- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Pek erken oldu sanki boylede bunye alisik olmadigindan saskinim42 yi goze aldim diye diye 38 de doguruon mu kiz. Hadi hayirla kavus guzel.haberler ver bize
Sag ol valla heyecanliyim ama bekletiyolar. En son 10da yedim ictim. Aciktim susadim valla. Lanet olmasin. Battaniye fln kesin koy. Usumesin yavru. Ne olur ne olmaz.Allah yardımcın olsun Mirunecim. Oğluşuna kavuşmaya çok az kaldı cok heyecanlıbattaniye bende düşüneyim de en azından nevresim yer kalmadı bavulda
Oooo ne bereketli gun bu ya. Allah anali babali buyutsun.Kızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Ay kız ne bileyim heves ettim de genel olursa kavusma anı cekilmiyormus şuan banada mantıklı gelmedi750 TL istediler. Odada cekiniriz belki hemsirelerden biri çekerse rica ederizKız genele niye fotoğrafçıya para vercen bi ton totondan karincalar kepek cejerken bebegi mi cekecek
Gözünaydin canim
Hayirli olsun. Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun.Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Hadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklo büyütsünKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Güzel haberlerini bekliyoruz. Çok sogusak acaba klima ayarı vs yapmazlarmiSabahin 5inde uyandirdilar ya. reflu olmasin diye bir hap verdiler. Keske birkac saat daha uyuyabilseydim. Aclik neyse de susuzluk cok kotu. En az 3 saat daha susuz kalacagima inanamiyorum. Bu arada hastane cok soguk. Uzun kollu pijamalarimla duruyorum yine de usudum. Insallah bebegi usutmeyiz bu sogukta ya. Bekledigimden de soguk burasi. Iyi ki battaniyeleri ve uzun kollu hastane cikislarinin hepsini getirmisim.
Açıklık var mıymış pekiDogur demesi kolay simdiden 2 el yedim hic cesaretim yok
Sag ol, tesekkur ederim. Ben ayari degistirdim ama yine de hhala soguk. Artik battaniye fln Allah ne verdiyse ayarlicaz.Güzel haberlerini bekliyoruz. Çok sogusak acaba klima ayarı vs yapmazlarmi
Ahhh Allah kolaylık versin ben dün o işi hallettimDogur demesi kolay simdiden 2 el yedim hic cesaretim yok
Lens niGünaydın telefon mesajla dolu burayıda ilk fırsatta okuyacağımÖncelikle sabah 7bucukta geldik kan alındı nst bağladı ve dididim sancı ve az bi açılma varmış meğer ve doğumda da teyid ettik ki rahim incelmiş tam zamanında olmuş iyi ki tarihi öne almışım zaten durmazmış. Neyse hopp ameliyathaneye giriverdik heryer erkek doktor kaynıyor oran buran açık artık utanç filan hak getire. Belden uyuşturma yapmaya başladı ilk seferde tuttu şükür sonda takıldı.
Sonra baya sohbet ettiler her gelen merhaba ben şu filan kestiniz mi dedim o çoktan bebek çıkmak üzere dediler. Hissettiğim şey baskı tabi acı yok dokunma sallantı var. İcinden bir şey koparcasına bi çekiştirme filan. Sonra sesini duydum bebek küçük dediler enem bi korktum önce 2.970 gr doğdu ablası da 80 dive ablasının aynısı erkeği. 50cm boy
Yani ölçülenden biraz küçük güya beyimiz önde idineyse sağlığı yerinde şükür.
Sonra ben yukarida yansımaları görüyordum lens taktirmadilar gözlük vardı Allahtan çıkarmışım herseyi net görecektim yoksa rahim dışarıda iken ağrı hissi vardı bir süre ameliyat ilkine göre bana uzun ve etkileyici geldi ilki ilk olduğu için mi ya da yaş küçüktü daha kolay detaysız hissettim. Bunda daha çok zorlandım.
Neyse sonra bi ara gözlüğü taktım izledim dikiş yeri uzundu dedim diğeri kısaydı tenin hassasmış ince imiş biz kısa kestik ama yırtıldı dedi bana collagen yolları göründü takviye alcam mutlaka.
Sonra dikiş bitti odaya alındım agrilar uyuşma geçerken başladı ilk o zamanlar zor oluyor ayağa kalkma vaktinden sonra şükür rahatlıyorsun. Sonda çıkarken minik bir acı oldu çok değil.
Ameliyat sonrasi üşüdüm titredim bir süre.
Bebiş memeyi hemen alamadı şırınga ile mama verildi sonra dene dene tuttu şükür süt tabi az az geliyor henüz.
Gündüz uyudu ben uyuyamadim agridan gece de sağolsun uyumadı ben yine uyuyamadim. Neyse ama bolca ayakta idimyürüdükçe ayağa kalktıkça açılıyorsun.
Kakasini yapti iki kere. Cis de baya yapıyor yanınıza bebise kıyafet 2 takimdan fazla alin ölçümler farkli çıkabildiği için küçük ve büyük takim alin benceben kiyafete sigmaz sanarken ki unutmusum minnakliklarini büyükçe oldular.
Once hastane kendi hasta bezini taktı yürümeye başladım filan depend taktım çok rahatladım. Kanama aşırı degil az yani şuan.
Rahim toparlasin diye hemşire eliyle bastırdı tabi hasta bezini değiştirirken sende ara ara bastır uyku da toparlar masaj da iyi gelir dedi.agrimadi diyemem
Velhasıl agrilar olcak Allah hepimize güç kuvvet versin sıkıntısız kavuşun sizlerde.Aklıma bir şey gelirse yazarım.
M Mirune 38+1 2.970gr 50cm yaz
Sen yinede şöyle canım hastanede hasta olmayın. Dikkat edin canımSag ol, tesekkur ederim. Ben ayari degistirdim ama yine de hhala soguk. Artik battaniye fln Allah ne verdiyse ayarlicaz.
anestezi spinal olsada genele dönebilme ihtimalinden göze yapışırmışAllah analı babalı büyütsun.gozun aydın. Lens niye takdirmadilae? Bende lensle gidecektim doguma
Lens ni
E olcak o kadar napcan icinde mi buyutcenDogur demesi kolay simdiden 2 el yedim hic cesaretim yok
Ay çok sevindim daha gözün aydın anali babalı büyüsün insallah bizlerde dua etDogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Bilmem benim arkadaşım SGK da çalışıyor o yaptı işlemleri. Doğum yapınca bana haber vermen yeterli dedi. Bı oraya bı de iş yerine yeterli. Peki ben bugün 40 haftaya girdim ekstra bişey yapmam gerekiyor mu sizceRaporlar şöyle oluyor çalışamaz raporu aldıktan sonra rapor bitiş süresine kadar süre ayrı hesaplanıyor. Rapor bitişi ise belirsiz şuan çünkü doğum tarihi belli olmadığı için 40. Hafta baz alınıyor. Diyelim 38 de doğum oldu rapor kapatılıyor ve doğum sonrası ikinci rapor veriliyor öncekindeki haftalar sonraya eklenip ile başlama tarihi veriliyor. Dolayısıyla iki ayrı rapor oluyor. Doğum olunca artık herşey sistemde hastane sgkye bilgi veriyor ama sistemden düşüyor ama işyerine İbraz ediyoruz prim hesaplamaları ı yapıp sgkya bilgi veriyorlar iki tarih uyumak zorunda. Rapor bitiminden bir yada iki hafta içinde edevletinizde iban kayıtlı ise o hesaba ödeme olur. Öncesinde olmaz. İban yoksa PTT ya da ziraat bankasına tc ile yatırılır yine edevlet ten kontrol edilir
Spinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra miİlkinde olmuştum canım bunda da niyetim o
Kızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Masallah cnm, sağlıkla büyüsün ufaklikKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Sagol cnmz haftaya aranıza katılmama az kaldıgözün aydın sağlıkla kavuş canmm
Eneee kimler takipleşti kızzz ben seni takip edemedim bak kaçırdım son zamanlarda aktif kullanınca hızlı arttı özelden adresini bekliyorum
Beeen 2. Spinali oldum ilk ignede uyuştu belirgin bir yan etki yaşamadım şükür basım da ağrımadı.
Geçmişse dönük okudum mümkün olduğunca hepinize çok çok kalp
Masallah cnmBizim bebis ciddi kilo almış ya mutlu oldum 3200üz yani ayni tarti dün 2970 ölçtü. Kıyafetle 3300süt geliyor ama taşmıyor mama 3 kez verdik şırınga ile evde duruma göre vercem duş alcam eve gidip bi sprey sıktı o sayesinde duşa gircem ama kese vs yok sadece hafif kurulama yapcam bebisin doktoru da göbek bağıni kolonya ile temizle biraz yakcak kurumasi lazim dedi yikama dedi ıslanırsa geç düşer dedi vs . Öğlene eve geçeriz
Evet, yani genelde takmislardi ama ben uyuduktan sonraSezeryanda sonda takıyorlar mi hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?