Suni sancının dozları var canım açılma durumuna göre artırıp düşürüyorlar. Benim hissettiğim 20-30 katıydı yazıpta kimseyi etkilemek bile istememAma suni sanci 2 3 katı daha fazla oluyormuş normal sanci dan oyle duydum
Ohhh az kaldı sağ salim al kucağınaValla o rahatlama serum yiyince geliyor bana
37+4 olacağım cnm :)
Amin canim insallah bebege olumsuz etkisi yok dedi 3-4 doktor da ayni seyi soyleyince moralim duzeldiRabbim şifanı versin canım ya . Tez zaman da atlatırsın inşaallah .
Ohhh az kaldı sağ salim al kucağına
Ey masallah. Hayirli olsun. Ben dogurana kadar sizinkilerin 40i cikar diye espri yapiyordun. Kismet hep. Saglikla kavustun yavruna. Onemli olan tek sey bu. Allah anali babali buyutsun. Yuzu hep gulsunDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Oy maşallah ikinize de çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Aynen kesinlikle şov iyice dinlen güzelce uyu canım sabah bebişin geliyoYolunda yolunda. Hastanedeyim, koca oda benim. Youtubedan hamile oldugumu bilmiyordum serisi izliyorum cekirdek citleyerekhamile oldugunu bilmeyen kadinlarin o ya da bu sekilde dogumu basliyor, oyle.ogreniyorlar hamile olduklarini. Hadi reglin duzensiz, nasil olur da bebek hareketlerini hissetmezsin ya. Show resmen
Yaaa maşallah bir el insanı böyle mutlu edebiliyorYazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Ben de cok sevmedim ama gogus yarasi feci bir sey. Insan her seyden medet umuyor. Allah dusman basina vermesin. Yarin insallah 7 ay ara verdigim emzirme maratonuna geri donucem.wala bende hiç sevmedim takamadım da çok rahatsız bişi onun yerine krem sürüyorum mustelanın boşuna para vermiş gibi hissettim gerçi daha doğurmadıma ama
Amin insallah. Yatiyorum simdi. Yarin dinc olmak istiyorum. Saatler kaldigina inanamiyorum. Insallah saglikla kavusuruz.Aynen kesinlikle şov iyice dinlen güzelce uyu canım sabah bebişin geliyo
Anladım canım tmm kimseyi etkilemiyim o zaman hakkimizda hayirlisi olsunSuni sancının dozları var canım açılma durumuna göre artırıp düşürüyorlar. Benim hissettiğim 20-30 katıydı yazıpta kimseyi etkilemek bile istemem
Rabbim yardimcimiz olsunİki sancı da zor ama suni sancı daha yıpratıcı . Normal sancı girip çıktığı zaman arada bi nefes alma sürecin oluyor . Suni sancı da nefes alma sürecin daha kısa oluyor . Yani en azından benim öyleydi . 5 saat suni sancı çektim . Ama ne çektim sonrasında kendi sancım geldi . Ağrı aynı ama
Insallah canim rabbim yardimcin olsun sağ salim kucagina al kuzunu insallah haberlerini bekliyoruz cnmAmin insallah. Yatiyorum simdi. Yarin dinc olmak istiyorum. Saatler kaldigina inanamiyorum. Insallah saglikla kavusuruz.
Amin canım ya rabbim yardimcimiz olsunBünyeden bünyeye degisiyordur elbette ama suni sancıyla iki doğum yaptım ben normal sancıyla bir defa dogum yaptım ikisi de kolay degildi. Olumsuz yorumları dikkate almayın bence Allah bir ayazda kurtarsın
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla büyüsünYazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Alttan alttan karisir kii ama buna yeter diyecem artik hemde sizde dogru soyluyorsunuzHem kendi adı koyuluyo bide adının yanına bi isim daha istiyo. Doğurunca sana veririm nüfusuna al falan diyin bari. Aile isine karışmam ama ben olsam kayınpeder varsa ona söylerdim gerçi bilmiyorum aynı fikirde olurlar mi ama. Neden büyükler büyüklüğünü bilmiyo. Zaten senim adını koyuyorlar. Allah hidayet versin Inşallah fikri değişir. Demek ki herşeye karışacak böyle.
Ay cok tebrik ederim allah anali babali buyutsun kuzumDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Ay minnak parmaklarini isiririm senin hayirli saglikli evlat olsun ikinizinki de kizlarYazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Aynen benim de hep yüksek doz da verdiler . Ya epidural iyi hoş ama onuda benim le birlikte doğum yapan bi arkadaşım vardı o aldı . Belim uyuştuğu için ıkınamadım demişti . Ikınma hissiyatı hissetmedim o yüzden doğumhane de çok zorlandım 1 saate yakın sürdü demişti .Benimde en korktuğum suni almak tekrar. Çünkü hep en yüzsek dozda verdiler. Ben ne oldu nasıl doğurdum bilmiyorum çünkü bilincim yok gibiydi artık. Ama bu sefer de suni verilirse epidural kesin isteyeceğim. Seninde aklında olsun canım mecbur verilirse epidural istersin dayanılmaz olursa
Seni ben anlarım der susarım...Suni sancının dozları var canım açılma durumuna göre artırıp düşürüyorlar. Benim hissettiğim 20-30 katıydı yazıpta kimseyi etkilemek bile istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?