Evet yanımda yürüyecek biri olsa hergün çıkarım. Benimki maslakta Avrupa yakasında çalışıyor, ev Anadolu yakasında Çekmeköyde. Eve geldiğinde yorgun oluyor bende diyemiyorum gel yürüyelim diye :/İlk bende yürümeye başladığımda sanki aşağı düşüyor bebek ama azcık yürüyünce geciyor bende de eşimizle yürümek lazım zaten benimki de yürümeyi hiç sevmiyor
Korku olmasın insallah sağlıkla al kucagına, enfeksiyın kucuk bir pürüzdür takma kafana, bu gece heyecandan uyunmaz artıkYarın 7:30-8:30 arası hastanede olcam kızlar doguma giriyorum. Korku heyecan var. Tahlilde enfeksiyon cıkmıs doktor idrar tolu iltihabi için ilaç verdi bugece içip yatcam. 12 den sonra oruc dedi. Offff kalbim cıkacak gibi. Saat bes bucukta kalkcam hazırlancam yol bi saat zaten anca giderim.
Hayırlısı olsun sagsaglim bebegini al kucagına. Tek tek gidiliyor doguma yaa güzel korkular güzel heyecanlar.Yarın 7:30-8:30 arası hastanede olcam kızlar doguma giriyorum. Korku heyecan var. Tahlilde enfeksiyon cıkmıs doktor idrar tolu iltihabi için ilaç verdi bugece içip yatcam. 12 den sonra oruc dedi. Offff kalbim cıkacak gibi. Saat bes bucukta kalkcam hazırlancam yol bi saat zaten anca giderim.
Hayırla sağlıkla al inşaallah kucağına . Ay bir bir azalıyoruz . Kesin en sona ben kalıcam .Yarın 7:30-8:30 arası hastanede olcam kızlar doguma giriyorum. Korku heyecan var. Tahlilde enfeksiyon cıkmıs doktor idrar tolu iltihabi için ilaç verdi bugece içip yatcam. 12 den sonra oruc dedi. Offff kalbim cıkacak gibi. Saat bes bucukta kalkcam hazırlancam yol bi saat zaten anca giderim.
İnstası ne meraktan çatlattı bizi.
Bende ümraniye deyimEvet yanımda yürüyecek biri olsa hergün çıkarım. Benimki maslakta Avrupa yakasında çalışıyor, ev Anadolu yakasında Çekmeköyde. Eve geldiğinde yorgun oluyor bende diyemiyorum gel yürüyelim diye :/
Hem de ne heyecan.Korku olmasın insallah sağlıkla al kucagına, enfeksiyın kucuk bir pürüzdür takma kafana, bu gece heyecandan uyunmaz artık
Kasılma, nişan, su, ağrı vs gibi hiçbir belirtisi olmayanlar kulübü daimi üyesi olarak seni sonunculukta yalnız bırakmam emin olabilirsinHayırla sağlıkla al inşaallah kucağına . Ay bir bir azalıyoruz . Kesin en sona ben kalıcam .
YaaaAyyy benim de annem ve koz kardeşim geliyor 1 saate evdeler sonra kızım doğabilir ( ben aynada çekiyorum kendim napalım çeken yok kocam zaten hiç beceremez)
Bende ayni saatlerdeYarın 7:30-8:30 arası hastanede olcam kızlar doguma giriyorum. Korku heyecan var. Tahlilde enfeksiyon cıkmıs doktor idrar tolu iltihabi için ilaç verdi bugece içip yatcam. 12 den sonra oruc dedi. Offff kalbim cıkacak gibi. Saat bes bucukta kalkcam hazırlancam yol bi saat zaten anca giderim.
Demeeee kızzzzz rowlet takipte değilim onu hani bizi unutmucaktin
Geçmiş olsun canım inşallah doğuma kadar iyileşir eşinOkuyamadım mesajların hepsini doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallahMoralim acayip bozuk eşim covid + çıktı. 3 yıldır olmayıp tam 40.haftada olması baya bi moralimizi bozdu. Ben annemlerin yanında yapacağım için doğumu iki haftadır gorusmuyorduk doğum için aradığımda yola çıkacaktı eşim. Daha bugüne kadar doguruyum artık diye düşünüyodum şimdi İnşallah 1 hafta daha bekler diyorum. Tabi en önemlisi esimin bir an once sağlığına kavuşması ama ikimiz de cok kotu olduk tam dogumu beklerken boyle bir sey çıkınca
Aman öyle de koca kafa olmuyorlar ya 1-2 cm büyük çıksa öyle diyorlar korkma normal zaten minicikler.Kızlar merhaba benim de biraz sancılarım olmuştu bugün doktora geldim ilk nstm kötü geldi ikinciyi istedi birşeyler ye dedi ikinci de güzel çıktı şükür yoksa doğumu yarına çekecekti ölçümlerini yaptı koca kafalı bu 40 haftalık görünüyor kafasına göre dedi kilosu 3500 olmuş suyun güzel ortalaması güzel pazartesi doğuma gel dedi. Kafasının iki hafta önde olması sorun mu ya doktorum güldü geçti kocakafalı dedi ama aklıma bi o takıldı . 37+5 deyiz
Yaaa ne güzel instaları paylaşmışsınız çok tatlı görebiliyorsunuz haberini aldık en azında ikisi de iyidir inşallah
Hayırla sağlıkla gelsin bebiş su gibi geçsin inşallah zaman güzel bir anı kalsınYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Çok geçmiş olsun Allah Allah nasıl da denk geldi ya. Hayırlısı olsun bak gelmedi gelmedi kader kısmet böyleymiş bu bebişinde hikayesi böyle başlayacak demek ki. Sen de o da sağlıklı olun da herşey düzene girer biliyorsun.Okuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Maalesef.Ay bu bebeler boşuna heyacan yaptırıyor her seferinde
Yaa, çok geçmiş olsun. Nasıl denk geldi böyle. Ayrıca eşinin negatif olması da ilginç.Okuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Al benden de o kadar . Sonumuz hayır olsun kaderdaşımKasılma, nişan, su, ağrı vs gibi hiçbir belirtisi olmayanlar kulübü daimi üyesi olarak seni sonunculukta yalnız bırakmam emin olabilirsin
Kuzum en az 38 39 bekle bence benide geçen hafta almak istedi keyfi bende dursun dedim 4 ünde 39 da alcak bebegiBende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası
Çok kilon yok ne güzel bu hamileliğimde dogru düzgün Bi fotom yok hazırlanmakta hiç işime gelmiyor sizlerde görünce Bi hevesleniyorum sabah sıcagı görünce oturr yerine diyorum.Bugünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?