2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kendi derdime dustum yeni dogum yapanlara yazamadim kusura bakmayin sag saglim kavustunuz bebelerinize Allah anali babali buyutsun insallah darisida bizlere

Allah yardımcın olsun Mirunecim. Oğluşuna kavuşmaya çok az kaldı cok heyecanlı battaniye bende düşüneyim de en azından nevresim yer kalmadı bavulda
Sag ol valla heyecanliyim ama bekletiyolar. En son 10da yedim ictim. Aciktim susadim valla. Lanet olmasin. Battaniye fln kesin koy. Usumesin yavru. Ne olur ne olmaz.

Oooo ne bereketli gun bu ya. Allah anali babali buyutsun.

Kız genele niye fotoğrafçıya para vercen bi ton totondan karincalar kepek cejerken bebegi mi cekecek

Gözünaydin canim
Ay kız ne bileyim heves ettim de genel olursa kavusma anı cekilmiyormus şuan banada mantıklı gelmedi750 TL istediler. Odada cekiniriz belki hemsirelerden biri çekerse rica ederiz

Hadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklo büyütsün

Bebisler geliyor.
Benimki acele etmez umarım annemler covit gelemiyor doğuma az kala gelecekler.esim yok burada

Güzel haberlerini bekliyoruz. Çok sogusak acaba klima ayarı vs yapmazlarmi

Allah analı babalı büyütsun.gozun aydın. Lens niye takdirmadilae? Bende lensle gidecektim doguma
Lens ni

Ay çok sevindim daha gözün aydın anali babalı büyüsün insallah bizlerde dua et

Bilmem benim arkadaşım SGK da çalışıyor o yaptı işlemleri. Doğum yapınca bana haber vermen yeterli dedi. Bı oraya bı de iş yerine yeterli. Peki ben bugün 40 haftaya girdim ekstra bişey yapmam gerekiyor mu sizce

İlkinde olmuştum canım bunda da niyetim o
Spinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra mi

Bur masallah da senin kuzuya Sağlıkla büyüsün insallah

Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu 2.570 gram
Masallah cnm, sağlıkla büyüsün ufaklik
Sagol cnmz haftaya aranıza katılmama az kaldı
Spinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra mi

Masallah cnm

Su geçirmez bant yapistirmadilar mi kesik yere

Sezeryanda sonda takıyorlar mi hanımlar?
Evet, yani genelde takmislardi ama ben uyuduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…