- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İnşallah bir an önce düzelir kuzucuk, olsun yarına kaldın saglıklı olacaksa annesi bi daha da gitmesin hastane hic inşallah rabbim hepimizin bebelerini korusun
Of bitmedi lanet CoronaBende haftada bir gidecem artık 22sinde doğum ama son hafta sık çağırırsa diye şimdiden dertlendim sıcaklar yetmiyor gibi maskelerde zorunlu oldu
Çok geçmiş olsunselam kızlar.
cumartesi günü bebeğimin sarılık değeri 13 çıkmıştı. bugüne tekrar çağırdı doktor 19 a yükselmiş şu an fototerapi aliyo oğlum. yarına kadar alacakmış.
yanında ben kalcam anne yani oda şeklinde yatış yaptırdık. esim de büyük oğlumla evde kalacak.
yarına kalması çok uzun geliyo bana keşke 6 8 saat alsa da gönderseler bizi evimize.
onun dışında kilo almaya başlamış çok şükür
Hemoroidim olduğu için tuvalete her gittiğimde yamuluyor oğlumBide pozisyon beğenmiyor 20gr tottililerben bir süredir göbek altımla bağlantımı kestim
Ay Instagram hesabı nedir yaa çok merak ettim@Rowlet buralara ne zaman gelicen bebiş ay instagramda minnoşunu paylaşmiş yaaaaşiri duygulandim❤
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum sağlıkla bebişine kavuş inşallahYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
İşe yarıyor tabikiside öyle dio yaniKızlarr Activating Labor diye birşey varmış yapan doğuruyormuş sanırım çok duydum adını ama ingilizcem kıt olduğu için anlamıyorum. Allah rızası için biri videonun altındaki yorumları çevirsin noluyormuş işe yarıyormuymuş??link ekliyorum
Daha belirti yoksa ve ilk doğumsa 40+Lara kalabiliyor. Eşin de 5. Gün tahlil verir inşallah negatif çıkar kızının doğumuna yetişir. Son zamanlar zaten zor geçiyor üstüne böyle aksilikler olunca insanın siniri, morali, psikolojisi herşeyi bozuluyor. Ama yapılacak bir şey yoksa tek çare teslimiyet, sonuçta nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.Okuyamadım mesajların hepsini doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallahMoralim acayip bozuk eşim covid + çıktı. 3 yıldır olmayıp tam 40.haftada olması baya bi moralimizi bozdu. Ben annemlerin yanında yapacağım için doğumu iki haftadır gorusmuyorduk doğum için aradığımda yola çıkacaktı eşim. Daha bugüne kadar doguruyum artık diye düşünüyodum şimdi İnşallah 1 hafta daha bekler diyorum. Tabi en önemlisi esimin bir an once sağlığına kavuşması ama ikimiz de cok kotu olduk tam dogumu beklerken boyle bir sey çıkınca
Ay bu bebeler boşuna heyacan yaptırıyor her seferindeÇıktım hastaneden. Sancı da çıkmadı, açılmam da yok. Yanlış alarm.
Çantanı falan da al git bence. Bence artık bu sefer fake atmıyor, gerçekten geliyorYok canim takipteyim sadece sancidan cok kasilma var bugunde karnim yuvarlak kalmiyor hic ya ucgen ya kare bende sastim napcagimi yarin sabah gidicem normal kontrolum var durumumuda anlatirim
Aynen bende bekliyorum canım bakarımYarin paylaşırımolur mu olur
Benim her gün açık acaba ne eklesem die düşünüyorum sanki 1 ay kalıcamDaha 2 haftan var kaç defa açılır kapanır o valiz
YouTube yorumlarına baktım da 40 haftada biri bunu yapmış ardından suyu gelmiş hemen doğuma gitmiş 4 saat sonra oğlunu doğurmuş baya etkili herhaldeKızlarr Activating Labor diye birşey varmış yapan doğuruyormuş sanırım çok duydum adını ama ingilizcem kıt olduğu için anlamıyorum. Allah rızası için biri videonun altındaki yorumları çevirsin noluyormuş işe yarıyormuymuş??link ekliyorum
Benim kız da koca kafalı doktor sadece doğumda seni biraz ıkındıracaz dedi o kadar. Senin kafan da büyük zaten dedi bir deKızlar merhaba benim de biraz sancılarım olmuştu bugün doktora geldim ilk nstm kötü geldi ikinciyi istedi birşeyler ye dedi ikinci de güzel çıktı şükür yoksa doğumu yarına çekecekti ölçümlerini yaptı koca kafalı bu 40 haftalık görünüyor kafasına göre dedi kilosu 3500 olmuş suyun güzel ortalaması güzel pazartesi doğuma gel dedi. Kafasının iki hafta önde olması sorun mu ya doktorum güldü geçti kocakafalı dedi ama aklıma bi o takıldı . 37+5 deyiz
Amin İnşallah yetişir canım benim çok teşekkür ederim, ilk doğum olacak hiç belirti yok nst de sancı çıkmıyor 10 gün önce açılma var 1 cm demişlerdi ama sonra ilerlemedi 40+lara kalır umarım. Ama dediğin gibi elden gelen bir şey yok ne eşimi iyileştirebilirim ne de kızımızın ne zaman doğacağını ben seçebilirim o yüzden nasip kısmet. Çok sağol desteğin içinDaha belirti yoksa ve ilk doğumsa 40+Lara kalabiliyor. Eşin de 5. Gün tahlil verir inşallah negatif çıkar kızının doğumuna yetişir. Son zamanlar zaten zor geçiyor üstüne böyle aksilikler olunca insanın siniri, morali, psikolojisi herşeyi bozuluyor. Ama yapılacak bir şey yoksa tek çare teslimiyet, sonuçta nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.
Ay bu bebeler boşuna heyacan yaptırıyor her seferinde
Çantanı falan da al git bence. Bence artık bu sefer fake atmıyor, gerçekten geliyorBen de yarın 11'e randevu aldım hiç alttan muayene etmedi doktor beni direkt doğuma gel demişti ama zorla göstericem Varislerime bir baksın, açılmam, yumuşamam var mı bir baksın, daha doğuma var ya doğum çok yakın falan bir şey desin ay bu doktorun rahatlığı bana fazla
Ay çok geçmiş olsunOkuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Cok cok tesekkur ederimHay maşallah . Tosucuk gelmiş dünyaya . Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Hayırlı evlat olsunlar inşaallah . Geçmiş olsun canım
5-6 yorum okudum 1inde yaramamış ama onda da güzel doğum olmuş. Etkili bişey galiba deneyeyim bende :)Kızlarr Activating Labor diye birşey varmış yapan doğuruyormuş sanırım çok duydum adını ama ingilizcem kıt olduğu için anlamıyorum. Allah rızası için biri videonun altındaki yorumları çevirsin noluyormuş işe yarıyormuymuş??link ekliyorum
Bilmiyorum insallah ona gecmez. Dusunmek bile istemiyorum.Ay çok geçmiş olsunPeki bebeğe bir sıkıntısı oluyor muymuş covid durumunun, yenidoğanı covid nasıl etkiliyor onu sorabildin mi?
Neyi dusunsem basimq geliyor zaten. Hic dusunmiyim daha iyi.Ay çok geçmiş olsunPeki bebeğe bir sıkıntısı oluyor muymuş covid durumunun, yenidoğanı covid nasıl etkiliyor onu sorabildin mi?
Şansa bak yaa, hiç belirti yokken pozitif çıkmak doğum öncesindeOkuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Rabbim ağrısız sızısız hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Su saat oldu hala ayniyim bende altindanda bisey cikmiyo nedenseSabahtan beri aynı durumdayım dün tek bir kasılma bile hissetmedim, bugun sabahtan beri karnım ya kare ya ücgen oluyor yogun kasılmalarım var dur bakalım altından ne cıkacak
Ya şansa bak ya insallah bi an once atlatir bebeginle rahat rahat ilgilenirsin canimNeyi dusunsem basimq geliyor zaten. Hic dusunmiyim daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?