2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay son anda gelmiyorum da denmez ama erkenden haber verselerdi iyi birini bulacak kadar zamanın olsaydı. uyuşuk insana hiç tahammülüm yok. hiç yapmasınlar daha iyi ama hamileyken elin mahkum katlanıyorsun. annenin ameliyatı rahat geçsin inşallah. çok geçmiş olsun.

günaydın. bir daha olmaz inşallah. sadece magnezyuma değil, kalsiyuma da önem vermek lazım.
İnşallah cnm, Kalsiyumu hap olarak almıyorum ama hergün peynir, yoğurt, süt veya kefir 3 lüsünü tüketiyorum
Bendede oluyor bazen, ayağımı çok hızlı hareket ettirince Çok kötü bir şey
Aynen ya ciğerim söküldü nolduğunu anlamadım o kadar ani olduki

Ben ve karnimda ki o kadar alistik ki siddete kizim cok kiskaniyor.. yumruk, cimcik arada tekme biri icerden biri disardan halimi gorsen bi acirsin.. alistim o anki agrilara sancilara dogacak bebeyi simdiden gelistiriyo benm kiz Allah benim sonumu hayir etsin

Ay allahım neler duyuyorum ya. çıldırmalık öyle şey mi olur. Ben ailemden sadece tuzlamak ve ballamak olayını gördüm. Nedense ona da karşı değilim. Onun harici böyle garip şeyler hiç görüp duymadım. Kv de hiç anlatmadı. Zaten yıkama falan eşimle ben yapacağım. Kimseye dokundurmak istemiyorum. Ben uyuyup dinlenmek istesem bile eşimi tembihlerim her konu da. Allahtan benden çok çok daha pimpirikli takip eder o

Tuzlama duydum ballama ilk defa duyyorum. Tuzlama cok tehlikeli onu biliyorum

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah bu bebişlerin işi gücü bizi korkutmak gerçekten. sancı konusunda da belki bebek büyüdüğü için ağrı olmuş olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor valla sağlıkla kıcaklarımıza alırız inşallah hayırlısı ile
Yaa ne güzel. Benim en ufak kaçamakta 200 küsür yapıyor. O yüzden kaçamaklar da bıraktım artık normale döndü iyice. Şimdi açlık şekerim eskisine bakarak yüksek çıkıyor onu anlamadım hiç sebebini
Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydı hala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Günaydın çok geçmiş olsun Doktorun ile konuşup magnezyumu artırabilirsin. Bana gece yatmadan önce içip yat demişti. Ondadır belki yaşamıyorum hiç öyle şeyler.
Gunaydin gızlar .. 30+0 da bitti sükür kaldi 11 hafta
Maşallah hahah ben kararlıyım 38 de doğurcam benim 7 haftam kaldı
Hiç sevmem öyle eli yavaş ve arkasını toplamak zorunda kaldığım kişileri. E sana ne faydası oldu şimdi? Yine yoruldun ya. Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatır
Tuzlama duydum ballama ilk defa duyyorum. Tuzlama cok tehlikeli onu biliyorum
Yapıyorlar annemler. Bana kardeşime abime kuzenlerime hepsine yapmışlar. Bir şeyde olmadı.

Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydı hala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Canim magnezyumunu ihmal etme muz maden suyu tüket hatta muzla kefir tüket hem kabizliga birebir hemde kalsiyum önemli

Kızlar doğumdan sonra korse tayt kullanmak istiyorum. Göbek hiç sevmiyorum hamilelikten önce dümdüz kaslı bir karnım vardı. Şimdi eski haline döndürebilir miyim ben bu karnımı? Önerebileceğiniz bir korse tayt var mı kullanıp memnun kaldığınız?

Normalde sabah akşam içiyordum magnezyumu ama bırakmıştım bir süredir, geri başlıcam cnm

Hiç sorma taş olsa catlardı. İnşallah güzel geçer canım :)

tuzlama , ballama ne oluyor

Cesaret verdin bana çok teşekkür ederim canım O kadarı da olur dayanırız yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun Sezeryan dan hemen sonra korse kullanmışmıydın birde kaç kilo aldın bu güne kadar
Ben sezeryandan 40 gün sonra kullandim, doktor ilk 1 ay onermedi, riskli buldugunu soylemisti. Sezeryan dikisi ust cilt yabakasi dahil 5 kat kesiliyor rahime kadar. Dikisli alanın hemen korse ile sikistirilmasi mantıklı da gelmiyor bana,

Yeni nesil çok alerjik, bizde yasanmayan sorunlar yeni nesilde yaşanıyor ne yazık ki. Riske girilmeye değmez

Owli korse kullandim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…