2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar alıntılayamoyorum ben hastanedeyim acıklık bakıldı bir miktar var dedi nstye aldı sonra konusucaz dedi gitti ebe sancılarım devam ediyor malesef korkıyorum
Korkma canim, hastanedesin çok sukur Yalnız değilsin... Stres yapma, haftan da iyi cnm, belirli haftaları hepimiz çok şükür gectik

Haberlerini bekliyoruz

Kızlar alıntılayamoyorum ben hastanedeyim acıklık bakıldı bir miktar var dedi nstye aldı sonra konusucaz dedi gitti ebe sancılarım devam ediyor malesef korkıyorum
Korkma canım inşaallah güzel haberlerini alırız . Allah kolaylık versin inşaallah

Oyy hayırlı uğurlu olsun inş, maşallah kilosu falam da pek iyiymiş gözünüz aydın olsun, sağlıkla hayırla Allah analı babalı büyütsün inş

Ne demek rica ederim Öyle evet hiç onu bile hissetmeden güzelce geçer inş sezaryeninde hiç korkma..

Hayırlsı olsun inş korkma herşey olacağına varır bakalım belki eve gönderirler sancıların takip edilsin sonuç ne olcak.

Maşallah canım iyi olmanıza çok sevindim Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Bugun migrenden geberdim. Yanimda kmse yok 2 bebe perisan oldum. Tek cocuk hic cocuk.diyolardi dogru diyolarmis. M Mirune kuzum yarin saglikla kavus insallah bebegine. Yatis yaptin gibi mi okudum arada naptim silik
Yaptim yaptim. Dun oglen yatis yaptim. Bu sabah 10 gibi sezaryene alacaklar. Gece yarisi heyecandan uyandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…