2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genel anestezi nornal ameliyat gibi düşün. Damardan anesteziyi veriyor 3 saniyeye uykudasin, temiz is senin dediğin epidural. Sinu sancı normal dogum için verilir, zaten karnının kesip aliyor, sifirsanci sezeryan

Kızlar annem ameliyattan cıktı. İki bucuk saat filan sürdü . Herşey yolunda suan için. Kanama olmaması gerekiyormus. Umarım olmaz.
Her gören benim için geldik zannediyor. Hemsirenin biri ne kadar kaldı dedi 7 hafta filan dedim sezeryan olacagı için. Beklemez daha erken gelecek karnın asagıda dedi. Evet plasenta asagıda erken dogum riskimvar ama bu kadar da erken beklemiyordum

Ergonomik kanguruda hangi marka ve modeli kullandın? Memnun kaldın mı? Hem kanguru hem sling almak gerekir mi? Oğlum çok usluydu çok kucak isteyen bir bebek değildi bu da öyle olursa slinge hiç ihtiyaç olmaz diye düşündüğümden direkt kanguru mu alsam diye düşündüm.

Pişik önleyici benim de aklımda mustela var.
Ay ne faydası var bunu sana söylemesinin hem de sadece uzaktan karnına bakıp da Allah'ım en gıcık olduğum şey şu ukala insanlar.
Annene de çok geçmiş olsun inşallah hiç olmamış gibi iyileşir en kısa zamanda. Sana da kolay gelsin bu karnı burnunda halinda refakatçilik de zor olur. Yatacak yer var mı bari?

Çok geçmiş olsun cnm inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci

Çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldu inşallah biran önce iylesir anneniz. Senin erken doğum riskin varsa kendini fazla yormamalisin ayakta çok fazla kalmamalisin dikkat et banada 38. hafta dedi doktorum ama benimki de erken gelir

kızlar genital bölgede varis oluşanınız oldu mu aynı pütürlü yapı mı oluşuyor o da normal doğuma engelmiş
Bildiğim kadariyla topicte bende ve F Fatimeesss de var. Pütürlü bir yapı değil, aynı bacaktaki varisler gibi şişmiş kocaman olmuş damarlar. Genel olarak da bir şişkinlik oluyor alt tarafta ama varisler gözle görülebiliyor. Büyükse dokunduğunda elinle de hissedebikiyorsun damarları ve çok ağrı yapıyor malesef.

Cezayir'deki doktor ne kadar büyüdüğüne göre değişir dedi benimkilere bu şekilde kalırsa normal doğurabilirsin ama son aylarda baskıyla artarsa sezaryen tavsiye ederim patlama riskinden dolayı dedi. Türkiye'deki doktorlar ne yapıyor gidince görücem artık.

Muca 1350 liraymis Çantaya ayıracağım bütçeyi çok aşıyor

Kanguruyu da ikinci el mi alsam diyorum sırf bu Ergonomik kanguru için açılan gruplar var onlara bakıcam, covid dönemi kullanamayıp şimdi satan da çok oluyor.

Canım ben kızımda baby mom sırt çantası almıştım ama benim sırt agrilarim çok fazlaydı preeklampsi nedeniyle kullanırken zorlanıyordum şimdi iki çocuk olunca kitikate çanta aldım biraz daha büyük ama daha kullanışlı ben beğendim

Pişik kremi Bepanthol baby ve mustela aldım

Kızımda kanguru aldım hiç kullanamadim sırt agrisindan annem sling dikmiş onu kullanirim bebek doğduktan sonra getirecekmis

Koltuk var cekyat oluyormus onu acacagım canım. Cok sagol inş atlatırız bir an önce

Rahmi alıntı sag tüpüyle . Sol tüpe ulasamamıslar alamamıslar. Birde bagırsakları toplattırdı. Normal dogum sonrası deformasyon olmus. İdrar torbasında filan. Şimdi bana sen sen ol normaş dogurma kızım diyor

Kızlar bu aralar gündüz resmen baygınlık geçirmiş gibi uyuyorum sabah 8 de ayaktayım öğlen 12 ile 4 arası kendime gelemiyorum bayılmış gibi oluyorum gözlerim açılmıyor tansiyonum da iyi çok şükür. Normal mi bu haftalarda. Ve miğde yanmanız varsa ne kullanıyorsunuz? Ve tekrardan miğde bulantılarım başladı benim geceleri yatacağım vakit 1 saaat Bulanıyor neredeyse. Sıcaklara denk geldik ondan mı bilmiyorum ki . Birde bebişlerinize genellikle kaç ay kıyafet aldınız yaz ortasına denk geliyor uzun kollu ürünler pek yok sadece hastane çıkışların da var .

Solomom baby almistim diye hatirliyorum cikarinca yine bakarim. O zaman mamadus baby ve solomom baby cok meshur muadil urunlerdi ikisinden biri kesin. Ben de cok kullanmadim bunda da kullanmam muhtemelen sling aldim diye

10 yıl önce annemde böyle bir ameliyat geçirdi annemin durumu farklıydı kanser şüphesiyle rahim ve yumurtalıklar alındı ameliyat sonrası kanser olmadığı anlaşıldı çok şükür kısa sürede toparlandi inşallah annende kısa sürede iylesir canım normal doğumda deformasyon oluyor ama sezeryanda da olabiliyor annelik her türlü zor Rabbim kolaylıkla dogurmamizi nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım sıkıntısız atlatırsınız inşallah bu süreci de hastanedeki hemşire de bunu yapmasın yahu ona mı kaldı

Hayır tabikide sezeryan derse doktor mecbur olucak hayirlisi olsun oğlum saglikli olsunda

30. Haftaya girdim erkek
Bende 11 nisanda öğrendim doktor erkek dedi kesin pipisini görüyorum dedi ama 11 nisandan beridir hiç gidemedik zar zor rand3vu aldik bugun randevu günümüzdu bugunde hic sormadım bebek ters dönmüş dedi ya belli olurmuydu sormadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…