ay son anda gelmiyorum da denmez ama erkenden haber verselerdi iyi birini bulacak kadar zamanın olsaydı. uyuşuk insana hiç tahammülüm yok. hiç yapmasınlar daha iyi ama hamileyken elin mahkum katlanıyorsun. annenin ameliyatı rahat geçsin inşallah. çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar dün resmen canım cıktı. Temizlik için kadın gelcekti iki kisi gro olmuslar gelemediler. Bende izinimi ona göre ayarlamıstk. Ev cok kötüydü tadilat sonrası. Neyse son anda zar zor bukduk bir kisi. Oda eli cok yavas birde istediğim gibi yapmıyor . Ah ben böyle olmasam direkt kendim yapacagım. Zaten kadının yaptıgı yerleri sürekli kontrol ettim arkasından yerleri ben sildim. Mutfaga halılara koltuklara dokunmadı bile ona ragmen cam silme perde asma genel temizlik gece 9 a kadar sürdü. Eli cok yavas. Deli oldum resmen. her yerim sızlıyo.
Bugün de annem ameliyat olcak. Onun yanında kalcam refakatci olarak. Kadın hastalıklarından girecek. İnşallah sag salin atlatır. Sekeri asfımı var. Çok korkuyorum
İnşallah cnm, Kalsiyumu hap olarak almıyorum ama hergün peynir, yoğurt, süt veya kefir 3 lüsünü tüketiyorumgünaydın. bir daha olmaz inşallah. sadece magnezyuma değil, kalsiyuma da önem vermek lazım.
Aynen ya ciğerim söküldü nolduğunu anlamadım o kadar ani oldukiBendede oluyor bazen, ayağımı çok hızlı hareket ettirinceÇok kötü bir şey
Ben ve karnimda ki o kadar alistik ki siddete kizim cok kiskaniyor.. yumruk, cimcik arada tekme biri icerden biri disardan halimi gorsen bi acirsin.. alistim o anki agrilara sancilaraKızlar akşama doğru bizim kız kafa attı karnıma (daha doğrusu yüzyılın sakarı koca kişisi önümden alırken dikkat etmedi çarptı çocuğun kafasını). Bel ve kasık ağrım oldu 8-9 saat bekledim yemek yedim, dinlendim, duş aldım, uzandım yok geçmiyor. Normalde gün boyu hareketleri azdı bebenin bu olaydan sonrada hareketlenmedi naptıysak bi kımıldama olur gibi oluyor sonrası yok toplamda 10 u görmeyince acile gidelim dedik. Önce devlet acile gittik bu saatte sakin olur dedik önümdeki kadını 33 haftada acil sezoya aldılar kendi hastanemize geçtik.
Küçük hanımlar gayet iyiymiş sadece dizinden aşağısı hareket ediyor ondan hissetmiyormuşum, nst bağlanınca iç savaş çıkarttıçok şükür sancı yada başka birşey yok ama hala ağrılar kesintisiz devam ediyor geçmezse tekrar acile gel dedi ebe, zaten olmuş sabah direk muayeneye giderim diyemedim
Son zamanlarda sabahı bir aksiyona bağlıyoruz hayırlısı bakalım
Ay allahım neler duyuyorum ya.siz konuşurken aklıma geldi. ben 20li yaşlarındaydım , halam yeğenimi yıkardı yeni doğduğunda. kafasından kulakların iki yanından avuç içiyle tutar kaldırırdı, boyu uzasınmış. bana çok korkunç gelen bir hareket. Allah korusun resmen çocuğun kafasını koparacak gibi. tövce tövbe. ben çocuğumun kafasını bile korkarak bastırmadan yıkadım konak oluştu kafasında o yüzden.
Tuzlama duydum ballama ilk defa duyyorum. Tuzlama cok tehlikeli onu biliyorumAy allahım neler duyuyorum ya.çıldırmalık öyle şey mi olur. Ben ailemden sadece tuzlamak ve ballamak olayını gördüm. Nedense ona da karşı değilim. Onun harici böyle garip şeyler hiç görüp duymadım. Kv de hiç anlatmadı. Zaten yıkama falan eşimle ben yapacağım. Kimseye dokundurmak istemiyorum. Ben uyuyup dinlenmek istesem bile eşimi tembihlerim her konu da. Allahtan benden çok çok daha pimpirikli takip eder o
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahKızlar akşama doğru bizim kız kafa attı karnıma (daha doğrusu yüzyılın sakarı koca kişisi önümden alırken dikkat etmedi çarptı çocuğun kafasını). Bel ve kasık ağrım oldu 8-9 saat bekledim yemek yedim, dinlendim, duş aldım, uzandım yok geçmiyor. Normalde gün boyu hareketleri azdı bebenin bu olaydan sonrada hareketlenmedi naptıysak bi kımıldama olur gibi oluyor sonrası yok toplamda 10 u görmeyince acile gidelim dedik. Önce devlet acile gittik bu saatte sakin olur dedik önümdeki kadını 33 haftada acil sezoya aldılar kendi hastanemize geçtik.
Küçük hanımlar gayet iyiymiş sadece dizinden aşağısı hareket ediyor ondan hissetmiyormuşum, nst bağlanınca iç savaş çıkarttıçok şükür sancı yada başka birşey yok ama hala ağrılar kesintisiz devam ediyor geçmezse tekrar acile gel dedi ebe, zaten olmuş sabah direk muayeneye giderim diyemedim
Son zamanlarda sabahı bir aksiyona bağlıyoruz hayırlısı bakalım
Yaa ne güzel.Şekerle ilgili yeni gelişmeler var. Bence benim plesanta pankreasın ürettiği insülini baskılamayı bırakmış olabilir. Çok mesudum. Devlet bedava strip verdi, ben de bol bulmuşkenyemeye başladığım dknın 1. saati, yemeğin bittiği dknın sonrasındaki 1. saat, farklı parmak ve ellerden bakmak suretiyle her öğünde 4-5 test yaptım. En fazla 138e çıkıp inişe geçiyor. 140ı aşmadı daha. Normal yiyorum bu arada. Tabi sağlıklı beslenmek en güzeli ama canımın bir şeyleri çekmesi durumunda yiyebileceğimi bilmek bile beni mutlu ediyor. kendimi kapana kısılmış gibi çaresiz hissetmiyorum.
Günaydın çok geçmiş olsunGünaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydıhala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
MaşallahGunaydin gızlar .. 30+0 da bitti sükür kaldi 11 hafta
Hiç sevmem öyle eli yavaş ve arkasını toplamak zorunda kaldığım kişileri. E sana ne faydası oldu şimdi? Yine yoruldun ya. Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırGünaydın kızlar dün resmen canım cıktı. Temizlik için kadın gelcekti iki kisi gro olmuslar gelemediler. Bende izinimi ona göre ayarlamıstk. Ev cok kötüydü tadilat sonrası. Neyse son anda zar zor bukduk bir kisi. Oda eli cok yavas birde istediğim gibi yapmıyor . Ah ben böyle olmasam direkt kendim yapacagım. Zaten kadının yaptıgı yerleri sürekli kontrol ettim arkasından yerleri ben sildim. Mutfaga halılara koltuklara dokunmadı bile ona ragmen cam silme perde asma genel temizlik gece 9 a kadar sürdü. Eli cok yavas. Deli oldum resmen. her yerim sızlıyo.
Bugün de annem ameliyat olcak. Onun yanında kalcam refakatci olarak. Kadın hastalıklarından girecek. İnşallah sag salin atlatır. Sekeri asfımı var. Çok korkuyorum
Yapıyorlar annemler. Bana kardeşime abime kuzenlerime hepsine yapmışlar. Bir şeyde olmadı.Tuzlama duydum ballama ilk defa duyyorum. Tuzlama cok tehlikeli onu biliyorum
Canim magnezyumunu ihmal etme muz maden suyu tüket hatta muzla kefir tüket hem kabizliga birebir hemde kalsiyum önemliGünaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydıhala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Muz kabız yapmıyor muydu?Canim magnezyumunu ihmal etme muz maden suyu tüket hatta muzla kefir tüket hem kabizliga birebir hemde kalsiyum önemli
Normalde sabah akşam içiyordum magnezyumu ama bırakmıştım bir süredir, geri başlıcam cnmÇok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahbu bebişlerin işi gücü bizi korkutmak gerçekten. sancı konusunda da belki bebek büyüdüğü için ağrı olmuş olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor valla sağlıkla kıcaklarımıza alırız inşallah hayırlısı ile
Yaa ne güzel.Benim en ufak kaçamakta 200 küsür yapıyor. O yüzden kaçamaklar da bıraktım artık normale döndü iyice. Şimdi açlık şekerim eskisine bakarak yüksek çıkıyor onu anlamadım hiç sebebini
Günaydın çok geçmiş olsunDoktorun ile konuşup magnezyumu artırabilirsin. Bana gece yatmadan önce içip yat demişti. Ondadır belki yaşamıyorum hiç öyle şeyler.
Maşallahhahah ben kararlıyım 38 de doğurcam benim 7 haftam kaldı
Hiç sevmem öyle eli yavaş ve arkasını toplamak zorunda kaldığım kişileri. E sana ne faydası oldu şimdi? Yine yoruldun ya. Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatır
Yapıyorlar annemler. Bana kardeşime abime kuzenlerime hepsine yapmışlar. Bir şeyde olmadı.
Magnezyuma başlıcam geri cnm, muz yiyorum kefir peynir yoğurt sürekli tüketiyorum zatenCanim magnezyumunu ihmal etme muz maden suyu tüket hatta muzla kefir tüket hem kabizliga birebir hemde kalsiyum önemli
Hiç sorma taş olsa catlardı. İnşallah güzel geçer canım :)ay son anda gelmiyorum da denmez ama erkenden haber verselerdi iyi birini bulacak kadar zamanın olsaydı. uyuşuk insana hiç tahammülüm yok. hiç yapmasınlar daha iyi ama hamileyken elin mahkum katlanıyorsun. annenin ameliyatı rahat geçsin inşallah. çok geçmiş olsun.
Başla başla. Ben hiç bırakmadım. En başından bu yana kullanıyorum.Normalde sabah akşam içiyordum magnezyumu ama bırakmıştım bir süredir, geri başlıcam cnm
EvetElektrik süpürgesine mi takılıyor ?
tuzlama , ballama ne oluyorÇok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahbu bebişlerin işi gücü bizi korkutmak gerçekten. sancı konusunda da belki bebek büyüdüğü için ağrı olmuş olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor valla sağlıkla kıcaklarımıza alırız inşallah hayırlısı ile
Yaa ne güzel.Benim en ufak kaçamakta 200 küsür yapıyor. O yüzden kaçamaklar da bıraktım artık normale döndü iyice. Şimdi açlık şekerim eskisine bakarak yüksek çıkıyor onu anlamadım hiç sebebini
Günaydın çok geçmiş olsunDoktorun ile konuşup magnezyumu artırabilirsin. Bana gece yatmadan önce içip yat demişti. Ondadır belki yaşamıyorum hiç öyle şeyler.
Hiç sevmem öyle eli yavaş ve arkasını toplamak zorunda kaldığım kişileri. E sana ne faydası oldu şimdi? Yine yoruldun ya. Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatır
Yapıyorlar annemler. Bana kardeşime abime kuzenlerime hepsine yapmışlar. Bir şeyde olmadı.
Ben sezeryandan 40 gün sonra kullandim, doktor ilk 1 ay onermedi, riskli buldugunu soylemisti. Sezeryan dikisi ust cilt yabakasi dahil 5 kat kesiliyor rahime kadar. Dikisli alanın hemen korse ile sikistirilmasi mantıklı da gelmiyor bana,Cesaret verdin bana çok teşekkür ederim canımO kadarı da olur dayanırız yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun Sezeryan dan hemen sonra korse kullanmışmıydın birde kaç kilo aldın bu güne kadar
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahbu bebişlerin işi gücü bizi korkutmak gerçekten. sancı konusunda da belki bebek büyüdüğü için ağrı olmuş olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor valla sağlıkla kıcaklarımıza alırız inşallah hayırlısı ile
Kızlar doğumdan sonra korse tayt kullanmak istiyorum. Göbek hiç sevmiyorum hamilelikten önce dümdüz kaslı bir karnım vardı. Şimdi eski haline döndürebilir miyim ben bu karnımı? Önerebileceğiniz bir korse tayt var mı kullanıp memnun kaldığınız?
Muz kabız yapmıyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?