Yok benimki gösterdi, doktorda şakasına hala erkek diyor her pipiyi gördüğünde :)Bu aya kadar hala mi göstermedi cinsiyetini?
Çanta olarak resimdekileri aldım ben, sırt çantsı LCW, bebek arabası çantası TrendyolKızlar alışverişte bazı eksiklerimi size danismak istiyorum hem almayan varsa fikir olur.
1- Anne cantası.
Sirt çantası da olan aşırı büyük olmayan bir model istiyorum. Oğlumda havuzluhandan kocaman bir şey almıştım ama çok büyük olunca da kullanışlı olmuyor. Dikiş kursuna giderken makinayı içine koydum o derece kocaman
Sizler ne aldınız ya da tecrübeli annelerden kullanip memnun kaldıkları modeller varsa özellikle onlar marka ve model belirtirse çok sevinirim.
2- Pişik Kremi ve pişik önleyici krem.
Sudokremin içeriğinin temiz olmadığını yedi düvele duyurdular artık oğlumda kullanmıştım ama o zaman bilmiyordum hatta temiz sanıyordum. Cildimiz ikinci ağımız o yüzden temiz içeriğe önem veriyorum ve başka bir marka arayışındayim.
Oksizinc çok övülüyor ama içeriği temiz mi araştıran var mı? Bir de %40 olanı yani pişik tedavisi için kullanilani çok kötü kokuyor diye okudum yorumlarda kullanan var mı? Dayanilmayacak bir koku mu?
Pişik önleyici olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ocsizinc in pembesi%20lik olanını mi alayım yoksa daha uygun fiyatlı ve temiz içerikli başka bir marka var mı?
Çocuk doktoru trukid tavsiye etti en temiz içerik diye ama dolar kurundan dolayı o da almış başını gitmiş
3- Ergonomik kanguru.
Eylül başı gibi muhtemelen daha kırkımızın içinde bir tatil planımız var. Ev tutucaz falan ama yine de kanguru rahat olur dedim. Oğlumda kanguru kullanmadim çünkü hep eşimle arabayla takıldık ama bunda bireysel takılmam gerekecek kanguruya kesin ihtiyacım olacak. Ama başlarda Sling mi alsam yoksa direkt yenidoğandan itibaren kullanilan bir kanguru mu alsam bilemedim. Hangisi daha az sıcaklatir ve daha pratik olur? Bir de kanguruyu kendim dikemez miyim acaba ergonomik olanlar baya pahali da dikilmiyorsa mecbur alicaz ne yapalım
Cok uygun almissin kremleri. Icerikleri iyiyse ben de bunlardan alayim madem. Sampuani hakkinda fikrin var mi babydreaminBen bugun rossman dan babydream in bebek losyonu bebek yagı ve pişik kremini aldım bu konuyu cok arastırdım ve aldıklarımın hepsi temiz içerikli, anne bebek cantasını da civilden aldım cok beğenerek, okul cantası gibi değil ne cok buyuk ne cok kucuk asagıya foto bırakıyorum
Bu çanta yeterli büyüklükte mi diyorsunuz kızlar,ben de şeye karar veremiyorum,travel sistem puset mi alsam,yoksa normal bebek taşıma çantası olan puset mi alsam,trevel de bebek dümdüz yaramaz rahat edemez gibime geliyor eğri büğrü bişey gibi sanki,beli meli ağrımasın yavrumun,taşıma puset dümdüz yatak gibi iyi olur diyorum,ama diğeri de arabaya bağlanıyor onunda o artışı var,siz ne düşünüyorsunuz?Çanta olarak resimdekileri aldım ben, sırt çantsı LCW, bebek arabası çantası Trendyol
Krem olarak da mustelanın yenidoğan setini aldım çantalı, yağı şampuanı kremi var indirimden bulmuştum. Sudocremi de aldım dursun o da dedim.
Kangurudan emin değilim belki arkadaştan yada kullanmayan birinden bulurum soracağım etrafıma önce
Travel sistemlerin o ilk pusetleri bebeklere uygun yapiliyo. Egri bugru olmuyo aslinda bebekler cok rahat ediyolar icinde. Ev tipi anakucaklari falan hep ayni sekilde. Kucak pozisyonu bi nevi. Travelin bana kalirsa tek eksisi buyuk ve agir olusu. Oglumda 3 yil kullandim sapasaglam duruyo smdi bu oglumda da yikananlarini yikadim silinecek yerlerini sildim mis gibi olduBu çanta yeterli büyüklükte mi diyorsunuz kızlar,ben de şeye karar veremiyorum,travel sistem puset mi alsam,yoksa normal bebek taşıma çantası olan puset mi alsam,trevel de bebek dümdüz yaramaz rahat edemez gibime geliyor eğri büğrü bişey gibi sanki,beli meli ağrımasın yavrumun,taşıma puset dümdüz yatak gibi iyi olur diyorum,ama diğeri de arabaya bağlanıyor onunda o artışı var,siz ne düşünüyorsunuz?
Çanta olarak bunu aldım. Pişik kremi olarak da mustela ve sodocrem aldım kullanacağım ikisinide. Ocsizinc kremi benim de kuzenim hemşire o önermişti baya iyiymiş ama ben detaylı araştırınca içeriği temiz değil diye bir yazı okumuştum. Çokta emin değilim.Kızlar alışverişte bazı eksiklerimi size danismak istiyorum hem almayan varsa fikir olur.
1- Anne cantası.
Sirt çantası da olan aşırı büyük olmayan bir model istiyorum. Oğlumda havuzluhandan kocaman bir şey almıştım ama çok büyük olunca da kullanışlı olmuyor. Dikiş kursuna giderken makinayı içine koydum o derece kocaman
Sizler ne aldınız ya da tecrübeli annelerden kullanip memnun kaldıkları modeller varsa özellikle onlar marka ve model belirtirse çok sevinirim.
Sudokremin içeriğinin temiz olmadığını yedi düvele duyurdular artık oğlumda kullanmıştım ama o zaman bilmiyordum hatta temiz sanıyordum. Cildimiz ikinci ağımız o yüzden temiz içeriğe önem veriyorum ve başka bir marka arayışındayim.
Oksizinc çok övülüyor ama içeriği temiz mi araştıran var mı? Bir de %40 olanı yani pişik tedavisi için kullanilani çok kötü kokuyor diye okudum yorumlarda kullanan var mı? Dayanilmayacak bir koku mu?
Pişik önleyici olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ocsizinc in pembesi%20lik olanını mi alayım yoksa daha uygun fiyatlı ve temiz içerikli başka bir marka var mı?
Çocuk doktoru trukid tavsiye etti en temiz içerik diye ama dolar kurundan dolayı o da almış başını gitmiş
3- Ergonomik kanguru.
Eylül başı gibi muhtemelen daha kırkımızın içinde bir tatil planımız var. Ev tutucaz falan ama yine de kanguru rahat olur dedim. Oğlumda kanguru kullanmadim çünkü hep eşimle arabayla takıldık ama bunda bireysel takılmam gerekecek kanguruya kesin ihtiyacım olacak. Ama başlarda Sling mi alsam yoksa direkt yenidoğandan itibaren kullanilan bir kanguru mu alsam bilemedim. Hangisi daha az sıcaklatir ve daha pratik olur? Bir de kanguruyu kendim dikemez miyim acaba ergonomik olanlar baya pahali da dikilmiyorsa mecbur alicaz ne yapalım
5 kilo aldım bu aya kadar. Olmaz ben 1 kilo vermiştim geçen ayda. Doktoruma sormuştum sorun olmaz demiştiKızlar kaç kilo aldınız? Ben toplamda 6kilo aldım. Geçen hafta 61,8idim bu hafta 500gr verdim. zararı olurmu?
Çantamız bu. Bordo rengini 2 yıl kullandım hala sapasağlam bu bebede pembe renk aldık.Kızlar alışverişte bazı eksiklerimi size danismak istiyorum hem almayan varsa fikir olur.
1- Anne cantası.
3- Ergonomik kanguru.
Maşallah canımKızlar kaç kilo aldınız? Ben toplamda 6kilo aldım. Geçen hafta 61,8idim bu hafta 500gr verdim. zararı olurmu?
Bebek bakım yağı süper oluyor ya. Özellikle uyumadan önce banyo yaptırıp yatakta heryerini yağla masaj yapınca nasıl güzel uyuyorlarBen bugun rossman dan babydream in bebek losyonu bebek yagı ve pişik kremini aldım bu konuyu cok arastırdım ve aldıklarımın hepsi temiz içerikli, anne bebek cantasını da civilden aldım cok beğenerek, okul cantası gibi değil ne cok buyuk ne cok kucuk asagıya foto bırakıyorum
Bebeğin diş çıkarma döneminde diş eti kremi yani jeli mi kullandinizÇantamız bu. Bordo rengini 2 yıl kullandım hala sapasağlam bu bebede pembe renk aldık.
Pişik kremi musteladan şaşmadık. Ne olur olmaz diye küçük kutu sudokrem duruyor çok nadir kullanıyorum.
İlk bebede hep sling kullandım çok memnundum bunda da aynen devam. Hatta 1 yaşında dişleri çıkarken 6 tane birden çıktı ne ağrı kesici fayda etti ne diş eti kremi. Bebeği koydum slinge hemen sakinleşti uyudu kaldı. Diş dönemini öyle atlattık
Evet doktorumuz yazdı öyle almıştık bitkisel bir jeldi. Diş etlerine masaj yaparak sürüyorduk. Ama faydası oldu mu derseniz yine ağlamalar gece uyanmaları hep devam etti. Hatta uykusu bölününce çok hırçınlaştığı için birkaç kez parasetamol bile verdim. En son bir gece aklıma sling geldi. Hemen çıkardım bebeyi koydum içine. 5 dk geçmeden sakinleşti uyudu kaldıBebeğin diş çıkarma döneminde diş eti kremi yani jeli mi kullandiniz
3 kilo aldım ama nasıl oldu bilmiyorum diyet falan yapmıyorumKızlar kaç kilo aldınız? Ben toplamda 6kilo aldım. Geçen hafta 61,8idim bu hafta 500gr verdim. zararı olurmu?
Geçmiş olsun canım Allah Şifa versin kendi kendine geçmezler mi ?Bendede var malesef( ama görüntüsü korkunc değil, korkunc ağrısı var amabazı kişilerde ağrısız oluyor(çoğu zaman hatta) topikte iki kişiyiz varisli. Bana külotlu çorap önerdi kalp damar cerrahı. Tromboz şüphesi olmadığı için oksapara gerek yok dedi. Ama normal doğuma engel diye bir şey demedi bana. Hatta değil dedi. Aksine rahimdede varsa varisler sezeryen riskli. Kanama çok ola bilir
Geçmiş olsun canımBildiğim kadariyla topicte bende ve @Fatimeesss de var. Pütürlü bir yapı değil, aynı bacaktaki varisler gibi şişmiş kocaman olmuş damarlar. Genel olarak da bir şişkinlik oluyor alt tarafta ama varisler gözle görülebiliyor. Büyükse dokunduğunda elinle de hissedebikiyorsun damarları ve çok ağrı yapıyor malesef.
Cezayir'deki doktor ne kadar büyüdüğüne göre değişir dedi benimkilere bu şekilde kalırsa normal doğurabilirsin ama son aylarda baskıyla artarsa sezaryen tavsiye ederim patlama riskinden dolayı dedi. Türkiye'deki doktorlar ne yapıyor gidince görücem artık.
Aklınızda bulunsun o jeller ne kadar da bitkisel dense kullanmayin bebelerin diş etlerine ileriki zamanlarda zarar veriyor granüller var papatya özlü bizim onlar çok iyi oluyor doktorumuz o jellere çok karşı birde bebekler için ıslak mendil kullanımınada çok karşı hepsinde katkı maddesi var diyor ben kızımda hiç ıslak mendil kullanmadım pamuklu bezlerden hazırladım ayrı renklerde nereye gitsem hep onları kullandım hiç sıkıntı yaşamadım nasip olursa oğlumda da aynisini yapacağımEvet doktorumuz yazdı öyle almıştık bitkisel bir jeldi. Diş etlerine masaj yaparak sürüyorduk. Ama faydası oldu mu derseniz yine ağlamalar gece uyanmaları hep devam etti. Hatta uykusu bölününce çok hırçınlaştığı için birkaç kez parasetamol bile verdim. En son bir gece aklıma sling geldi. Hemen çıkardım bebeyi koydum içine. 5 dk geçmeden sakinleşti uyudu kaldı
Ayyy kendi mi dikmiş slingiiii? Aradığımız kan bulundu deseneeee. Rica etsem annene kumaş türü, ölçü, varsa takip ettiği video gibi bilgileri sorar mısın? Annemle ben de dikelim mademCanım ben kızımda baby mom sırt çantası almıştım ama benim sırt agrilarim çok fazlaydı preeklampsi nedeniyle kullanırken zorlanıyordum şimdi iki çocuk olunca kitikate çanta aldım biraz daha büyük ama daha kullanışlı ben beğendim
Pişik kremi Bepanthol baby ve mustela aldım
Kızımda kanguru aldım hiç kullanamadim sırt agrisindan annem sling dikmiş onu kullanirim bebek doğduktan sonra getirecekmis
Solomom modelleri çok güzel, mamadus daha da uygun fiyatlı ama nedense solomoma daha kanım kaynadıSolomom baby almistim diye hatirliyorum cikarinca yine bakarim. O zaman mamadus baby ve solomom baby cok meshur muadil urunlerdi ikisinden biri kesin. Ben de cok kullanmadim bunda da kullanmam muhtemelen sling aldim diye
Bende mamadus kanguru var yenidoğan aparatıyla beraber almıştım. Kolik bebekti evde gezdirme, mahallede bir yere gitmede kullanıyordum. Ama sıcaklarda pek çekilecek şey değilAyyy kendi mi dikmiş slingiiii? Aradığımız kan bulundu deseneeee. Rica etsem annene kumaş türü, ölçü, varsa takip ettiği video gibi bilgileri sorar mısın? Annemle ben de dikelim madem
baby mom kapitoneli sırt çantasını bir arkadaşım da tavsiye etmişti ama stokta yok görünüyor ne zamandır. Kitikate de aynı şekilde. İkisi de hem kullanışlı hem de fiyatı böbrek sattiran cinsten değilHavuzluhana gider bir bakarım olmazsa belki orada bulurum benzerlerini. İnternetten alayım demiştim ama birebir kullanan birinden kalitesine emin olmadığım çantayı internetten alıp risk almamk istemiyorum.
Solomom modelleri çok güzel, mamadus daha da uygun fiyatlı ama nedense solomoma daha kanım kaynadı
Ay dönünce bir de başının ağırlığı gelecek varislere dimi. Ben onu hiç hesaba katmamıştım, dönse bir an önce diye düşünüyordumBende bebeyin kafası daha yukarıda. Doktorumda acele etme inmesi için. Varislerine çok baskı yapar ağrı olur dedi. Sizin kız döndümü? Benim kız inatçı qaliba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?