2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla inşallah

Bende 5:30 da uyandım janna. Saglıkla kucagına al canım. Hadi bol şans
Kız naptın Allah mı söyletti napto tövbe yarebbim ajsjsjaj benım 5 agustosa kadar doğurmamam lazım
Sende sağlıkla al canım ahhaha janna neyseki daha doğurmuyor pufffinn kizzz heyecandan şey ettin
Ahhssakkaja kahkaha attım
Pembiş valizliler selam olsunBen kaçar. Doğurup geliyorum.
Hadi bi avazda doğur gel seninde hikayeni dinleyelimm

CipisS canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik kızın süt sağma makinası almış mıydın? Olmasa bile süeekli emzirmeyi dene bebek çektikçe iner sütün

Çok şükür canım iyiyiz inşallah gelir de emer doya doya. Çok aç kaldı yavrum. Ona da üzülüyorum hayırlısı işe sağlıkla kucağınıza alın hepiniz. Kalpten istiyorum bunu
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişin his var acı mı yoktu yoksa acıda varmıydı plesanta n yapıştığı için mi zorlamış ameliyat seni. Doğum yaklaşınca artan korkular

Ayy hadi gözün aydın canım, maşallah kilosu da boyu da tam yerinde çok güzle aldın kucağına sana da geçmiş olsun plasents durumun için, belki de ağrıların onda çok oluyordu gebelik süresince... Çok şükür öyle böyle melek mis kokulunuz yanında artık, hayırlsı sağlıklı ömürleri olsun..

Hayırlı uğurlu olsun. emme mevzusu da zamanla düzelecektir. Hiç stres yapma. En zorlu parkuru başarıyla atlattın.Çok çok geçmiş olsun.

Gözün aydin canim saglikla buyut yavrunu insallah bi ben doguramadim 40 haftalik olduk bugun rowlet bizede dua et senin dua kabul olur yeni anne

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah sana da çok geçmiş olsun inş ağrılar sızalrın geçer bikaç güne..

Ay canim gecmis olsun bebisine saglikla kavuştun en önemlisi bu anestezicinin suçu işini iyi yapamıyorsa demek ki seni delirtmiş neyse gelmiş geçmiş olsun
Günaydın kızlar. Erkenden uyandım banyo yaptım sacımı makyajımı yaptım. Hazırlandım. Heyecan var hem tatlı hem korkulu. Dualarınızı esirgemeyin.
Ay hadi hayirlisiyla kavuşun
Gözünaydin canim saglikla kavuşmuşsun en önemlisi bu
Pembiş valizliler selam olsunBen kaçar. Doğurup geliyorum.
Ay hadi hayirla saglikla kavuşun kereminize
Bende hastaneye gidim barim bi bakiversin neyim var neyim yok .. yine elde avucta 0'la gelirim alisik bunye Allahtan.. koymaz zaar
Kiz sen köyde degilmiydin bi dogur artık

Bende açım geldim hastaneye ben odaya girdim bekliyorum dosya için bilgileri giriyor eşim aşağıda heyecanladım oyhhh

Odaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım

Kızlar ikinizin de heyecanı basıyor burayı ayy sağlıkla çok güzel bir anı olcak şekilde alın kucağınıza, ikiniz de yarım anestezi olacaktınız diye aklımda.. Hadi hayırla girin çıkın burda bekliyoruz sizi

Odaya yerlestik kızlar. Damar yolu acıldı. Bekliyorum suan daha önlüğü giymedim. Ama ilk beni alcak zaten baskada yok. Saat 9 da operasyondayım
Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.Heyecan dorukta doğum 12:30da altıda kalktım bende hazırlanıyorumon gbı hastanede olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…