- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Benim dogumun.olacagi gün bagirsak bozulmuştu. Bende öyleydi yani, bagirsak faaliyete geçiyormuş.bugün 36+4 deyim yarın nst ye giricem. Ufaktan pilates topu üzerinde de takıldım. Regl sancıları gibi hafiften bir şeyler hissediyorum ama kısa ve az sayıda. bir de son bir haftadır hafif ishal gibi oldum. Birileri yazmıştı gruptan ishal doğumun yaklaştığının belirtisiymişBakalım benim minik ne zaman gelecek
Hastanede duşa giriyor musunuz ve de? Orda ter kana batarım doğurmaya çalışırken diye düşünüyorum
Hastanenin kuaför hizmeti var ama yine de saç şekillendiricimi alıcam çantama. Hala da hastane çantam tam değilüstelik haftaya da doğsun istiyorum heyy heyyy
Gruptan en çok konuşanlar doğurmuş bence, konuşma hızı yavaşlamış biraz ben anlatayım dedim
Sütlaç da çok iyi oluyor hatta birebir tarif o Dr ötker in 5 Li pirinç ununuydu ne var ya tek kullanımlık onda bi tarif var birebir uygula mükemmel oluyor bir süt bir süt karşı duvara fışkırırYalnız net olarak söylüyorum sütünüz gelmedi ise aşure yeyinDolduuu çok şükür
Evet evlenirken yapıyorlar ama sizdeki değil. Rh uyumsuzluğu kadın rh(-) eş rh(+) olduğu zaman söz konusu.Canım benimde 0 + eşimin a- aynı şey mi uyuşmazlık testi yaptırmamıştık biz evlenirken bakılan şey aslında demi o zaman birşeyçıkmamıştı
Sabahtan beri burdalarLohusa evinde kayınpederi ben çok yanlış buluyorum. Görüp gideceklerdir inşallah kalmalı değildir. Karıştırma canım en iyisini yaparsın
Kız lavman da bişey yok ya en son ağlayacağım şey o olsun o tamamen ruhsal rahatlama gibi birşey37+1 olduk bugun kontrol ve nst var insallah tospişim kilo almiştir şafak 13 korkular sariyor her yerimi gün yaklaştıkça dün oturup lavman nasil bisey acaba diye düşünüp agladim mesela
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemencecik toparlarsın.Geçen bende dedim anneme. Bana diyor ki şimdiki bebeklere onu vermeyin bunu vermeyin anneler şunu yemesin bunu yemesin diyorlar diyor. Biz zamanında her şeyi yerdik bebeklere de verirdik bir şey olmazdı diyor. Dedim sizin zamanınızda yiyecek içecekle şimdi ki bir mi yanianlatamıyorum bunu bir türlü ona.
Çok hastayım günlerdir. Asla bedenimi başımı boynumu hiç bir yerimi oynatamıyorum. O yüzden kızımın ayaklarını biraz daha aşağıda başını da yukarıda tutup emzirmeye çalışıyorum. Elimden başka bit şey gelmiyor. Ama iyi olunca dediğini yapacağımteşekkür ederim
Yaa ben de benim kv deler gelince inşallah fazla görmem diye dua ediyorum allahtan annem ve kız kardeşim geldiler evde yer yok onlar otelde kalıp gün içinde uğrarlar ancakEvet bismillah demeden kayınvalidemle kayınpederim damladı sabahtan arkidesler görümcem de hftrasonu bende kalmak istiyormushiçbir seyime karısmadıkları sürece no sıkıntı ama karısırlarsa affetmem
Canım aynen ben sabahları kızı zor uyandırıyorum resmen benden sonra uyanıyor dürtükleyip duruyorum yok su içiyorum yok bu günlerde sabah sabah beni korkutup bisküvi yediriyor ya anca kıpırdıyor sonraKızlar birde doğuma üç gün kaldı nasipse bebeğimin iki gündür hareketleri çok narin yavaş sakin normal mi. Karnımın orta kısmında toplandı ve taş gibi 2gündür doktorum 2 saatte bir hareket bizim için yeterli demişti hareketi var ama çok yavaş narin normal mi son haftalarda
Aaa erken olsun istiyorsun hadi hayırlısı. Ben öncekinde doğumdan 1 gün sonra girmiştim bunda da girerim muhtemelen zaten çok sıcak ya. Ben resmen tatile gider gibi 2 küçük valiz hazırladımbugün 36+4 deyim yarın nst ye giricem. Ufaktan pilates topu üzerinde de takıldım. Regl sancıları gibi hafiften bir şeyler hissediyorum ama kısa ve az sayıda. bir de son bir haftadır hafif ishal gibi oldum. Birileri yazmıştı gruptan ishal doğumun yaklaştığının belirtisiymişBakalım benim minik ne zaman gelecek
Hastanede duşa giriyor musunuz ve de? Orda ter kana batarım doğurmaya çalışırken diye düşünüyorum
Hastanenin kuaför hizmeti var ama yine de saç şekillendiricimi alıcam çantama. Hala da hastane çantam tam değilüstelik haftaya da doğsun istiyorum heyy heyyy
Gruptan en çok konuşanlar doğurmuş bence, konuşma hızı yavaşlamış biraz ben anlatayım dedim
Bana vurulduktan sonra taktılar 2 dogumda da. Benimkinin oynamaları da azaldı kontrole gittiğimde doktora söyledim ultrasyon ve nst de hiç durmadı karnımdayken utandırmaya yalancı çıkarmayı başardı sıpaKızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz
Bana önce sondayı taktılar ama acımadı hiç. O kısma odaklanarak lazım bence. Ucuna uyuşturucu sürüyoruz falan dedilerKızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz
Ben arh eşim brh ilk oğlan 0rh olduEvet evlenirken yapıyorlar ama sizdeki değil. Rh uyumsuzluğu kadın rh(-) eş rh(+) olduğu zaman söz konusu.
Inşallah az kaldıBende öyle biliyordum işte
Allah seni ya.
Hahaha valla öyle. Biz zamanında nasıl doğurduk diyor.
Hayırlı olsunben zaten kv lerde kalıyorum ama allahtan sık boğaz eden yok. Karışmıyorlar hiç
Bekle bakalım az kaldı zaten
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt yavrunu canım.seninde çok zor olmuş inşallah en kısa sürede atlatırsın bu dönemi de.
Ben neredeyse 4 5 gün cikamamistim, sonra lavanta da işe yaramadı, sonra gliserin fitil aldirdilar da öyle ciktim. Resmen taş olmuştu bağırsaklarımSezeryan dogumdan çıkan arkadaşlar ilk büyük tuvalette zorlandınız mı zorlamamak için neler yaptınız iki dogumdan sonra canım g. tmden çıkıyor gibi olmuştum
Sütlaç da çok iyi oluyor hatta birebir tarif o Dr ötker in 5 Li pirinç ununuydu ne var ya tek kullanımlık onda bi tarif var birebir uygula mükemmel oluyor bir süt bir süt karşı duvara fışkırıroğlumda ona sarmıştım ama tatlıyı fazla kaçırınca hamilelikte kilo almayanlar loğusalıkta alıyor ona dikkat kızlar Ben de bugün emziren anne çaylarımı promaltlarımı aldırdım kocama doktor sezaryen den önce içmek bir işe yaramaz dedi hastaneye götürücem
Bende kapızlık nedir bilmem hatta benim bagırsaklar aşırı hareketli günde 5 defa çıkarım. Lakin dogum sonrası öyle böyle degil hiç doktora da söylemedim söylesem ilaç felan verir mi kiBen neredeyse 4 5 gün cikamamistim, sonra lavanta da işe yaramadı, sonra gliserin fitil aldirdilar da öyle ciktim. Resmen taş olmuştu bağırsaklarımzaten.kabizim normalde de...
Önerileri.takipteyim
Doğum.oncesi kasılma yaparmış malt icecek ya, bir arkadaşın doktoru demişti burada kimdi hatırlayamadım...
Ya yok hamileyken şekerin çıkmasın.cok kilo alma, yok lohuslaikta sütün olsun ye ama.cok yeme.iki ucu seyli değnek...
Ben asure bekliyorum, çok severim
Hayır çok şükür zorlanmadım. 2. Gün çıktım.Sezeryan dogumdan çıkan arkadaşlar ilk büyük tuvalette zorlandınız mı zorlamamak için neler yaptınız iki dogumdan sonra canım g. tmden çıkıyor gibi olmuştum
Çok şanslısın ozamanHayır çok şükür zorlanmadım. 2. Gün çıktım.
Sabah öğle akşam çorba ve kepek ekmeği yedirdiler. Bir de ben kayısı hoşafı çok içtim.Çok şanslısın ozaman
Gliserin fitil veriyorlar cnm, bende o etkili olmuştu. Danis istersenBende kapızlık nedir bilmem hatta benim bagırsaklar aşırı hareketli günde 5 defa çıkarım. Lakin dogum sonrası öyle böyle degil hiç doktora da söylemedim söylesem ilaç felan verir mi ki
Canım aynı benden de 3 gündür böyle parça parça geliyor. Doğuma az kaldı galibaKızlar yine bu akinti gelmis yoksa az mi kaldı bebismi gelicek
Kuzum sakin ol. Benimki düşkün değil ben demesem aramaz yani. 3 güne 4 güne bazen hafta 1 belki yani. Her gün her gün aranmaz tabiki de. Hiç oturup konuştun mu?Size bişe sorcam eşiniz ne sıklıkla annesi ile görüşür uzaksa da ne sıklıkla görüntülü konuşur? Hayır benimki her gün bizim evde gibi normal mi acaba merak ettim. Surekli görüntülü arıyor annesini ben bu kadar düşkün değilim hergun sesine tahammül etmek zorunda miyim zaten kadınla aram bozuk daha da tahammülsüz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?