2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy hiç bakamıyorum yetişemiyorum biraz okuyayım dedim ama bitmiyoooo yetişmiyoooo kizzz CipisS hadi gözün aydın pek sewindim senin adına kavuştun Almina incimize sağlıkla büyüsün inşallah azmettim buldum seni Instagramdan ahahah anası gibi güzel bir kızdır eminim
@puffin kizz sen ne yaptın bir doğurup geliyorum demişsn geldin mi
A avozge gözün aydın canimmm çok şükür sağlıkla gelmiş oğlusun
M Mirune cnm senin bugünde sezeryan inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minik kuzu covidi filanda takma olanda hayır wardr güzel olacak herşey inşallah
Delirella ayyy 10 Ağustos okudumm az kaldı oğlusun gelmesine hadi hayırla sağlıkla inşallah
Dün 2 arkadas daha wardi sanki doğuma giden ama aklımda kalmadı kafa kalmadiki ay içerde dursalar biraz daha yatıp uyusaydik keşke acele etmeyin dogsunlar diyee yatın uyuyuunnn

Benim 12 gün oldu şükürler olsun basur agrisu War ama ilk zaman ki gibi şiddetli değil buna şükür diyeyim bu arada kızımızın adını "Masal Merve" koyduk teyzeleri ablaları

Kusma ishal salgını vat diyorlar . Aman dikkat et . Serum iyi gelmiştir umarım

Ayyy hadi gözün aydın canım . Rabbim hayırlı evlat eylesin . Hoşgelmiş minik paşa

Baş ağrısını ben iki parol içiyordum ve sade golf nescafe sert olucak içiyordum 2 günde geçti bunlarla

Kizlar cok agrim var bebegin basida yerlesmis yatisini yapiyorum diyo doktor ne yapsam bilemedim evine git esyalarini al gel dedi
Kusmak ve ishal de doğum belirtisi olabilir diyorlardı demek doğruymuş. Hadi bakalım senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah.

A avozge hayırlı olsun canım en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz

emosscaa 7 cm açıklık nasıl olmuş bir anda maşallah darısı başıma diyeyim. Bebişine jet hızıyla sağ salim kavuşmuşsun gözün aydın

- Janna - Sen de ha doğurdun ha doğuracan derken hooop diye doğurdun işte. Darısı biz bekleyenlerin başına.

P -Puffin- canım hayirli olsun zor kısmı atlatmişsin bile. Gözünüz aydın, ayy ne bereketli bir gün.

M Mirune miaselinam A almadpr sizin sezaryenler de bugündü hepiniz hayırlısıyla kolayca sağlıkla kavuşursunuz inşallah.

Masal Merve çok güzel yakışmiş iki isim birbirine maşallah. Taze anneler böyle ses verin arada merak ediyoruz. İyi olmanıza çok sevindim insalalh basurun da çabucak iyileşir.

Delirella ayyyy tam 1 hafta kaldı heyecan dorukta

Bende spinal olmustum canım sağlıkçı olarak genelden acayip korkuyorum uyutulduktan sonrasını bildiğim için spinal daha kolay

Ya kaç kez genel anesteziye girdim, uyuyorsun, sıfır his, o korkutmuyor da spinalde iğne olayı korkutuyor Ondan danışmak istedim...

Himm ozaman genel aneztezi de olsak malum yerlerin uygun olmasına dikkat etmek lazim

Genel anestezide seni uyuttuklarinda tüm kaslar kendini salıyor, o yuzden sonda takmak zorunda ki altımıza yapmayalım zaten genel anestezide ayrılmamız bekleniyor hemen odaya cikamiyoruz

Ya evet cnm, gün belli oldu artık hızlı geçiyor zaman bana Sağlıkla gelsin oğlum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…