Lohusa evinde kayınpederi ben çok yanlış buluyorum. Görüp gideceklerdir inşallah kalmalı değildir. Karıştırma canım en iyisini yaparsınEvet bismillah demeden kayınvalidemle kayınpederim damladı sabahtan arkidesler görümcem de hftrasonu bende kalmak istiyormushiçbir seyime karısmadıkları sürece no sıkıntı ama karısırlarsa affetmem
Ya kıyamamTesekkur ederriim. Cok tatli Luna'nin erkek versiyonu
Sağlıkla alabildin günün sonunda mucizeni, yaşadıklarını park et, anın tadını çıkar benceSonra dediler artik bi karar vermelisin. 1.5 saat sonunda bir suru farkli pozisyonda spinal tutmayinca genel yapalim dediler. Son bir kez diye diye diretiyorum. Her seferinde canim aciyor ustelik. Kizimin yuzunu gozlerimin onune getirdim sakin kalmaya calistim. Ogluma kavusacagim ani hayal ettim. Bunlar gececek diye dusundum ama olmadi. Kadina beceremiyosun dedim kibarca. Elimden geldigince kibarca. Yeterince deneyimli oldugunu, 2 yil onceki sezaryenimde de bulundugunu hatirlatti. Bazen dogru nokta naparsan yap bulunmaz ne yazik ki benden de senin durusundan da kaynakli bir sey degil, cok ince bi noktadan bahsediyoruz flan dedi. Esim de baska yapacak biri yok mu kica hastanede demis ona da aynilarini soylemisler. En son genel istemiyorum diye agliyordum 1.5 saat sonunda kabul ettim. Ama son anda doktora donup suni sanci ile baslatsak ben imza versem sezaryenden tamamen vazgecsek fln dedim. Iyi bi fikir oldugunu dudunmuyorum acil sezaryene donme ihtimali cok yuksek fln dedi. Zaten sonra uyudum. Biri bogazima bastirdi, genel aneztezide entube ediliyor sanirim. Sonraki gun bogazim aciyordu. Neyse esime de haber vermisler. En son istemiyorum genel olmicam diye agliyordum duymustu, beni istegim disi aldiklarini sanmis. Demis esim buna razi degildi, napiyorsunuz. Neyse aciklamislar. Ne yazik ki buyulu ani yasayamadim. Dogdugunda ne yapti agladi mi duymadim. Genel anestezi oldugundan esimi de almamislar. Ama soylediklerine gore aglamis hemen. Sonradan esimin yanina goturmusler ben uyanana kadar. O kismin ayrintilarini ondan bugun dinlicem. Bi yandan Damir'i kucagima aldigima sevindim bir yandan seni gostermediler bana endiselendim diyor. Gozumu bir actim esimi gordum, bebegimizi getirdiler. Ama goremiyorum. Bulanik.3 bebek ucusuyor gozumun onunde. Sonra 2 oldular. En son goruyorum goruyorum fln dedim. Turk filmlerindeki gibi. Ama o kisimlar hep bulanik ya. Ilk yuzunu netledigimde ne dusundum nasil odaya getirildim cok net hatirlayamiyorum. Ilk gun hep yataktaydim. Bebegi bir bi yanima bir obur yanima aldim emzirdim durdum. Uyur uyanik emzirmeyle gecti gecemiz. Sutum daha inmediginden ve buyuk bir bebek oldugundan doymadi haliyle hep memede durdu. Bir ara mama istedim ebelerden. Sonraki gun yani operasyondan sonraki gun ya ne guzel hic korktugum gibi agrim sizim olmadi dedim ki meger 2. Gun basliyormus. Ilk gun bir suru agir kesici veriyolar, hicbir sey anlamiyorsun, 2. Gun serumlar cikiyor, sondalar cikiyor. Tuvalete gidip gelmen gerekiyor, ayaklandigin icin bebegin bezini de gelip degistirmeyi birakiyolar. 2. Gun sabahi.dusa gir istersen dedi ebe. Carsaflari fln degistirdi sag olsun. Bir baktim dun bebek gibi bakilirken bugun benden bebege bakmam bekleniyor artik.Yine de sukurler olsun. Iyi ilgilendiler. Spinal olayini saymazsam genelde memnun kaldim. Birazdan cikisimi yapicaz, son kez cocuk doktorunun gelip rutin kontrolleri yapmasini bekliyoruz. Sozumona cok.mesgullermismis. 2 saattir bekliyorum. Artik gercekten eve gitmek istiyorum. Bu arada 195 gram zayiflamis Damir. Dogumlarindan sonra %10 kadar odem atip zayifliyorlar. Yarin eve ebe gelecek kontrole. 3 kez geliyolar hastaneden ciktiginda. Topuk kani alip bakiyolar tiroid icin. Bir de benim de coraspin kullanmami istediler 10 gun kdr. 2 gun kendileri vurdu, bu aksamdan itibaren benim kendime vurmam gerekecekmis. Canim da cok tatlidir, nasil yapicam bakalim. Lunanin verecegi tepkiyi merak ediyorum. Uyumayi reddediyormus babasinin burnunden getirmis. Eee evde olmamama tepki veriyor. Mommy babyyy diye kendince anlatiyormus soruyormus. Insallah her.sey yolunda gider. Hepinizin dogumlarini tek tek okucam isleri hale yola koyunca duzenimiz oturunca. Umarim her sey yolundadir.
Benimde kız 9 günde kilo almamıs dedi doktor salı kontrol eğer yine almadiysa suyu azaltiyormus bu durum salı ya da çarşamba alırım dediNst den çıktım, hissedemedigim 2 sancı çıktı yineBir de sipa uyumuş NST de yaaaaaa.
Simdi az meyve suyu iç dedi doktor, ikinci 30 dakikalık NST maratonuna hazırlanıyorum
Son 5 gün doğuma, oğlum uslu dursa bari
Artarr neler artiyo neler Allah bir avazda kurtarsin insallahAyyy inşallah kuzum çatı ağrılarım çok arttı 34.hafta artik
Baya normaldiBende hikayemi anlatmak için herkesin doğurmasını bekliyorum normal doğummuydu seninde cnm
Benimde kız 9 günde kilo almamıs dedi doktor salı kontrol eğer yine almadiysa suyu azaltiyormus bu durum salı ya da çarşamba alırım dedi
Bende öyle biliyordum işteSezaryende olmaz ki ac gidiyosun zaten gunun belli
Allah seni ya.CipisS -- Blabla -- kiz sezeryanda yapmiyorlarmi anaaa boşuna ağlamişim ben yapiyolar saniyorum ne bileyim
Hahaha valla öyle. Biz zamanında nasıl doğurduk diyor.Aynen öyle. Bizdeki de erken doğumlara laf ediyor yediğiniz iğne ilaçlardan böyle deyip duruyorsezaryen gerekçelerinin %90nını reddediyor kadın
Hayırlı olsunEvet bismillah demeden kayınvalidemle kayınpederim damladı sabahtan arkidesler görümcem de hftrasonu bende kalmak istiyormushiçbir seyime karısmadıkları sürece no sıkıntı ama karısırlarsa affetmem
Bekle bakalım az kaldı zatenCanım dünde bugunde oldu akıntım var afedersin sumuksu gibi pazartesiye kadar bekliyim dedim
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt yavrunu canım.Sonra dediler artik bi karar vermelisin. 1.5 saat sonunda bir suru farkli pozisyonda spinal tutmayinca genel yapalim dediler. Son bir kez diye diye diretiyorum. Her seferinde canim aciyor ustelik. Kizimin yuzunu gozlerimin onune getirdim sakin kalmaya calistim. Ogluma kavusacagim ani hayal ettim. Bunlar gececek diye dusundum ama olmadi. Kadina beceremiyosun dedim kibarca. Elimden geldigince kibarca. Yeterince deneyimli oldugunu, 2 yil onceki sezaryenimde de bulundugunu hatirlatti. Bazen dogru nokta naparsan yap bulunmaz ne yazik ki benden de senin durusundan da kaynakli bir sey degil, cok ince bi noktadan bahsediyoruz flan dedi. Esim de baska yapacak biri yok mu kica hastanede demis ona da aynilarini soylemisler. En son genel istemiyorum diye agliyordum 1.5 saat sonunda kabul ettim. Ama son anda doktora donup suni sanci ile baslatsak ben imza versem sezaryenden tamamen vazgecsek fln dedim. Iyi bi fikir oldugunu dudunmuyorum acil sezaryene donme ihtimali cok yuksek fln dedi. Zaten sonra uyudum. Biri bogazima bastirdi, genel aneztezide entube ediliyor sanirim. Sonraki gun bogazim aciyordu. Neyse esime de haber vermisler. En son istemiyorum genel olmicam diye agliyordum duymustu, beni istegim disi aldiklarini sanmis. Demis esim buna razi degildi, napiyorsunuz. Neyse aciklamislar. Ne yazik ki buyulu ani yasayamadim. Dogdugunda ne yapti agladi mi duymadim. Genel anestezi oldugundan esimi de almamislar. Ama soylediklerine gore aglamis hemen. Sonradan esimin yanina goturmusler ben uyanana kadar. O kismin ayrintilarini ondan bugun dinlicem. Bi yandan Damir'i kucagima aldigima sevindim bir yandan seni gostermediler bana endiselendim diyor. Gozumu bir actim esimi gordum, bebegimizi getirdiler. Ama goremiyorum. Bulanik.3 bebek ucusuyor gozumun onunde. Sonra 2 oldular. En son goruyorum goruyorum fln dedim. Turk filmlerindeki gibi. Ama o kisimlar hep bulanik ya. Ilk yuzunu netledigimde ne dusundum nasil odaya getirildim cok net hatirlayamiyorum. Ilk gun hep yataktaydim. Bebegi bir bi yanima bir obur yanima aldim emzirdim durdum. Uyur uyanik emzirmeyle gecti gecemiz. Sutum daha inmediginden ve buyuk bir bebek oldugundan doymadi haliyle hep memede durdu. Bir ara mama istedim ebelerden. Sonraki gun yani operasyondan sonraki gun ya ne guzel hic korktugum gibi agrim sizim olmadi dedim ki meger 2. Gun basliyormus. Ilk gun bir suru agir kesici veriyolar, hicbir sey anlamiyorsun, 2. Gun serumlar cikiyor, sondalar cikiyor. Tuvalete gidip gelmen gerekiyor, ayaklandigin icin bebegin bezini de gelip degistirmeyi birakiyolar. 2. Gun sabahi.dusa gir istersen dedi ebe. Carsaflari fln degistirdi sag olsun. Bir baktim dun bebek gibi bakilirken bugun benden bebege bakmam bekleniyor artik.Yine de sukurler olsun. Iyi ilgilendiler. Spinal olayini saymazsam genelde memnun kaldim. Birazdan cikisimi yapicaz, son kez cocuk doktorunun gelip rutin kontrolleri yapmasini bekliyoruz. Sozumona cok.mesgullermismis. 2 saattir bekliyorum. Artik gercekten eve gitmek istiyorum. Bu arada 195 gram zayiflamis Damir. Dogumlarindan sonra %10 kadar odem atip zayifliyorlar. Yarin eve ebe gelecek kontrole. 3 kez geliyolar hastaneden ciktiginda. Topuk kani alip bakiyolar tiroid icin. Bir de benim de coraspin kullanmami istediler 10 gun kdr. 2 gun kendileri vurdu, bu aksamdan itibaren benim kendime vurmam gerekecekmis. Canim da cok tatlidir, nasil yapicam bakalim. Lunanin verecegi tepkiyi merak ediyorum. Uyumayi reddediyormus babasinin burnunden getirmis. Eee evde olmamama tepki veriyor. Mommy babyyy diye kendince anlatiyormus soruyormus. Insallah her.sey yolunda gider. Hepinizin dogumlarini tek tek okucam isleri hale yola koyunca duzenimiz oturunca. Umarim her sey yolundadir.
Canım benimde 0 + eşimin a- aynı şey mi uyuşmazlık testi yaptırmamıştık biz evlenirken bakılan şey aslında demi o zaman birşeyçıkmamıştıBu durum rh uyumsuzluğu içinde söz konusu risk dereceleri aynı mı bilmiyorum ama bize de doktor uyarıda bulunmuştu.
Tebrik ederim cnm dün çok merak ettim seni. Şükür sağ salim kovuştun yavruna
Benim kayinbabamda oyle gelir gorur hayirli olsun kizim der ve gider .. dun aksam aradi kayinbabam bugun gelir mi bilmem hala taburcu olamadim durmaz bile bende sevmem hic .. kaynanamda cocuklarin basinda mecbur yemek aş yapiyo herkes ustune duseni bilmeliLohusa evinde kayınpederi ben çok yanlış buluyorum. Görüp gideceklerdir inşallah kalmalı değildir. Karıştırma canım en iyisini yaparsın
Benimde pazartesi doğumum. Bende aynı şeyi söyledim dün eşime. Bebeğin hareketleri çok azaldı. Yavaşladı. Ama sanırım normalKızlar birde doğuma üç gün kaldı nasipse bebeğimin iki gündür hareketleri çok narin yavaş sakin normal mi. Karnımın orta kısmında toplandı ve taş gibi 2gündür doktorum 2 saatte bir hareket bizim için yeterli demişti hareketi var ama çok yavaş narin normal mi son haftalarda
VaavvvFotoğraf çekildik hatıra kalsın diye. Daha doğrusu görümcem telefonu ile çekti
Kızlar birde doğuma üç gün kaldı nasipse bebeğimin iki gündür hareketleri çok narin yavaş sakin normal mi. Karnımın orta kısmında toplandı ve taş gibi 2gündür doktorum 2 saatte bir hareket bizim için yeterli demişti hareketi var ama çok yavaş narin normal mi son haftalarda
Kızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz
Yalnız net olarak söylüyorum sütünüz gelmedi ise aşure yeyinDolduuu çok şükür
Bana spinalden hemen sonra taktılar hissetmedim çıkışını hissettim çünkü doğumdan çıkıyorsun yaklaşık 8 saat yatıyorsun yürüme zamanı gelince sonda da çıkıyorKızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?