- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Sanada hayirli dogumlar kazasiz belasiz insHayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.Heyecan dorukta doğum 12:30da altıda kalktım bende hazırlanıyorumon gbı hastanede olacağım
Biz daha kimleri dogurturuzKız bi biz doguramadik yarabbi sen yardım et ya
Köy mü kalir kiz pazar gunu geldim bugun oldu hala sancilaniyorum siradayim bekliyorum bakalim ne dicekAy canim gecmis olsun bebisine saglikla kavuştun en önemlisi bu anestezicinin suçu işini iyi yapamıyorsa demek ki seni delirtmiş neyse gelmiş geçmiş olsun❤
Ay hadi hayirlisiyla kavuşun❤
Gözünaydin canim saglikla kavuşmuşsun en önemlisi bu❤
Ay hadi hayirla saglikla kavuşun kereminize❤
Kiz sen köyde degilmiydin bi dogur artık
Az kaldı bebişim dayanImreniyorum .. benden sonra dogurman gerekirken benden once dunyaya getirmen ayri bi şıklık
Biz daha kimleri dogurturuz
Hersey guzel ilerler insallah sıkma kendini sonu güzel olucakkAz kaldı bebişim dayanbende imreniyordun taki su ana kadar. Önlüğümü giydim cok şitresliyim
Ay hemen hemen haber verKöy mü kalir kiz pazar gunu geldim bugun oldu hala sancilaniyorum siradayim bekliyorum bakalim ne dicek
Plesantanin yapismasi ciddi bir mesele. Tabi bunun dereceleri var. Cok sukur sen iyi bir sekilde atatmissin. Hizli bir iyilesme sureci diliyorum. Tebrik ederim sonunda yavruna kavustun. Gunleri ilmek ilmek siraladik beraber. Bu arada masallah kilosu falan cok iyi. Bebekler ilk 2 hafta agliyorsa cok buyuk olasikla doymadigindandir. Gaz sancisi cekmiyolar ilk 20 gun bagirsaklari duz oldugundan qklinda olsun. Agladikca besle ki fazlasini kusar zaten. Ac kalmasindan iyidir. Susup uyur zaten doyunca.Şimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördühanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. M Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim
Cok geçmiş olsunOkuyamiyorum. Pozitif cikmis covid testi sonucum... Hic belirti yok bende. Ama pozitifim. Esim negatif. Hastane kurallarina gore esim ameliyat esnasinda yanimda olacak, sonrasinda ayrilmasi istenecek. Ben izole bir odada yalniz kalicam bebekle. En azindan bebegin benimle kalmasina izin veriyorlar. Tabi surekli maske takmam sartiyla... Sezaryenden sonra kendime bakamayacagim icin sezaryen olmayi istemiyordum ki simdi hem kendime hem bebege bakmak zorundayim. Endiselenme biz ebeler hep yardim edicez dediler ama her an yanimda olamazlar biliyorum. Ki kimisi cuzzamli gibi davranacak adim gibi biliyorum. Tek iyi yani artik kizima kim bakacak sorunu ortadan kalkti. Esim hep yaninda olacak.kisa gunun kari...
Üzülme canım 3 kilo dogsa bile gayet güzel bir kilo doğana kadar alır daha merak etme her hafta bir olmaz. Kan sulandırıcı iğne kullanınca gelişimi yavaşlıyor muymuş onu anlamadım ?Kızlar 37. Haftamdan günaydın bugün doktor kontrolümüz vardı nstde 1 tane ağrım çıktı karnım çok toplanıyor sertleşiyor günde 20-30 kere oluyor doktorun yanındaykende taş gibiydi doktor pazartesiye kadar bi duralım olmadı pazartesi gün veririm doğuma dedi .Birde geçen hafta gittiğimizde kilosu 3 kiloydu bu hafta sadece 50 gr almış biraz üzüldüm doktorda kan sulandırcı kullandığın için artık gelişimi yavaşlar çok iri bebek sizden beklemiyordum zaten bu zamana gelmen bile iyi dedison haftalarda gerçektende bu şekilde kilo alımı yavaşlarmı acaba benimle aynı olan varmı aranızda
İnşallah canımÜzülme canım 3 kilo dogsa bile gayet güzel bir kilo doğana kadar alır daha merak etme her hafta bir olmaz. Kan sulandırıcı iğne kullanınca gelişimi yavaşlıyor muymuş onu anlamadım ?
Azcik var mi sanki ufak ufak38+3 haftalik ciktik 3.300 gr olmusuz suan nstdeyim bisey yok demi yine
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallahAz kaldı bebişim dayanbende imreniyordun taki su ana kadar. Önlüğümü giydim cok şitresliyim
Herşey gönlünüzce olsun inşallah Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin RabbimBende açım geldim hastaneye ben odaya girdim bekliyorum dosya için bilgileri giriyor eşim aşağıda heyecanladım oyhhh
Azcik mi pazardan beri anami aglatti ama yine sasirdik mi sasirmadikAzcik var mi sanki ufak ufak
Çok geçmiş olsun . Tez zamanda birbirinize alışırsınız inşaallahŞimdi gelelim asıl meseleye. Sabah 8.30 da yatışım yapıldı beni öğlen 2 de aldılar sezaryene. Sanırım kendi adıma en büyük hatam spinal sezaryen olmam oldu. Neyse anestezi doktorunun diyor eğil kamburu çıkar bilmem ne. Yapıyorum ama yok yani istediği gibi olmuyor baya uğraştı delmedik yerimi bırakmadı sonunda yaptı uyuşturma işini. Bu arada herkes her yerimi gördühanaaa bi utandım bi utandım. Sonra baktım helen görüyor geçen görüyor ameliyattan sonra saldım gitti. Ay önemli mevzuyu atlamıyım. Doktor hissediyor musun diyor evet diyorum ama ne yaptığını falan asla bilmiyorum. Neyse bunlar başladı Allah bi sağdan bi soldan çekiyorlar. En son almilayı çılartırlarken çok ağrı hissettim baya hemde çığlık attı. Benim kız bir ağlak bir ağlak susmuyor. Başımdaki hemşire kızını gör sakinleştirici yapacağım dedi. Almilayı gördüm kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Meğer benim plesenta yapışmış bir yere doktor çok uğraşmış baya kanamam olmuş ekstra dikiş atmış bir yerlerime ben gözümü bi açtım odadayım herkes başımda. Kızçem yorgun olduğu için çok zor landı meme tutmada. Ama emme refleksi falan falan. İlk Şırınga ile mama verdik sonra biberon ile devam ettik. Bu aralarda sürekli emzirmeyi denedim ama çekiyor kuzum süt yok gelmiyor. o yüzden mama ile besliyoruz şimdilik. Bu arada emzik verdim. Tuttu uyutmuyor yoksa 2 dk. Sürekli ağlıyor bebe. Ama kızlar bi görseniz melek gibi. Yumuşacık yanakları var. Gözleri çekil herhalde öyle gibi geldi bana bu arada gece 12 den sonra yürümeye başladım. İlk yürümemi ebe ile yaptık sonrakiler de kendim kalktım ayağa hep. Bu gaz olayı da berbat bi şeymiş. Zorlanmadım hiç kendi kendine gidiyor ama ağrı yapıyor. M Mirune 3160gr 50cm doğdu bebikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?