MasallahHanımlarbende doğum yapanlar kervanına katıldımm
31temmuz gece saat 11de sancım başladı henuz 39a ayak basmamıştık. Eşim nöbette kız kardeşlerimde gezmeye gitmişdiler ayın 1i dönüyordular. Yalnızdım anlicağınız. O günde kaç tane serum yemiştim hastaydım çünki. Neise kağıta yazmaya başladım intervaleri sancı süresini. Arkadaşımda dedikk yalancı kasılma değil bu. Eşini ara gelsin.böylece gittim hastaneye gece saat 2. Açıklığa bakılı 1-1,5sm. Ama sancı intervalı kısalmışdı baya. Ben düşündüm az açıklığı. Yatışım yapıldı nst bağlandı takipe alındım
Sonra yavaş yavaş açılış artı. 8sm açıklığında su kendiliğinnen partladı. Gerçekten çok zorlandım çok((( sancı 15-16saat sürdü. Şiddetini artırdıkca ben öldüm
En gıcık olduğum kısımda nstye bağlıyorlar ve yatarak o sancıyı atlatmak banaa zülüm gibi geliyprdu((
Neise açıklığım iyi ama bebeğimim büyük ya kafasınnan dolayı bunlarda bendde tam açıklık + saçı dışarıda olanaa kadar masaya falan almicam
İlk olduğu için her halde çok çok zorlandım sancı kısmındabütün odayı dizlerimle turladım her o ağır sancılarda
16:31de 1agustosta şükür kızım aldım kucağıma. Bebeğin kilosu 3600(boyunu öğrenemedim hala) O yüzden epiziotomi(önceden doktor kesdi) birde varikoz sorunum olduğum için dikişlerim oldu baya. Epizio yeri yara gibi şu an en az sancı kadar ağrı çekiyorumbu gecede hic uymadım
Ayın 1i anne olan bütün anneleri tebrik ediyorum ssğ salim büyütelim.CipisS biliyorum ama kimse gözümden kaçdıysa kusura bakmayın
Kız naptın Allah mı söyletti napto tövbe yarebbim ajsjsjaj benım 5 agustosa kadar doğurmamam lazımBende 5:30 da uyandım janna. Saglıkla kucagına al canım. Hadi bol şans
Ahhssakkaja kahkaha attımSende sağlıkla al canım ahhaha janna neyseki daha doğurmuyorpufffinn kizzz heyecandan şey ettin
Hadi bi avazda doğur gel seninde hikayeni dinleyelimmPembiş valizliler selam olsunBen kaçar. Doğurup geliyorum.
Hadi hayirli dogumlarin olsun sag saglimPembiş valizliler selam olsunBen kaçar. Doğurup geliyorum.
Canım sana da hayırlı doğumlar bir çırpıda doğsun acısız sancısız ağrısız insallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBen de yoldayım :) hadi saglıkla alalım
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişinÇok şükür canım iyiyizinşallah gelir de emer doya doya. Çok aç kaldı yavrum. Ona da üzülüyorum hayırlısı işe sağlıkla kucağınıza alın hepiniz. Kalpten istiyorum bunu
Kazasiz belasiz alin gelin bebeleri hadi bakalimBen de yoldayım :) hadi saglıkla alalım
Allah kolaylık versin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Odaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım
Her şey güzel olacak inşallah. Dualarımız sizinle.Bende açım geldim hastaneye ben odaya girdim bekliyorum dosya için bilgileri giriyor eşim aşağıda heyecanladım oyhhh
Hadi hayirlisiyla insallah bebisinize kavuşunOdaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım
Şimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördühanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. @Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim
Hayırlı uğurlu olsun.Şimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördühanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. @Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim
Gözün aydin canim saglikla buyut yavrunu insallah bi ben doguramadim 40 haftalik olduk bugun rowlet bizede dua et senin dua kabul olur yeni anneŞimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördühanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. @Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim
Hanımlarbende doğum yapanlar kervanına katıldımm
31temmuz gece saat 11de sancım başladı henuz 39a ayak basmamıştık. Eşim nöbette kız kardeşlerimde gezmeye gitmişdiler ayın 1i dönüyordular. Yalnızdım anlicağınız. O günde kaç tane serum yemiştim hastaydım çünki. Neise kağıta yazmaya başladım intervaleri sancı süresini. Arkadaşımda dedikk yalancı kasılma değil bu. Eşini ara gelsin.böylece gittim hastaneye gece saat 2. Açıklığa bakılı 1-1,5sm. Ama sancı intervalı kısalmışdı baya. Ben düşündüm az açıklığı. Yatışım yapıldı nst bağlandı takipe alındım
Sonra yavaş yavaş açılış artı. 8sm açıklığında su kendiliğinnen partladı. Gerçekten çok zorlandım çok((( sancı 15-16saat sürdü. Şiddetini artırdıkca ben öldüm
En gıcık olduğum kısımda nstye bağlıyorlar ve yatarak o sancıyı atlatmak banaa zülüm gibi geliyprdu((
Neise açıklığım iyi ama bebeğimim büyük ya kafasınnan dolayı bunlarda bendde tam açıklık + saçı dışarıda olanaa kadar masaya falan almicam
İlk olduğu için her halde çok çok zorlandım sancı kısmındabütün odayı dizlerimle turladım her o ağır sancılarda
16:31de 1agustosta şükür kızım aldım kucağıma. Bebeğin kilosu 3600(boyunu öğrenemedim hala) O yüzden epiziotomi(önceden doktor kesdi) birde varikoz sorunum olduğum için dikişlerim oldu baya. Epizio yeri yara gibi şu an en az sancı kadar ağrı çekiyorumbu gecede hic uymadım
Ayın 1i anne olan bütün anneleri tebrik ediyorum ssğ salim büyütelim.CipisS biliyorum ama kimse gözümden kaçdıysa kusura bakmayın
Ay canim gecmis olsun bebisine saglikla kavuştun en önemlisi bu anestezicinin suçu işini iyi yapamıyorsa demek ki seni delirtmiş neyse gelmiş geçmiş olsunŞimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördühanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. @Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim
Ay hadi hayirlisiyla kavuşunGünaydın kızlar. Erkenden uyandım banyo yaptım sacımı makyajımı yaptım. Hazırlandım. Heyecan var hem tatlı hem korkulu. Dualarınızı esirgemeyin.
Gözünaydin canim saglikla kavuşmuşsun en önemlisi buHanımlarbende doğum yapanlar kervanına katıldımm
Ay hadi hayirla saglikla kavuşun kereminizePembiş valizliler selam olsunBen kaçar. Doğurup geliyorum.
Kiz sen köyde degilmiydin bi dogur artıkBende hastaneye gidim barim bi bakiversin neyim var neyim yok .. yine elde avucta 0'la gelirim alisik bunye Allahtan.. koymaz zaar
Bende açım geldim hastaneye ben odaya girdim bekliyorum dosya için bilgileri giriyor eşim aşağıda heyecanladım oyhhh
Odaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım
Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.Heyecan dorukta doğum 12:30da altıda kalktım bende hazırlanıyorumOdaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım
Imreniyorum .. benden sonra dogurman gerekirken benden once dunyaya getirmen ayri bi şıklıkOdaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?