- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Ayy gözün aydın hosgeldi sağlıkla büyüsün minik kuşKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Cok sevindim ya tırnakları yaptıramadan doğdu ama olsunKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Kusma ishal salgını vat diyorlar . Aman dikkat et . Serum iyi gelmiştir umarımGeceden beri geberiyorum kizlar bir mide bulantisi geldi sabaha kadar kustum su dahi icemedim dilim damagim kurudu ardina yetmez gibi ishal basladi vucudumda hic bisey kalmadi inanin o kadar susadim ki agzimi acacak adim atacak halim kalmadi.. sabah zor attim kendimi acile serum verdiler bakalim insallah iyi gelir
Evet canımCh
Canım normal dogumda mi epidural
Ayyy hadi gözün aydın canım . Rabbim hayırlı evlat eylesin . Hoşgelmiş minik paşaKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Baş ağrısını ben iki parol içiyordum ve sade golf nescafe sert olucak içiyordum 2 günde geçti bunlarlaKızlar günaydın
Bölük pörçük uyuyorum. Emme sorunu vardı hallettik çok şükür tek sıkıntımız uyandıramıyoruz. Aşırı uykucu her yolu deniyoruz. Uyandırana kadar 45 40 dk geçiyorbaşım çatlıyor sanki beynim akacak gibi ya da birisi içini oyuyor gibi. Çok kötüyüm dayanamıyorum ağrısına bi şey önerin bana parol kahve sıvı tüketimi dışında. Hepsini denedim ama geçmiyor.
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnanın bakamıyorum buraya. Dün doğum yapan bugün doğum yapacak olan herkese hayırlı olsun sağlıkla büyütün minnaklarınızı. Hayırlı evlat olsun olsun inşallah
P -Puffin- kız nasılsın ne yaptın iyi misin doğurdun mu???
Gözün aydın canım . Bir minik daha geldi dünyaya .Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Kusmak ve ishal de doğum belirtisi olabilir diyorlardı demek doğruymuş. Hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah.Kizlar cok agrim var bebegin basida yerlesmis yatisini yapiyorum diyo doktor ne yapsam bilemedim evine git esyalarini al gel dedi
Canım hastane odalarındaki klimalar bebek için ideal sıcaklıkta oluyor. Odanın sıcak olmaması lazımSag ol, tesekkur ederim. Ben ayari degistirdim ama yine de hhala soguk. Artik battaniye fln Allah ne verdiyse ayarlicaz.
Masal Merve çok güzel yakışmiş iki isim birbirine maşallah. Taze anneler böyle ses verin arada merak ediyoruz. İyi olmanıza çok sevindim insalalh basurun da çabucak iyileşir.Oyyy hiç bakamıyorum yetişemiyorum biraz okuyayım dedim ama bitmiyoooo yetişmiyoooo kizzzCipisS hadi gözün aydın pek sewindim senin adına kavuştun Almina incimize sağlıkla büyüsün inşallah azmettim buldum seni Instagramdan ahahah anası gibi güzel bir kızdır eminim
@puffin kizz sen ne yaptın bir doğurup geliyorum demişsn geldin mi
A avozge gözün aydın canimmm çok şükür sağlıkla gelmiş oğlusun
M Mirune cnm senin bugünde sezeryan inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minik kuzu covidi filanda takma olanda hayır wardr güzel olacak herşey inşallah
Delirella ayyy 10 Ağustos okudumm az kaldı oğlusun gelmesine hadi hayırla sağlıkla inşallah
Dün 2 arkadas daha wardi sanki doğuma giden ama aklımda kalmadı kafa kalmadiki ay içerde dursalar biraz daha yatıp uyusaydik keşke acele etmeyin dogsunlar diyee yatın uyuyuunnn
Benim 12 gün oldu şükürler olsun basur agrisu War ama ilk zaman ki gibi şiddetli değil buna şükür diyeyim bu arada kızımızın adını "Masal Merve" koyduk teyzeleri ablaları
Bebekler icin ideal sicaklik 22-23 derece diye biliyorum. Burasi daha soguk bence yqCanım hastane odalarındaki klimalar bebek için ideal sıcaklıkta oluyor. Odanın sıcak olmaması lazım
O ne nasıl oluyor ignemi vuruyorlarEvet canım
Canım sen tam kac haftaliksin bizim 40 +1 oldu bugunBenimde iki gündür bazen alttan baskı sancı oluyor. Karnımda sık sık kasıyor kendini bekliyoruz bakalım o da daraldı iyice içerde
Bi biz kaldikListenin yarisi dogurmus. Cok hizli giris yaptik Agustos'a.
Bende spinal olmustum canım sağlıkçı olarak genelden acayip korkuyorum uyutulduktan sonrasını bildiğim için spinal daha kolay
Himm ozaman genel aneztezi de olsak malum yerlerin uygun olmasına dikkat etmek lazim
Masal Merve çok güzel yakışmiş iki isim birbirine maşallah. Taze anneler böyle ses verin arada merak ediyoruz. İyi olmanıza çok sevindim insalalh basurun da çabucak iyileşir.
Delirella ayyyy tam 1 hafta kaldı heyecan dorukta
Yerim kiź onu ben minicik simdi yaSağol canım amin darısı başınıza inşallahhiç sorma baya hemde asla uyanmıyor
Aynıyız bugün bizde 40+1 izCCa
Canım sen tam kac haftaliksin bizim 40 +1 oldu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?