2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

He bi de yurt disindan gelcek yani ayyy bela mi başina ya keske acik acik soyleseydin insallah gelmez canim bi de onla ugrasmazsin

Canim ben oksizinc alcam arkadaşim onu önerdi içerik konusunda çok hassastir ama oranli oldugunu bilmiyordum birde ilk aylarda kanguru öneriliyormu bir fikrim yok sling daha kullanişli gibi geldi suan

Epidural dediğiniz suni sancı mi
Epidural beline igne takiyorlar uyuşturuyor omzunda bi tuş oluyor agridikça basiyosun agri kesici salgiliyor dogumdan sonra hissetmiyosun oyle bisey canim spinal de yine belde direk uyusturucu igne vuruyorlar tek seferlik sonradinda agri kesici vs olmuyor

Ne gereksiz insanlar var. Napcakmissin bu bilgiyle acaba. Annene de cok gecmis olsun cok guzel sonuclar alip sagsalim eve donun insallah

Ters dönmesiyle alakası yok, gösteriyorsa bebek görebilirdi. Ama diğer doktor kesin erkek demiş zaten. Bizimki her muayenede açıyor pipisini, doktor erkek demiştik dimi hala erkek diyor hep :)

Cok geçmis olsun cnm sükür temiz cıkmış sonucları annenin

kızlar genital bölgede varis oluşanınız oldu mu aynı pütürlü yapı mı oluşuyor o da normal doğuma engelmiş
Bendede var malesef( ama görüntüsü korkunc değil, korkunc ağrısı var ama bazı kişilerde ağrısız oluyor(çoğu zaman hatta) topikte iki kişiyiz varisli. Bana külotlu çorap önerdi kalp damar cerrahı. Tromboz şüphesi olmadığı için oksapara gerek yok dedi. Ama normal doğuma engel diye bir şey demedi bana. Hatta değil dedi. Aksine rahimdede varsa varisler sezeryen riskli. Kanama çok ola bilir

Bende bebeyin kafası daha yukarıda. Doktorumda acele etme inmesi için. Varislerine çok baskı yapar ağrı olur dedi. Sizin kız döndümü? Benim kız inatçı qaliba

Tekrar doğum yapacak hamişler. Bebeğiniz son haftalarda döndümü? Bunun için spor yaptınızmı hiç?

Tecrübeli annelere uzmanlik sorusunun =)

Simdi bebe yeni doğduğunda Oto koltuguna oturamiyor, pusete oturabiliyor ve puset de kemerle takılıyor, araba koltuguna sabitlenmiyor, Oto koltuğu gibi değil diye bir yorum okudum. Bebe arabası pusetli travel sistemler. Besafe markasinin Oto koltuğu için çok iyi referans aldım, araba için onu istiyorum ama bebek arabası aldigimda gelen puset ne olacak? Veya puset bebe iken kullanip, Oto koltuğunu daha ileriki aylar için mi alıyorum. Benim beynim yandı Sevabina bilen bir aydinlatsin

Teşekkürler

Travel sistem pusetini kemerle arabaya sabitliosun. Ya da pahali markalarin alt isofixli aparati oluyo o arabada sabit duruyo puseti ona oturtuyosun. Bebek oturmaya baslayinca oto koltugu aliosun. Yada 0 36 ay gibi bi oto koktugu aliosun mumkunse isofixli. Bebegi arabada ona oturtuosun. O zaman travel sistem arabaya da gerek yok bence kabin boy bebek arabasi alicaksin oh mis

Ama pusetli Oto koltuğu her markaya uyumlu değil bildiğim kadarı ile. Yeni dogani kabin boya oturtamam ?

Ama pusetli Oto koltuğu her markaya uyumlu değil bildiğim kadarı ile. Yeni dogani kabin boya oturtamam ?
Tabi uymaz onu aldigin zaman ya tum set ayni marka alcaksin ya da yanina kabin alman mantikli olur. Kabinlerin tam yatani var bebegi icine direkt yatiriosun

Kızlar kaç kilo aldınız? Ben toplamda 6kilo aldım. Geçen hafta 61,8idim bu hafta 500gr verdim. zararı olurmu?

Tabi uymaz onu aldigin zaman ya tum set ayni marka alcaksin ya da yanina kabin alman mantikli olur. Kabinlerin tam yatani var bebegi icine direkt yatiriosun
Ne zor ismis yahu biri olsa diğeri uymuyor, boşuna beynim yanmamis. Teşekkürler, fikrim oldu en azından

Ben bugun rossman dan babydream in bebek losyonu bebek yagı ve pişik kremini aldım bu konuyu cok arastırdım ve aldıklarımın hepsi temiz içerikli, anne bebek cantasını da civilden aldım cok beğenerek, okul cantası gibi değil ne cok buyuk ne cok kucuk asagıya foto bırakıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220608_225405_trendyol.com.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20220608_225348_trendyol.com.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20220608_225324_trendyol.com.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20220608_225218_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    18 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220608_225215_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20220608_225207_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…