Pazartesi gidip kan vericem. Sonra bi de carsamba. Insallah guzel artar. Korkuyorum biraz sen nasilsin son aylar nasi geciyoLLarissa
nin bebisin cinsiyeti belli oldu mu
Kızlar adetim 6 aralıkta gelecek. Bugün kan tahlili verdim. Umarım cıkar kanda. Ebe cıkmayabilir daha erken dedi ama. Olmadı yine giderim. Bu arada 32 yasındayım. 19 agustos dogum tarihi görünüyor olursa. Ama bende kan pıhtılasması var sezeryan olcam erken dogumda yapabilirim.
sonuç ne oldu acaba benim sat:11 kasım yumurtlama 22 kasım beklemedeyim sata göre eger hamileysem 18 agustos gözüküyo. pıhtılaşma problemi bende de var erken de ögrenmem gerekiyo emin olamadım doğrusu kan vermedim daha.
Kızlar bi de sizle bi derdimi paylaşayım Allah başka keder vermesin ben saçlarımı 2-3 ayda bir boyatan biriyim tam boyatacaktım haberi aldım 3 ay daha boya yok ya ben bakımlı hamiş olmak isterdim saçlarım koyu renk boyam karamel gibi allahtan beyazım çok yok sizde durumlar nasıl?
sonuç ne oldu acaba benim sat:11 kasım yumurtlama 22 kasım beklemedeyim sata göre eger hamileysem 18 agustos gözüküyo. pıhtılaşma problemi bende de var erken de ögrenmem gerekiyo emin olamadım doğrusu kan vermedim daha.
Benim de geçen cumartesi 163 tü bu hafta cumartesi DR a gideceğim kısmetse kızım eşim de gelecek ve kese de görünür diye ama çok sabırsızlanıyorum çok isteyerek gelen bi bebişim çünkü
Doktor 10 gün rapor verdi sürekli uzan dedi şuan ultrason da bir şey yok yarın kan verecem cumartesi sonra pazartesi salı kontrol kanamaları takip edecem devam ediyormu durumu diye
Kızlar bi de sizle bi derdimi paylaşayım Allah başka keder vermesin ben saçlarımı 2-3 ayda bir boyatan biriyim tam boyatacaktım haberi aldım 3 ay daha boya yok ya ben bakımlı hamiş olmak isterdim saçlarım koyu renk boyam karamel gibi allahtan beyazım çok yok sizde durumlar nasıl?
ah o benim de derdim üstelik saçım beyaz dolu. hamileydim boyatamadım, emziriyordum boyatamadım, şimdi yeniden hamileyim. tam boyatacaktım üşenip ertelemiştim. keşke o gün boyatsaymışım.
Şümdi bür iki damla daha geldi bugün iki kez wc ye cıktım. Normalde adetken böyle olurum . Hamilelik kabızlık yapar derler. Normal mi bu durum. Cok degisik. Adetime daha 4 gün var
ah o benim de derdim üstelik saçım beyaz dolu. hamileydim boyatamadım, emziriyordum boyatamadım, şimdi yeniden hamileyim. tam boyatacaktım üşenip ertelemiştim. keşke o gün boyatsaymışım.
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce dedim saçımı boyatıcam 2-3 tel beyazım var bide sarıdan kendi rengime dönmüştüm boya sarının üstüne olduu için çok açıldı iki renk gibi saçım ama mevbur kaldık böyle hamile arkadaşlarımın söylediğine göre saç çok çabuk uzuyomuş hamilelikte benimki de bi an önce uzar umarım onu bekliyorum
Selam arkadaşlar benimki tüp bebek allahıma şükürler olsun zor aşamalardan sonra yüzümü güldürdü dün öğrendim sonucumu 387 çıktı (sat: 31 ekim) . Doktorum değerin iyi tekrarlamaya gerek yok dedi ve 9 aralık’a randevu verdi. Aşırı heyecanlı bir o kadar da tedirginim. Umarım herşey yolunda gider. Şuan çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı var. Ama mide bulantım yok ve umarım böyle devam eder de olmaz inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza