2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya dun elinin fotografini kotmussun ya o gerceklik beni biraz durttu. Endiselenmekten buyuk resmi kaciriyorum. Mis kokulu bebeklerimize kavusuyoruz. Allahima bin sukurler olsun. Her seye degerler. Allah hepsine saglik versin.
İnsan idrak edemiyor ki kucağına almadan büyük resmi kacirman çok normal. kavuşunca hersey rayına oturacak inşallah. Hepinize dualar gönderiyorum Allah doğum yapcak tüm kadınlara kolaylık versin sabır versin.

Çok gecmiş olsun gecen bende kustum Son zamanlarda oluyormuş tansiyonun iyi ise kötü bişi olmaz inşallah serum da iyi gelir inşallah
Allah yardımcın olsun Mirunecim. Oğluşuna kavuşmaya çok az kaldı cok heyecanlı battaniye bende düşüneyim de en azından nevresim yer kalmadı bavulda
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah 7 cm Açıklık nasıl oldu az kaldı normal doğuruyormuşsun neyse cok gecmiş olsun canım ikinizde iyisiniz önemli olan o. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin

Gözün aydın canım çok sevindim bebisine kavuşmana maşallah

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün
Sağ salim bebeğine kovuşman dileği ile

Gözün aydın sağ salim büyütmek nasipiniz olsun

Doğum raporunu SGKya bildirince üzerinden geçen 55 iş günü sonrası yatıyor. Şuan yatmaz canım.
Raporlar şöyle oluyor çalışamaz raporu aldıktan sonra rapor bitiş süresine kadar süre ayrı hesaplanıyor. Rapor bitişi ise belirsiz şuan çünkü doğum tarihi belli olmadığı için 40. Hafta baz alınıyor. Diyelim 38 de doğum oldu rapor kapatılıyor ve doğum sonrası ikinci rapor veriliyor öncekindeki haftalar sonraya eklenip ile başlama tarihi veriliyor. Dolayısıyla iki ayrı rapor oluyor. Doğum olunca artık herşey sistemde hastane sgkye bilgi veriyor ama sistemden düşüyor ama işyerine İbraz ediyoruz prim hesaplamaları ı yapıp sgkya bilgi veriyorlar iki tarih uyumak zorunda. Rapor bitiminden bir yada iki hafta içinde edevletinizde iban kayıtlı ise o hesaba ödeme olur. Öncesinde olmaz. İban yoksa PTT ya da ziraat bankasına tc ile yatırılır yine edevlet ten kontrol edilir

Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnAğustos anneleri elini hızlanırdı

Ve eveeeet, haftaya 10 ağustos günü benim de sezaryen tarihim alindi arkadaslar

@cnsygmr
gözün aydın sağlıkla kavuş canmm
Eneee kimler takipleşti kızzz ben seni takip edemedim bak kaçırdım son zamanlarda aktif kullanınca hızlı arttı özelden adresini bekliyorum
Kimler spinal anestezi olmuştu ya
Beeen 2. Spinali oldum ilk ignede uyuştu belirgin bir yan etki yaşamadım şükür basım da ağrımadı.

Geçmişse dönük okudum mümkün olduğunca hepinize çok çok kalp

Bugun migrenden geberdim. Yanimda kmse yok 2 bebe perisan oldum. Tek cocuk hic cocuk.diyolardi dogru diyolarmis. M Mirune kuzum yarin saglikla kavus insallah bebegine. Yatis yaptin gibi mi okudum arada naptim silik
Bu arada tesekkur ederim. Mesajlar akip gidiyor, insan yazacagini sasiriyor. Koridordan bebis sesleri geliyor. Bekle diyolar. Erkenden uyandirdilar simdi de ogleni bekle diyolar. Sabrim kalmadi ya.
.

Ay nasi hizli omus hersey hayirli saglikli evlqt olsun insallah
Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu 2.570 gram
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun anali babali buyusun tum bebisler

Bu arada tesekkur ederim. Mesajlar akip gidiyor, insan yazacagini sasiriyor. Koridordan bebis sesleri geliyor. Bekle diyolar. Erkenden uyandirdilar simdi de ogleni bekle diyolar. Sabrim kalmadi ya.
.
Keske az daha uyuyabilsen az kaldi cok heyecanlisindir smdi ama az kaldi

Bizim bebis ciddi kilo almış ya mutlu oldum 3200üz yani ayni tarti dün 2970 ölçtü. Kıyafetle 3300 süt geliyor ama taşmıyor mama 3 kez verdik şırınga ile evde duruma göre vercem duş alcam eve gidip bi sprey sıktı o sayesinde duşa gircem ama kese vs yok sadece hafif kurulama yapcam bebisin doktoru da göbek bağıni kolonya ile temizle biraz yakcak kurumasi lazim dedi yikama dedi ıslanırsa geç düşer dedi vs . Öğlene eve geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…