2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Delirella S Semasimo M Miila C cemre_naz H Hasret_206 S Salaynu H Humpdumplady C caglaus U Ufukta_bebek S Serhatkars36 A aysenur93 B Bluemom44 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim tesekkur ederim. Sezaryeni, yalnizligi gectim, insallah bebegime gecmez. Dun gece ruyamda hep kabuslar gordum. Bazi seyler o an kotu gorunse de hayirlisi oluyor. Surekli negatife odaklanmak istemiyorum. Iyi bir baslangic olsun istiyorum. Iyi ebelerle karsilasacagimi umuyorum. Arada bir iki huysuz cikiyor ama hastane genel anlamda kadin dogumda calisan hemsirelerin iyiligiyle unlu. Profesyonel anlamda tum Avrupada sinirlari zorlayip citayi yukselttiklri konusuyor. Malta icin fazla iyiler deniyor az once bir ebe aradı uzun uzun anlatti prosedurleri biz yaninda olucaz endiselenme dedi. Sag olsun icimi rahatlatti. Insallah hepimiz icin her.sey yolunda gider.

Gözün aydın canım . Zamanla geçer umarım ağrıların .

Kötü şeyler düşünme iyi şeylere odaklan, bebeğine kavuştuğun anı düşün sürekli, diğer düşünceleri at kafandan Herşeyde vardır hayır, ebede aramış anlatmış ne güzel içini rahatlatmaya çalışmış. Hayırlı doğum olur, sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Sonunda canım bu acılar hep geçecek sütünde gelir merak etme. Saglığınız yerinde yaa çok şükür.
Hayırlı olsun. Sende kurtuldun bebek kokularınızı içinize çekin bol bol bizim yerimizde.
Pembiş valizliler selam olsunBen kaçar. Doğurup geliyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz sagsaglim kucagına al.

miaselinam hayırlısı ile gir çık.
Buralar baya hareketlendi

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
Gözün aydın canım çok zorlu bir süreç geldi geçti çok şükür bebişin sağlıklı dikiş olmuş çabucak gecer inşallah. Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu büyütmek nasip etsin
Ne güzel hastaneden memnunsun o çok iyiHer şey güzel olucak Rabbim yardım edecek inşallah zihnine gönlüne ruhuna ferahlık versin. Çok şükür hem kızın var hem oğlun oluyor sağlıklılar ne kadar Güzel hem kardeşsiz kalmadı kızın büyüyünce ne kadar önemli olduğunu anlayacak çok yaş da yok aralarında hep olumlulara bak

Aa süper hastanenin böyle ilgili olması insanı rahatlatır gerçekten. Onlar zaten daha önce böyle durumlar yaşadıkları için 2senedir, eminim ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyorlardır ve sana çok iyi bakacaklardır. Sende kafandan atmaya çalış canım herkes hasta olabilir sonuçta maskeni takarsın oldu bitti. Zaten iyisin maşallah. O hastaneyi seçmekle çok iyi yapmışsın Canım olumlu şeyler düşünmeye bak

Gözün aydın Rowletcim sonunda çok şükür kavuştun. Ağlamalı uykusuz geceler başladı. Olsun sende bebeğinde sağlıklı çok şükür. Yakında cicilerini giydirip gezersin o anları düşün

M Mirune cim cok gecmis olsun akşam okumamistim nasilsin hasta hissediyomusun acaba test yanliş cikmiş olamaz mı ya

Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.Heyecan dorukta doğum 12:30da altıda kalktım bende hazırlanıyorumon gbı hastanede olacağım
Kaçırmışım seni bi tane daha var bugün 3 bebek geliyor demek, inş en güzel şekilde geçer doğumun ve sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın dualarla

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Hastanenin bu şekildenünlü olmasına ve ebenin de ilgilenip içini rahatlatmasına sevindim, ne güzel ilgilenmişler.. Rüyaları boşver hayır olacak herşey inş, dediğin gibi her kötü mü acaba diye düşündüğümüz durumda hayırlısını yaşıyoruz, sana da bebeğinede hastane sürecinnde en hayırlısını yaşatsın Allah.. Sen bu şekilde sonuç yanlış değil de covidsen bağışıklık kazanmış vücudun demek ki, bebeğin de senin gibi daha karnında kazanmıştır bağışıklığını hiiiçç etkilemez bu hastalık inş Allahın izniyle

Hadi gözünüz aydın olsun canım sağ salim geldi Almila İnci Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hiiiic modunu düşürme Hastanenin, ebelerin ilgilenmesi sana yeterli gelir veya gelmez, göreceli kavram ancak, hastanenin sana bunu söylüyor olması bile çok önemli, odağında bebek olsun sadece Uzun uzun ebenin anlatması bile önemli, çünkü sen mucizesini tasiyan bir hamilesin Her sey güzel olacak inşallah, sen miniği kucaginaalacagin Anı düşün sadece

Anamm gizliden bir bebek daha gelmiş ya maşallah kilosu falan iyi zor olmuş ama güzel sonuçlanmış Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…