- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Allah yardımçın olsun. Haber verirsin bizedeKızlar sancılarım geçmedi hastaneye gidiyoruz
Korkma canim, hastanedesin çok sukurKızlar alıntılayamoyorum ben hastanedeyim acıklık bakıldı bir miktar var dedi nstye aldı sonra konusucaz dedi gitti ebe sancılarım devam ediyor malesef korkıyorum
Korkma canım inşaallah güzel haberlerini alırız . Allah kolaylık versin inşaallahKızlar alıntılayamoyorum ben hastanedeyim acıklık bakıldı bir miktar var dedi nstye aldı sonra konusucaz dedi gitti ebe sancılarım devam ediyor malesef korkıyorum
Oyy hayırlı uğurlu olsun inş, maşallah kilosu falam da pek iyiymişDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Ne demek rica ederimteşekkür ederim canımm cevabın için bende etrafımdakilerin spinalden sonra hemen kucağına alıp emzirebiliyosun çocuğunu görebiliyosun demesi üzerine spinal olmak istiyorum o iğneyede sinek ısırığı gibi oluyor elinin üzerine açılan damar yolu ondan daha çok ağrıyor diyorlar inşallah şu sezeryan korkumu atlatabilirimmm
Kızlar alıntılayamoyorum ben hastanedeyim acıklık bakıldı bir miktar var dedi nstye aldı sonra konusucaz dedi gitti ebe sancılarım devam ediyor malesef korkıyorum
Korkma cnm, mucizene kavusuyorsunKızlar alıntılayamoyorum ben doguruyormusum malesef. Epidural takcaklar kan değerlerimden sonra… dua edin
Sağlıkla al kucağına inşallah. Çok güzel bir doğum olsun.Kızlar alıntılayamoyorum ben doguruyormusum malesef. Epidural takcaklar kan değerlerimden sonra… dua edin
Hadı güzel bir doğum hikayesiyle gel canımKızlar alıntılayamoyorum ben doguruyormusum malesef. Epidural takcaklar kan değerlerimden sonra… dua edin
İlkinde olmuştum canım bunda da niyetim oKimler spinal anestezi olmuştu ya
Maşallah canım iyi olmanıza çok sevindimDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Allah yardımcın olsun Jannacım. Kolay bir doğum olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğineKızlar sancılarım geçmedi hastaneye gidiyoruz
Rabbim kolayca doğum yapmayı nasip etsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar alıntılayamoyorum ben doguruyormusum malesef. Epidural takcaklar kan değerlerimden sonra… dua edin
Dualarımız seninleKızlar alıntılayamoyorum ben doguruyormusum malesef. Epidural takcaklar kan değerlerimden sonra… dua edin
Yaptim yaptim. Dun oglen yatis yaptim. Bu sabah 10 gibi sezaryene alacaklar. Gece yarisi heyecandan uyandim
Ooo bir surpriz dogum daha. Saglikla kucagina alman icin dua ediyoruz. Her sey yolunda gidecek insallah.Kızlar alıntılayamoyorum ben doguruyormusum malesef. Epidural takcaklar kan değerlerimden sonra… dua edin
Hayirli haberlerle gel i sallah kolay dogum olurKızlar sancılarım geçmedi hastaneye gidiyoruz
Hayirli guzel haberlerini okumak istiuorum kolay dogum olur insallah saglikla kavusursunuz birbirinizeYaptim yaptim. Dun oglen yatis yaptim. Bu sabah 10 gibi sezaryene alacaklar. Gece yarisi heyecandan uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?