2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aa
Hadi gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun.masallah.

İşverenim suan istese de onaylayamadı zaten. Doğum raporu falan gerekiyormuş. Doğum yapınca mı veriyor onu hastane? Kafam allak bullak oldu
Belki cvp veren olmuştur ama şöyle açıklayayım şuan çalışıyor olarak mi gorunuyosun kuzum. Eğer 32.de çalışır raporu alıp izne 37 de ayrılacaksan 37den sonra doğuma kadar olan sürecin rapor parasını alacaksın. Diyelim ki 40 da doğum yaptın 3 haftalık almış olacaksın kalan rapor da doğumdan itibaren annelik iznin bitene kadar olan süre zarfı onun parasını da iznin bittikten on gün içinde alacaksın iki parça halinde yatıyor yani doğum öncesi rapor ve doğum sonrası rapor olarak

32 de calısamaz aldım kuzum tam 1 Temmuzda basladı. Normalde suan bi aylık maasımı sgk yatırması lazım ama bebek doğmadıgı icin yatırmıyormus

32 de calısamaz aldım kuzum tam 1 Temmuzda basladı. Normalde suan bi aylık maasımı sgk yatırması lazım ama bebek doğmadıgı icin yatırmıyormus
Evet doğum yaptığın günden sonra bir hafta on gün içinde yatar o para canim onu iş yerin ayarlıyor galiba ben anlattığım şekilde iki parça halinde toplu almıştım

Benim şirket yatirdi temmuz ayin8 ki temmuz başında 32.haftada çıktım. İş yerinin takdiri.

Bebekle alakasi yok canım işyerin aylik onaylarsa paran yatar işyerinle görüş parça parça onaylasınlar
Kuzum sirket bize ait zaten onaylayamamıslar sistem dogum raporu olmadan izin vermiyormus artık neden öyle oldu anlamadım
Benim şirket yatirdi temmuz ayin8 ki temmuz başında 32.haftada çıktım. İş yerinin takdiri.
Senın kamu diye mi acaba

Kuzum sirket bize ait zaten onaylayamamıslar sistem dogum raporu olmadan izin vermiyormus artık neden öyle oldu anlamadım

Senın kamu diye mi acaba
Kuzum orda rapor bitim tarihine kadar gözüküyo raporun 16 haftalik parca parca onaylamak icin manuel işlem yapman gerekiyo belki onu bilmiyolardır.6 sene rapor onayladim ben eski ik cıyım

Çok geçmiş olsun canım, umarım dikişlerin bir an önce toparlar. Varis olunca dikişlerin iyileşmesi de zaman alıyor tabi o yüzden ağrıların. Dualarımız seninle inşallah çabucak toparlar anneliğinin tadını çıkarırsın

Çok teşekkürler canım Varisle zor tabi. Birde sancı anındada hiss ediyorsun onları doktorum ekimoz(şişme morarma olmasın diye) bir çoğunu dikti ama içeriden zaten patlayan vardı. Bebekte büyük olduğu için dışarıdanda oldu kendisi kesti. İnşa Allah canım bir an önce sizde kurtulursunuz, sağ salim bebeğinize kovuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…