2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Köy mü kalir kiz pazar gunu geldim bugun oldu hala sancilaniyorum siradayim bekliyorum bakalim ne dicek

Kızlar 37. Haftamdan günaydın bugün doktor kontrolümüz vardı nstde 1 tane ağrım çıktı karnım çok toplanıyor sertleşiyor günde 20-30 kere oluyor doktorun yanındaykende taş gibiydi doktor pazartesiye kadar bi duralım olmadı pazartesi gün veririm doğuma dedi .Birde geçen hafta gittiğimizde kilosu 3 kiloydu bu hafta sadece 50 gr almış biraz üzüldüm doktorda kan sulandırcı kullandığın için artık gelişimi yavaşlar çok iri bebek sizden beklemiyordum zaten bu zamana gelmen bile iyi dedi son haftalarda gerçektende bu şekilde kilo alımı yavaşlarmı acaba benimle aynı olan varmı aranızda

Plesantanin yapismasi ciddi bir mesele. Tabi bunun dereceleri var. Cok sukur sen iyi bir sekilde atatmissin. Hizli bir iyilesme sureci diliyorum. Tebrik ederim sonunda yavruna kavustun. Gunleri ilmek ilmek siraladik beraber. Bu arada masallah kilosu falan cok iyi. Bebekler ilk 2 hafta agliyorsa cok buyuk olasikla doymadigindandir. Gaz sancisi cekmiyolar ilk 20 gun bagirsaklari duz oldugundan qklinda olsun. Agladikca besle ki fazlasini kusar zaten. Ac kalmasindan iyidir. Susup uyur zaten doyunca.

Cok geçmiş olsun

Üzülme canım 3 kilo dogsa bile gayet güzel bir kilo doğana kadar alır daha merak etme her hafta bir olmaz. Kan sulandırıcı iğne kullanınca gelişimi yavaşlıyor muymuş onu anlamadım ?

Üzülme canım 3 kilo dogsa bile gayet güzel bir kilo doğana kadar alır daha merak etme her hafta bir olmaz. Kan sulandırıcı iğne kullanınca gelişimi yavaşlıyor muymuş onu anlamadım ?
İnşallah canım Karnımın sertleşmezi aynı böyle devam ederse ve çocuğun kilo alımı bu şekilde yavaş ilerlerse çarşambaya alırım dedi ozamanada kaç kilo olur bilmem neyse ya amaan sağlıklı olsunda kafaya takmamaya çalışcam doktorum şey dedi kan sulandırıcı kullanan hamilelerde son aylarda gelişim yavaşlar dedi buda çok normal şu anda bebeğin sağlığı gayet iyi dedi moralinizi bozmayın dedi

Çok geçmiş olsun . Tez zamanda birbirinize alışırsınız inşaallah sağ salim aldın ya kucağına önemli olan o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…