2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım.
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.
Sağlıkla al kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu 2.570 gram
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Çok ani oldu ama sonu güzel oldu.

Ch
Canım normal dogumda mi epidural

Kızlar günaydın
Bölük pörçük uyuyorum. Emme sorunu vardı hallettik çok şükür tek sıkıntımız uyandıramıyoruz. Aşırı uykucu her yolu deniyoruz. Uyandırana kadar 45 40 dk geçiyor başım çatlıyor sanki beynim akacak gibi ya da birisi içini oyuyor gibi. Çok kötüyüm dayanamıyorum ağrısına bi şey önerin bana parol kahve sıvı tüketimi dışında. Hepsini denedim ama geçmiyor.

Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnanın bakamıyorum buraya. Dün doğum yapan bugün doğum yapacak olan herkese hayırlı olsun sağlıkla büyütün minnaklarınızı. Hayırlı evlat olsun olsun inşallah

P -Puffin- kız nasılsın ne yaptın iyi misin doğurdun mu???

Yaaa inanmıyorum hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütün miniğinizi. bizimki de uykucu baya uğraştırıyor.

Birde az once alttan bi agri oldu o kadar ya bence son zamanlar cunku ağırlaştım belli bende altta baskı hissediyorum gibi

Hayırlı olsun bebisin canim saglikla buyut insallah yanlız baya uykucuymuş senin minigin

Birde az once alttan bi agri oldu o kadar ya bence son zamanlar cunku ağırlaştım belli bende altta baskı hissediyorum gibi
Benimde iki gündür bazen alttan baskı sancı oluyor. Karnımda sık sık kasıyor kendini bekliyoruz bakalım o da daraldı iyice içerde

Herkes patır patır doğurdu bebişlerini maşallah Ağustos annelerine Ağustos ayını beklemişiz. Geçmiş olsun doğuran annelere hayırlı evlat olsunlar, sağlıkla büyütsünler Darısı benim gibi bekleyenlere artık ben alıştım göbeğime sanki sonsuza kadar benle devam edecekmiş gibi hissetmeye başladım

Himm ozaman genel aneztezi de olsak malum yerlerin uygun olmasına dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…