2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun yaa .. aksi gibi son zamanları bulmuş . Derdi veren Rabbim kolaylığınıda verir inşaallah . Dua edelim bol bol .

Öyle geçen bende Müslin Battaniye yı tekrar yıkama ihtiyacı duydum çıkarttım yıkadım utuledim geri koydum daha 3 hafta kaldığını öğrenince sardim saçma sapan

Beni umutlandirma heveslendirme yakma beni

Bi bende mi etki etmez sabah aksam bu pozisyondayim

Hem iyi hem kötü olmuş canım. Hayırlısı buymuş demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bunu da çabucak atlatın su gibi geçsin zaman

Kararıma saygı duyun cümleme bile kv küsüp ağlama sinir krizlerine girebilir 3 gün yatar .. her kaynananın bir taktiği var oğluşlarına karşı

Bu arada videoyu yeni izledim, ben bugün müzik açtım bu hareketlere benzer squatla birlikte dans ettim 20 dk :) geçen hafta aralıklarla 2-3 kere gelen yeşilimsi akıntı bugün 2-3 kere yine geldi daha fazla geldi. Ama umutlanmıyorum nişanım geldi diyip :) çalışmalara devam yinede. Göbeğim çok düştüğü için çok geriliyor acıyor, kasıklarımdan dolayı yürüyemiyorum, Bebeğinde kilosu 3,5 daha da kilolanmasın doğsun diye bütün çabalarım

Cok gecmiş olsun Mirunecim. Pozitif olsanda Kendini iyi hissediyorsun o da iyi bişi yani doguma kırgın hasta kötü gitmeyeceksin oda güzel bişi. Kızın da eşine emanet olur ondan daha iyi bakacak kimse olamaz. Belki hastanede iki üç gün kalırsan sezeryanın iyileşir Hemşireler daha iyi bakar sana inşallah

Gelmesini istiyorsan yap tabi birde cok yürümek lazım benim arkadas kaç km yürüyormuş hastaneye gittiğinde 8 cm acıklıkla gitmiş. Wala ben yapmaya korkuyorum daha benim bebeğim kilosu düşük azcık daha kilo alsın doktorum da 10 gün sonra gelirsin çatı Muyanesine bakıcam dedi o yüzden kalsın şimdi

37+0 dan sonra korkacak bir şey yok diye biliyorum ben :)

Yürümeyi çok istiyorum ama kendime güvenemiyorum yol ortasında kalırım diye çünkü göbeğim çok acıyor yer çekiminden dolayı, kasıklarım desen onlarda adım atmama engel artık. Evde yürüyorum daraldığımda. İnşallah senin bebekte kilo alır

39 bile cok iyi bence maşallah benim normalde tam 38de alınacaktı
Evet ben de daha erken alır sanmıştım ama de ilk giderken genelde 38 falan veriyorlarmış sezaryen belli olanlarda.. Hayırlsı olsun hakkımızda

oyyy baya ugrastirmis sarılık sizi de miniği de. çok geçmiş olsun canım. şimdi sen bunu yazınca bizimki basit. Ona bile dert ediyorum seni düşünemedim.

Sağol canım çok şükür geride kaldı tecrübe olarak sadece.. Olur mu el kadar bebek1 günü de 40 günü de olsa, o geceler aynı dert aynı üzüntüyü stresi yaşıyor insan dert aynı dert.. Sağlıcakla yarın geçti haberlerini de bekliyoruz inş

Ay tüh yaa bu erkeklerin bu rahatlığı bu vurdumduymazlığı beni benden alıyor, sıkma canını dicem de keşke elinde olabilse insanın..

İlk bende yürümeye başladığımda sanki aşağı düşüyor bebek ama azcık yürüyünce geciyor bende de eşimizle yürümek lazım zaten benimki de yürümeyi hiç sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…