İnsan idrak edemiyor ki kucağına almadan büyük resmi kacirman çok normal.Ya dun elinin fotografini kotmussun ya o gerceklik beni biraz durttu. Endiselenmekten buyuk resmi kaciriyorum. Mis kokulu bebeklerimize kavusuyoruz. Allahima bin sukurler olsun. Her seye degerler. Allah hepsine saglik versin.
Çok gecmiş olsun gecen bende kustum Son zamanlarda oluyormuş tansiyonun iyi ise kötü bişi olmaz inşallah serum da iyi gelir inşallahGeceden beri geberiyorum kizlar bir mide bulantisi geldi sabaha kadar kustum su dahi icemedim dilim damagim kurudu ardina yetmez gibi ishal basladi vucudumda hic bisey kalmadi inanin o kadar susadim ki agzimi acacak adim atacak halim kalmadi.. sabah zor attim kendimi acile serum verdiler bakalim insallah iyi gelir
Allah yardımcın olsun Mirunecim. Oğluşuna kavuşmaya çok az kaldı cok heyecanlıSabahin 5inde uyandirdilar ya. reflu olmasin diye bir hap verdiler. Keske birkac saat daha uyuyabilseydim. Aclik neyse de susuzluk cok kotu. En az 3 saat daha susuz kalacagima inanamiyorum. Bu arada hastane cok soguk. Uzun kollu pijamalarimla duruyorum yine de usudum. Insallah bebegi usutmeyiz bu sogukta ya. Bekledigimden de soguk burasi. Iyi ki battaniyeleri ve uzun kollu hastane cikislarinin hepsini getirmisim.
Gözün aydın canım.Kızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Gözün aydın canım çok sevindim bebisine kavuşmana maşallahKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Gözün aydın canımDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Sağ salim bebeğine kovuşman dileği ileSabahin 5inde uyandirdilar ya. reflu olmasin diye bir hap verdiler. Keske birkac saat daha uyuyabilseydim. Aclik neyse de susuzluk cok kotu. En az 3 saat daha susuz kalacagima inanamiyorum. Bu arada hastane cok soguk. Uzun kollu pijamalarimla duruyorum yine de usudum. Insallah bebegi usutmeyiz bu sogukta ya. Bekledigimden de soguk burasi. Iyi ki battaniyeleri ve uzun kollu hastane cikislarinin hepsini getirmisim.
Gözün aydınKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Raporlar şöyle oluyor çalışamaz raporu aldıktan sonra rapor bitiş süresine kadar süre ayrı hesaplanıyor. Rapor bitişi ise belirsiz şuan çünkü doğum tarihi belli olmadığı için 40. Hafta baz alınıyor. Diyelim 38 de doğum oldu rapor kapatılıyor ve doğum sonrası ikinci rapor veriliyor öncekindeki haftalar sonraya eklenip ile başlama tarihi veriliyor. Dolayısıyla iki ayrı rapor oluyor. Doğum olunca artık herşey sistemde hastane sgkye bilgi veriyor ama sistemden düşüyor ama işyerine İbraz ediyoruz prim hesaplamaları ı yapıp sgkya bilgi veriyorlar iki tarih uyumak zorunda. Rapor bitiminden bir yada iki hafta içinde edevletinizde iban kayıtlı ise o hesaba ödeme olur. Öncesinde olmaz. İban yoksa PTT ya da ziraat bankasına tc ile yatırılır yine edevlet ten kontrol edilirDoğum raporunu SGKya bildirince üzerinden geçen 55 iş günü sonrası yatıyor. Şuan yatmaz canım.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Ayyy bana yanlışlıkla janna dedi janna da doğum yaptıKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Eneee kimler takipleşti kızzz ben seni takip edemedim bak kaçırdım son zamanlarda aktif kullanınca hızlı arttı özelden adresini bekliyorum32 den itibaren 16 dimi canım ona gore hesaplayayim
Bibara burdan takipleşmek isteyenler birbirine mesaj atti özelden baya takipleşiyoruz
Ayyy hadi gözünaydin 8 günün var kavuştayaaferin oğluna uslu uslu bekledi yavrum maşallah ❤
Beeen 2. Spinali oldum ilk ignede uyuştu belirgin bir yan etki yaşamadım şükür basım da ağrımadı.Kimler spinal anestezi olmuştu ya
Bu arada tesekkur ederim. Mesajlar akip gidiyor, insan yazacagini sasiriyor. Koridordan bebis sesleri geliyor. Bekle diyolar. Erkenden uyandirdilar simdi de ogleni bekle diyolar. Sabrim kalmadi ya.
Tesekkurler. Senin nasil gidiyor, bebisle alisabildiniz mi birbirinize?Gözün aydın canımRabbim analı babalı büyütsün
Sağ salim bebeğine kovuşman dileği ile
Gözün aydınsağ salim büyütmek nasipiniz olsun
Amiiinnn
Ay nasi hizli omus hersey hayirli saglikli evlqt olsun insallahKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun anali babali buyusun tum bebislerKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
42 yi goze aldim diye diye 38 de doguruon mu kiz. Hadi hayirla kavus guzel.haberler ver bizeKizlar cok agrim var bebegin basida yerlesmis yatisini yapiyorum diyo doktor ne yapsam bilemedim evine git esyalarini al gel dedi
Keske az daha uyuyabilsen az kaldi cok heyecanlisindir smdi ama az kaldiBu arada tesekkur ederim. Mesajlar akip gidiyor, insan yazacagini sasiriyor. Koridordan bebis sesleri geliyor. Bekle diyolar. Erkenden uyandirdilar simdi de ogleni bekle diyolar. Sabrim kalmadi ya.
.
Ayyy doğur doğur al eşyalarınıKizlar cok agrim var bebegin basida yerlesmis yatisini yapiyorum diyo doktor ne yapsam bilemedim evine git esyalarini al gel dedi
Dogur demesi kolay simdiden 2 el yedim hic cesaretim yokAyyy doğur doğur al eşyalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?