2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk bende yürümeye başladığımda sanki aşağı düşüyor bebek ama azcık yürüyünce geciyor bende de eşimizle yürümek lazım zaten benimki de yürümeyi hiç sevmiyor
Evet yanımda yürüyecek biri olsa hergün çıkarım. Benimki maslakta Avrupa yakasında çalışıyor, ev Anadolu yakasında Çekmeköyde. Eve geldiğinde yorgun oluyor bende diyemiyorum gel yürüyelim diye :/

Yarın 7:30-8:30 arası hastanede olcam kızlar doguma giriyorum. Korku heyecan var. Tahlilde enfeksiyon cıkmıs doktor idrar tolu iltihabi için ilaç verdi bugece içip yatcam. 12 den sonra oruc dedi. Offff kalbim cıkacak gibi. Saat bes bucukta kalkcam hazırlancam yol bi saat zaten anca giderim.

Korku olmasın insallah sağlıkla al kucagına, enfeksiyın kucuk bir pürüzdür takma kafana, bu gece heyecandan uyunmaz artık

Hayırlısı olsun sagsaglim bebegini al kucagına. Tek tek gidiliyor doguma yaa güzel korkular güzel heyecanlar.

Hayırla sağlıkla al inşaallah kucağına . Ay bir bir azalıyoruz . Kesin en sona ben kalıcam .

Ayyy benim de annem ve koz kardeşim geliyor 1 saate evdeler sonra kızım doğabilir ( ben aynada çekiyorum kendim napalım çeken yok kocam zaten hiç beceremez )
Yaaa kiyamam bende 3 5 poz çekiniverdim hiç yoktan iyidir diyerekten ama bugün kendimi vaya yordum aferim bana doğuma ben girmicem sanki
Bende ayni saatlerde
CipisS Dogum yaptı da bebesi ile ilgileniyor herhalde instada paylaştı minik prensesini
Demeeee kızzzzz rowlet takipte değilim onu hani bizi unutmucaktin ilk dk da sattin bea CipisS hani hemen bize yazcaktiiinn rowleettt koş geel merak ettik

Geçmiş olsun canım inşallah doğuma kadar iyileşir eşin
Aman öyle de koca kafa olmuyorlar ya 1-2 cm büyük çıksa öyle diyorlar korkma normal zaten minicikler.
CipisS buralara ne zaman gelicen bebiş ay instagramda minnoşunu paylaşmiş yaaa aşiri duygulandim❤
Yaaa ne güzel instaları paylaşmışsınız çok tatlı görebiliyorsunuz haberini aldık en azında ikisi de iyidir inşallah
Yarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Hayırla sağlıkla gelsin bebiş su gibi geçsin inşallah zaman güzel bir anı kalsın
Çok geçmiş olsun Allah Allah nasıl da denk geldi ya. Hayırlısı olsun bak gelmedi gelmedi kader kısmet böyleymiş bu bebişinde hikayesi böyle başlayacak demek ki. Sen de o da sağlıklı olun da herşey düzene girer biliyorsun.

Yaa, çok geçmiş olsun. Nasıl denk geldi böyle. Ayrıca eşinin negatif olması da ilginç.

Kuzum en az 38 39 bekle bence benide geçen hafta almak istedi keyfi bende dursun dedim 4 ünde 39 da alcak bebegi

Yarın sabah 7de evden çıkış 8.30 gibi doğuma alınırım tahmini gece 12 yeme içme kesiyorum. Yarın kimler doğumda şimdi bu paylaşım altına toplaşalım çok heyecanlıyım ama hala idrakında değilim. Başa gelince anlarım size de anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…