Kesinlikle annemi aramayim mi diyor ama konu o değil işte neyse du bakalım konuscaz elbetKesinlikle katılıyorum sana gelin kv arasındaki mesafe iyi ayarlanmalı zaten arada tatsızlık var göze sokması mantıksız. Belki eşin ailesini kendince sempatik göstermeye çalışıyor. Erkeklerin bizim gibi asla olayların ince tarafını düşünemiyorlar
Allah sabir versin ben çatladım çatlasam nolcak gene gelcekler.Evet bomba geliyor kv kp görümce ücü bu gece bende kalıyomus kızlar .valla sabır taşı olsa bencebenım yerimde catlardı
Valla ne diyim canımSütlaç da çok severim iyi fikir
Kafama takalı çok oldu daheyecanını paylaşmayı anlarım ama ben neden onun gibi değilim sürekli ay annemi arayim ay görüntülü konuşayım filan hic yapmadim ben şaşırıyorum bu düşkünlüğü arttıkça zira biz hep uzakta yaşadık ben alıştım mesafenin verdiği saygıya yaklaştık biraz 3 senedir görüntülü konusmalar Arttığı gibi yatılıma da dolustular aha kaynim gitti 20 si görümce gelecekmiş ne ankara arkadaş işleri bitmiyor. Akışkanliklardan sonra çok zor geliyor
Detaylı konuşacağım evin huzuru ise mevzu dikkat edecektir. Bi de aram bozuk biraz ya hu azıcık beni kendime bırakın da soğusun içim daha da dürtmeyin.
Ben evlilikte her iki tarafında buna dikkat etmesini isterim benim aileme sinir koymuşum oda kendi ailesine koyacak herkes sınırını bildiğinde herkesin huzuru yerinde olacak.denklem basit de insanoğlu zorlaştırıyor.
Hahaah iyiyimis benimki de sevmesin gerek yok herkes saygılıca yerinde kalsın.
Halletcem inşallah
Hergün olmasa da 2 gune bir. Doktora gittik baktim foto atmis hemen her saniye rapor veriyorsun herhalde dedim arada telefonuna bakarım annesi özelden yazıyor gruba degilde n’aptın pasam naptin özet istiyor isi gücü yok herhalde. Bi salsın .
Annesidir tabi ki aramasin demiyorum ama evlendikten sonra insanlar anne ve eş kavramlarını iyi ayırmalı ayırmaz ise yuva huzursuz hale gelir. Gelin ve kaynana hiç bir yerde değişmez çok nadirdir. Mesafe koymak zorundasın.
Canımsın sağlıkla büyüt yavrunu Allah razı olsun çok şükür geçti bitti darısı bekleyenlereSpinalle oldum canım. İlk oglumda elektirik carpmıs gibi his oldu. Bu sezeryanımda korktugumu söyledim hatta korkumdan agladım desem inanır mısın. Sakinlestirici verin dedim hatta igneden önce. Sogutucu sprey sıktı uyusturucu yapmadan önce. İğnenin girdiğini hissettim ama acımadı. Elektirik çarpmıs gibi histe yaşamadım. Anestesizt le de alakalıymış onu farkettim.
Korona var ne misafiri desene bebek daha küçük kimseyi kabul etme diye konuş. Ama hopp diye etki etmez zamanla olur senin ilk çocukmuydu.Sütlaç da çok severim iyi fikir
Kafama takalı çok oldu daheyecanını paylaşmayı anlarım ama ben neden onun gibi değilim sürekli ay annemi arayim ay görüntülü konuşayım filan hic yapmadim ben şaşırıyorum bu düşkünlüğü arttıkça zira biz hep uzakta yaşadık ben alıştım mesafenin verdiği saygıya yaklaştık biraz 3 senedir görüntülü konusmalar Arttığı gibi yatılıma da dolustular aha kaynim gitti 20 si görümce gelecekmiş ne ankara arkadaş işleri bitmiyor. Akışkanliklardan sonra çok zor geliyor
Detaylı konuşacağım evin huzuru ise mevzu dikkat edecektir. Bi de aram bozuk biraz ya hu azıcık beni kendime bırakın da soğusun içim daha da dürtmeyin.
Ben evlilikte her iki tarafında buna dikkat etmesini isterim benim aileme sinir koymuşum oda kendi ailesine koyacak herkes sınırını bildiğinde herkesin huzuru yerinde olacak.denklem basit de insanoğlu zorlaştırıyor.
Hahaah iyiyimis benimki de sevmesin gerek yok herkes saygılıca yerinde kalsın.
Halletcem inşallah
Hergün olmasa da 2 gune bir. Doktora gittik baktim foto atmis hemen her saniye rapor veriyorsun herhalde dedim arada telefonuna bakarım annesi özelden yazıyor gruba degilde n’aptın pasam naptin özet istiyor isi gücü yok herhalde. Bi salsın .
Annesidir tabi ki aramasin demiyorum ama evlendikten sonra insanlar anne ve eş kavramlarını iyi ayırmalı ayırmaz ise yuva huzursuz hale gelir. Gelin ve kaynana hiç bir yerde değişmez çok nadirdir. Mesafe koymak zorundasın.
Tam bir densiz ya. Gerizekali. Hadsiz. Boyle civik insanlara hic sabrim yok.Kızlar bugün nst ye girdim üzerimde tişört vardı dedim ki tişörtle olur mu ince zaten ne dese beğenirsiniz o işi tişörtle mi yaptınız güya espri bu ne laubalilik şimdi kavga etsem ben suçlu olucam sağlık çalışanına şiddet diye haberlere çıkarım.
Bende de var ondan memede uyuyor yerine koyduğum anda en fazla 10 dk. Sonrasında mızırdanmaya başlıyor kucağıma alıyorum direkt kolumu emmeye başlıyorUyumayan yenidogan yapmislar. Vallahi yoruldum ya. Emziriyorum baktim olmuyor mama veriyorum, artik kesin uyur diyorum etrafa bakiniyor. Yarim saat bakiniyor sonra yeniden basliyor yalanmaya. Yeniden iki memeyi de veriyorum tam dalacak gibi oluyor. Birakiyorum yine basliyor bakinmaya.
Doğum sancisindan ağlayanlara duymustum yaparken aglamıyorsunuz yapmasaydın diyormuş bazı dengesizler o kadar da degil diyordum demekki var dengsiz insanlarTam bir densiz ya. Gerizekali. Hadsiz. Boyle civik insanlara hic sabrim yok.
Turkiyede oksapar var kan sulandırıcı olarak. Ben 9 aydır kullanıyorum. Ilk zamanlar çok aciyo ama sonra alisiyosun. Göbeğini iyice sıkıştırarak vurursan az acır canimCoraspini acisiz vurmanin yolu var mi ya? Ben hic guvenemiyorum kendime.
Şikayet et bence direkt. Şaka gibi ya terbiyesize bak.Kızlar bugün nst ye girdim üzerimde tişört vardı dedim ki tişörtle olur mu ince zaten ne dese beğenirsiniz o işi tişörtle mi yaptınız güya espri bu ne laubalilik şimdi kavga etsem ben suçlu olucam sağlık çalışanına şiddet diye haberlere çıkarım.
Gülerek dedi güya espri işteŞikayet et bence direkt. Şaka gibi ya terbiyesize bak.
2.Korona var ne misafiri desene bebek daha küçük kimseyi kabul etme diye konuş. Ama hopp diye etki etmez zamanla olur senin ilk çocukmuydu.
Sag ol yaptim valla. Bastq dedim e acimadiiiTurkiyede oksapar var kan sulandırıcı olarak. Ben 9 aydır kullanıyorum. Ilk zamanlar çok aciyo ama sonra alisiyosun. Göbeğini iyice sıkıştırarak vurursan az acır canim
Bugün eşim hipp aldı fiyatı daha uygunmuşKızlar çay önerilerinize açığımrezene çayı başka ne alıyım? Humana biraz pahalı geldide uygunu varmı? Olmazsa alıcamda sadece her gün içecek biri olaraq mailiyyetli olur düşündüm
Ohaaa ya gıcık bu kv ler ya töbe töbeKardeşin sana ve bebeğe yardımci olmaya geliyor. Onlar da hizmet bekleyeceklerine bir işin ucundan tutsunlar
Bizimkiler gelmiyor hatta es kaza martta gelen kv o esna kızı bize gelmesin diye gece boyu telefonda konuştu etti bi sinirle falan görmen lazım amacı gelip benim büyük kızla ilgilenmesin ben rahat etmeyim, bide eşim doğuma gelir deyince kızının doğuma yardım için gelemeyeceğini, çalışacağını söyledi. Eşim bana döndü sen istersen getirtirim 2 haftada çalışmayı versin dedi kadın buna bozuldu. Bu kardeşi de her 2 ayda bir bizden para ister üniversite okuyorşimdi doğum öncesi konuşurken bakıcı tuttum kızını buraya getirt yol falan aynı hesaba geliyor diyecem. Maksat sen değil ben istedim diye gelmedi olsun ama bundan sonra para gönderirim yazın çalıştığını yetirtsin haspam
Bide giderken kv bu sene bebek küçük olur seneye getirirsiniz görürüz dedi düşün beni ve çocukları ne kadar çok seviyor
Evet bomba geliyor kv kp görümce ücü bu gece bende kalıyomus kızlar .valla sabır taşı olsa bencebenım yerimde catlardı
Bazı yeni doğanlar biraz büyük oluyor denersin canımSorum var kızlar, belki bu durumu yaşayan olmuştur. Ölçümlerde boyumuz 54cm çıkıyor, yenidoğan kıyafeti 50 cm diyor. İyiki 0-3 aylık fazladan almışım ama yenidoğan aldıklarım küçük mü gelir şimdi giydirmeyecek miyim? Tabi ölçümler birebir tutmayabilir ama merak ettim
Ayyy kızlar mı böyle oluyor acaba benim kızım da doğunca böyle mi olacak çok merak ediyorumUyumayan yenidogan yapmislar. Vallahi yoruldum ya. Emziriyorum baktim olmuyor mama veriyorum, artik kesin uyur diyorum etrafa bakiniyor. Yarim saat bakiniyor sonra yeniden basliyor yalanmaya. Yeniden iki memeyi de veriyorum tam dalacak gibi oluyor. Birakiyorum yine basliyor bakinmaya.
Kızlar bugün nst ye girdim üzerimde tişört vardı dedim ki tişörtle olur mu ince zaten ne dese beğenirsiniz o işi tişörtle mi yaptınız güya espri bu ne laubalilik şimdi kavga etsem ben suçlu olucam sağlık çalışanına şiddet diye haberlere çıkarım.
Ay ben oğlumu doktor 3 saatten önce emzirmeyeceksin ağlasa da emzirme dediği için emzirmiyordumBende de var ondan memede uyuyor yerine koyduğum anda en fazla 10 dk. Sonrasında mızırdanmaya başlıyor kucağıma alıyorum direkt kolumu emmeye başlıyorbildiğin obur benim kız doymuyor süt ağzından taşıyor emmeye devam ediyor heryerim ağrıyor artık kızı taşımaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?