2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genel anestezi olmuştum ben, dogumu hiç hissetmedim. Doğumdan sonra dikislerin iyileşmesi uzun soruyor normal bir ameliyat olarak o da. Epidural olmak yerine genel anestezi de olabilirsin doktorunla konuşup

Genel anestezi olmuştum ben, dogumu hiç hissetmedim. Doğumdan sonra dikislerin iyileşmesi uzun soruyor normal bir ameliyat olarak o da. Epidural olmak yerine genel anestezi de olabilirsin doktorunla konuşup
Genel anestezi dediğiniz tam baygın olmamı birde birsey sorucam size iğne sırta vuruyorlar ya o genel anestezi dediğiniz d3gil demi sırta iğne vurulma yarı baygınlık ta oluyor demi birde sezeryanda suni sanci veriyorlar mi

Ben şimdi deniz kenarındayım valla bir iki saat rahat yüzdüm şimdi dinlenmeye geçtim. Deniz ne güzelmiş ya insan denizde ne ağrı hissediyor ne sancı. Hatta eşime dedim imkan olsa denizde doğurmak ne güzel olur

Youtube da bir dpktor var meshur birsürü videosu var unuttum adını o diyor ki önddn gittiğinde haftası önde olmuyor boyu kilosu fazla bebek oluyor organlar yine haftası ile uyumlu oluyor diyor

belki de şekerin dereceleri var. benimki hafif derecede. meraklısına 140a yaklaşan ölçüm yemek bittikten sonraki 1. saat çıkıyor. ilk lokmadan sonraki 1. saat daha düşük çıkıyor.
Benim 1. Saat ölçümüm en fazla 118 geldi bundan yüksek sayı görmedim hiç

Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Otribebe vardı oğlumun zamanında onu kullandım hep ben. Gayet güzeldi. Chicco da var ben de ama ortibebe daha iyi çekiyor.

Elektrik süpürgesine mi takılıyor ?
Tobeeeee elektrik süpürgesi miiii? Gücünü azaltan valfi varmış da bilmem ne ben güvenemem ona, bozulsa nereden anlicam, çocuğun geniz etlerine kadar söküp artar Allah korusun Nefesimizle çektiğimiz gayet işlevsel.
Ayyy demeeee. Benim oğlum da tam 9 yaşında olacak. Kardeş diye ölüyordu ama şimdiden kıskanma sinyalleri veriyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Temmuz sonuna dogru dökülmeye başlariz dogumlarla nedense içimden bi ses bana bu grupta en geç sen doguracaksin diyor

Ben de elektrik süpürgesiyle cekileni almam canım bende otribebe almıştım kızımda çok da isime yaradı

Kefirle birlikte tüketildiginde ozellikle 2 3 gün bagirsaklari cok guzel duzene sokuyor gebeligimin basindan beri kabizlik sorunu yasiyorum bu ikisini tüketmezsem
Aaa öyle mi? Bilmiyordum. Şükür hiç kabızlık yaşamadım ama olursam aklımda bulunsun. Teşekkür ederim

Youtube da bir dpktor var meshur birsürü videosu var unuttum adını o diyor ki önddn gittiğinde haftası önde olmuyor boyu kilosu fazla bebek oluyor organlar yine haftası ile uyumlu oluyor diyor
Evet benim doktorum da öyle diyor benim bebeğim de 3 hafta önde gidiyor herşeyi birbiriyle orantılı iri bir bebek sadece kilolu değil boyu, kemik ölçümleri haftasından önde ama bu bir aksilik olmazda önce doğacak anlamında değil

+3 mü
ben +11 olmuşum

Süpersin canım maşallah sana ben +12 deyim
Bacılar ben 83 le hamile kaldım Allah var ben de beklemiyordum içimden 90la dopuma girsem keşke deyip duruyordum dua kapım açıkmış herhalde
yaa geçmiş olsun. ağrılar geçti mi şimdi tamamen? benim kız da oynaşırken tekme atıyor kafa atıyor. her seferinde yüreğim ağzıma geliyor.
Yok kuzum ya çok uzun sürdü
Çok geçmiş olsun canım Şükürki bebek iyi. Ağrıda belki stress yapmışsın spazm olmuş kaslarında ondan ola bilir
Olabilir canım hiç geçmedi ve çok uzun sürdü sabah zorla uyudum ara ara kalktım hala ağrım vardı ama öğlene doğru çok şükür geçince rahatladım hanımefendi de hala kendi keyfinde çok hareketli değil
Abbooo yavrum benim hayatın gerçekleriyle çok erken tanışmış bebeğim beni korkutan kızın eş ayrılmasıyla doğması bayağı bekledik geçmedi de zıkkım ağrı
Olabilir kuzum. Ben iğne falan olmuştum ya geçen ay rahatsızlanınca yalancı kasılmalarım bile olmuyordu. İşte denk mi geldi o anlık refleksten kastım mı kendimi bilmiyorum ağrıya kasılma ve regl sancısı gibi sancı da oldu

Buarada çok teşekkür ederim hepinize mesajları görünce çok sevindim

Ayyy demeeee. Benim oğlum da tam 9 yaşında olacak. Kardeş diye ölüyordu ama şimdiden kıskanma sinyalleri veriyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla kuzum aklımda yani bayağı kıskandım. Ben 3.çocuktum tüm ilgi üstümdeydi sonra halalarımın abim tek erkek kalmasın baskısından annem tekrar düşündü ve erkek oldu. O konuşmalara falan da şahit oldum. Baktım taht elden gidiyor çocukluk aklı işte onu sakınırken beni dışlıyorlar sanardım şuan önünde büyük bir çocuk var diye düşünme canım ama şanslısın en azından ilgili bir annesin ve onun duygularını konuşabilirsin. Bizim zamanda öyle miydi

Hele o mis kokuları evin heryerine yayılacak ya ev resmen bebek kokuyor

Minnoşu gördük daha doğrusu göremedik çok hareketli ve yüzü aşağı bakıyordu.sadece kulak gördük ve büyük sanırım babası gibi ahahaahah.
Halbuki benimki de minnacık 1680 Gr olmuş 42cm boyu. Haftası boyundan sebep biraz önde çıkıyormuş. Suyun fazla dedi çok mu şeker tüketiyorsun azalt hatta bırak dedi. 2 hafta sonra yeniden bakalım dedi suyun fazla olması erken doğumu tetikleyebilir dedi. Tatlılar elveda

5 çocukla sormadan nasıl gelebilir agzin açik okudum resmen şoktayim ya
Yok ailecek gelmiyorlar sadece 2 numara gelmek istedi benimle gidip benimle dönmeyi planlamış Ki tek başına yapmamıştır bu planı annesi babasıyla beraber yapmışlardır. Bir de ben İstanbul'da lohusa halimle genç kız takip etmem gerekecekti yani ailesiyle gelse daha az başım ağır inan. Annem diyor zaten kesin Türk sevgili yapmıştır o yüzden gelmek istiyordur Cezayirli kızların Türk erkek takıntısı var da

Şimdi babası vizeye başvurmuş inşallah sadece kendisi içindir Eşim benden daha sert bu konularda o da biliyor bu sene misafir kabul edemeyeceğimizi. Gelecekse de otelde kalsın, bu sene annenin evine hiç kimse gitmeyecek müsade etmem dedi bakalım ne olacak.

Aslında enişte çok iyi biri, annemin evi 2 katlı alt katta kalsa bize bir zararı yok ama biz rahat duruşmayız, annem illa ki akşam bir yemek verelim dicek. Aşağıdan bir şey lazım olsa rahat olmayacak. Başka zaman olsa başımızın üstünde yerleri var da böyle bir zamanda böyle düşüncesizlik olmaz

Bir de doğum bu, saati günü belli değil ki o varken doğum yapsam yine bir sürü sıkıntı.

Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydı hala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
Geçmiş olsun canım. Kramp girmiş gibi oluyor dimi çok fena acısı. Öncelikle magnezyum ve kalsiyum değerlerine baktır. Eksik varsa takviye kullan.

Bir de bacağın çekildiği esnada ayaklarını uzat ve ayağını parmaklarından gövdene doğru çek, göbekten dolayı sen yaoamazsan eşin yapsın o çekilen kası gerdirince ilk anda acısa bile çok hızlı geçiriyor kendi haline bırakınca hem uzun sürüyor hem sonrasında ağrı çok oluyor.

Bana küçükken yüzmeye giderken olurdu, yuüzmedeki hocalarımız hemen sudan çıkarıp bu hareketi yapardı çok kısa bir sürede geçerdi hemen havuza geri girerdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…