2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belki de şekerin dereceleri var. benimki hafif derecede. meraklısına 140a yaklaşan ölçüm yemek bittikten sonraki 1. saat çıkıyor. ilk lokmadan sonraki 1. saat daha düşük çıkıyor.

Aynen hiç belli olmaz ama benşm kv nin sanki öyle bilgileri yok gibi hiç bahsetmedi
siz konuşurken aklıma geldi. ben 20li yaşlarındaydım , halam yeğenimi yıkardı yeni doğduğunda. kafasından kulakların iki yanından avuç içiyle tutar kaldırırdı, boyu uzasınmış. bana çok korkunç gelen bir hareket. Allah korusun resmen çocuğun kafasını koparacak gibi. tövce tövbe. ben çocuğumun kafasını bile korkarak bastırmadan yıkadım konak oluştu kafasında o yüzden.

benimde bebek 2 hafta önden gidiyor diye kendimi avutuyorum zaten 5-6 hafta kalmış doğuma, kilom iyi bence :)
3 kilo alma hakkım var, +14 hedefi koymuştum umarım tutar :) ben kilo aldıkça moralim bozuluyor, eşime de aldırıyorum yazık o da kilo vermeye çalışıyor, ama süzüldüğünü görünce hemen bilgisayarın yanına abur cubur koyuyorum yada işe kahvaltıda yesin diye poğaça-açma alıyorum

bir de bana da diyenler oldu şekerli su ver sarılığı kolay atlatsın diye. tövbeeeee. sakın vermeyin. verdirmeyin.

aaaa ama sen çok fenaymışsın ya çok cin fikirlisin yazık ya adamdan ne istiyorsun. üzüldüm valla

ben bu hamileliğimde kendimi aştığıma inanıyorum. çok pimpirikli ve evhamlı biri olarak çoğu konuyu oluruna bıraktığımı dert etmediğimi düşünüyorum. dün ilk defa yüzdüm ve çok güzel bir histi. artık her hafta sonu yüzerim. kızımda da yazın hamilelik geçirdim ve asla cesaret edememiştim. Bu sefer eskiden korktuğum her şeyi yapıyor gibi hissediyorum, kendimi takdir ediyorum.

Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydı hala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Magnezyum kullanarak atlattim o geceleri, geceden kalan agrilari cok oluyo anliyorum gecmis olsun

Günaydın kızlar dün resmen canım cıktı. Temizlik için kadın gelcekti iki kisi gro olmuslar gelemediler. Bende izinimi ona göre ayarlamıstk. Ev cok kötüydü tadilat sonrası. Neyse son anda zar zor bukduk bir kisi. Oda eli cok yavas birde istediğim gibi yapmıyor . Ah ben böyle olmasam direkt kendim yapacagım. Zaten kadının yaptıgı yerleri sürekli kontrol ettim arkasından yerleri ben sildim. Mutfaga halılara koltuklara dokunmadı bile ona ragmen cam silme perde asma genel temizlik gece 9 a kadar sürdü. Eli cok yavas. Deli oldum resmen. her yerim sızlıyo.
Bugün de annem ameliyat olcak. Onun yanında kalcam refakatci olarak. Kadın hastalıklarından girecek. İnşallah sag salin atlatır. Sekeri asfımı var. Çok korkuyorum

aaaa ama sen çok fenaymışsın ya çok cin fikirlisin yazık ya adamdan ne istiyorsun. üzüldüm valla
anladı zaten taktiklerimi herkese şikayet ediyor :) kilo alıyorsak beraber alalım sonra birlikte veririz diyorum :) ben top gibi gezerken o fit olmasın, kıskanırım valla :) önceden her giydiğim kıyafete takan adam, dün bi elbise giydim nolcak giy zaten hamilesin kimse bakmaz diyor

benimde canım deniz, havuz çekiyor. yüzesim var, tatilde çok iyi gelmişti

Çok geçmiş olsun canım Şükürki bebek iyi. Ağrıda belki stress yapmışsın spazm olmuş kaslarında ondan ola bilir

yaa geçmiş olsun. ağrılar geçti mi şimdi tamamen? benim kız da oynaşırken tekme atıyor kafa atıyor. her seferinde yüreğim ağzıma geliyor.

Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydı hala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
günaydın. bir daha olmaz inşallah. sadece magnezyuma değil, kalsiyuma da önem vermek lazım.

Bendede oluyor bazen, ayağımı çok hızlı hareket ettirince Çok kötü bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…