Genel anestezi olmuştum ben, dogumu hiç hissetmedim. Doğumdan sonra dikislerin iyileşmesi uzun soruyor normal bir ameliyat olarak o da. Epidural olmak yerine genel anestezi de olabilirsin doktorunla konuşupNormal dogum o an cekiyorsun bitiyor ama sezeryanda dikiş falan oturup kalkmak zor olur diye düşünüyorum birde sezeryanda sırttan kemiğe iğne vuruyorlarmis o da beni korkutuyor birde sezeryanda tecrübem yok o yuzden endişe ediyorum ama değişimin sağlığı yerinde olsunda artık sezeryanda olsa normalde rabbim yardim etsin
Genel anestezi dediğiniz tam baygın olmamı birde birsey sorucam size iğne sırta vuruyorlar ya o genel anestezi dediğiniz d3gil demi sırta iğne vurulma yarı baygınlık ta oluyor demi birde sezeryanda suni sanci veriyorlar miGenel anestezi olmuştum ben, dogumu hiç hissetmedim. Doğumdan sonra dikislerin iyileşmesi uzun soruyor normal bir ameliyat olarak o da. Epidural olmak yerine genel anestezi de olabilirsin doktorunla konuşup
Aynı o zaman peki siz kac haftalik hamilesiniz .bebeğinizin cinsiyeti nebenimkide 2 hafta ileride :)
Ben şimdi deniz kenarındayım valla bir iki saat rahat yüzdüm şimdi dinlenmeye geçtim. Deniz ne güzelmiş ya insan denizde ne ağrı hissediyor ne sancı. Hatta eşime dedim imkan olsa denizde doğurmak ne güzel olurben bu hamileliğimde kendimi aştığıma inanıyorum. çok pimpirikli ve evhamlı biri olarak çoğu konuyu oluruna bıraktığımı dert etmediğimi düşünüyorum. dün ilk defa yüzdüm ve çok güzel bir histi. artık her hafta sonu yüzerim. kızımda da yazın hamilelik geçirdim ve asla cesaret edememiştim. Bu sefer eskiden korktuğum her şeyi yapıyor gibi hissediyorum, kendimi takdir ediyorum.
Benim sanki daha erken olacak Ağustosu beklemez bu bebeAynı haftadayız. Bana 1 ağustos dedi sezaryen tarihi. Çok geç yaw
Youtube da bir dpktor var meshur birsürü videosu var unuttum adını o diyor ki önddn gittiğinde haftası önde olmuyor boyu kilosu fazla bebek oluyor organlar yine haftası ile uyumlu oluyor diyorbenimde bebek 2 hafta önden gidiyor diye kendimi avutuyorum zaten 5-6 hafta kalmış doğuma, kilom iyi bence :)
3 kilo alma hakkım var, +14 hedefi koymuştum umarım tutar :) ben kilo aldıkça moralim bozuluyor, eşime de aldırıyorumyazık o da kilo vermeye çalışıyor, ama süzüldüğünü görünce hemen bilgisayarın yanına abur cubur koyuyorum yada işe kahvaltıda yesin diye poğaça-açma alıyorum
Benim 1. Saat ölçümüm en fazla 118 geldi bundan yüksek sayı görmedim hiçbelki de şekerin dereceleri var. benimki hafif derecede. meraklısına 140a yaklaşan ölçüm yemek bittikten sonraki 1. saat çıkıyor. ilk lokmadan sonraki 1. saat daha düşük çıkıyor.
Otribebe vardı oğlumun zamanında onu kullandım hep ben. Gayet güzeldi. Chicco da var ben de ama ortibebe daha iyi çekiyor.Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Tobeeeee elektrik süpürgesi miiii? Gücünü azaltan valfi varmış da bilmem ne ben güvenemem ona, bozulsa nereden anlicam, çocuğun geniz etlerine kadar söküp artar Allah korusunElektrik süpürgesine mi takılıyor ?
Ayyy demeeee. Benim oğlum da tam 9 yaşında olacak. Kardeş diye ölüyordu ama şimdiden kıskanma sinyalleri veriyorKardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım hala neden kıskandığımı anlamasam da çok kıskanmıştım hele de biraz büyüdüğünde benim abur cuburları ona almaya başladıklarında ve kucağıma alacam dediğimde yok dediklerinde
Bizimki de daha kardeş kavramı yok bebek deyip seviyoruz o da şuan her gördüğü oyuncak canlı farketmez bize gösteriyor bebek diye
Kefirle birlikte tüketildiginde ozellikle 2 3 gün bagirsaklari cok guzel duzene sokuyor gebeligimin basindan beri kabizlik sorunu yasiyorum bu ikisini tüketmezsemMuz kabız yapmıyor muydu?
Temmuz sonuna dogru dökülmeye başlariz dogumlarlaSöylediklerine tam olarak katılıyorum.
Saat başı sanki wc zor yetişiyorum.
Heralde öğlen oldu diyorum
Gelince saate bakıyorum bi saat anca olmuş
Neyse uyuyum diyorum
Bi başlıyo tepinmeye geri kalkıyorum
Hiç uyku falan kalmadı
Üstüne doğum korkusu
Hiç bişey yetişmiycek ne olcak doğum nasıl olcak
Bin tane şey dönüyo kafamın içinde
Kızlar çok az kaldı
Az bi zaman sonra teker teker doğurmaya başlarız
Ben de elektrik süpürgesiyle cekileni almam canım bende otribebe almıştım kızımda çok da isime yaradıOtribebe vardı oğlumun zamanında onu kullandım hep ben. Gayet güzeldi. Chicco da var ben de ama ortibebe daha iyi çekiyor.
Tobeeeee elektrik süpürgesi miiii? Gücünü azaltan valfi varmış da bilmem ne ben güvenemem ona, bozulsa nereden anlicam, çocuğun geniz etlerine kadar söküp artar Allah korusunNefesimizle çektiğimiz gayet işlevsel.
Ayyy demeeee. Benim oğlum da tam 9 yaşında olacak. Kardeş diye ölüyordu ama şimdiden kıskanma sinyalleri veriyorAllah hepimizin yardımcısı olsun
Daha geç doğuracağını iddia eden arkadaşlar varTemmuz sonuna dogru dökülmeye başlariz dogumlarlanedense içimden bi ses bana bu grupta en geç sen doguracaksin diyor
Aaa öyle mi? Bilmiyordum. Şükür hiç kabızlık yaşamadım ama olursam aklımda bulunsun. Teşekkür ederimKefirle birlikte tüketildiginde ozellikle 2 3 gün bagirsaklari cok guzel duzene sokuyor gebeligimin basindan beri kabizlik sorunu yasiyorum bu ikisini tüketmezsem
Evet benim doktorum da öyle diyor benim bebeğim de 3 hafta önde gidiyor herşeyi birbiriyle orantılı iri bir bebek sadece kilolu değil boyu, kemik ölçümleri haftasından önde ama bu bir aksilik olmazda önce doğacak anlamında değilYoutube da bir dpktor var meshur birsürü videosu var unuttum adını o diyor ki önddn gittiğinde haftası önde olmuyor boyu kilosu fazla bebek oluyor organlar yine haftası ile uyumlu oluyor diyor
+3 mü
ben +11 olmuşum
Bacılar ben 83 le hamile kaldımSüpersin canım maşallah sanaben +12 deyim
Yok kuzum ya çok uzun sürdüyaa geçmiş olsun. ağrılar geçti mi şimdi tamamen? benim kız da oynaşırken tekme atıyor kafa atıyor. her seferinde yüreğim ağzıma geliyor.
Olabilir canım hiç geçmedi ve çok uzun sürdü sabah zorla uyudum ara ara kalktım hala ağrım vardı ama öğlene doğru çok şükür geçince rahatladımÇok geçmiş olsun canımŞükürki bebek iyi. Ağrıda belki stress yapmışsın spazm olmuş kaslarında ondan ola bilir
Abbooo yavrum benim hayatın gerçekleriyle çok erken tanışmışBen ve karnimda ki o kadar alistik ki siddete kizim cok kiskaniyor.. yumruk, cimcik arada tekme biri icerden biri disardan halimi gorsen bi acirsin.. alistim o anki agrilara sancilaradogacak bebeyi simdiden gelistiriyo benm kiz Allah benim sonumu hayir etsin
Olabilir kuzum. Ben iğne falan olmuştum ya geçen ay rahatsızlanınca yalancı kasılmalarım bile olmuyordu. İşte denk mi geldi o anlık refleksten kastım mı kendimi bilmiyorum ağrıya kasılma ve regl sancısı gibi sancı da olduÇok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahbu bebişlerin işi gücü bizi korkutmak gerçekten. sancı konusunda da belki bebek büyüdüğü için ağrı olmuş olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor valla sağlıkla kıcaklarımıza alırız inşallah hayırlısı ile
Valla kuzum aklımda yani bayağı kıskandım. Ben 3.çocuktum tüm ilgi üstümdeydi sonra halalarımın abim tek erkek kalmasın baskısından annem tekrar düşündü ve erkek oldu. O konuşmalara falan da şahit oldum. Baktım taht elden gidiyor çocukluk aklı işte onu sakınırken beni dışlıyorlar sanardımAyyy demeeee. Benim oğlum da tam 9 yaşında olacak. Kardeş diye ölüyordu ama şimdiden kıskanma sinyalleri veriyorAllah hepimizin yardımcısı olsun
Hele o mis kokuları evin heryerine yayılacak ya ev resmen bebek kokuyorİlk kim doğuracak bize sürpriz yapacak acaba2-3 hafta sonra grup olarak riskli zamanları geride bırakmış olacağız inşallah 34ten sonrasında çok sorun olmuyor diye söylemişti doktor Bazen düşünüyorum 5-6 hafta sonra evde biri daha olacak, eşimle tüm hayatımız o olacak yeni bir dönem başlayacak gibi
Yok ailecek gelmiyorlar sadece 2 numara gelmek istedi benimle gidip benimle dönmeyi planlamış5 çocukla sormadan nasıl gelebilir agzin açik okudum resmen şoktayim ya
Geçmiş olsun canım. Kramp girmiş gibi oluyor dimi çok fena acısı. Öncelikle magnezyum ve kalsiyum değerlerine baktır. Eksik varsa takviye kullan.Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim ya, gece bacak kasım çekildi çığlık çığlığa uyandım resmen berbat bir acıydıhala daha yürüdükçe sızlama oluyor bacağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?