2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim uzulme hem iyi hem.kotu olmus aklin kizinda kalmicak bi yandan. Insallah hrmen atlatirsin bebek de antikorlu dogucak bak
Kuzum cok ciddi bisi atlatmissin allah korumus. Gozun aydin olsun bebegine kavusmussun. Memelere sicak.su torbasi koyarsan syt cabucak gelebiliyo bi dene istersen
Hayirli evlat olsun zor olmus allah kalanini kolaylastirsin

Kızlarrr dünden beri göbek deliği etrafında içerden bi acı oluyo ara ara, normal mi bu acaba? Bi yerde denk gelmişti kordonla alakalı falan olabilir diye aklımda kalmış ne kadar doğru bilmiyorum da o yüzden bi huylandım

Ayyy tüm doğuranların gözü aydın maşallah ne güzel bir bir azalıyoruz . Rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı evlat eylesin inşaallah .❤ Şurada kaç kişi kaldık inşaallah bizde o günleri görürüz . ama içimden bi ses doğurduktsn sonra da biraz daha dursa olurmuş dicekmişim gibi geliyor ama yok yok daha önce de dediğim gibi ilk çocuğumu 42. Haftada suni sancı vermelerine rağmen hala açılma olmayıp suni sancı nın dozunu yükseltip anca öyle çatır çatır doğuran biri olarak kendi kendime doğuracağıma hiç inanmıyorum. TaBi Allah hayırlısını versin diyorum ve akışına bırakıyorum .

Canım benim de oldu o . Doktora sordum normal dedi . Karın gerildikçe göbek dekişi ve çevresinde yara gibi acılar ağrılar olur demişti . Ama daha sonralar geçti . Şimdi ara ara oluyor .

Canım benim de oldu o . Doktora sordum normal dedi . Karın gerildikçe göbek dekişi ve çevresinde yara gibi acılar ağrılar olur demişti . Ama daha sonralar geçti . Şimdi ara ara oluyor .
Çok sağol canım rahatladim Gerile gerile bi hoş oldu artık karınlarımız zaten bu acı da ondan öyleyse

M Mirune cim cok gecmis olsun akşam okumamistim nasilsin hasta hissediyomusun acaba test yanliş cikmiş olamaz mı ya
Hasta hissetmiyorum ama belki de daha onceden gecirdigim icin bagisikligim var artik. Yazmistim ya gecenlerde. Hic olmaz olmaz kizim hasta oldu, krese gondermiyoruz diye. belki de ondan gecti. Suratini yuzlerce kez opup yedigimden sasirmam ondan gectiyse. Ee bu devirde krese giderse bence covid kacinilmaz.

Kısmet böyleymis allah iyi insanlarla karsilastirsin ki sende sıkıntı yaşama insallah canim ❤

Ben hastanede odama yerlestim. En az 3 gun kizimi goremicem. Insallah yoklugumu hissetmez. Yarin icin heyecanlanmaya basladim. Bir an once yarin olsun
Oyyy maşallah. Korkma canım kendini de strese sokma. Aklın onda kalacak ama çıkınca seni güzelce karşılıycak.Normali beklerken nelerle karşılaştın Allahım beterinden korusun.

Aaa tebrik ederimm. Gormemisim ben bu mesaji. Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. Insallah yaralarin bir an once iyilesir eskisinden de iyi olursun. Bebegine saglikla kavusmana ck sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…