2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım İnşallah

Çok kilon yok ne güzel bu hamileliğimde dogru düzgün Bi fotom yok hazırlanmakta hiç işime gelmiyor sizlerde görünce Bi hevesleniyorum sabah sıcagı görünce oturr yerine diyorum.
8 kilo aldım fazlasını geri vereceğimi tahmin ediyorum. Çok sıcak ciddden ama hatırası kalsın dedim içimde kalır. Sen de cekiliver

Kizim 4 oglum 2 bucuk yasinda kızımda hep bunu soruyo vicdan yapiyo insan ama kardes gibi guzel bisry varmi

Ah canım yaaa öyle mi olacak böyle mi derken hiç beklenmedik bir şey ortaya çıktı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua etmekten başka çare yok. İnşallah sana anne şefkatiyle yaklaşacak, merhametli, iyi kalpli hemşirelere ve ebelere denk gelirsin.

Ay benimki de 9 yaşında daha şimdiden derdi sardı, bir şey olunca siz artık kızınızla yapın onu falan diyor Doğumdan sonrası nasıl olacak hiç bilmiyorum Kardeş kardeş diye ısrar ederken iyiydi ama doğumdan sonra sancılı bir süreç bizi bekliyor gibi

M Mirune çok geçmiş olsun, neyseki etkileri hissetmiyorsun iyisin yani, inş sezaryeninde güzel rahat geçer gönlünce ebeler hemşireler de yanında rahatça atlatırsın inş hastane sürecini

Yarın doğuma girecek olan arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun güzel mutlu haberlerinizi bekliyoruz inş bu gecenin heyecanı da nasıl farklıdır tatlıdır iyi mutlu geceleriniz tatlı rüyalarınız olsun

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah her şey gönlünce olur, Almila İnci sağlıkla gelir sen de kolaycacık iyileşirsin Ayyy mis kokulu saatlere az kaldıııı

Canımm merakla bekliyoruzzz güzel haberlerini inşallah vakitlice olur doğum.

Hadi hayirla kavus yavruna heyecanla haber bekliyoruz

Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Hiç anlamadan bebeğini kucağına alırsın inşallah.Dualarımız seninle

Güzel kolay doğum olur inşallah, sağlıkla gelsin almila inci

Hadi hayırlısıyla sağ salim gelsin kuzu insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Sağ salim kucağına al bebisini insallah canım İlk Ağustos bebeğimizi bekliyoruz heyecanla toparlanınca bize de yaz aklımız kalmasın

Saglıkla ,

Saglıkla kavuşun ınsallah

Allah yardımcın olsun Rowletcim. Güzel kızını Almila Inci'ye bir an önce sağlıkla kavuşmanı diliyorum.

Hadi sağlıcakla dön buralara bebenle insallah

CipisS buralara ne zaman gelicen bebiş ay instagramda minnoşunu paylaşmiş yaaa aşiri duygulandim❤

CipisS naptıın bacım doğdu muuu

CipisS Dogum yaptı da bebesi ile ilgileniyor herhalde instada paylaştı minik prensesini

CipisS ten haber yokmu kızlar hemen dönecem demişti. Durumları nasıl acaba.

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Şimdilik iyiyiz şükür bir sıkıntımız yok. Anam ağzıma etti bu bebek benim. Karnımda daha kolay bakıp besliyordum. Mümkünse tutun içinizde doğurmayın neyse bir sonraki yazımda yaşadığım dehşet anlarını anlatacağım. Kimse korkmasın endişelenmesin. Bende böyle oldu diye sizde de olacak diye bir kural yok unutmayın

Geçmiş olsun canım, bebeğine kavuştun sonunda ya şükür ikinizinde durumu iyi şuanda değil mi?

Çılgın içimizde tutamayız bugün çıkıyorr eee çıkınca da kolay olmayacak İçerde 9 aydır yatıyorlar ahahahaha neyse sıkma canını burda beraber ağlarız Şaka bir yana inşallah ikinizde iyisinizdir Allah acını hafifletsin bebişine sağlık diliyorum. Hoşgelmiş premsesss

Şimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördü hanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. M Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim

Yalnız değilsin benimkide şuan hareketli.İki tuvalete kalkıyorum bu saatte sonra geri dalmam bazen zaman alıyor.

Geçmiş olsun canım, bebeğine kavuştun sonunda ya şükür ikinizinde durumu iyi şuanda değil mi?
Çok şükür sıkıntısız kavuştuk birbirimize. Çok teşekkür ederim valla maşallah iyiyiz benim ağrım falanda kalmadı şükür. Bebişte yanımda yatıyor
Tut gurban olduğum az daha dursun. Doğunca pek fena oluyormuş inan ağlamaya hazırım her an çok şükür iyiyiz biz. Hele ben baya iyiyim. Ağrım falan kalmadı öyle. Tek ağrım gaz sancısı. O da yavaş yavaş çıkıyor.

Canımm benim sağlıkla kavuştun ya şükür pozitif düşün her zorluğu bebişin için aşacaksın inşallah Allah şifa versin.. Kilosu da harika 1haftya bebek arabası ile sen bebis esin geziyorsunuz öyle hayal et çünkü 1 haftaya iyi olcaksin geçecek. Ahahahah yalnız bunlari yazan saatler sonra ameliyata girceksonra da sen beni teselli et olur mu

Valla artık öyle düşünmeye çalışıyorum. Ama diyorum ya eğer tekrar doğurursam kesin genel olurum kız inşallah valla ne güzel olur 1 hafta da iyi olursam. Hastaneden hiç çıkmak istemiyorum. Evde yapamayacakmışım gibi geliyor.

Merak etme buralardayım. beraber ağlaşıp beraber teselli ederiz birbirimizi sırayla

Olsun çok şükür sağlıklısınız şuan, çok kötü bişeyde olmamış maşallah iyisiniz ikinizde Sütünde gelir şimdi ameliyat stresi filan olmuştur belki. Artık tadını çıkar herşeyin:)) ayyy darısı bizlere, daha ne zaman kavuşacağımı bilmiyorum beklemedeyim. Biran önce doğsada bende kucaklasam koklasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…