- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Ben de doğurmak istiyorum artik yaYazdıklarınızı okuyamadım ama size tatlı bir foto atayım dedim. Daha iyiyim şükür zar zor emzirdim anca tutturdum memeyi. Yazacağım detaylıca eve geçeyim telefonu elime alamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Geceden beri geberiyorum kizlar bir mide bulantisi geldi sabaha kadar kustum su dahi icemedim dilim damagim kurudu ardina yetmez gibi ishal basladi vucudumda hic bisey kalmadi inanin o kadar susadim ki agzimi acacak adim atacak halim kalmadi.. sabah zor attim kendimi acile serum verdiler bakalim insallah iyi gelir
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.Kızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Sağlıkla al kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz.Allah anali babali buyutsun. Uykusuz geceler ilk gunden basladi diyorsun yani. Siz boyle yazinca korkuyorum. Ameliyat agrisindan da uykusuzluktan da. Ben 11de yatip 5te kalktim diye basim zonkluyor. Hic uyumadan nasil dayanir insan ya.kizim geceleri hep uyuyordu sansliydim. Insallah Damir yavrum da uyur
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün.Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Hayırlısıyla sen de doğurursun inşallah. Bayağı bekletti seni oğluşun. Sağlıkla gelsin.Ben de doğurmak istiyorum artik ya
Canım normal dogumda mi epiduralBenimde en korktuğum suni almak tekrar. Çünkü hep en yüzsek dozda verdiler. Ben ne oldu nasıl doğurdum bilmiyorum çünkü bilincim yok gibiydi artık. Ama bu sefer de suni verilirse epidural kesin isteyeceğim. Seninde aklında olsun canım mecbur verilirse epidural istersin dayanılmaz olursa
Bunun gelmeye niyeti yok gibi ama dün gece bin defa döndüm yatakta yanimin agrisindanHayırlısıyla sen de doğurursun inşallah. Bayağı bekletti seni oğluşun. Sağlıkla gelsin.
Yaaa inanmıyorum hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütün miniğinizi.Dogurdum kızlar kavustum minik prensime, daha ayaklarım bile açılmadı 3030 gram dogdu kuzum ayrıntıları müsait zamanlarımda anlatırım korkulacak hicbisey yok, ikimiz de iyiyiz cok sukur, sizin mesajlarınızı bile okuyamadım meme tutturmaya calısıyoruz da uykucu cıktı bizimki
Kızlar günaydın
Bölük pörçük uyuyorum. Emme sorunu vardı hallettik çok şükür tek sıkıntımız uyandıramıyoruz. Aşırı uykucu her yolu deniyoruz. Uyandırana kadar 45 40 dk geçiyorbaşım çatlıyor sanki beynim akacak gibi ya da birisi içini oyuyor gibi. Çok kötüyüm dayanamıyorum ağrısına bi şey önerin bana parol kahve sıvı tüketimi dışında. Hepsini denedim ama geçmiyor.
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnanın bakamıyorum buraya. Dün doğum yapacam bugün doğum yapacak olan herkese hayırlı olsun sağlıkla büyütün minnaklarınızı. Hayırlı evlat olsun olsun inşallah
P -Puffin- kız nasılsın ne yaptın iyi misin doğurdun mu???
Sağol canım amin darısı başınıza inşallahHayırlı olsun bebisin canim saglikla buyut insallah yanlız baya uykucuymuş senin minigin
Maşallah doğuran doğurana duy oğlum duyyAy nasi hizli omus hersey hayirli saglikli evlqt olsun insallah
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun anali babali buyusun tum bebisler
Benimde iki gündür bazen alttan baskı sancı oluyor. Karnımda sık sık kasıyor kendini bekliyoruz bakalım o da daraldı iyice içerdeBirde az once alttan bi agri oldu o kadar ya bence son zamanlar cunku ağırlaştım belli bende altta baskı hissediyorum gibi
Kahveyi bebeye icir senSağol canım amin darısı başınıza inşallahhiç sorma baya hemde asla uyanmıyor
Ben de benim kız aynısını diyorumMaşallah doğuran doğurana duy oğlum duyyaccık ibret al
Hahahah karşılıklı ana kız kahve günü yaparızKahveyi bebeye icir sen
Hadi ya ben daha önce başka ameliyatlar oldum genel aneztezi ile hep lens vardı kimse birşey dememisti sorarım olmadiAhahaha doğum doktoru geldi yokm
anestezi spinal olsada genele dönebilme ihtimalinden göze yapışırmış
Bende spinal olmustum canım sağlıkçı olarak genelden acayip korkuyorum uyutulduktan sonrasını bildiğim için spinal daha kolayÖneriyor musun? Kolay mı?
Himm ozaman genel aneztezi de olsak malum yerlerin uygun olmasına dikkat etmek lazimSpinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra mi
Bur masallah da senin kuzuyaSağlıkla büyüsün insallah
Masallah cnm, sağlıkla büyüsün ufaklik
Sagol cnmz haftaya aranıza katılmama az kaldı
Spinalde igneyi tek seferde mi yapıyorlar, az yapıp uyuşturup kalani sonra mi
Masallah cnm
Su geçirmez bant yapistirmadilar mi kesik yere
Evet, yani genelde takmislardi ama ben uyuduktan sonra
Hadi gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklo büyütsünKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?