belki de şekerin dereceleri var. benimki hafif derecede. meraklısına 140a yaklaşan ölçüm yemek bittikten sonraki 1. saat çıkıyor. ilk lokmadan sonraki 1. saat daha düşük çıkıyor.Şekerle ilgili yeni gelişmeler var. Bence benim plesanta pankreasın ürettiği insülini baskılamayı bırakmış olabilir. Çok mesudum. Devlet bedava strip verdi, ben de bol bulmuşkenyemeye başladığım dknın 1. saati, yemeğin bittiği dknın sonrasındaki 1. saat, farklı parmak ve ellerden bakmak suretiyle her öğünde 4-5 test yaptım. En fazla 138e çıkıp inişe geçiyor. 140ı aşmadı daha. Normal yiyorum bu arada. Tabi sağlıklı beslenmek en güzeli ama canımın bir şeyleri çekmesi durumunda yiyebileceğimi bilmek bile beni mutlu ediyor. kendimi kapana kısılmış gibi çaresiz hissetmiyorum.
siz konuşurken aklıma geldi. ben 20li yaşlarındaydım , halam yeğenimi yıkardı yeni doğduğunda. kafasından kulakların iki yanından avuç içiyle tutar kaldırırdı, boyu uzasınmış. bana çok korkunç gelen bir hareket. Allah korusun resmen çocuğun kafasını koparacak gibi. tövce tövbe. ben çocuğumun kafasını bile korkarak bastırmadan yıkadım konak oluştu kafasında o yüzden.Aynen hiç belli olmaz ama benşm kv nin sanki öyle bilgileri yok gibi hiç bahsetmedi
benimde bebek 2 hafta önden gidiyor diye kendimi avutuyorum zaten 5-6 hafta kalmış doğuma, kilom iyi bence :)ben de 11 kilo aldım. 12 çıktığı da oldu ama sanırım su toplamışım, yine 11 görünüyor. işin tuhaf kısmı 20. haftamdan beri 1-1.5 kilo almışken, 12-14 hafta arası Türkiye'de 4 kilo almıştım.
bir de bana da diyenler oldu şekerli su ver sarılığı kolay atlatsın diye. tövbeeeee. sakın vermeyin. verdirmeyin.siz konuşurken aklıma geldi. ben 20li yaşlarındaydım , halam yeğenimi yıkardı yeni doğduğunda. kafasından kulakların iki yanından avuç içiyle tutar kaldırırdı, boyu uzasınmış. bana çok korkunç gelen bir hareket. Allah korusun resmen çocuğun kafasını koparacak gibi. tövce tövbe. ben çocuğumun kafasını bile korkarak bastırmadan yıkadım konak oluştu kafasında o yüzden.
aaaa ama sen çok fenaymışsın ya çok cin fikirlisinbenimde bebek 2 hafta önden gidiyor diye kendimi avutuyorum zaten 5-6 hafta kalmış doğuma, kilom iyi bence :)
3 kilo alma hakkım var, +14 hedefi koymuştum umarım tutar :) ben kilo aldıkça moralim bozuluyor, eşime de aldırıyorumyazık o da kilo vermeye çalışıyor, ama süzüldüğünü görünce hemen bilgisayarın yanına abur cubur koyuyorum yada işe kahvaltıda yesin diye poğaça-açma alıyorum
Oda bisey mi +16 olmusum+3 mü
ben +11 olmuşum
Magnezyum kullanarak atlattim o geceleri, geceden kalan agrilari cok oluyo anliyorum gecmis olsunGünaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydıhala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
anladı zaten taktiklerimi herkese şikayet ediyor :) kilo alıyorsak beraber alalım sonra birlikte veririz diyorum :) ben top gibi gezerken o fit olmasın, kıskanırım valla :) önceden her giydiğim kıyafete takan adam, dün bi elbise giydim nolcak giy zaten hamilesin kimse bakmaz diyoraaaa ama sen çok fenaymışsın ya çok cin fikirlisinyazık ya adamdan ne istiyorsun. üzüldüm valla
hamileliğin başından beri aldığım kiloya takmam, bebek sağlıklı olsun yeter diyordum. şimdi doğum yaklaştıkça artan kilolar nasıl gidecek diye düşünmeye başladım :)Oda bisey mi +16 olmusum
Bırakmıştım bir süredir magnezyumu geri başlıyım bari bendeMagnezyum kullanarak atlattim o geceleri, geceden kalan agrilari cok oluyo anliyorum gecmis olsun
benimde canım deniz, havuz çekiyor. yüzesim var, tatilde çok iyi gelmiştiben bu hamileliğimde kendimi aştığıma inanıyorum. çok pimpirikli ve evhamlı biri olarak çoğu konuyu oluruna bıraktığımı dert etmediğimi düşünüyorum. dün ilk defa yüzdüm ve çok güzel bir histi. artık her hafta sonu yüzerim. kızımda da yazın hamilelik geçirdim ve asla cesaret edememiştim. Bu sefer eskiden korktuğum her şeyi yapıyor gibi hissediyorum, kendimi takdir ediyorum.
Çok geçmiş olsun canımKızlar akşama doğru bizim kız kafa attı karnıma (daha doğrusu yüzyılın sakarı koca kişisi önümden alırken dikkat etmedi çarptı çocuğun kafasını). Bel ve kasık ağrım oldu 8-9 saat bekledim yemek yedim, dinlendim, duş aldım, uzandım yok geçmiyor. Normalde gün boyu hareketleri azdı bebenin bu olaydan sonrada hareketlenmedi naptıysak bi kımıldama olur gibi oluyor sonrası yok toplamda 10 u görmeyince acile gidelim dedik. Önce devlet acile gittik bu saatte sakin olur dedik önümdeki kadını 33 haftada acil sezoya aldılar kendi hastanemize geçtik.
Küçük hanımlar gayet iyiymiş sadece dizinden aşağısı hareket ediyor ondan hissetmiyormuşum, nst bağlanınca iç savaş çıkarttıçok şükür sancı yada başka birşey yok ama hala ağrılar kesintisiz devam ediyor geçmezse tekrar acile gel dedi ebe, zaten olmuş sabah direk muayeneye giderim diyemedim
Son zamanlarda sabahı bir aksiyona bağlıyoruz hayırlısı bakalım
yaa geçmiş olsun. ağrılar geçti mi şimdi tamamen? benim kız da oynaşırken tekme atıyor kafa atıyor. her seferinde yüreğim ağzıma geliyor.Kızlar akşama doğru bizim kız kafa attı karnıma (daha doğrusu yüzyılın sakarı koca kişisi önümden alırken dikkat etmedi çarptı çocuğun kafasını). Bel ve kasık ağrım oldu 8-9 saat bekledim yemek yedim, dinlendim, duş aldım, uzandım yok geçmiyor. Normalde gün boyu hareketleri azdı bebenin bu olaydan sonrada hareketlenmedi naptıysak bi kımıldama olur gibi oluyor sonrası yok toplamda 10 u görmeyince acile gidelim dedik. Önce devlet acile gittik bu saatte sakin olur dedik önümdeki kadını 33 haftada acil sezoya aldılar kendi hastanemize geçtik.
Küçük hanımlar gayet iyiymiş sadece dizinden aşağısı hareket ediyor ondan hissetmiyormuşum, nst bağlanınca iç savaş çıkarttıçok şükür sancı yada başka birşey yok ama hala ağrılar kesintisiz devam ediyor geçmezse tekrar acile gel dedi ebe, zaten olmuş sabah direk muayeneye giderim diyemedim
Son zamanlarda sabahı bir aksiyona bağlıyoruz hayırlısı bakalım
günaydın. bir daha olmaz inşallah. sadece magnezyuma değil, kalsiyuma da önem vermek lazım.Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydıhala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Bendede oluyor bazen, ayağımı çok hızlı hareket ettirinceGünaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydıhala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Süpersin canım maşallah sanaYok canım korse kullanmadım ama içimde kalmıştı bunda soracam onaylarsa kullanacam. Şimdilik +3 kilodayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?