2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bir an önce düzelir kuzucuk, olsun yarına kaldın saglıklı olacaksa annesi bi daha da gitmesin hastane hic inşallah rabbim hepimizin bebelerini korusun

amin canım bütün bebeklerden uzak olsun hastalık
şimdiden bile fark var sabaha kadar güzelce düşer umarım

Bende haftada bir gidecem artık 22sinde doğum ama son hafta sık çağırırsa diye şimdiden dertlendim sıcaklar yetmiyor gibi maskelerde zorunlu oldu
Of bitmedi lanet Corona
Çok geçmiş olsun
Bide pozisyon beğenmiyor 20gr tottililer ben bir süredir göbek altımla bağlantımı kestim
Hemoroidim olduğu için tuvalete her gittiğimde yamuluyor oğlum
@Rowlet buralara ne zaman gelicen bebiş ay instagramda minnoşunu paylaşmiş yaaa aşiri duygulandim❤
Ay Instagram hesabı nedir yaa çok merak ettim
Yarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum sağlıkla bebişine kavuş inşallah
İşe yarıyor tabikiside öyle dio yani hamile kadın 39 haftada imiş ve bebeğinin doğmaya niyeti yokmuş özellikle şu tuvaletini yaparken ki hareket varya çömeliyor onu yaparken de kegel egzersizindeki gibi ordaki kasları gevsetecekmişiz doğumu hızlandırabilirmiş bu hareketler

Daha belirti yoksa ve ilk doğumsa 40+Lara kalabiliyor. Eşin de 5. Gün tahlil verir inşallah negatif çıkar kızının doğumuna yetişir. Son zamanlar zaten zor geçiyor üstüne böyle aksilikler olunca insanın siniri, morali, psikolojisi herşeyi bozuluyor. Ama yapılacak bir şey yoksa tek çare teslimiyet, sonuçta nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.
Çıktım hastaneden. Sancı da çıkmadı, açılmam da yok. Yanlış alarm.
Ay bu bebeler boşuna heyacan yaptırıyor her seferinde
Yok canim takipteyim sadece sancidan cok kasilma var bugunde karnim yuvarlak kalmiyor hic ya ucgen ya kare bende sastim napcagimi yarin sabah gidicem normal kontrolum var durumumuda anlatirim
Çantanı falan da al git bence. Bence artık bu sefer fake atmıyor, gerçekten geliyor Ben de yarın 11'e randevu aldım hiç alttan muayene etmedi doktor beni direkt doğuma gel demişti ama zorla göstericem Varislerime bir baksın, açılmam, yumuşamam var mı bir baksın, daha doğuma var ya doğum çok yakın falan bir şey desin ay bu doktorun rahatlığı bana fazla

Acayip sinirim bozuk 2 saattir sag kasigimda hafif bi sızlama var sinirimden agliyordum o surada eşim geldi çarsamba gunu temizlikciler gelcek yarin mobilyayi getirmesi gerekiyordu şoför izne cikti elemanin biri işi birakmis 3 gun once biride bugün ise gelmemiş kafasina göre 2 elemanla iş yetistirememişler bir yandan da katalog çekimi yaptiriyorlar ona kosturuyor koskoca mobilyalar sök tak stres topu gibi geldi bana demesin mi mobilyalari sonra getirsek nolur diye sinir krizi gecirtti bana 2 aydir 1 agustosta temizlikci alcam yap su mobilyayi diyorum kaynimin nişaniydi abisinin taşinmasiydi derken benim banyo dolaplari araya kaynadi kapakları yetismedi bebegin odasi hazir depoda bekliyo yetismicek 1ine diye temizligi 4üne cektim yine geciktirdi ben sinir krizi gecirmeyimde kim gecirsin bi de bana anlayişsiz diyor ya surda ayiracagin 1 saat katalogçu saat 14:30da geliyo 10a kadar yatan siz sabah erken kalkiverinde hallediverin bi zahmet aglamaktan gözlerim şişti ya

Daha 2 haftan var kaç defa açılır kapanır o valiz
Benim her gün açık acaba ne eklesem die düşünüyorum sanki 1 ay kalıcam
YouTube yorumlarına baktım da 40 haftada biri bunu yapmış ardından suyu gelmiş hemen doğuma gitmiş 4 saat sonra oğlunu doğurmuş baya etkili herhalde

Benim kız da koca kafalı doktor sadece doğumda seni biraz ıkındıracaz dedi o kadar. Senin kafan da büyük zaten dedi bir de Senin zaten sezaryen değil mi? Hiç sorun olmaz. Türk milletinin genel olarak kafası büyük zaten

Amin İnşallah yetişir canım benim çok teşekkür ederim, ilk doğum olacak hiç belirti yok nst de sancı çıkmıyor 10 gün önce açılma var 1 cm demişlerdi ama sonra ilerlemedi 40+lara kalır umarım. Ama dediğin gibi elden gelen bir şey yok ne eşimi iyileştirebilirim ne de kızımızın ne zaman doğacağını ben seçebilirim o yüzden nasip kısmet. Çok sağol desteğin için

Okuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak. kisa gunun kari...

Ay çok geçmiş olsun Peki bebeğe bir sıkıntısı oluyor muymuş covid durumunun, yenidoğanı covid nasıl etkiliyor onu sorabildin mi?

5-6 yorum okudum 1inde yaramamış ama onda da güzel doğum olmuş. Etkili bişey galiba deneyeyim bende :)

Arkadaslar benim arada boyle oluyor içim daralıyor bi sıkıntı düşüyor içime daraliyorum resmen ya cocuklarada kiziyorum sese tahammulum yok sinirli olmuşum çok ya acaba bebisimi kafaya çok takiyorum o yuzdenmi böyle oluyorum

Şansa bak yaa, hiç belirti yokken pozitif çıkmak doğum öncesinde İnşallah stressiz güzel doğum olur, geçmiş olsun

Sabahtan beri aynı durumdayım dün tek bir kasılma bile hissetmedim, bugun sabahtan beri karnım ya kare ya ücgen oluyor yogun kasılmalarım var dur bakalım altından ne cıkacak
Su saat oldu hala ayniyim bende altindanda bisey cikmiyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…