- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Hadi ya ben 2 küçük valiz iki de koli de süsleri götürücem çok mu olduAbooooo ne var o bavullar da ben bir aylık tatile giderken bile Okadar bavul olmuyor
Çok geçmiş olsun yaa .. aksi gibi son zamanları bulmuş . Derdi veren Rabbim kolaylığınıda verir inşaallah . Dua edelim bol bol .Okuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Sağlıkla kavuş evladına cnm dualarımız seninleYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Öyle geçen bende Müslin Battaniye yı tekrar yıkama ihtiyacı duydum çıkarttım yıkadım utuledim geri koydum daha 3 hafta kaldığını öğrenince sardim saçma sapanBenim her gün açık acaba ne eklesem die düşünüyorum sanki 1 ay kalıcam
YouTube yorumlarına baktım da 40 haftada biri bunu yapmış ardından suyu gelmiş hemen doğuma gitmiş 4 saat sonra oğlunu doğurmuş baya etkili herhalde
Valla sorma salgin olmayı geçti sülük gibi yapıştı yakamızaOf bitmedi lanet Corona
Hemoroidim olduğu için tuvalete her gittiğimde yamuluyor oğlum
Beni umutlandirma heveslendirme yakma beniDaha belirti yoksa ve ilk doğumsa 40+Lara kalabiliyor. Eşin de 5. Gün tahlil verir inşallah negatif çıkar kızının doğumuna yetişir. Son zamanlar zaten zor geçiyor üstüne böyle aksilikler olunca insanın siniri, morali, psikolojisi herşeyi bozuluyor. Ama yapılacak bir şey yoksa tek çare teslimiyet, sonuçta nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.
Ay bu bebeler boşuna heyacan yaptırıyor her seferinde
Çantanı falan da al git bence. Bence artık bu sefer fake atmıyor, gerçekten geliyorBen de yarın 11'e randevu aldım hiç alttan muayene etmedi doktor beni direkt doğuma gel demişti ama zorla göstericem Varislerime bir baksın, açılmam, yumuşamam var mı bir baksın, daha doğuma var ya doğum çok yakın falan bir şey desin ay bu doktorun rahatlığı bana fazla
Bi bende mi etki etmez sabah aksam bu pozisyondayimBenim her gün açık acaba ne eklesem die düşünüyorum sanki 1 ay kalıcam
YouTube yorumlarına baktım da 40 haftada biri bunu yapmış ardından suyu gelmiş hemen doğuma gitmiş 4 saat sonra oğlunu doğurmuş baya etkili herhalde
Hem iyi hem kötü olmuş canım. Hayırlısı buymuş demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bunu da çabucak atlatın su gibi geçsin zamanOkuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Ay benim de yarın belli olacak çok heyecanlıDoktor yarın belirleyecek tarihi
Kararıma saygı duyun cümleme bile kv küsüp ağlama sinir krizlerine girebilir 3 gün yatarKontrol edeceğin bir durum var ortada anladığım kadarıyla o yüzden uyarini yap gerisini takip edip sinirini bozma. Madem engelleyip yine paylaşacaklar ne yapabilirsin ki. Gördüklerine duyduklarında çekmirir stres atarsın doğumdan sonraBen sizden kibarca rica ettim, çocuk bizim, neden kararimiza saygı suymuyorsunuz da lohusa halimle beni üzüyorsunuz dersin ama piskinlerse içlerine de oturmaz
Bu arada videoyu yeni izledim, ben bugün müzik açtım bu hareketlere benzer squatla birlikte dans ettim 20 dk :) geçen hafta aralıklarla 2-3 kere gelen yeşilimsi akıntı bugün 2-3 kere yine geldi daha fazla geldi. Ama umutlanmıyorum nişanım geldi diyip :) çalışmalara devam yinede. Göbeğim çok düştüğü için çok geriliyor acıyor, kasıklarımdan dolayı yürüyemiyorum, Bebeğinde kilosu 3,5 daha da kilolanmasın doğsun diye bütün çabalarımKızlarr Activating Labor diye birşey varmış yapan doğuruyormuş sanırım çok duydum adını ama ingilizcem kıt olduğu için anlamıyorum. Allah rızası için biri videonun altındaki yorumları çevirsin noluyormuş işe yarıyormuymuş??link ekliyorum
Cok gecmiş olsun Mirunecim. Pozitif olsanda Kendini iyi hissediyorsun o da iyi bişi yani doguma kırgın hasta kötü gitmeyeceksin oda güzel bişi. Kızın da eşine emanet olur ondan daha iyi bakacak kimse olamaz. Belki hastanede iki üç gün kalırsan sezeryanın iyileşir Hemşireler daha iyi bakar sana inşallahOkuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Gelmesini istiyorsan yap tabi birde cok yürümek lazım benim arkadas kaç km yürüyormuş hastaneye gittiğinde 8 cm acıklıkla gitmiş. Wala ben yapmaya korkuyorum daha benim bebeğim kilosu düşük azcık daha kilo alsın doktorum da 10 gün sonra gelirsin çatı Muyanesine bakıcam dedi o yüzden kalsın şimdiBu arada videoyu yeni izledim, ben bugün müzik açtım bu hareketlere benzer squatla birlikte dans ettim 20 dk :) geçen hafta aralıklarla 2-3 kere gelen yeşilimsi akıntı bugün 2-3 kere yine geldi daha fazla geldi. Ama umutlanmıyorum nişanım geldi diyip :) çalışmalara devam yinede. Göbeğim çok düştüğü için çok geriliyor acıyor, kasıklarımdan dolayı yürüyemiyorum, Bebeğinde kilosu 3,5 daha da kilolanmasın doğsun diye bütün çabalarım
Tarihi alan yazsinAy benim de yarın belli olacak çok heyecanlı
37+0 dan sonra korkacak bir şey yok diye biliyorum ben :)Bende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası
Yürümeyi çok istiyorum ama kendime güvenemiyorum yol ortasında kalırım diyeGelmesini istiyorsan yap tabi birde cok yürümek lazım benim arkadas kaç km yürüyormuş hastaneye gittiğinde 8 cm acıklıkla gitmiş. Wala ben yapmaya korkuyorum daha benim bebeğim kilosu düşük azcık daha kilo alsın doktorum da 10 gün sonra gelirsin çatı Muyanesine bakıcam dedi o yüzden kalsın şimdi
Evet ben de daha erken alır sanmıştım ama de ilk giderken genelde 38 falan veriyorlarmış sezaryen belli olanlarda.. Hayırlsı olsun hakkımızda39 bile cok iyi bence maşallah benim normalde tam 38de alınacaktı
oyyy baya ugrastirmis sarılık sizi de miniği de. çok geçmiş olsun canım. şimdi sen bunu yazınca bizimki basit. Ona bile dert ediyorum seni düşünemedim.
Ay tüh yaa bu erkeklerin bu rahatlığı bu vurdumduymazlığı beni benden alıyor, sıkma canını dicem de keşke elinde olabilse insanın..Acayip sinirim bozuk 2 saattir sag kasigimda hafif bi sızlama var sinirimden agliyordum o surada eşim geldi çarsamba gunu temizlikciler gelcek yarin mobilyayi getirmesi gerekiyordu şoför izne cikti elemanin biri işi birakmis 3 gun once biride bugün ise gelmemiş kafasina göre 2 elemanla iş yetistirememişler bir yandan da katalog çekimi yaptiriyorlar ona kosturuyor koskoca mobilyalar sök tak stres topu gibi geldi bana demesin mi mobilyalari sonra getirsek nolur diye sinir krizi gecirtti bana 2 aydir 1 agustosta temizlikci alcam yap su mobilyayi diyorum kaynimin nişaniydi abisinin taşinmasiydi derken benim banyo dolaplari araya kaynadi kapakları yetismedi bebegin odasi hazir depoda bekliyo yetismicek 1ine diye temizligi 4üne cektim yine geciktirdi ben sinir krizi gecirmeyimde kim gecirsin bi de bana anlayişsiz diyor ya surda ayiracagin 1 saat katalogçu saat 14:30da geliyo 10a kadar yatan siz sabah erken kalkiverinde hallediverin bi zahmet aglamaktan gözlerim şişti ya
İlk bende yürümeye başladığımda sanki aşağı düşüyor bebek ama azcık yürüyünce geciyor bende de eşimizle yürümek lazım zaten benimki de yürümeyi hiç sevmiyorYürümeyi çok istiyorum ama kendime güvenemiyorum yol ortasında kalırım diyeçünkü göbeğim çok acıyor yer çekiminden dolayı, kasıklarım desen onlarda adım atmama engel artık. Evde yürüyorum daraldığımda. İnşallah senin bebekte kilo alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?