2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle annemi aramayim mi diyor ama konu o değil işte neyse du bakalım konuscaz elbet

Valla ne diyim canım

Canımsın sağlıkla büyüt yavrunu Allah razı olsun çok şükür geçti bitti darısı bekleyenlere

Korona var ne misafiri desene bebek daha küçük kimseyi kabul etme diye konuş. Ama hopp diye etki etmez zamanla olur senin ilk çocukmuydu.

Sorum var kızlar, belki bu durumu yaşayan olmuştur. Ölçümlerde boyumuz 54cm çıkıyor, yenidoğan kıyafeti 50 cm diyor. İyiki 0-3 aylık fazladan almışım ama yenidoğan aldıklarım küçük mü gelir şimdi giydirmeyecek miyim? Tabi ölçümler birebir tutmayabilir ama merak ettim

Uyumayan yenidogan yapmislar. Vallahi yoruldum ya. Emziriyorum baktim olmuyor mama veriyorum, artik kesin uyur diyorum etrafa bakiniyor. Yarim saat bakiniyor sonra yeniden basliyor yalanmaya. Yeniden iki memeyi de veriyorum tam dalacak gibi oluyor. Birakiyorum yine basliyor bakinmaya.

Tam bir densiz ya. Gerizekali. Hadsiz. Boyle civik insanlara hic sabrim yok.

Bende de var ondan memede uyuyor yerine koyduğum anda en fazla 10 dk. Sonrasında mızırdanmaya başlıyor kucağıma alıyorum direkt kolumu emmeye başlıyor bildiğin obur benim kız doymuyor süt ağzından taşıyor emmeye devam ediyor heryerim ağrıyor artık kızı taşımaktan

İyi akşamlar herkese yarın için suni sanciyla doğumu başlatacağız demişti doktorum, öğlen aradim kaçta geleyim yarın diye. Eşinizin covid testi negatife döndü mü dedi, test verdi sonuç bekliyoruz dedim. Sonra bi geldi sonuç hâlâ pozitif doktorumu aradım tekrar, eşinizin yanınızda olmasını çok istiyorum pazartesi gününe kadar daha bekleyelim öyleyse ama bi gelin nst ve ultrasonla bakalım dedi. Gittik çok şükür bebiş iyi durumda, sancı da az da olsa çıktı bu sefer. Her şeyde var bir hayır yarına kendimi şartlamiştim ama hem eşim gelemeyecekti hem de belki pazartesi gününe kadar kendi sancim gelir direk suniye gerek kalmaz diye umuyorum

Şikayet et bence direkt. Şaka gibi ya terbiyesize bak.

Turkiyede oksapar var kan sulandırıcı olarak. Ben 9 aydır kullanıyorum. Ilk zamanlar çok aciyo ama sonra alisiyosun. Göbeğini iyice sıkıştırarak vurursan az acır canim
Sag ol yaptim valla. Bastq dedim e acimadiii Sonradan yandi.

Kızlar çay önerilerinize açığım rezene çayı başka ne alıyım? Humana biraz pahalı geldide uygunu varmı? Olmazsa alıcamda sadece her gün içecek biri olaraq mailiyyetli olur düşündüm
Bugün eşim hipp aldı fiyatı daha uygunmuş
Ohaaa ya gıcık bu kv ler ya töbe töbe
Evet bomba geliyor kv kp görümce ücü bu gece bende kalıyomus kızlar . valla sabır taşı olsa bencebenım yerimde catlardı

Bazı yeni doğanlar biraz büyük oluyor denersin canım
Ayyy kızlar mı böyle oluyor acaba benim kızım da doğunca böyle mi olacak çok merak ediyorum
evet öyle yaptık diyeceksin sana ne ya
Ay ben oğlumu doktor 3 saatten önce emzirmeyeceksin ağlasa da emzirme dediği için emzirmiyordum Herkes bana kızıyordu. Deli gibi sütüm vardı birde benden 5 gün sonra doğum yapan arkadaşım da her saniye emziriyordu kızını resmen 20 saat emziriyorum diyordu benim oğlumun boyu vs iyi çok şükür ama onun kızı hem tombiş hem oğlumdan uzun resmen 2 yaş var gibi aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…