2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan dogumdan çıkan arkadaşlar ilk büyük tuvalette zorlandınız mı zorlamamak için neler yaptınız iki dogumdan sonra canım g. tmden çıkıyor gibi olmuştum
Ahahahaha 2si doğdu dün müydü ondan önceki gün mü rahat şey yaptım gaz da maşallah bu nedir arkadaş. Yapamamak daha kötü tabi ameliyat olmadan önce mi dikkat etmek lazım acaba yediklerimize ne yapmak lazımdır bilmem birde hastanede doğumdan sonra sadece sıvı yemem lazımdı ben arada başka seylerde gizliden götürdüm

Benimkini de ben darlarım anneni babanı ara bak diye bizimki pek aramaz öyle kv kpder gelme gitme işlerini de pek sevmezler mesela doğumdan sonra gelip kalmayacak bile yanımda sadece hastanede kalacak aksine ben derim eşime söyle 3-5 gün gelip kalsınlar yanlış anlamasınlar diye eşim boşver ikimiz hallederiz acil birşey olursa senin annen burda der. Sever sayar çok düşkündür ama arama etme işi yok benim kocada.

Kuzum sakin ol. Benimki düşkün değil ben demesem aramaz yani. 3 güne 4 güne bazen hafta 1 belki yani. Her gün her gün aranmaz tabiki de. Hiç oturup konuştun mu?
Konuşma zamanı geldi. Yani eşim sorunlarımızı biliyor kendi aranızda ben karışmıyorum diyor ama bu konuyu çözeceğim sürekli görüntülü yani evin içinde sanırsın. Lohusalık ağlaması siniri gelmedi henüz ama tetikleyenler olcak gibi

Ayyy ne güzel vallahi ben şaşırıyorum eşim bu kadar değildi önceden yani son yıllarda oldu.

Haftada 1 belki. Benimki pek düşkün degil 13 yaşında ayrılmış anne babadan çalışmaya başlamış. Ama kafana takma oda belki annesi ile paylaşıyordur heyecanını vs.

Walla bildiğim yok napacam diye şimdiden korkusu başladı.
Gliserin fitil veriyorlar cnm, bende o etkili olmuştu. Danis istersen
İnşallah benim doktora söylüycem ama benim doktor Bi çeşit.

Lohusalığı bahane et sende. Her gün her gün de olmaz yani saçma.

Bizimki capraz binada ama benm kocam ne gider ne arar anasi arada taciz atisi yapar sinirlenir bugun adini cok andim bana gelicekmis. Dedem vefat etti basin sagolsun demeye geliomus. Keske annemlere gitse ben ne alaka

Bizimki capraz binada ama benm kocam ne gider ne arar anasi arada taciz atisi yapar sinirlenir bugun adini cok andim bana gelicekmis. Dedem vefat etti basin sagolsun demeye geliomus. Keske annemlere gitse ben ne alaka
Başın sagolsun canım. Senden başlıycaktır belki tura

Benim ki artık sesini duymak bile istemediğimi biliyor genelde evde olmadığı yada başka odadayken konuşur. Eskisi kadar düşkünlüğü kalmadı bizim adamın ama anne işte bi gobek bağı var Kv cigim de beni sevmez arayıp sormaz kırk yılda şans eseri konuşuruz o yüzden en rahatı böyle oldu ha ne konuştuklarını bilmeyeyim diye benim olmadığım yerde konuşuyor gibi düşünmeyin onlar kürtçe konuşuyor ve ben zerre anlamam zaten

Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun kadın bahane bulmuş kendine tabi kullanacak ayıpsın kaçar mı bu fırsat

Dün de benim öyle oldu normalde kabızlığım vardı afedersin 2 günde bir yapabiliyordum dün 3 defa gittim. Heralde geliyor bebek dedim daha tık yok bakalım

Doğumdan önce de dikkat etmek lazım bence. Benim ilk doğumda açlık müsait değildi ya ondandı sanırım anam yürüyorum hiç uyuma etme yok ama yok çıkmıyor birşey kıvrandığımla kaldım en son sabahına lavman istedim öyle taburcu oldum

Not olarak cidden doğru olabilir dogurmadan 2 gün önce ishal oldum

Bence çok fazla her gün konuşması

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapmışşın ben burda yokken. Nasılsın? Bebiş nasıl? Tm hangi gün kaçıncı haftanda doğum yaptın? Listeyi güncellicem de.

Canım annesi mecbur arar konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…