalllahhh

Ben sezeryandan 40 gün sonra kullandim, doktor ilk 1 ay onermedi, riskli buldugunu soylemisti. Sezeryan dikisi ust cilt yabakasi dahil 5 kat kesiliyor rahime kadar. Dikisli alanın hemen korse ile sikistirilmasi mantıklı da gelmiyor bana,
Teşekkür ederim cevap için. Doğru söylüyorsunuz ama çevremdekiler tutturmuş sezaryen den çıkar çıkmaz giy diye aklım karıştı

Hıı anladım. Doğumdan bir hafta sonra spor yapacağım korse konusunda emin olamadım hiç

Pozisyonu degisenler var, seseryani da stres yapma cnm kendine. Evet nornal doğumda doğum sonrası zimba girişin, sadece 2 hafta oturmak belki zorluyor seni ama sezeryan da bir tür ameliyat işte.Bebek nasıl sağlıklı olacaksa. Iki tür dogumu da yaşayan.biri olarak evet nornal doğum daha kolay iyilesiyor ama seseryan dünyanın sonu değil, sancı ile ugrasmiyorsun en kötü. Odagin doğum tipi olmasın

Teşekkür ederim cevap için. Doğru söylüyorsunuz ama çevremdekiler tutturmuş sezaryen den çıkar çıkmaz giy diye aklım karıştı

Daha dikislerin duruyor, kurumamis alinmamis olacak, Allah aşkına hiç mi tıbbi bakmıyorlar duruma

Sezeryan ise 1 hafta çok erken spor için, doktoruna danistin mi cnm?
Daha belli değil ben normal olur diye düşünerek öyle dedim. Tabi sezaryen olursa duruma göre başlarım. Henüz doktor bulamadım gideceğim yerde. Bulunca soracağım yine de

Daha belli değil ben normal olur diye düşünerek öyle dedim. Tabi sezaryen olursa duruma göre başlarım. Henüz doktor bulamadım gideceğim yerde. Bulunca soracağım yine de
Doktor daha doğru bilgi verir. Normal olursa başka ama sezeryan için çok erken spor cnm.

Sağlıkla gelsin minikler :)

Sen kendin söyle ben akrabalarıma kendim söylemeyi düşünüyorum. İlk doğumumda sancı odasında dayimin eşi de vardı kadının gıkı çıkmadı Allah var ama varlığı bile beni rahatsız etti. O sancı arasında bir de verdikleri kıyafetten oram buram açıldı mı diye telaş ettim, rahat edemedim. Tek annem ve eşim olsa nerem açılırsa açılsın

Bu sefer kimse gelmesin diye annemi bile götüresim yok hastaneye. Sen oğlanla kal, başkasında içim rahat etmez dedim. Seçtiğim doktor da genelde aile üyesi istemiyormuş hastanede. Doktor izin vermiyor dicem

Sen de doğumu haber verme dicem ama yaşlılarsa doğumdan önce geleceklerdir muhtemelen. Çocukların onlarla arası nasıl, hastaneye giderken çocukları onlara kitlesen de hastaneye gelemeseler. Çocuklar için de hastane mikrobu diye bir şey var çok tehlikeli sonuçta. Oradan girersen bir şey diyemezler sanki.

Ya da diğer doğumlarinla aynı doktor değilse doktorundan rica et eşine söylesin. Onlara da doktor müsade etmiyor dersiniz.

Ay ne işi var yaşlı karı kocanın yeni doğum yapmış kadının yanında yaaa. Emzirmek ayrı dert, oturmak ayrı dert, altında koca bez. Çok merak ediyorlarsa ziyaret edip bebeği görüp eve geri dönsünler.

Eşine de söyle sıkıntıyı sen değil ben çekicem. Onca sancımın sıkıntımın arasında bir de onlarla uğraşıcam. Sen söylersen çok kırılmalar ama söylemezsen ben soylicem haberin olsun de.

Söylediklerine tam olarak katılıyorum.
Saat başı sanki wc zor yetişiyorum.
Heralde öğlen oldu diyorum
Gelince saate bakıyorum bi saat anca olmuş
Neyse uyuyum diyorum
Bi başlıyo tepinmeye geri kalkıyorum
Hiç uyku falan kalmadı
Üstüne doğum korkusu
Hiç bişey yetişmiycek ne olcak doğum nasıl olcak
Bin tane şey dönüyo kafamın içinde
Kızlar çok az kaldı
Az bi zaman sonra teker teker doğurmaya başlarız

İlk kim doğuracak bize sürpriz yapacak acaba 2-3 hafta sonra grup olarak riskli zamanları geride bırakmış olacağız inşallah 34ten sonrasında çok sorun olmuyor diye söylemişti doktor Bazen düşünüyorum 5-6 hafta sonra evde biri daha olacak, eşimle tüm hayatımız o olacak yeni bir dönem başlayacak gibi

benimkininde kafası büyük, ama doktorum referans değerleri arasında anormal durum yok zaten türk halkının kafası büyük oluyor diyip rahatlatmıştı beni :) belki normaldir fazla büyük değildir içini rahat tut. pozisyonuda düzelir inşallah daha çok zamanı var

Kesinlikle çok heyecanlıyım bı bebek sesi 7 yıl sonra ilk gibi bi heyecan var bende

Inşallah düzelir hayirlisi olsun sizin bebek için kaç hafta ileride falan diye birşey dedi mi bana galiba 2 hafta ileride görünüyor dedi

Normal dogum o an cekiyorsun bitiyor ama sezeryanda dikiş falan oturup kalkmak zor olur diye düşünüyorum birde sezeryanda sırttan kemiğe iğne vuruyorlarmis o da beni korkutuyor birde sezeryanda tecrübem yok o yuzden endişe ediyorum ama değişimin sağlığı yerinde olsunda artık sezeryanda olsa normalde rabbim yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…