2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bismillah demeden kayınvalidemle kayınpederim damladı sabahtan arkidesler görümcem de hftrasonu bende kalmak istiyormus hiçbir seyime karısmadıkları sürece no sıkıntı ama karısırlarsa affetmem
Lohusa evinde kayınpederi ben çok yanlış buluyorum. Görüp gideceklerdir inşallah kalmalı değildir. Karıştırma canım en iyisini yaparsın

Sağlıkla alabildin günün sonunda mucizeni, yaşadıklarını park et, anın tadını çıkar bence

38+0 dan herkese günaydın kızlar. Dogum hikayeleriniz zor olsada şükür kavuştunuz. Doguran lar 20 güne herşey düzene girecek kendinizi kasmayın diyorum ama ben de kesin bunalım takılacam. N Nagihan1234 hayırlısı ile kucagına al.

Benimde kız 9 günde kilo almamıs dedi doktor salı kontrol eğer yine almadiysa suyu azaltiyormus bu durum salı ya da çarşamba alırım dedi

Benimde kız 9 günde kilo almamıs dedi doktor salı kontrol eğer yine almadiysa suyu azaltiyormus bu durum salı ya da çarşamba alırım dedi

Canim senin haftan çok iyi, ben haftaya 37 de doguma giriyorum öyle düşün ve üzülme.

Preeklampsi yüksek tansiyon mu vardı sende? Veya oksapar mi ? Doktor.nedeni hakkında bilgi vermedi mi

Sezaryende olmaz ki ac gidiyosun zaten gunun belli
Bende öyle biliyordum işte
CipisS -- Blabla -- kiz sezeryanda yapmiyorlarmi anaaa boşuna ağlamişim ben yapiyolar saniyorum ne bileyim
Allah seni ya.
Aynen öyle. Bizdeki de erken doğumlara laf ediyor yediğiniz iğne ilaçlardan böyle deyip duruyor sezaryen gerekçelerinin %90nını reddediyor kadın
Hahaha valla öyle. Biz zamanında nasıl doğurduk diyor.
Evet bismillah demeden kayınvalidemle kayınpederim damladı sabahtan arkidesler görümcem de hftrasonu bende kalmak istiyormus hiçbir seyime karısmadıkları sürece no sıkıntı ama karısırlarsa affetmem
Hayırlı olsun ben zaten kv lerde kalıyorum ama allahtan sık boğaz eden yok. Karışmıyorlar hiç
Canım dünde bugunde oldu akıntım var afedersin sumuksu gibi pazartesiye kadar bekliyim dedim
Bekle bakalım az kaldı zaten
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt yavrunu canım. seninde çok zor olmuş inşallah en kısa sürede atlatırsın bu dönemi de.

Bu durum rh uyumsuzluğu içinde söz konusu risk dereceleri aynı mı bilmiyorum ama bize de doktor uyarıda bulunmuştu.
Canım benimde 0 + eşimin a- aynı şey mi uyuşmazlık testi yaptırmamıştık biz evlenirken bakılan şey aslında demi o zaman birşeyçıkmamıştı

Kızlar birde doğuma üç gün kaldı nasipse bebeğimin iki gündür hareketleri çok narin yavaş sakin normal mi. Karnımın orta kısmında toplandı ve taş gibi 2gündür doktorum 2 saatte bir hareket bizim için yeterli demişti hareketi var ama çok yavaş narin normal mi son haftalarda

Lohusa evinde kayınpederi ben çok yanlış buluyorum. Görüp gideceklerdir inşallah kalmalı değildir. Karıştırma canım en iyisini yaparsın
Benim kayinbabamda oyle gelir gorur hayirli olsun kizim der ve gider .. dun aksam aradi kayinbabam bugun gelir mi bilmem hala taburcu olamadim durmaz bile bende sevmem hic .. kaynanamda cocuklarin basinda mecbur yemek aş yapiyo herkes ustune duseni bilmeli

Benimde pazartesi doğumum. Bende aynı şeyi söyledim dün eşime. Bebeğin hareketleri çok azaldı. Yavaşladı. Ama sanırım normal

Kızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz

Benim.de narinlesti doktora söyledim, gofretten bir iki ısırık al takip et dedi
Bir de artık yer kalmadığı için öyle hızlı hareket edemiyorlar sanırım. Normal dedi doktorum, sıfırlanmamasi veya çok azalmamasi lazim hareketin. Kibar hareketlerde pek sorun yok :)

Kızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz

Valla.ben sonra isteyeceğim, cikarmakta sorun yok da uyusmadan canlı canlı.sonda takilmasina kalbim yetmez. Genel.anestezide uyuyunca yapmislardi

Yalnız net olarak söylüyorum sütünüz gelmedi ise aşure yeyinDolduuu çok şükür

Super haber, çok severim, bahanesi olur

Bana spinalden hemen sonra taktılar hissetmedim çıkışını hissettim çünkü doğumdan çıkıyorsun yaklaşık 8 saat yatıyorsun yürüme zamanı gelince sonda da çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…