- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bende bir defa çatı ağrısı şiddetlenince serum takıldı. Ağrıya iyi geldi ama benim enerjide kesildi 24 saat iptaldimValla o rahatlama serum yiyince geliyor bana
37+4 olacağım cnm :)
Yolunda yolunda. Hastanedeyim, koca oda benim. Youtubedan hamile oldugumu bilmiyordum serisi izliyorum cekirdek citleyerekAy valla ben herşeyi kendim yapıyorum ama bi saçımı boyayamam koyu kumral saçım sarı yaptırıyorum normalde ama hamileyken hiç boyatmadım hatta öncekinde doğumdan sonra bile 1 yıl boyatmamıştım. Şimdi doğumdan bir süre sonra kendimi iyi hissedince röfle yaptıracağım çünkü 38 yaşında çok beyazım oldudün ben de tüylerimi aldım yine de 10 gün çok gibi geliyor bana ya uzarlarsa
Teşekkür ederim canım inşallah kendisi için doğru zaman olur minnoşun
Canım evet önceden öyle bir zorunluluk vardı Türkiye’de işaret parmağına alet takıyorlardı kandaki oksijeni ölçmek için şimdi başka yöntemler kullanıyorlar sanırım bütün videolarda falan hep yapılı tırnaklar görüyoruzsen nasılsın herşey yolundadır inşallah
Ayy hayırlı uğurlu olsun canım. Darısı bize inşallahDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Tebrik ederimm hayirli olsun saglikla mutlulukla buyutun biz ayni haftayiz cok sevindim saglikla kavusmaniza Allah anali babali buyutsun daha onceden 36.hafta dogabilir denilmismiydiDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Ayyy hadi gözün aydın . İyi olmanıza sevindim . Zamanla alışırsınız inşaallah birbirinizeDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
aa Gözün aydınnnnDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Bünyeden bünyeye degisiyordur elbette ama suni sancıyla iki doğum yaptım ben normal sancıyla bir defa dogum yaptım ikisi de kolay degildi. Olumsuz yorumları dikkate almayın bence Allah bir ayazda kurtarsınAma suni sanci 2 3 katı daha fazla oluyormuş normal sanci dan oyle duydum
wala bende hiç sevmedim takamadım da çok rahatsız bişi onun yerine krem sürüyorum mustelanın boşuna para vermiş gibi hissettim gerçi daha doğurmadıma amaGumus kapaklari takayim dedim yarin icin. Kasinip duruyor ya. Alerjim mi var nedir. Ne bicim sey anlamadim. Cok rahatsiz ya.
Oksapar kullanıyorum canım 6 binlikAa çok şaşırdım ilk defa duydum. Oksapar mı kullanıyorsunuz corasprin mi?
inşallah sağ salim kucağımıza alırız canımmAnaaaambacim gezdin gezdin digurmaya mı gittin şimdi sağlıkla kucagina al inşallah ❤
Ben epidural olcam o ani tatmak isterim yani tam bayilmayla.ilgili bi bilgim yok malesef
biz geçen hafta ilk defa yüzünü göremedik diye kendi kendimize triplere girdikYemın ederim paranoyak oldum suan kasılmaları hesaplıcam uygulamada ahsjjsjajsen gene iki haftadır göremiyosun ben hiç göremedim yüzünü hep sakladı zilli düdük
Bence ben açılmayla geziyorum ama normal olcağı için sıkıntı yok
geliyormu gelmekte olannnKızlar acil bakın ben korkuyorum doğurmaya hazır değilim tırnaklarımı yaptırmadım ajsksklslaka
Ama en son vuran sancıda ben inledim resmen ve büyük tuvalet hissi olustu
teşekkür ederim canımm cevabın için bende etrafımdakilerin spinalden sonra hemen kucağına alıp emzirebiliyosun çocuğunu görebiliyosun demesi üzerine spinal olmak istiyorum o iğneyede sinek ısırığı gibi oluyor elinin üzerine açılan damar yolu ondan daha çok ağrıyor diyorlar inşallah şu sezeryan korkumu atlatabilirimmmGenel anestezide de hemen uyandırıyorlar zaten onda da emzirebiliyorsun sıkıntı yok kendinde oluyorsun zaten, sadece kesi yerinin acısını 3-4 saat önceden hissediyorsun yani zaman olarak 3-4 saat daha fazladan ağrı yaşıyorsun.. Ben ilkini genel oldum kucağıma alamadım hemen kuveze alınmıştı ama kucağıma alsaydım ilk dk dan emzirebilirdim kendimdeydim, tabiiki acı ağrı çoktu ama emzirmeye engel değildi.. Spinal in de iğne acısı evet yokmuş ya, çok acıdı diyeni hiç duymadım daha iğne yapılırken, sanırım zaten asıl iğneden önce minik bi lokal anestezi yapılıyor bölgeye ve o iğne pek hissedilmiyor diye biliyorum.. Aşırı iğne korkun tuhaf düşünce ve panik ataklar yoksa Spinal avantajlı gibi..
canımm hayırlı uğurlu olsunn güzel günlerde sağlıkla büyüsün inşallahDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Canımm tebrik ederiiim güle güle büyüt minik prensini inşallah sağlıkla huzurlaDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Gözün aydın canım sağlıklı mutlu ömrü olsun insallah 35te mi doğurdun sen ciğer geliştirici iğne vurdular mı sanaDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Rabbim şifanı versin canım ya . Tez zaman da atlatırsın inşaallah .Kizlar merhaba ben Covid oldum cok lazimis gibi kac yildir kendini herseyden koruyan ben 36.haftamda corona oldum ayrica yazliktayim balikesir/pelitkoy bu hafta istanbula evime gidicektim corona olunca kaldim esim istanbul da insallah ben bu haftalarda dogurmam bu gurubun devami yeni dogan anneleri gibi bisey devam ettirin dogduklarinda da cok sorumuz olucakokuyamadim tum sayfalari Yeni dogum yapmis arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun insallah
İki sancı da zor ama suni sancı daha yıpratıcı . Normal sancı girip çıktığı zaman arada bi nefes alma sürecin oluyor . Suni sancı da nefes alma sürecin daha kısa oluyor . Yani en azından benim öyleydi . 5 saat suni sancı çektim . Ama ne çektim sonrasında kendi sancım geldi . Ağrı aynı amaAma suni sanci 2 3 katı daha fazla oluyormuş normal sanci dan oyle duydum
Kız 1 hafta daha bekletseydin bebişi 17 gibi daha büyürdü bebiş
Uzarsa bir tur dahaAy valla ben herşeyi kendim yapıyorum ama bi saçımı boyayamam koyu kumral saçım sarı yaptırıyorum normalde ama hamileyken hiç boyatmadım hatta öncekinde doğumdan sonra bile 1 yıl boyatmamıştım. Şimdi doğumdan bir süre sonra kendimi iyi hissedince röfle yaptıracağım çünkü 38 yaşında çok beyazım oldudün ben de tüylerimi aldım yine de 10 gün çok gibi geliyor bana ya uzarlarsa
Teşekkür ederim canım inşallah kendisi için doğru zaman olur minnoşun
Canım evet önceden öyle bir zorunluluk vardı Türkiye’de işaret parmağına alet takıyorlardı kandaki oksijeni ölçmek için şimdi başka yöntemler kullanıyorlar sanırım bütün videolarda falan hep yapılı tırnaklar görüyoruzsen nasılsın herşey yolundadır inşallah
Benim 2.bebeğim bir kuzum var 5 buçuk yaşında ve sağlıkçıyım düşün 112 personeliyim ama o halde terzi kendi söküğünü dikemiyor canım hem aynı senin gibi heyecanlıyım hemde sanki hiçbir bileğim yok gibi bildiğim hiçbirşeyi bilmiyorum gibi stres sardı ya bişey olursa dye korku cok az kaldı vakit geçmek bilmiyor sanki tarih aldıktan sonra
Yoo, genel de olur spinal deHanımlar sezeryanda genel aneztezi mi yapılıyor?
Genel aneztezi olursa doğum fotoğrafçısı tutmak mantıklı mi
Dogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Benimde en korktuğum suni almak tekrar. Çünkü hep en yüzsek dozda verdiler. Ben ne oldu nasıl doğurdum bilmiyorum çünkü bilincim yok gibiydi artık. Ama bu sefer de suni verilirse epidural kesin isteyeceğim. Seninde aklında olsun canım mecbur verilirse epidural istersin dayanılmaz olursaBenim de ilk doğumum suni ile oldu . 42 ye kadar bekledi doktorum . Gelmeyince mecbur . Hiç bir belirti yoktu ilk hamileliğimde ne kasılma ne nişan ne su o kadar rahat bi hamilelikti ki . Ağrı bile yoktu . Şimdi bunda BİRAz sırt ağrısı çekiyorum onun dışında ufak tefek ağrılar ama kasılma mı hala anlayamıyorum. Bende günümün geçmesinden tekrar suni çekmekten korkuyorum
Oyyy senin tırnağının yapısını seveyim ben. Dogurmak istiyorummmmm bennn dee.Yazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?