2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ey masallah. Hayirli olsun. Ben dogurana kadar sizinkilerin 40i cikar diye espri yapiyordun. Kismet hep. Saglikla kavustun yavruna. Onemli olan tek sey bu. Allah anali babali buyutsun. Yuzu hep gulsun

Oy maşallah ikinize de çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Aynen kesinlikle şov iyice dinlen güzelce uyu canım sabah bebişin geliyo
Yazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Yaaa maşallah bir el insanı böyle mutlu edebiliyor

wala bende hiç sevmedim takamadım da çok rahatsız bişi onun yerine krem sürüyorum mustelanın boşuna para vermiş gibi hissettim gerçi daha doğurmadıma ama
Ben de cok sevmedim ama gogus yarasi feci bir sey. Insan her seyden medet umuyor. Allah dusman basina vermesin. Yarin insallah 7 ay ara verdigim emzirme maratonuna geri donucem.

Rabbim yardimcimiz olsun

Yazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla büyüsün

Kızlar bu sezeryanda aç gidiyoruz ya doğuma doğum olduktan kaç saat sonra yiyip içebiliyoruz.

Alttan alttan karisir kii ama buna yeter diyecem artik hemde sizde dogru soyluyorsunuz

Ay cok tebrik ederim allah anali babali buyutsun kuzum
Ay minnak parmaklarini isiririm senin hayirli saglikli evlat olsun ikinizinki de kizlar masallah diyorum

Aynen benim de hep yüksek doz da verdiler . Ya epidural iyi hoş ama onuda benim le birlikte doğum yapan bi arkadaşım vardı o aldı . Belim uyuştuğu için ıkınamadım demişti . Ikınma hissiyatı hissetmedim o yüzden doğumhane de çok zorlandım 1 saate yakın sürdü demişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…