Ahahahaha 2si doğdu dün müydü ondan önceki gün mü rahat şey yaptımSezeryan dogumdan çıkan arkadaşlar ilk büyük tuvalette zorlandınız mı zorlamamak için neler yaptınız iki dogumdan sonra canım g. tmden çıkıyor gibi olmuştum
Benimkini de ben darlarım anneni babanı ara bak diye bizimki pek aramaz öyle kv kpder gelme gitme işlerini de pek sevmezler mesela doğumdan sonra gelip kalmayacak bile yanımda sadece hastanede kalacak aksine ben derim eşime söyle 3-5 gün gelip kalsınlar yanlış anlamasınlar diye eşim boşver ikimiz hallederiz acil birşey olursa senin annen burda der. Sever sayar çok düşkündür ama arama etme işi yok benim kocada.Size bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
Konuşma zamanı geldi. Yani eşim sorunlarımızı biliyor kendi aranızda ben karışmıyorum diyor ama bu konuyu çözeceğim sürekli görüntülü yani evin içinde sanırsın. Lohusalık ağlaması siniri gelmedi henüz ama tetikleyenler olcak gibiKuzum sakin ol. Benimki düşkün değil ben demesem aramaz yani. 3 güne 4 güne bazen hafta 1 belki yani. Her gün her gün aranmaz tabiki de. Hiç oturup konuştun mu?
Kızılaydan sonra başvurulacak yer sizin aile olmuş ya maşallahBen arh eşim brh ilk oğlan 0rh oldu
Ayyy ne güzel vallahi ben şaşırıyorum eşim bu kadar değildi önceden yani son yıllarda oldu.Benimkini de ben darlarım anneni babanı ara bak diye bizimki pek aramaz öyle kv kpder gelme gitme işlerini de pek sevmezler mesela doğumdan sonra gelip kalmayacak bile yanımda sadece hastanede kalacak aksine ben derim eşime söyle 3-5 gün gelip kalsınlar yanlış anlamasınlar diye eşim boşver ikimiz hallederiz acil birşey olursa senin annen burda der. Sever sayar çok düşkündür ama arama etme işi yok benim kocada.
Haftada 1 belki. Benimki pek düşkün degil 13 yaşında ayrılmış anne babadan çalışmaya başlamış. Ama kafana takma oda belki annesi ile paylaşıyordur heyecanını vs.Size bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
Walla bildiğim yok napacam diye şimdiden korkusu başladı.Ahahahaha 2si doğdu dün müydü ondan önceki gün mü rahat şey yaptımgaz da maşallah bu nedir arkadaş. Yapamamak daha kötü tabi ameliyat olmadan önce mi dikkat etmek lazım acaba yediklerimize ne yapmak lazımdır bilmem birde hastanede doğumdan sonra sadece sıvı yemem lazımdı ben arada başka seylerde gizliden götürdüm
İnşallah benim doktora söylüycem ama benim doktor Bi çeşit.Gliserin fitil veriyorlar cnm, bende o etkili olmuştu. Danis istersen
Kızılaydan sonra başvurulacak yer sizin aile olmuş ya maşallah
Lohusalığı bahane et sende. Her gün her gün de olmaz yani saçma.Konuşma zamanı geldi. Yani eşim sorunlarımızı biliyor kendi aranızda ben karışmıyorum diyor ama bu konuyu çözeceğim sürekli görüntülü yani evin içinde sanırsın. Lohusalık ağlaması siniri gelmedi henüz ama tetikleyenler olcak gibi
Bizimki capraz binada ama benm kocam ne gider ne arar anasi arada taciz atisi yapar sinirlenirSize bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
Başın sagolsun canım. Senden başlıycaktır belki turaBizimki capraz binada ama benm kocam ne gider ne arar anasi arada taciz atisi yapar sinirlenirbugun adini cok andim bana gelicekmis. Dedem vefat etti basin sagolsun demeye geliomus. Keske annemlere gitse ben ne alaka
Benim ki artık sesini duymak bile istemediğimi biliyor genelde evde olmadığı yada başka odadayken konuşur. Eskisi kadar düşkünlüğü kalmadı bizim adamın ama anne işte bi gobek bağı varSize bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
Bence konuşmayı dene bakalım sonuçta özel bir dönemden geçiyorsun şuan sen. Kafan herşeyi götürmeyebilir .Ayyy ne güzel vallahi ben şaşırıyorum eşim bu kadar değildi önceden yani son yıllarda oldu.
Başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsunBizimki capraz binada ama benm kocam ne gider ne arar anasi arada taciz atisi yapar sinirlenirbugun adini cok andim bana gelicekmis. Dedem vefat etti basin sagolsun demeye geliomus. Keske annemlere gitse ben ne alaka
Dün de benim öyle oldu normalde kabızlığım vardı afedersin 2 günde bir yapabiliyordum dün 3 defa gittim. Heralde geliyor bebek dedim daha tık yok bakalımBenim dogumun.olacagi gün bagirsak bozulmuştu. Bende öyleydi yani, bagirsak faaliyete geçiyormuş.
Dogumun 2.gunu duş aldirmislardi bana, zaten su gecirmez bant vardi sezaryen kesigi uzerinde, sorun olmadi. Sonra da kuafor yollamışlar, fön felan çekti.
Doğumdan önce de dikkat etmek lazım bence. Benim ilk doğumda açlık müsait değildi ya ondandı sanırım anam yürüyorum hiç uyuma etme yok ama yok çıkmıyor birşey kıvrandığımla kaldım en son sabahına lavman istedim öyle taburcu oldumAhahahaha 2si doğdu dün müydü ondan önceki gün mü rahat şey yaptımgaz da maşallah bu nedir arkadaş. Yapamamak daha kötü tabi ameliyat olmadan önce mi dikkat etmek lazım acaba yediklerimize ne yapmak lazımdır bilmem birde hastanede doğumdan sonra sadece sıvı yemem lazımdı ben arada başka seylerde gizliden götürdüm
Not olarak cidden doğru olabilir dogurmadan 2 gün önce ishal oldumbugün 36+4 deyim yarın nst ye giricem. Ufaktan pilates topu üzerinde de takıldım. Regl sancıları gibi hafiften bir şeyler hissediyorum ama kısa ve az sayıda. bir de son bir haftadır hafif ishal gibi oldum. Birileri yazmıştı gruptan ishal doğumun yaklaştığının belirtisiymişBakalım benim minik ne zaman gelecek
Hastanede duşa giriyor musunuz ve de? Orda ter kana batarım doğurmaya çalışırken diye düşünüyorum
Hastanenin kuaför hizmeti var ama yine de saç şekillendiricimi alıcam çantama. Hala da hastane çantam tam değilüstelik haftaya da doğsun istiyorum heyy heyyy
Gruptan en çok konuşanlar doğurmuş bence, konuşma hızı yavaşlamış biraz ben anlatayım dedim
Bence çok fazla her gün konuşmasıSize bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
Benim bi dün sabah oldu birde bugün oldu 1 defa sadece sizin kac haftalikCanım aynı benden de 3 gündür böyle parça parça geliyor. Doğuma az kaldı galiba
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapmışşın ben burda yokken. Nasılsın? Bebiş nasıl? Tm hangi gün kaçıncı haftanda doğum yaptın? Listeyi güncellicem de.Benim kayinbabamda oyle gelir gorur hayirli olsun kizim der ve gider .. dun aksam aradi kayinbabam bugun gelir mi bilmem hala taburcu olamadim durmaz bile bende sevmem hic .. kaynanamda cocuklarin basinda mecbur yemek aş yapiyo herkes ustune duseni bilmeli
Canım annesi mecbur arar konuşurSize bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?