2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki

Yolunda yolunda. Hastanedeyim, koca oda benim. Youtubedan hamile oldugumu bilmiyordum serisi izliyorum cekirdek citleyerek hamile oldugunu bilmeyen kadinlarin o ya da bu sekilde dogumu basliyor, oyle.ogreniyorlar hamile olduklarini. Hadi reglin duzensiz, nasil olur da bebek hareketlerini hissetmezsin ya. Show resmen

Ayy hayırlı uğurlu olsun canım. Darısı bize inşallah

Tebrik ederimm hayirli olsun saglikla mutlulukla buyutun biz ayni haftayiz cok sevindim saglikla kavusmaniza Allah anali babali buyutsun daha onceden 36.hafta dogabilir denilmismiydi

Ayyy hadi gözün aydın . İyi olmanıza sevindim . Zamanla alışırsınız inşaallah birbirinize

Kizlar merhaba ben Covid oldum cok lazimis gibi kac yildir kendini herseyden koruyan ben 36.haftamda corona oldum ayrica yazliktayim balikesir/pelitkoy bu hafta istanbula evime gidicektim corona olunca kaldim esim istanbul da insallah ben bu haftalarda dogurmam bu gurubun devami yeni dogan anneleri gibi bisey devam ettirin dogduklarinda da cok sorumuz olucak okuyamadim tum sayfalari Yeni dogum yapmis arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun insallah

aa Gözün aydınnnnben şok kız bugun birkaç saat girmedim hemen doğurmuşsun hemde daha vardı. Ay neyseki herşey yolunda sen iyisin bebişin iyi kilosu iyi. Rabbim analı bablı büyütsün inşallah.

Aa çok şaşırdım ilk defa duydum. Oksapar mı kullanıyorsunuz corasprin mi?
Oksapar kullanıyorum canım 6 binlik
Anaaaam bacim gezdin gezdin digurmaya mı gittin şimdi sağlıkla kucagina al inşallah ❤

Ben epidural olcam o ani tatmak isterim yani tam bayilmayla.ilgili bi bilgim yok malesef
inşallah sağ salim kucağımıza alırız canımm
biz geçen hafta ilk defa yüzünü göremedik diye kendi kendimize triplere girdik çocuğumu küstürdük yanında yanlış bişeymi konuştukki diye ay kafayı yicem karnımın şu anda resmini size bi atsam şaşar kalırsınız uzay mekiği gibi bi yana toplanıyo yantirik yantirik duruyor
Kızlar acil bakın ben korkuyorum doğurmaya hazır değilim tırnaklarımı yaptırmadım ajsksklslaka
Ama en son vuran sancıda ben inledim resmen ve büyük tuvalet hissi olustu
geliyormu gelmekte olannn
teşekkür ederim canımm cevabın için bende etrafımdakilerin spinalden sonra hemen kucağına alıp emzirebiliyosun çocuğunu görebiliyosun demesi üzerine spinal olmak istiyorum o iğneyede sinek ısırığı gibi oluyor elinin üzerine açılan damar yolu ondan daha çok ağrıyor diyorlar inşallah şu sezeryan korkumu atlatabilirimmm
canımm hayırlı uğurlu olsunn güzel günlerde sağlıkla büyüsün inşallah

Canımm tebrik ederiiim güle güle büyüt minik prensini inşallah sağlıkla huzurla

Gözün aydın canım sağlıklı mutlu ömrü olsun insallah 35te mi doğurdun sen ciğer geliştirici iğne vurdular mı sana

Rabbim şifanı versin canım ya . Tez zaman da atlatırsın inşaallah .

Yazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.

Eklentiler

• C6567303-2A76-46E0-ADF2-AA5851282701.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 108
Ama suni sanci 2 3 katı daha fazla oluyormuş normal sanci dan oyle duydum
İki sancı da zor ama suni sancı daha yıpratıcı . Normal sancı girip çıktığı zaman arada bi nefes alma sürecin oluyor . Suni sancı da nefes alma sürecin daha kısa oluyor . Yani en azından benim öyleydi . 5 saat suni sancı çektim . Ama ne çektim sonrasında kendi sancım geldi . Ağrı aynı ama

Kız 1 hafta daha bekletseydin bebişi 17 gibi daha büyürdü bebiş

Benim rahmimde dikisim var geciktirilemiyor, doğum başlamadan önce sezaryan yapılması şart cnm, Abdominal serklaj var bende . Cok sukur gelişimi önden

Uzarsa bir tur daha

Masallah ilk göz agrina :) Aman her gün milyonlar doğurup bebek bakıyor, biz de arada yuvarlanır

Hanımlar sezeryanda genel aneztezi mi yapılıyor?
Genel aneztezi olursa doğum fotoğrafçısı tutmak mantıklı mi
Yoo, genel de olur spinal de

Ay cnm masallah Sağlıkla büyüsün

Benimde en korktuğum suni almak tekrar. Çünkü hep en yüzsek dozda verdiler. Ben ne oldu nasıl doğurdum bilmiyorum çünkü bilincim yok gibiydi artık. Ama bu sefer de suni verilirse epidural kesin isteyeceğim. Seninde aklında olsun canım mecbur verilirse epidural istersin dayanılmaz olursa

Yazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Oyyy senin tırnağının yapısını seveyim ben. Dogurmak istiyorummmmm bennn dee.

A avozge maşallah canım. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…